Hirdetés
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandrush0831
aktív tag
Akkor lehet hogy nálam nem úgy számolta, ahogy kellett volna. Nálam minden rendszer számított, az is amit már felfedeztek. Szerintem nem is jártam olyanban, ami érintetlen volt. 3 vagy 4 quest van hátra az expedícióból, és összesen mentem 1200 fényévet. Ennek a nagyrésze amiatt van, hogy kellett screenshotolni 3 megadott tipusú bolygót. Utazgattam sokat, mire rájöttem hogy vannak közösség által épített teleportok.
-
AzŐsgén2
tag
válasz
gabranek
üzenetére
Köszi a tippet mindketőtöknek, sikerült, igaz több mint 2000 fényévet kellett utaznom hogy felderitetlen rendszert találjak.
Persze minden második rendszerben éppen egy kalóztámadás közepébe csöppentem, ahova ugrottam, direkt lassitott a játék, de sebaj, legalább jött egy kis lóvé.
-
gabranek
senior tag
válasz
AzŐsgén2
üzenetére
Semmi extrát nem kell csinálnod hozzá, csak olyan rendszerbe kell ugranod, ahol te vagy az első (még scannelni sem kell). Ugorj el jó messzire a mostani rendszeredből, mert most elég sokan nyomják és az expedíció helyszíne közelében már minden fel van fedezve. Én több mint 1000 fényévvel mentem messzebbre, ahol találtam még ismeretlen rendszert.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
AzŐsgén2
üzenetére
Nem lehet hogy a magyarítás kavar be? Vagy valami mod?
Én most vagyok Phase 5-ben, semmi gond nem volt az említett küldetéssel. A bolygókon nem kell szkennelni semmit, csak az űrből egy scan egyszerre az egész rendszerre és kész, szóval jól csinálod. Feltölteni sem kellett. -
AzŐsgén2
tag
Valaki végigtolta már a Beachhead expediciót?
Van benne ez a küldi, amit nem tudok megcsinálni, hiába ugrálok más rendszerekbe, felfedezek, feltöltöm nanitokért, szóval mindent úgy csinálok, ahogy irja a küldi, de még mindig 0-t mutat. Egyszerűen nem értem miért. Van valakinek ötlete?
A rendszerben az összes bolygón fel kell fedezni minden növényt, állatot, ásványt? Vagy mit csinálok rosszul?
-
gabranek
senior tag
Az idei expedíciók újra elérhetőek ha valaki lemaradt valamelyikről, 2 hetes váltásban jönnek: link
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni?
Kiléptem szabályosan és mikor legközelebb el akartam volna indítani ezt mondta. [kép]
Elmerjem indítani?
Mit csináljak?
Nem szeretném elveszteni a mentéseimet!
-
5150head
senior tag
válasz
gabranek
üzenetére
Amúgy nem feltétlen kell az elejére rakni a pilótafülkét. Lehet úgy is építeni mint a teherhajóknál is van, hogy hátul van a fülke felül. Itt még lehet alul is, én csípem az ilyen elcseszett designokat. Az ambassador fülke pont alkalmas is erre, hogy alul legyen, mert az alsó részén jól ki lehet látni belőle. Azon is agyaltam, hogy aszimmetrikusra csinálom, hogy vmelyik oldalt lesz a pilótafülke, nem középen.
-
5150head
senior tag
válasz
gabranek
üzenetére
Ó basszus, gondolhattam volna, hogy a kis hajófejlesztések is jók oda. Én eddig self found építettem a hajót, semmi építhető upgrade-t nem vettem hozzá ebből kifolyólag. Azt hittem, hogy azok nem is jók a nagy hajóhoz. (mint pl az élő hajó fejlesztések se jók a többi hajóhoz.)
Nah este lesz akkor pimpelés.
-
gabranek
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
A rakétát fejlesztésként tudod tanulni az anomáliában nanitért. Utána fel tudod pimpelni az összes hajódra (egyébként érdemes is felrakni, mert elég erős fegyver. Miután a kalóznak leszedtem a pajzsát, egy rakéta elviszi a hull 60-70%-át).
Nekem a nagy corvettemen volt legalább 15-20 cargo modul. Amikor a fenekénél beszálltam, mire a pilótafülkébe eljutottam, ki is fáradtam
-
5150head
senior tag
válasz
gabranek
üzenetére
Bizony ám.
Ha találsz egy jó bolygót akkor gyorsan be lehet zsákolni sok modult.
Annyira nem figyeltem a modulok szintjét. Raktam két cargot a hajóra aztán azokat szoktam megtölteni a modulokkal, az építős résznél meg már be lehet pakolni a modulokat a jobb oldali pultba ami 160 slotos ha jól emlékszem. (eddig ugye nem lehetett)
Ami engem zavar, hogy nem lehet látni az egyes modulok statját, csak a hajóépítő résznél.
Másik amit nem értek, hogy pl lehet feltenni rakéta modult aminek a leírása azt írja, hogy növeli a rakéta fegyver statjait, de én még rakéta fegyvert nem is találtam.
-
gabranek
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Nem mondod, hogy a hajóból is lehet scannelni az alkatrészeket
Eszembe sem jutott megpróbálni, de akkor így már egyszerűbb lesz.A hajó szintjét nanitból tudod fejleszteni, viszont ha nem alap alkatrészt akarsz vásárolni, azt ugye már nem pénzért tudod megvenni, hanem elcseréled egy vagy több már nálad lévő alkatrészre. Na itt sajnos nem lehet látni, hogy egy alkatrész milyen osztályú. Értelemszerűen, ha A osztályú alkatrészre van szükséged, akkor sokkal több B osztályút kell felajánlanod érte. Számomra ez egy kicsit átláthatatlan.
-
5150head
senior tag
válasz
gabranek
üzenetére
Szóval az alkatrész szintje határozza meg a hajó szintjét? Én azt hittem h majd ezt is nanitból kell upgradelni.
Én mindig a teleportot használom, gyorsabb is, nem kell helyet keresni meg a landing geart se zabálja.
Alkatrészt is így keresek. Megállok a felszín felett, kiszállok a pilótaülésből, scannelek mivel a hajóról is lehet, az alkatrész fölé repülök és kilövöm fentről a hajóval, ki se kell szállni, ha nagyon mélyen van akkor teleport aztán kiásom gyalog, szval a hajóval kb soha nem kell leszállni csak ha nagyon akarsz. -
gabranek
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
A hajóépítéssel nekem két problémám van:
1. Nem lehet csinálni nagy nyitott tereket, csak szűk egyen folyosók vannak.
2. Az alkatrészek becserélésekor nem lehet látni, hogy egy alkatrész milyen osztályú (C, B, A). Így elég nehézkes kitalálni, hogy mikor lesz excellent az üzlet.Csináltam böszöm nagy corvettet, ami piszok jól nézett ki, csak rájöttem, hogy repülni vele nem a legkényelmesebb
Elfoglalja a fél képernyőt (általában külső nézetben szoktam repülni), leszálláskor meg nehéz találni leszállóhelyet. Inkább átfaragtam egy kis kompakt hajónak. -
5150head
senior tag
válasz
gabranek
üzenetére
Igen, kb 5 óra volt, én is hétvégén végeztem vele.
Nekem az elhagyatott hajó kifosztása volt bugos, nem akarta beadni az expedíciót, vehettem scannert és csinálhattam előröl, utána megadta.
Ma is jött vmi update, nem láttam, h mit javítottak.
A hajóépítés még mindig fasza.
-
gabranek
senior tag
válasz
Bal0924
üzenetére
Sajnos a sentinelek nem kicsit bugosak, és nem csak az expedícióban
volt, hogy egy questet azért nem tudtam befejezni, mert az utolsó nyamvadt robotot kirakta valahova az égbe.
Egyébként most elég rövid lett ez az expedíció, én legalábbis nagyon gyorsan végig futottam rajta. -
5150head
senior tag
válasz
gabranek
üzenetére
Akkor este én is belevetem jobban magam és építek valami elvetemült gépet.
Ezen mondjuk kihaltam amikor láttam
NO MAN SKY Oasis Island -
gabranek
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Na igen, csak ott van 4-5 item, plusz néhány fejlesztés, most meg azért nagyon sok covette alkatrészről van szó. Amiket ráadásul nem is szívesen adok el, mert lehet, hogy a következő építkezéshez mégis kelleni fog

De szerencsére kijött egy új patch, amiben úgy néz ki megoldották:
- Corvette parts can now be manually placed in the Corvette Workshop Cache
- Corvette workshop cache capacity has been increased to 160.
- Corvette parts now stack up to 50.Ha a többi AAA címet csak negyed annyira gondoznának a fejlesztőik mint az NMS-t a Hello Games, szebb hely lenne a világ

-
5150head
senior tag
válasz
gabranek
üzenetére
Akkor tuti ez, mert design elem és forgattam rajta. Köszi
Tegnap néztem, nem tudtam egy stackba rakni őket, uh vmi mégse kerek.
Én is remélem meg lesz oldva valahogy ez az alkatrész kezelés, bár az alap hajók alkatrészei (amit bontáskor választasz ki és építhetsz később belőle másik hajót) is inventory helyet foglalnak.
-
gabranek
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
A stackelődési probléma abból adódik, hogy beépítésnél elforgattad, majd ha így törölted elforgatva kerül vissza az inventoryba és elforgatott ikonja lesz, ezért új halmot épít belőle
elvileg ezt javították a tegnap előtti foltban.
Értem az alkatrész tároló működését, csak azt nem értem, hogy miért kellett ezt így megoldani. A halak készletezését is tök jól megoldották egy idézhető csónakkal. Szerintem ez sem fog így maradni (ennél a játéknál a fejlesztők azért eléggé oda szoktak figyelni a felhasználók véleményére és ezért tényleg elég sokan morognak).
Az viszont érdekes amit mondasz a telepíthető tárolókról. Nem próbáltam, de este belepakolom a cuccokat (bár van egy olyan sejtésem, hogy az abban lévő dolgok nem lesznek elérhetőek a hajóépítésben). -
5150head
senior tag
válasz
gabranek
üzenetére
Azért, mert az a tároló arra van, ha elkezded elbontani a jelenlegi hajót és vannak cuccok a hajó inventoryjában, akkor azokat a motyókat abba a tárolóba szórja bele, onnan meg ki tudod venni később.
Erre amúgy sokan morculnak, hogy slotokat vesznek el a hajó alkatrészek, ráadásul nekem van olyan, hogy 4 db egyforma alkatrszem van, elvileg 10-es stack lehet belőle, de kettesével engedi csak tárolni, így van két db 2/10 stackem egymás mellett teljesen ugyan abból.
Amúgy is inventory hell a game, szóval sztem ez nagyon nem fog változni.
Viszont ami érdekes: ha raksz tárolót a hajóra, akkor a bázisodon lévő tárolóval lesz "összeköttetésben" szóval ugyan az látszik mindkettőben, bárhol is vagy a hajóval. -
gabranek
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Ahogy látom, az eltűnő alkatrészeket javították, viszont az alkatrészek továbbra is a sima inventoryban vannak tárolva. Legalábbis nem látom a szövegben, hogy ez változott volna
Ott van a műhelyben egy 120 slotos tároló és nem lehet belerakni a cuccokat.
Remélem este, mire hazaérek nálam is élesedik a patch, bár game passra volt, hogy napokkal érkezett csak meg az aktuális verzió. -
gabranek
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
De előbb javítsák ki a hajóépítés hibáit, mert ez még meglehetősen bugos. Nálam rendszeresen tűnnek el az alkatrészek. És remélem, hogy az alkatrészek tárolását sürgősen átvariálják, mert most a sima inventoryt használja, ami egy jó nagy hülyeség. Igazából ezt a csere-bere dolgot sem értem minek kellett. Lehetett volna úgy is, hogy ha egyszer valamit megtaláltál, azt később már pénzért megveheted.
Szerintem az expedíció indulására ezek már ki lesznek javítva és akkor végre építhetem tovább a corvettemet
-
5150head
senior tag
Nekem nagyon bejött ez a hajóépítős update.
Ha kicsit még csiszolnak rajta, jönnek még alkatrészek és nagyobb szabadság lesz a variálhatóságban, akkor szuper lesz. Már most is olyanokat építenek az emberek, hogy az agyam eldobom.
Eköré fog épülni a kövi expedition is, ami elvileg szeptember elején jön. -
gabranek
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Pont most akartam én is kiposztolni

Hihetetlen, hogy folyamatosan vissza tudnak rángatni ebbe a játékba. Végig futottam a patchet (mindig meg szoktam várni az expedíciót, az nagyon szépen végigvezet az újdonságokon) és most is alaposan kitettek magukért a srácok. Jön majd twitch kampány is. -
5150head
senior tag
-
5150head
senior tag
válasz
Bal0924
üzenetére
Új mentéssel. A rewardot később a "main" mentéssel is fel lehet venni a nexuson.
Több videót is megnéztem ezzel kapcsolatban vannak régebbiek is, kommentek között is pár hónapostól az 1-2 évvel ezelőttiig. Sehol nem írta senki, hogy lett volna valami gondja belőle. Tegnap a másodikat is letoltam azzal is működött.
Nem is értem, hogy miért nem raknak egy konzolt a nexusra ahol indíthatóak lennének ezek a tartalmak.
Gondolom a FOMO érzésre gyúrnak, vagy különválasztva nem tudják berakni a game-be őket.
Raktam fel magyarítást is, arra pl bejelzett, h unof. mod és vigyázzak vele.Találtam amúgy olyan modot is ami instant megadja az összes rewardot, nem kell végigtolni az expedíciókat, de annak meg mi értelme?
-
5150head
senior tag
Sziasztok. Nemrég vettem meg a game-t és szeretném végigjátszani az expedíciókat.
Használta ezt a modot valaki? [link] Elvileg offline ReLive mod. Lehet bármi hátrányom a live verzióban? Köszönöm -
AzŐsgén2
tag
válasz
Bal0924
üzenetére
Kipróbáltam, de úgy sem működött. Végül nem tudom hogy sikerült, töröltem a bázist, átmentem a "kollégákhoz"
megnézni hogy nekik hogy sikerült, ők tudtak épiteni, stb., de azt hiszem a sorrenden múlt, előbb ezt épitettem meg, és csak utána akartam az állattartó egységet, igy sikerült. Persze azt már nem tudtam, mert elfogyott a nyersanyagom hozzá, és nem volt türelmem várni 4 órát hogy learassam ami kellett volna hozzá, most igy hajból nem tudom a nevét, két féle nyövény, szóval feladtam, ezt a hétvégi eseményt most kihagyom. Kicsit azért idegesit, hogy ilyen faszságon múlt, na mindegy. Majd jövőhét végén. -
AzŐsgén2
tag
válasz
Bal0924
üzenetére
Közben már én is rájöttem, de azért köszi!
Néha nagyon nem egyértelmű ez a játék, úgy kell magadtól rájönni dolgokra... igazából rájöttem, hogy nagyon elvagyunk kényelmesedve. Az utóbbi 10-15 évben megjelent játékok szinte kézenfogva viszik a játékost, szájbarágósan mondják, hogy mit kell csinálni. Régen bezzeg nem igy volt, a kilencvenes évek végén, amikor én elkezdtem játszani... biztos azért van dejavu-m.
-
AzŐsgén2
tag
Sziasztok, kéne egy kis segitség. Az expediciót tolom éppen, és elakadtam a horgászos küldinél. Megvan a rig, meg valami bio csali, amit az előző feladatért kaptam, de nem tudom feltenni a csalit. A játék azt irja hogy az E bill.-el kell, de nekem nem csinál semmit. (PC-n tolom) Már próbáltam mindenféle kombót, ide álltam, oda álltam, de semmi. Mondjuk fogok kifele mindenféle jószágot csali nélkül is, csak pont azt nem, amit kéne.
(valami csontos halat, amit éjszaka kell fogni) Van ötlete valakinek mi lehet a gond, valamit rosszul csinálok? Bugos lenne a feladat?
-
Bal0924
senior tag
Ti milyen modokat használtok a játékban?
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem az Expedícióval kapcsoltban
Amikor bejött az Expedíció megcsináltam, most is megcsináltam.
A kérdésem.
Be lehet ismét gyűjteni a kutatási projekt, a közösségi feladat jutalmait? -
Bal0924
senior tag
Ilyenkor mit tudok tenni?
[link]
Megöltem a nagy bogarat, majd odamentem a számítógéphez.. majd mikor kimentem az épületből azok a zöld kis bogarak megöltek. Visszatöltöttem és nemtudtam újra megölni a bogarat de tovább lépett és megcsináltam a másodiksor 3. feladatát.... -
Bal0924
senior tag
Létezik olyan NMS-s fórum, ami működik is?
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Mi volt az utolsó 7.2GB frissítés?
Nem a szerdai 7.3GB-ra gonodlok. Az a Adrift expedíció volt... -
Tegla80
addikt
válasz
Bal0924
üzenetére
Egy fo mentesem van amin 1000 ora korul jarok es ezt hasznalom ha nincs expedicio. Ezen kivul meg 8expedicios(5-12ig mert az elso 4nel meg nem jatszottam) es egy permadeath mentesem van.(kellett a platinahoz.)
Az expediciokon kapott QS ott elkoltom majd a fo mentesen csak igenyelem amit a masikon megveszek.
Minden heten hetvegere van egy kuldi az anomaliaban ez 1800QS ad.Ezt 1szer tudod megcsinalni.
[link] ezek az ujitasok jottek -
Bal0924
senior tag
válasz
Heller2
üzenetére
értem.
kösziMost újra kezdtem, változtattak a küldetéseken.
Mikor a bázis számítógépen a recepteket ad, mindig el kellett menni más naprszenszerbe és onnan visszajönni. Most nem kell utazgatni.
Könnyítettek rajta.
Vajon még min változtattak?ui.:
Létezik magyar discord szerver? -
Heller2
aktív tag
-
Bal0924
senior tag
Nektek csak egy mentésetek van és azt viszitek a végtelenségig, vagy olykor-olykor újrakezditek?
másik kérdés.
Ahányszor megcsinálom a felfedezést, annyiszor kapok olyan arany fizető eszközt?
Vagy az csak egyszeri?
Kár hogy most tudtam hozzájutni és jó sok olyan pénzt adott a mostani felfedezés.
-
oke
senior tag
Ezek az expediciók hogy működnek, teljesen függetlenek a fő játéktól?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Eszembe sem jutott megpróbálni, de akkor így már egyszerűbb lesz.
volt, hogy egy questet azért nem tudtam befejezni, mert az utolsó nyamvadt robotot kirakta valahova az égbe.