- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
IG55
senior tag
Február 2 óta a stress mérő nálam szinte folyamatosan relaxed. Előtte teljesen másokat mutatott. Másnál is?
-
morfondőr
addikt
válasz
Szpisti #15171 üzenetére
Sajnos sokszor a kínai utángyártott akksik gyengébbek, mint az elhasználódott gyári! Azt meg hogy gyári vagy kínai szintén nagyon nehéz megmondani. De biztos forrásból származik, akkor lehet, hogy a sok állás is okozhatja ahogy írtad.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Szpisti
addikt
válasz
junkhead #15170 üzenetére
Én kicseréltem magam még júliusban, augusztusban lett 3 éves az órám, de semmivel nem lett jobb az üzemidő, azóta sem. Vagy nem volt még gyíkja a régi aksinak, (púpos nem volt) vagy a vásárolt aksi sem volt jobb annál... (Sokat állhatott raktárban, akkor is romlik az állapota.) Egy bő másfél napot megy el az én használatommal... (Egész nap telefonközelben van, szóval csak BT kapcsolat, AOD ki, csuklómozdulatra bekapcsolás ki, edzés nulla, napi 30-40 értesítés, folyamatos pulzus+stressz, éjjel alvásmonitorozás alvó üzemmóddal.)
-
junkhead
aktív tag
válasz
szilvaspet #15146 üzenetére
Nekem is azt mondták nem hivatalos szervizbencserélnek akksit, de vízállóságot és azt, hogy jobb lesz nem tudják garantálni, végül is abban maradtunk, amire használom ahhoz képest nem rossz az üzemidő 2,5 évesen.
-
winbox
senior tag
-
Fall-N
veterán
válasz
morfondőr #15154 üzenetére
Az EKG és vérnyomás mókolást már könnyen meg lehet csinálni a GeminiMan által készített alkalmazással. Két perc az egész.
Viszont FR-t ne csináljatok ezért, mert a Messengerel van a baj, az összes WearOS órán hibádzik. Viszont van valami Infromer nevű fizetős alkalmazás, amivel állítólag működik a küldés, és nem csak az FB Messengert támogatja. Bővebben nem ástam bele a témában, mert nem érint. Keressetek rá erre az Informerre.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
cintula187 #15161 üzenetére
Nálam ugyanez a jelenség jött elő a frissítés után (Watch 5 Pro).
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
2 hete 6.0 ra frissitett az a watch4. Egész fürge lett viszont van 1 furcsaság. Alvás módot reggel kikapcsolva van olyan nap,hogy az ébresztés csukló emelés sel opció kikapcsolva marad és ezt nekem kell visszakapcsolni.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
$atirka
őstag
Nem fog megjavulni, az összes watch wear-os-en nem jó a messenger. Nálam a hetesen is ugyanez van, meg másnál is pl 6-on is.
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
G-Bali
senior tag
Hát akkor úgy is péntek van, munkaidőben is ,így ráérek
Én neki állok ,mi baj lehet .... -
morfondőr
addikt
válasz
G-Bali #15153 üzenetére
Na akkor itt van egy közös pont: én is megcsináltam a mókolást. Kellene valakinek nyilatkozni, aki szintén megcsinálta és működik neki az üzenetküldés.
Ha csinálok egy fr-t, akkor én biztos nem fogom újra moddolni, mert igazából azóta sem használom a két funkciót, mert az EKG szívja az akksit, a vérnyomásmérést sem igazán használtam, mert nem bízom a pontosságában. Csak kíváncsiságból csináltam meg először is.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
addikt
válasz
G-Bali #15149 üzenetére
Ugyanez nálam is, korábban működött és használtam is 1-2 szavas válaszokat sokszor az óráról küldtem, de egy idő után nem küldi el annak ellenére hogy írja is hogy "sent"!
Közben nekem még mindig nem volt hajlandó frissülni a One UI 6-ra, vagyis az előző szoftver van fent. Még nem vitt rá a lélek, hogy factory reseteljem hátha úgy megjavul.
-
G-Bali
senior tag
Nem tudom mióta ,de ha jön egy üzenet PL: FACSE akkor az óran megírom a választ (vagy hangulatjelet ) rányomok hogy küldés ,el is küldi ,de csak a azt írja, de valaojába nem ,mert a telefon már nem látni semmi.....
Volt már valakinek ilyen ??
Köszönöm legujjab FW SM-R890 One UI 6.0 -
szuk_jozsef
tag
válasz
szilvaspet #15147 üzenetére
De cseréltem,külsöleg eredetinek tünt az új akksi,a régi kb 30%-kal kevesebbet tartott már 3 év használat után.Sajnos Erdélyben élek és itteni webshopból rendeltem valami 10 ezer forint körül volt az ára.
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
szilvaspet
tag
válasz
szuk_jozsef #15144 üzenetére
Figyelmetlenül olvastam, szóval nem cseréltél, bocsi..
-
szilvaspet
tag
válasz
Honnan szerezted be az akksit, linket tudnál küldeni?
Én egy korábban linkelt magyar webshoból rendeltem, de rosszabb lett az akku idő, mint a 2022es gyárival. Visszavették egyébként, azzal nem volt gond, de más forrást keresnék. -
Ateszpapa
addikt
válasz
W6-nak jobbak a szenzorai.
-
szuk_jozsef
tag
Jelentem a csere nálam is elnapolva van,mivel most cseréltem az enyémbe is akksit és 48 órát simán kibír az óra reggel 7-től este 22-ig aod-vel és 30 perces pulzusméréssel minden más kikapcsolva(46 mm bt).Igy nekem tökéletes az üzemideje az órának,gondolkoztam a cserén is esetleg a watch 6 46 mm jött volna be de az meg hardverben nem nagy előrelépés,a watch 7 ultráról meg ne is beszéljünk,nekem nagyon nem jön be,igy kivárok az új akksival hátha a 8-as széria tényleges előrelépés lesz számomra.
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
jupp008
senior tag
Sztem rosszul rémlik. Nem volt
-
DefJamHUN
aktív tag
Rosszul rémlik, hogy a frissítés előtt volt darts a healthben?
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
subset
senior tag
válasz
Szpisti #15139 üzenetére
Thx, rosszul írtam, jó hogy javítasz: a OneUI-lett 6-os nem a Wearos.
2 év 2 hónapja használom, azóta nem volt visszaállítás.
Engem a "szenzorok" adatai érdekelnek elsősorban, másodsorban az értesítéseket figyelem ha véletlenül ne láttam volna előbb a telefonon, nincs "nyomkodva" különösebben. Aod sincs.
Most 1 nap használat után kerül ~65%-on a töltőre, előtte ez inkább max. 55% volt.
"Magabiztosabb" lett az üzemidő, így tudnám megfogalmazni....Remélem még kiszolgál...mert ár/érték arányban mint okosóra szvsz jó cucc.
Használj Te is szabad szoftvert !
-
subset
senior tag
Sosem kapcsoltam még be a wifi-t és gps-t sem. Eddig 6-7 frissítés megvolt (ha jól számolom) BT-on keresztül is.
Fura hogy ennyitől...
A GWA2-m aktív vízi élet mellett szűk másfél év után nyekkent.
Ez 2 nyarat már kibírt remélem az idei is menni fog - akkor megérte az árát.
Főleg, hogy ilyen jót tett az üzemidőnek a Wear6.[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
helixP
nagyúr
válasz
Impair1980 #15131 üzenetére
Nekem nyáron beázott és vége is lett. Pedig még uszni sem úsztam, csak a kislányommal voltam a pancsiban.
A szervezes srác azt mondta, hogy ne lepődjek meg. És ha jót akarok magamnak, nem viszem vízbe az okosórákat.l, mindegy hogy mit írnak a vízállóságról. -
Impair1980
aktív tag
válasz
junkhead #15124 üzenetére
Rendszeresen úszom vele. Minden héten 3x. Fél éve cseréltem ki az aksit mert fel volt púposodva. Aksi kb 4eFt volt. Csere kb. 5 perc. Azóta is hibátlan és nem ázik be. A szilikon tömítésre kell vigyázni, hogy ne sérüljön meg. Akinek kicsi műszaki érzéke van, megtudja csinálni...
-
jupp008
senior tag
Az utóbbi időben született arra megoldás, hogy a messengeren kapott képeket megjelenítse az óra ?
-
Beecy
csendes tag
Sziasztok! Factory reset után lakják be újra az órát, vagy visszarakhatom a mentést?
-
winbox
senior tag
válasz
junkhead #15120 üzenetére
Az én 5ösömben a bekapcsoló gomb ment tönkre, 4000Ft-ert érkezett Aliexpressről, kb 10 perc volt a csere, ekg és minden funkció újra működik vele. Igaz, hogy nem tömítettem le pluszban semmivel utána, de eddig sem jött vele vízbe soha
Ha az akksi gyenge lesz már cserélem is, de most 2 évesen is simán 2 nap az üzemidő, számomra tökéletes.
-
válasz
Skillerz #15116 üzenetére
Igen, bár mondjuk én legfőképepen a nem megjelenő értesítések miatt csináltam.
Nálam ugyanazon felhasználás mellett most csupán 30% körül merül egy nap, korábban ez 40-50% között mozgott. Most kényelmesen hoz három napot, ez így jelenleg megfelelő.Egyébként meddig támogatott a 4-es széria? Várható még valami?
-
Szpisti
addikt
Nekem a megszokott használatommal semmit nem változott az üzemidő...
Este 9-kor leveszem a töltőről, alvásmonitorozás, folyamatos pulzus, stressz, AOD ki, csak gombra ébred, rezgéses értesítések, és este 7-8-ra 50-60%-on van. Ez frissítés előtt is így volt. Sima 44mm LTE, de csak BT kapcsolat, az esim teljesen offon. Nyáron aksit cseréltem benne. -
A frissítés óta parádés lett az üzemidő (GW 4 Classic 46 mm). 3 nap simán megvan, hogy éjszakára kikapcsolom. Részemről a váltás elnapolva.
Szoftveresen el is engedhetik az óra kezét.
Samsungnál szokatlan, hogy valami jobbá válik egy frissítéssel... -
morfondőr
addikt
válasz
Szpisti #15111 üzenetére
Na ugyanez a Kft., akkor lehet ez is szolgáltatós. Az SHM modot csináltam meg rajta, de elvileg az nem befolyásolja a frissítést, még írják is a faq-ban. Ha nem jön még egy darabig, akkor kénytelen leszek egy resetet csinálni.
-
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Az mennyire normális, hogy az én 44mm LTE verziómra még mindig azt írja, hogy "up to date"? Az órán és az alkalmazásban is folyamatosan nyomkodom a frissítés keresését.
-
Sziasztok. Nincs valakinek elfekvőben egy spigen liquid air védőtok Watch4 Classic 46mm órához? Nem gond ha használt. Köszi. BUÉK!
-
thboxx
aktív tag
Jó reggelt 😅, és boldog új évet mindenkinek!
Ezzel a mostani frissítéssel az az AI csoda még mindig egy nagy FOS! Be van állítva az Alvás mód, ami ha az óra alvást érzékel bekapcsolja a ne zavarjanak üzemmódot. Hajnal fél2kori lefekvés után 8.30 körül teljes mellszélességű ordítással ébresztett a telefonom apám újévet köszöntő hívására!🤬 Itt jelezném, hogy a baj nem vele volt, aki nem tudta, mikor is aludtunk el, hanem ezzel a látszat "AI" parasztvakítással, amit funkciónak mernek nevezni a rendszerben!😡 Samsung telefon és Samsung óra párossal...🤦♂️
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
ghiottone
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #15103 üzenetére
Én Huawei Watch GT5 Pro-t vettem a Watch4 Classic után. Gondolkodtam a Watch6 Classicon és a Watch7 Ultrán, de az előbbi alig előrelépés az utóbbi meg nem tetszett élőben. Más a rendszer, nem nagyon vannak appok, de megy minden, ami nekem kell + éjjel, nappal, állandó aod-al 5,5-6 nap 1 feltöltés.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
gjoco1
addikt
válasz
vodrosjozsi #15103 üzenetére
Huawei vekkerek pl . Szépek is ráadásul . Még a régi pro 2 is elszalad egy hétig . Igaz kicsit butább , mint a Samu , de kinek mire kell .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
vodrosjozsi
addikt
Én innen búcsúzom, ameddig nem lesz normális az akku idő addig hanyagolom az órákat azt hiszem, pedig nagyon szerettem a gear S3-at és a watch 4-et is, de ez az utóbbi időkben már kissé nyűg volt.
Remélem lesz majd olyan óra ami kibír minimum 3 napot.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35
-
Hát ez az új frissítés valami nagy királyság.
Ahogy többen is írtátok, sokkal fluidabb lett minden, illetve az aksin is egy kicsi javulást észre veszek én is. Illetve az Shealt-be jöttek be új értékek pl alvás közbeni szív frekvencia, és légzéssuám. Szerintem eddig ezek nem voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.