Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- IFA 2024: Csúcskategóriás chip és kamera az OLED strapakirályban
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
IFA 2024: termetes okosmonitorral gyarapodott az Acer kínálata
ph A CS2 termékcsalád 4K-s képviselője az LG WebOS szoftverkörnyezetét használja, és USB hub is akad rajta.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
gp Egy japán streamernek köszönhetően megnézhetjük, hogy fest a játék felújítása.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
-
Kaba
veterán
válasz pdr755 #120402 üzenetére
A mobil lemondása után az otthoni előfizetésed után 20% kedvezményt fogsz kapni.Így kevesebbet fogsz fizetni,mint eddig.Amennyiben eddig nem volt epack kedvezményed,azzal még tovább csökkentheted a költségeidet.
Fejben számolva kb.700 Ft-tal lesz drágább az otthoni,mint eddig.A mobil ettől csak drágább lehetett,így mindenképpen kevesebbet fogsz fizetni,mint eddig.
Ameddig az otthonit nem mondod le,addig az olcsóbb speciális árat fogod fizetni.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz pdr755 #120412 üzenetére
A 20% vagy 25% attól függ mikori portfóliós a csomagod. Szerintem a 2018-as csomagok(amiket 2019. februárban tudtál kötni) 3 otthoni esetén 25%-ot adtak, de ez nem 100%
Ha lemondod a mobilt és nem változtatsz az otthoni csomagokon: 7440 vagy 7936 forint
Ha lemondod a mobilt és felváltod új 2020-as csomagra az otthoniakat: 7760
Ha lemondod a mobilt és felváltasz 2020-as csomagra és lemondod a telefont: 7120Az árakat a honlapról, illetve az általad adott adatokból próbáltam megadni.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz pdr755 #121638 üzenetére
Szia!
Természetesen utólag is össze lehet vonni a szolgáltatásokat Magentába. A hűségidő nem akadály, nyugodtan kötheted 1 évre, hogy ne kelljen a belépési díjat kifizetned. Havonta 1x válthatsz szankció nélül díjcsomagot, ilyen esetben részarányosan számláznak.
Ha te vennéd nevedre a családtag meglévő otthoni szolgáltatásait, azt telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is el tudjátok intézni, amennyiben mindkét fél jelen tud lenni a hívásnál. [link]
Nem tudom, hogy érvényes-e még, de korábban új Magenta csoport létrehozása esetén díjmentes volt az átírás. Ha már nem az, akkor költséghatékonyabb az otthoni szolgáltatásokat a nevedre venni 990 forintért, mint a te mobil előfizetésedet átíratni a családtag nevére 4500 forintért.Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Ateszpapa
addikt
válasz pdr755 #122635 üzenetére
Telekomot nem érdekli a fizetésed, ellenben a bankokat nagyon is. Úgy döntik el kinek mekkora lehet a hitelkerete. Telekomot ha rendesen fizeted, van múltad már náluk akkor kihozhatsz tőlük szinte bármit részletre.
És ez a nagy előnye a Telekomnak.
Amúgy nekem is van Euronicsos BB kártyám még 2013 óta. Azt csak arra használom, hogy a telefonnal fizessek a boltban.
-
m1lan
őstag
válasz pdr755 #122643 üzenetére
Nem bonyolítottam túl, a webes kalkulátor szerint 473.000 forint kedvezmény például ezekkel a csomagokkal jön ki:
2000 Mbit/s + Családi Mozi + Hoppá Plusz + 5 db Mobil XL/Gigaerős Net+ és 1 db Mobil L + 15GB kell hozzá. Nyilván nem ez a legéletszerűbb példa, különböző címekre kötött otthoni szolgáltatásokat is be lehet vonni, de akár több kisebb mobil csomaggal is kijöhet ez az összeg.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
törölt tag
válasz pdr755 #124977 üzenetére
Hát ha van euród, akkor örülsz, egyrészt, másrészt...
De ha nincs, akkor nyilván csak a pálya széléről nézed...Amúgy euró-nál is hasonló folyamatok zajlanak épp...
Amúgy a névre én is néztem, mert nem hallottam eddig...
Ezeket amúgy hol találni? ezeket az akciókat? Tuti nem rám vonatkoznak[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz pdr755 #125785 üzenetére
Ameddig a szem ellat addig lapos,nem de? Lassan egy eve huzodik ez a hiany,mi lesz meg ezutan,mikor lassan a wc is chipel mukodik Ha ennyem lenne az osszes aranybanya es elkohintenem magam,hogy hat nem tudok annyit banyaszni ami kell,igy arat kell emelnem,vagy meg adod vagy nem kapsz annyit amennyi kell.Ki tudja mi all a hatterben…Aztan a valosag lehet tenylegesen a szilicium hiany,nem mondtam,hogy nem.Vagy a gyarak nem birjak a kapacitast,sok a ha..na meg a corona…Mind1,kar ezen lovagolni
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Zeki
nagyúr
válasz pdr755 #125785 üzenetére
Nem csak chip hiány van. Durván megy fel mindennek az ára, ami kell a gyártáshoz. Energia ( csak itthon 65-70%), alumínium, réz, szilícium, stb. A használt autókat már alku nélkül is elviszik. Ha nem ő, akkor más. Új autó jövőre harmadannyi lesz. Kvóták léptek életbe. Ez a hiány és brutál nagyfokú áremelkedés a mobilokra is ugyanúgy kihat majd.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz pdr755 #126693 üzenetére
Nálam múltkor vodás ügyintéző volt HO. Folyamatosan gyereket csitítgatta hogy pszt most dolgozik, majd berohant az apa (gondolom) leüvöltötte szegény kisgyerek fejét (beszéd alapján talán 2 év körüli volt) fejét.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
ledgeri
nagyúr
válasz pdr755 #126727 üzenetére
Elköltésre nincs ismerős se autóval??
Megszűnésre én inkább "azonnali/előrehozott" szerződésfelmodást gondolnék inkább, mint "elhanyagolás" utáni akciót. (mondjuk most hallom először hogy ilyen lenne, és nem is vagyok T-kom szaki, várj még jártasabb válaszolókat...)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Ace Ventura
addikt
válasz pdr755 #126734 üzenetére
Már megválaszoltam neked.
Mindegy mi az ok a megszűnésnek a pénz visszajár.
Honlapon vissza tudod igényelni, ha megadsz egy bankszámlaszámot. Ha nem sikerül, akkor befáradsz egy személyes ügyfélszolgálatra, ahol manuálisan elindítják a visszautalást.
Nem kell megvárnod az adategyeztetést sem. Deaktiváltatod a kártyát, és hamarabb a pénzednél vagy.[ Szerkesztve ]
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
sifarr
senior tag
válasz pdr755 #126737 üzenetére
van tehát egy dominó kártya, 3000 Ft egyenleggel, az adategyeztetés határideje 2022. március 31. lenne. A feltöltés érvényessége viszont 08.18.
4Grider utalt a jogszabályi háttérre, az egyetlen jogzsabályilag kötelező esetre. [22/2020. (XII. 21.) NMHH 27. § (1)]
Utalt arra is, hogy a szolgáltató ettől eltérhet az előfizető javára.
A Telekom tájékoztatása szerint ők nem térnek el a jogszabálytól. A lényeges rész:
a Domino szerződésed feltöltés hiányában szűnt meg,
Ők is kiemelik (vastagon szedik), hogy feltöltés hiányában megszűnő kártya esetében fizetnek vissza.
Tehát a te lehetőséged:
- hatáidőn belül adatot egyeztetsz (hogy ne ennek hiánya miatt szűnjön meg),
- nem töltesz rá, és hagyod megszűnni a kártyaszerődést,
- a megszűnést követő 1 éven belül visszaigányled az egyenleged.
Ez a biztos, a garantált út.
Hogy gmail.com milyen kiskapura gondol, nem tudom.
Megkérdezheted a Telekomot, hogy "méltányosságból" visszafizetik-e hamarabb. Kétlem, de nem zárom ki, hogy megteszik.Illetve van a leggyorsabb út, levásárlod az egyenleget valamire, és hagyod lejárni. De te nem ezt szeretnéd.
-
Oliverda
félisten
válasz pdr755 #130902 üzenetére
"Technológiai szempontból tudni lehetett hogy az 5G (feltételezett?) előnyeit mint az alacsony latency vagy a jobb terhelhetőség, majd az 5G SA fogja nyújtani ."
Szerinted a Telekom ügyfeleinek hány százaléka van ezzel tisztában? Az egyszeri felhasználó csak annyit lát, hogy 5G, meg hogy gigaerős.Az más kérdés, hogy a Telekom (is) teljes joggal nevezi 5G-nek az NSA-t, hisz ezt a szabványosítást végző 3GPP így dokumentálta, annyira pedig nem lesznek hülyék, hogy túlzott őszinteségük miatt 4G-re degradálva árulják.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Renwick
őstag
válasz pdr755 #130906 üzenetére
Tekintve, hogy a HWSW-n kívül ezzel a specifikus jelenséggel senki nem foglalkozott itthon, engedjünk egy kis kreatív szabadságot néha az alkotóknak is, ráadásul ebből a cikkből legalább kiderül, mi is a probléma.
Amúgy jogos, az NSA mindenhol ilyen, szeptemberben voltam egy erősen DT-heavy kontentet toló rendezvényen Kölnben, ahol a belvárosban ugyanez volt a helyzet. Mondjuk az annyiban rosszabb volt, hogy ott a DT készülhetett volna legalább ideiglenes kapacitásnöveléssel - egy ilyen tüntetésnél gondolom ez tabu, mert hű de kurvára politikailag semleges minden operátor.[ Szerkesztve ]
I see you blaming each other -- And I love you still
-
ledgeri
nagyúr
válasz pdr755 #131035 üzenetére
Szerintem ez is olyan, hogy mivel szám-létezést befolyásol csak személyesen lehet, és tippre, még a számis fog kelleni... Bár lehet, hogy a picit utopisztikus naivitásom beszél.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz pdr755 #132137 üzenetére
"Mire vonatkozik a díjkorrekció?
Az otthoni internet-, tv- és telefon szolgáltatások, valamint a mobil hang és net szolgáltatások havi díjaira.
A forgalmi díjakat, azaz perc- és SMS-díjakat, kiegészítő szolgáltatások díjait a változás nem érinti, azok nem módosulnak. Ilyenek pl. az eseti netbővítők vagy a set-top boxok díjai."Dominonál is vannak megújuló szolgáltatások (az app ott havi díjat is ír), elvileg akkor ezekre is vonatkozik, de majd kiderül.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
domper2015
senior tag
válasz pdr755 #133007 üzenetére
Nem vagyok jogász. Azonban, ha a kártyára nem töltesz az ráutaló magatartás, tehát te a szerződés felmondása írányába teszel lépést. Az olvasatomban a Telekom a díjak emelésével számodra kedvezőtlen irányban módosítja a szerződés, te ezt felmondhatod és mivel köztetek megszűnés a szerződéses viszony, milyen jogon tartaná meg a pénzed. A buktató az egészben, hogy a telefonszámod is megy a levesbe.
A számhordozás esetén is jogtalanul benyeli a pénzt a szolgáltató.
Külföldön okosabban meg van oldva, ha van pénz a kártyán vissza lehet igényelni, de van kezelési költség, stb 10 Eurótól könnyes búcsút lehet venni.. -
kovacsmi_74
senior tag
-
prozodus
őstag
válasz pdr755 #133007 üzenetére
Na, nekem is megjött az sms, de nincs benne, h felmondhatom...
Most akkor vban felmondható a domino az áremelés miatt?
Ápr1-től? És meddig?
És persze, az egyenleget végül visszaadják-e erre?
Kiderült már vkinek minderről vmi közelebbi?[ Szerkesztve ]
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
prozodus
őstag
válasz pdr755 #133060 üzenetére
Én meg ezt... Csak nekem gyanús, h el sem olvasták a kérdést rendesen, h a dominóról van szó?... Eddig még alig fordult elő, h írásban arra válaszoltak volna, amit kérdeztem, hanem csak benyomtak vmi sablonszöveget, ami hasonlított kissé a kérdésre... Aztán ha visszakérdezek, megismétlik a sablont... Na, ezért telefonálok a végén mindig...
Köszönjük, hogy levelével Társaságunkhoz fordult!
A 2023. március 1-jétől hatályos inflációkövető díjkorrekcióhoz kapcsolódóan az előfizetőket felmondási jog nem illeti meg. Ügyfeleink a 2022. július hónap folyamán küldött számlamellékletükből már értesültek az Általános Szerződési Feltételek árkorrekciós klauzulával történő kiegészítéséről, ezzel összefüggésben a határozott idejű szerződéssel rendelkező ügyfeleink (hűségben lévők) számára a számla kézhezvételét követően 45 napon belüli felmondási lehetőség nyílt meg. Mivel ez az időszak már letelt, ügyfeleink az inflációkövető árkiigazításra hivatkozva most már nem tudják anélkül felmondani a szerződésüket, hogy ne kelljen megfizetniük a szolgáltatásuk díjából kapott kedvezményeket.
2023. március 1-jétől 14,5%-os inflációkövető díjkorrekciót hajt végre a Telekom, a Központi Statisztikai Hivatal által 2022. évre vonatkozóan megállapított és közzétett éves fogyasztói árindex változással megegyezően.
Az inflációs nyomás, energiaárak és beszállítói költségek erőteljes növekedése miatt hajt végre a Telekom inflációkövető díjkorrekciót 2023. március 1-től, amelynek mértéke 14,5 %.
A Telekom ügyfelei a 2022. júliusában kiküldött számlamellékletükből értesültek a várható díjkorrekcióról, amely rendelkezés 2022. szeptember 1-jei hatálybalépéssel került be az Általános Szerződési Feltételek közé, amely alapján a havi előfizetési díjak a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett, megelőző üzleti év éves átlagos fogyasztói árindex mértékével egyezően változnak.
A Magyar Telekom a KSH éves átlagos fogyasztói árindex mértékét tartalmazó közleményének hivatalos közzétételét követő 90 napon belül hajtja végre az Általános Szerződési Feltételekben és az előfizetői szerződésekben szereplő szolgáltatások és díjcsomagok havidíjainak díjkorrekcióját, ugyanakkor a forgalmi típusú díjak változatlanok maradnak. Az inflációkövető díjkorrekció mértékéről a Magyar Telekom a 2023. februárjában kiküldésre kerülő számlamellékletben tájékoztatja az ügyfeleket. Az első emelt összegű számlát az üzleti vezetékes szolgáltatással rendelkező ügyfelek márciusban, a lakossági vezetékes, lakossági mobil- és üzleti mobil-előfizetők pedig áprilisban kapják meg.
A díjkorrekció pontos összege ügyfelenként eltérő és a kapott kedvezményektől is függ. Így teljes pontossággal március 1. után a weboldalunkon vagy a Telekom alkalmazásba belépve látható majd a Telekom fiókodban.
Azok az új ügyfeleink, akik 2023. február 1. és 2023. március 1. között kötnek hűségszerződést, az értékesítés során előálló ajánlati lapon feltüntetett tájékoztatóból, illetve a honlapunkon juthatnak információhoz az inflációkövető díjkorrekcióról.
Bízunk benne, hogy válaszunkkal a segítségére lehettünk és a jövőben is bizalommal fordul hozzánk!A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új! Magyar! HP Elitebook 830 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD Garancia
- AMD Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 XFX Speedster QICK 319 Core garanciával eladó
- ÚJ! Magyar! HP Elitebook 840 G10 I5-1345U, 16GB DDR5 Ram, 256GB SSD, 1000nit, WWAN, Garancia
- Aspire A515-55G 15.6" FHD IPS i5-1035G1 MX350 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Kedvező ár! Lenovo Ideapad 305 laptop (15,6/i3-G5/8GB/500GB/Dedikált/Magyar) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen