Hirdetés
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Hirdetés
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
gp A kiegészítő minden platformon öt euróba kerül, érdemes lehet lecsapni rá.
-
Egy mondat borzolhatja az Intel befektetőinek kedélyeit
ph Az átszervezés kedvezőnek tűnik, így szinte senki sem vette észre, hogy Pat Gelsinger lemondott az AI-piac fontosabbik részéről.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz RoyBatty #131177 üzenetére
Nekem személyi csere után nem működött az online adategyeztetés. Hónapokkal a személyi cseréje után. Személyesen megcsinálták. Aztán a fiam is így járt, csak neki személyes nem jözetett szóba, mert Svájcban él. Neki a megoldás a jogsi volt, azzal sikerült online. Neki is hónapokkal a személyi cseréje után.
-
Oliverda
félisten
válasz RoyBatty #132266 üzenetére
“A szolgáltatók szerintem örülnek, hogy a drága rádiós infrastruktúrát nem az ingyenes használók miatt kell majd bővíteniük azért, hogy a "fizetős" ügyfelek kiszolgálása ne sérüljön.”
Valószínűleg megérte nekik kivételezni a népszerűbb szolgáltatásokkal, máskülönben nem kínáltak volna ilyen csomagokat.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
EmberXY
addikt
válasz RoyBatty #138036 üzenetére
Arról, hogy időben szóltam, gyakorlatilag már van papírom, hiszen hivatalos levélben reagáltak a bejelentésemre.
Ha valakit be is paliznak, akkor is gyorsan visszakövethető, hogy semmi közöm nincs a híváshoz, gyakorlatilag ez egy olyan helyzet, hogy a hídon majd akkor kell átmenni, ha odaértünk... A feljelentéssel szerintem egyelőre csak a saját időmet pazarolnám.Up the Irons!
-
ledgeri
nagyúr
válasz RoyBatty #138036 üzenetére
Addig amíg az adott felhívott nem engedi, hogy csalás áldozata legyen addig nem ér semmit a feljelentés bármely oldalról is beszélünk.
Én külföldi majd magyar számos "nézzük meg meddig megy", tört andolos emberkével játszottam el ,hogy belemegyek a story-ba... egy nyáron át hetente hívogatot... (azóta is évente) Utána összesedett számokkal mentem a bankomhoz, hogy ilyesmi lenne, és ezekre a banszámlaszámokra kérnék hogy utlajak "részvény árakat":
-Jaj, hát mi nem, menjünk vanam MNB képviselethez...
MNB-Képviselet:
-Értem, de tegyünk feljelentést!
Rendőrségen:
-Ja hát amíg nincs kár addig nincs mit tenni.Mindegy: a szolgáltatók tudják, hogy te mikor kezdeményezel hívást, és tudják, hogy ez a VoIP-es cucc létezik... Nem téged fognak lehúzni, mert Marinénit a te számod jelezvén ki veszik rá, hogy utaljon 10 milliót bitcoinban valahova!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
btudos
veterán
válasz RoyBatty #139910 üzenetére
Kis kiegészítés: A kártya érvényességi idejéig él a Maraton, amit nem csak az adategyeztetés, de az egyenleg érvényessége is befolyásol, de ha ezekre figyel az ember, akkor valóban korlátlan ideig felhasználható.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- Itt az új LOGOUT!
- Ukrajnai háború
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- HP ProBook 450 G5, 15,6" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen