Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
válasz
Tompika777 #120096 üzenetére
Fene tudja, azt gondoltam egyik szolgáltató sem akarja, hogy két előfizetés helyett (esetemben pl. hang+valamennyi net és otthonra korlátlan mobilnet routerbe) egyet fizessek, a technikai részét pedig úgy gondoltam, hogyha netezel a routerre csatlakozó asztali gépen, akkor nem tudsz telefonon, de ha ilyen nincs vagy technikailag sem megoldható, akkor szuper.
Más: Magenta 1 csomaghoz ha van a csomagban az otthoni két szolgáltatás mellett gigaerős net+, akkor két "ajándék" multisimet ír. Tehát plusz még egy multisimet kapnék a Magenta miatt, vagy eleve a netcsomaghoz is kettő jár? Köszönöm a releváns infókat még egyszer! -
AAntii
őstag
Sziasztok!
A GIgaerős net + csomaggal ha a multisimet beteszem egy 4 g routerbe, akkor közben tudnak otthon a gyerekek netezni, miközben én 30 km-rel arrébb telefonálok vagy telefonon böngészem a normál simmel? Köszi a választ!
Bocsi a buta kérdésért, tutira akarok menni, mielőtt ügyintézésbe kezdek. -
martonl
senior tag
válasz
Superhun #120092 üzenetére
Én Vodafone-tól kértem és kaptam is vissza 2 esetben. De ez ugye nem jelent itt semmit. Próbáld meg, a lényeg, hogy a megfelelő adatokat töltsed ki, és csak bankszámlára utalják 30 napos határidővel. Veszíteni nem vesztesz, ha megpróbálod. Az eredményre kíváncsi lennék. A megszűnéstől számított 1 éved van erre.
-
Sziasztok!
Olvasni ezt is - azt is arról, hogy visszafizeti-e a szolgáltató a feltöltőkártyás egyenleget, ha az előfizetés számhordozás miatt szűnt meg.
Telekom üzletben nekem azt mondták, hogy a szabályzat szerint csak akkor fizetik vissza az egyenleget, ha az lejárt felöltés hiányában, de azért próbáljam meg a Telekom oldalán kérelmezni...Nektek mik a tapasztalaitok ezzel kapcsolatban? Domino előfizetést szüntettem meg számhordozással és bennragadt valamennyi egyenlegem.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Tompika777 #120090 üzenetére
Persze hogy nem, hiszen előfizető lettél, 1-2 év hűséggel, azaz addig tutira fizetsz nekik havidíjat, akár használod az előfizetést, akár nem. Domino esetén meg az 1990 Ft egy évre szól és arra az egy évre szolgáltatást tartalmaz (1 GB net, 80 perc beszélgetés és 5 db sms), tehát ott is ingyen van a számhordozás és később sem fizeted ki havidíjként, csak ha használod és töltögeted a sim-et.
-
Tompika777
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #120089 üzenetére
Most novemberben váltottuk az egyik dominot havidíjasra, és nem számoltak a sim cseréért külön díjat, fordítva viszont lehet kérnek pénzt. De ez lehet a cyber novemberi promóció miatt volt, mert ugye adtak 11ezer kedvezményt pluszban a készülékre.
-
törölt tag
Egy kis teszt után, egy bittel sem jobb mint a 4G, sem a ping, sem a sebesség nem lett jobb, sőt a térerő jobban ingadozik.
Egyedül ablak közelében erősebb mint a 4G térerő.
-
törölt tag
Balatonszabadi-fürdő és az Aranyparti részen elindult ma az 5G. A sebesség egyenlőre megegyezik a 4G-vel (75-100 megabit), de reméljük lesz még jobb is.
-
csacsi67
addikt
válasz
RAZR_v3 #120075 üzenetére
2 éve még lehetett online is hprdozni , ami nem volt igaz mert én 3x jártam az online számhordozás miatt a Telekomnál.Igaz tölem 990 ft kértek mivel online lett inditva .Meg kaptam 20 giga ingyen netet meg nem tudom mennyi percet mivel ez a folyamat majd nem 3 hónapig tartott.
-
RAZR_v3
tag
Sziasztok!
Melyik a legolcsóbb módja annak, hogy egy másik szolgáltatónál lévő számot a Telekomhoz hordozzak feltöltőkártyásként? Innen meg tudom rendelni kedvezményesen a 80 perc lebeszélhetőséget és 1 GB mobilnetet tartalmazó SIM kártyát, de abban nem vagyok biztos, hogy erre tudok számot hordozni:
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3577/hogyan_igenyelhetem_az_uj_domino_fix_dijcsomagot_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8Régebben személyesen egy Telekom üzletben csináltam egyszer Domino Fixre számhordozást, és nem 990 forint, hanem több volt a feltöltőkártyás SIM ára, amire hordozni lehetett a számot másik szolgáltatótól.
-
embe
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #120072 üzenetére
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
tylerddd #120030 üzenetére
Meg tudom erősíteni, amit Tompika777 [link] írt. A Telekomnál elsősorban számlázási okokból úgy van beállítva a mobilinternet kapcsolat, hogy 24 óránként legalább 1x bont. Ez független attól, hogy routerben, telefonban vagy bármilyen más eszközben használod a SIM kártyádat. Normál web böngészésnél ez szerencsés esetben alig észrevehető, de nagy file-ok ftp-jénél, VPN kapcsolat használatnál okozhat problémákat.
-
Ennél kevesebbet a mobilszolgáltató nem adhat!
A 12hónap csak a jogszabályi minimum. A chates ügyintéző nem volt kellően tájékozott a témában. -
embe
nagyúr
Köszi Urak az infót!
Este egyszerűbb volt a chat, mint a telefonos ügyfélszolgálat. Ne meg ugye ide beírni. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Huawei és Honor órákat mennyi garival adja a Telekom? Régebben ki volt írva, de most nem találom. -
tylerddd
veterán
válasz
Tompika777 #120063 üzenetére
Értem, köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Elhoztam a multisimeket. Jelenleg egy mobilban van a 2. számú és nagyon korrekt a sebessége, pedig a Telekom ezt írja a weboldalon a teljes sávszél eléréséhez: "Sávszélesség váltáshoz lépj be Telekom Fiókodba, majd az előfizetés kiválasztása után a megfelelő SIM részletes beállításainál tudod elindítani a módosítást." Nálam ez megy alapból.
A másik probléma, amiről itt olvastam a multisim kicsöngése telefonnál. Én a telefon beállításaiban kinyomtam az értesítések mutatását és nem csöng ki. Vagy ez közben megoldódott vagy erre nem gondolt senki? Azt nem hiszem el! Nekem ugye ez a teló csak hotspottol egyelőre, így nem kell értesítés.
-
rushty
őstag
A kétnapos akciós aktiválásról nem kellett jönni sms-nek? (Domino)
-
Gallac
senior tag
Telekomnál melyik az elérhető leggyorsabb és legolcsóbb korlátlan mobilnet csomag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest