- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
A biztosítás hivatalosan káreseményre vonatkozik, a pixelhiba és az öreg telefonban random merülő akksi önmagában nem elég indok. Mivel mostanra a biztosítnáásra már kifizetted egy újabb telefon árát, azt kell eldöntened, ér-e neked további 30k-t a tartalék telefon, ez esetben némi "kreativitással" van esélyed javíttatni/cseréltetni az eszközt, ennél olcsóbban nem hiszem, hogy megúszhatod.
-
m1lan
őstag
Szerintem nem érdemes várni. Ha mindhárom otthoni szolgáltatásból a legnagyobb csomagot kötnéd, az adna 35.200 forint kedvezményt, az online kedvezmény viszont most 44.000 forint. Magentázni utólag is tudsz, a 30% havidíjkedvezmény ugyanúgy járni fog a hűségben lévő mobil előfizetése(i)dre is. Így nem pocsékolod el az otthoni csomagokért járó készülékkedvezményt, amit akár a bekötéskor, akár később is felhasználhatsz egy újabb vásárlás alkalmával.
-
Szia,
Én úgy csinálnám, hogy az ugyfelszolgalat@telekom.hu és a webshop@telekom.hu is szerepelne a címzettek között, az egyik akár másolat formájában.
Postai úton - a korábban linkelt visszáru nyomtatvánnyal -, vagy T-Pontban egyszerűbb lenne viszont, mert úgy szinkronban lenne az elállás és a készülék visszaküldése. -
Szia,
Havidíjas előfizetői szerződéssel lehet csak biztosítást kötni.
Régebben volt Domino konstrukciós is, de egy ideje nincs már.gyuromoj: Akkor marad a telefonos vagy személyes ügyintézés.
Remélem, nekem engedi majd éjfél után a netet felfelé módosítani, mert decemberben megint kell a korlátlan, mivel sok lesz az utazgatás.Más: Délután rendeltem tartozékot kuponnal (amit a Mate 10 Pro vásárlásakor kaptam), olyan üzletet jelöltem meg az átvétel helyéül, ahol volt készleten és be is jelöltem az azonnali átvétel, a rendelés sikeresen zárult.
A szokásos e-mail és SMS elmaradt, a fiókban pedig a "Visszahívásra vár" állapot volt olvasható.
Ettől függetlenül bementem az üzletbe, ahol hozzáértő sráchoz kerültem (pont betanított egy új dolgozót, már ebből is sejtettem, amikor oda szólított a rendszer, hogy jó kezekben lesz a rendelésem), pillanatok alatt megoldotta a problémát, hozták a tartozékot, kifizettem a fennmaradó összeget, megköszöntem a segítséget irány haza.
A KÖKI T-Pont volt az üzlet, ezúton is köszönet a hozzáértő illetékesnek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged