- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
-
M.A.Z.
aktív tag
-
M.A.Z.
aktív tag
Na, megjött a Nexus 7 3G 32GB (fél kilenckor). Azóta mennek fel egymás után az ota-s frissítések, 4.2.1-ről indulva. 2013. márciusi gyártású. Már 5.1.1-nél tartok, most tölt a rendszer wipe után. A csomagról: a doboz lezáró matricája át volt vágva, de egy újjal le volt ragasztva. A gép fóliája fent volt és az összes tartozék is bontatlan volt. Első indítás sokáig tartott, mintha még nem lett volna bekapcsolva vagy ki lett volna nullázva. Készülékház érintetlen, gyári, a bal oldali keretrész közepénél egy icipicit be lehet nyomni, de nem zavaró számomra.
-
Teko001
őstag
Csak a NetPlusz-ok jöhetnek szóba, a Net&Roll ha jól emlékszem nem vehető igénybe hang díjcsomag mellé. Azt, hogy mennyi net kell, te tudod, de mondjuk egy ATK-s Next S-el, és egy ATK-s, NetPlusz-al lenne mondjuk 700MB-od (ha jól tudom, összeadódik annál), mostani áron 6080ft-ért. Igaz, így csak 30mbit/s a sebesség, de szerintem bőven elég lenne neked, LTE-n. A Move-okkal kilehet hozni olcsóbban, de cserébe nincs korlátlanság (Move M ATK + NetPlusz ATK csomag ha kell + családbarát olyan 5647ft most épp. Akkor már az ATK Next S jobban megéri véleményem szerint, ha főleg hálón belül használnád)
-
punky10
addikt
Kiválasztasz valamit 10 E felett,majd hozzáteszed,amit meg akarsz venni,majd törlöd az első tételt.Régebbeen így ment,de lehet,hogy már nézik a 10 ezres határt is.Akkor vegyél mellé mást is,hogy elérd a 10 kilót.Vigyázat:ilyen esetben KAP-pontokat nem váltanak be,még ha engedi is a rendszer.Én is így jártam...
Ha nem lett volna a Cs..aCenterbe kedves(és csinos...)az ügyintéző,akkor lett volna egy kis vita,így rájuk hagytam..."Lekuponoztam"őket 30 kilóval,had örüljenek most ők is... -
lord.lakli
őstag
Ha a kosárban 1-nél több termék van és nincs kint a kuponkód mező, akkor az nem az összeg miatt van tuti, hanem olyan fapados megoldást választott a szuper webshop, hogy egynél több termék esetén nem jeleníti meg. Próbáld ki 2 termékkel 10000Ft felett, kíváncsi vagyok kint lesz-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest