- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Januárban startol a OnePlus 13
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz enginev3.0 #119150 üzenetére
Mondjuk a pinget nem is speedtesttel kell mérni. De ez nem is igazi 5G még, viszont mobilhoz képest nem rossz késleltetés.
-
veterán
Az alacsonyabb latency majd az 5G core-ral jön. Meg az UW-del.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
aktív tag
válasz Darth_Revan #119141 üzenetére
Szia,én is ebbe a céges flottában vagyok. Én úgy tudom havidíj kedvezmény itt a mobilra nem érvényes,csak az otthoni szolgáltatásokra ha összevonod magentába őket. Tájékoztatóban így írják.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Darth_Revan #119141 üzenetére
A flottás csomagból nem kapsz 30% kedvezmény, hiába lesz magenta1 csomagod. Ebben az esetben a 30% csak a vezetékes szolgáltatásokra érvényes.
-
MadMancs
veterán
1-2ms ről a teljesen 5G hálón volt szó, ez még félig 4 félig 5G háló nem?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
Ez még 4Gre épülő 5G egyenlőre. A sima 4G késleltetéshez képest sokkal jobb és a sebesség is. Lesz ez még jobb is. Ugyanitt 4G 30 körüli a ping és kb 80-100 a sebesség.
-
félisten
válasz AnonymusX #119145 üzenetére
Annyiban talán számít, hogy céges az előfizetés vagy sem, hogy pl. nálunk minden VPN-n megy, még a levelezés is és mobil eszközről elérek minden hálózati erőforrást akár nem kis forgalmat bonyolítva, de mégsem kapcsolnak le soha. Ugyebár lakosságinál nem igazán VPN kedvelők.
-
polonic
félisten
Ne felejtsük el, hogy hiába van még az 1-2 ms az 5G rádió részén, ha mondjuk szolgáltató core hálózatából a neten a szerver felé meg van mondjuk 20 ms. Attól a rádión meg valós a kis késleltetés, de a mérés nyilván nem azt fogja mutatni.
-
samsung ace
tag
Sziasztok.Magenta 1-es vagyok. Én számommal együtt mobil előfizetés van magenta 1-be. Plusz tv,internet,vezetékes telefon.Ezeket az alkalmazásban mutatja is hogy magenta 1 csoport részei. De hozzáadtam egy a nevemen lévő dominos számot is magenta 1-hez amit közben szintén előfizetésesre váltottam.A kérdésem az lenne hogy a telekom appba meg a honlapon is miért mutatja külön ezt az előfizetést?És miért nem a Magenta 1 között látom?Ügyfélszolgálatos mondta hogy pedig bent van a magenta 1-be. Akkor miért külön mutatja?
-
havri1
félisten
válasz samsung ace #119162 üzenetére
domino kártyát hogyan lehet hozzáadni? Nekem 2 is van, de nem látszik sehol.
havri
-
törölt tag
válasz tibor23 #119159 üzenetére
Nyáron végre volt kapacitás bővítés náluk, így már nyáron is elfogadható volt. Az új iPhone ráadásul végre snapdragon modem van és ez szinte megduplázta a 4G sebességet is az iPhone 11 pro Intel modeme után. 5G elég sok helyen van már a városban, nem csak a központban. A mérést fentebb linkeltem is 12 pro-val.
-
kory24
őstag
válasz havri1 #119168 üzenetére
Biztos Gigaerős net+ volt múltkor is, és nem a + nélküli?
A 8888 akkor jön ki ha mobil L + giga net (nem +) és megvan 3 hangcsomag, így 50% kedvezmény korlátlan net.
("Amennyiben legalább 3 db mobil havi díjas előfizetésed van bevonva a Magenta 1-be, akkor ha előfizetéseidre korlátlan Gigaerős vagy Gigaerős Net + csomagot választasz, féláron adjuk a mobilnetet.")
-
blackmajesty
aktív tag
válasz havri1 #119168 üzenetére
A gigaerős nettel 10486 az összeg. Most a gigaerős net + van beállítva. A 8888ft pedig akkor látszik ha van 3 előfizetésed amiből egyik sem mobilinternet vagy mobil xs, és úgy váltod az egyik csomagot korlátlan netre, vagy ha csak kettő van jelenleg és egy újat akarsz hozzáadni.
-
havri1
félisten
Ah tényleg
Köszi!Most megnézte ügyfsz. 2 régi mobilnetes csomagom van mellette, ez viszont új portfóliós. Elmondása szerint, 3 mobil a kitötés, nem a 3 hang. Ha beaktiválnám, a rendszer automatikusan levonja az 50%-ot a netből, így ez a csomag 1 multisimmel (nem jár 2 mellé), 4893+4995 ft lenne.
Hmhm, gondolkodom rajta.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz kory24 #119174 üzenetére
Itt olvastam én is a 2 simet, meg, hogy csak az új portfóliós csomagok (egyikben sincs 0 ftos hang) számít. Szerintem az oldal is így generál, pont emiatt.
Mondjuk a 2 simet én nem látom leírva sehol.Nekem jelenleg ezek a csomagjaim vannak: Net 3 GB 2019, Net 10 GB 2019 (mobil xs mellett)
Köszönöm az infót Nektek
[ Szerkesztve ]
havri
-
glacious
addikt
válasz havri1 #119175 üzenetére
Az a vicc, hogy a 2019-es mobil xs +10GB megfelelő lenne, csak a 0 perc + net 3Gb nem. Azt kellene átváltanod, mobil s + 4GB-ra, ami kicsit több, mint 1000Ft-tal lenne drágább, ugyanakkor kevesebbet adna. Cserébe spórolhatnál rengeteget a korlátlan előfizetéseken. Neked kell mérlegelned, hogy mi éri meg számodra.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
12 minit sikerült valakinek elörendelni mert nekem technikaira hibára hivatkozik.
-
Darth_Revan
veterán
MultiSIM-nek van adatkorlátja vagy ugyanolyan korlátlan mint a fő sim?
-
veterán
válasz Darth_Revan #119181 üzenetére
Ugyanolyan.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Darth_Revan #119181 üzenetére
A fő SIM keretéből használ.
-
MODERÁTOR
Van a telekom appban egy 200 Ft-os és egy 2000 Ft-os 2 gigás netbővítő lehetőségem (havidíjas számhoz). Ezt nem értem, mi a különbség? Azon kívül ugye ami evidens hogy az egyik olcsóbb.
-
Caranita
aktív tag
válasz lugosi #119184 üzenetére
2019-es portfólióban volt ez az opció bizonyos díjcsomagokhoz, hogy havi 1x lehet az olcsót beaktiválni
"Az Extra Net 2GB eseti adatbővítő 2GB adatmennyiséget biztosít az aktiválásától számítva az Előfizető fordulónapjáig 200 Ft-ért. A 2 GB adatmennyiség belföldön és EU roaming helyzetben egyaránt felhasználható. A fordulónap végéig el nem használt adatmennyiség elveszik, a fordulónapot követően nem használható fel. Az Extra Net 2GB akcióban foglalt adatmennyiség MultiSIM kártyákkal megosztható. A szolgáltatás csak Telekom alkalmazáson keresztül aktiválható, fordulónaponként egyszer.
2019 április 26-tól bevezetett és jelenleg is értékesített Mobil L és Mobil XL díjcsomagokra érhető el. A korábban lezárt Mobil L 2017 és Mobil XL 2017 díjcsomagokkal nem elérhető.
Amennyben szeretnéd ezt az opciót elérni válts az új díjcsomagokra."[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz havri1 #119172 üzenetére
Anyu díjcsomagja: Mobil L díjcsomag + Gigaerős Net+ díjcsomag
A lényeg annyi, hogy 2 db ingyen MultiSIM kártyája van.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
kisselandras
senior tag
Üdv urak ! az mitől van hogy hüséghoszabbitás vagyis a régi ügyfél 3 ezer ft tal többet fizetne mint egy új előfizető?
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
4Grider
nagyúr
válasz kisselandras #119189 üzenetére
Aki hűséget akar aláírni, az maradni akar, az új ügyfelet meg még kell fogni valamivel.
-
MODERÁTOR
Ez megválaszolja önmagát, mert "régi" ügyfél és nem "új". Az új úgy tűnik értékesebb, mint a hűséges régi. :/
-
legenda
Szia,
Érdemes lehet azért pontosítani, mert előfordulhat, hogy nem direktben a régi hosszabbítás kontra új előfizetés az ok.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Winne
nagyúr
Szia!
Publikus csomagokkal sztem ez nem fordulhat elő. Hűséghossz esetén is ugyanúgy az új csomagok közül kap, mint ha új előfizető lenne. Lehet mismásolt az ügyintéző.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
kisspall
aktív tag
Sziasztok. A Domino adategyeztetésnél van valami olyan, amit sehol nem írnak le, de szükséges a sikerhez? 3. éve nem sikerül, pedig mindent úgy csinálok, ahogyan kell. Bluemobile esetén ugyanezekkel az adatokkal elsőre megcsináltam. A vége mindig az, hogy felhívom a telefonszámot, elmondom ugyanazokat, mint amiket beírtam előzőleg és kész. Most is hamarabb végeznék így, de megmakacsoltam magam. Hátha fény derül a titokra.
Tehát. PC-n csinálom, Firefox,(aztán Chrome),okmányok érvényesek, mindent úgy írok, ahogyan rajtuk van.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Városneve (Magyarország)
Így?
-
kisspall
aktív tag
éééééés pont ez volt a baj.
Eddig szorgalmasan beírogattam a város után, hogy (MAGYARORSZÁG), ahogyan az igazolványomon van.
Most legutóbb telefonon próbálkoztam és ott igen szembeötlően bedobta a listát, amiből csak ki kellett választani: DEBRECEN II.
Nulla, no, semmi (MAGYARORSZÁG)
Gépen ez vagy nem jött fel, vagy átsiklottam felette és erőltettem az igazolványon szereplő adatot.
Köszönöm a tippeket, amik segítettek, hogy ne adjam fel.Hab a tortán. Amikor végeztem, kiírta:
Kedves Ügyfelünk!A vásárlási tranzakciók száma a vártnál jobban megnőtt, kérjük, próbáld újra később.
Azt hittem újabb kudarc. 1-2 perc múlva jött az SMS, hogy az adategyeztetés sikeres volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Philips The One 58PUS8506/12
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/512 FHD LTE
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest