Hirdetés
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Android szakmai topik
- Friss pletykák a 2025-ös iPhone SE-ről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nyitható a pénztárca: itthon is kapható a Magic V3
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Jövőre jön a Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars
gp PC-re és konzolokra is megjelenik tavasszal a remaster kiadás.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Aranykártya eléréséhez kéne még 30 pontot gyüjtenem, de minden hónapban megmarad a 6 havi összesítés különbsége 30 körül. Hogyan tudnám összegyüjteni a leggyorsabban? Van 5000 kapcsolat (?) levásárolhtó pontom. Ha azon veszek valamit az segít?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! Telekomnál akarnék venni online egy töltöt kapcsolat pontok levonásával, de a kosárba rakás után csak a kedvezménykupon hozzáadása menü jön ki, a pontbeváltás nem. Több ezer pontom van amúgy. Mi lehet a hiba?
-
törölt tag
válasz radio100jozs #83888 üzenetére
Köszi, bemegyek akkor.
-
törölt tag
Hello!
Ha előleget kérnek új előfizetéskor az hogyan íródik jóvá? Elég magas az összeg, ami egyébként nem probléma, de a havidíj alig 4000 Ft. Így ha jóváírják havidíj formájában akkor 30 hónapig nem fizetek?
-
törölt tag
Nem tudjátok, hogy az e-simet be tudom aktiváltatni vásárláskor-átvételkor, ha online nem engedte az iPhone XR-nél kiválasztani csak a fizikai simet? Vagy csak utólag lehet?
-
törölt tag
Köszi srácok a segítséget!
-
törölt tag
Szerintetek megkaphatom még idén a rendelt telefonomat és előfizetést, ha Telekom üzletbe rendeltem és már tegnap reggel óta “Szállítás alatt” van a rendelés állapota és ma reggel óta a futárszolgálat tracking oldala szerint “Kézbesítve” van? A Telekomtól viszont nem kaptam üzenetet, hogy átvehetném. Az online rendelési oldalon is a mai napot írta még a rendeléskor kiszállításra. Vasárnaptól szombatig síelünk, most mobil nélkül vagyok sajnos, pedig azt ígérték hogy van készleten és péntekre ott lesz. Az üzlet számát ha hívom akkor minden menüpont “Vandához” irányít a 1414-re ahol nem látnak rá mi van az üzletben.
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #103941 üzenetére
Ahogy írtam, felhívni nem tudom, bemondja az üzlet nevét, majd minden menüpont átkapcsol a 1414-re. Holnap bemegyek, de nem akarnék autózni 30 percet a semmiért, mert direkt a munkahelyem mellé rendeltem.
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #103943 üzenetére
Allee
-
törölt tag
Van másnál is olyan hogy a térerő lakáson belül 3-0 között ingadozik? Ha 0, el sem érnek! Budapesten belül! Ér valamit ha bejelentem? A cellmapper szerint elég messze van hozzám a legközelebbi torony. Kinnt az utcán max a térerő! Van erre megoldás?
-
törölt tag
Nem tudjátok, milyen kezdetűek a “szűz” T-s telefonszámok? “Használt” nem kéne ...
-
törölt tag
válasz davidsz #104651 üzenetére
Áhh ... Nálam is elmegy a net folyamatosan. 3 oldalt betölt, aztán semmi. Ha kikapcsolom a netet és vissza, akkor megy egy kicsit megint.
Részletes hibabejelentést tettem, iPhone XR eSimmel. A válasz:
- cseréltesse ki sim kártyáját (ami nincs)
- állítsa át 2G-re a készülékét (iPhone-t Telekomnál nem lehet!)
- tegye át a sim kártyát egy wifi routerbe és netezzen onnan.Én ennyire mentem. Váltig állítják hogy minden jó és voltak a címemen ellenőrzést folytatni (biztosan tudom hogy nem volt itt senki) és náluk minden jó így készülék hiba. Voltam üzletben is, kaptam másik eSimet de úgysem jó, sőt egy iPhone XS-be is áttetettem az eSimet de ottsem jó.
A válasz: náluk minden jónak tűnik. Ennyi! -
törölt tag
Hol tudom azt megnézni hogy hány perc lebeszélhetőségem van még? A tarifacsomagom szerint azt hiszem 60 vagy 80 perc de nem írja az alkalmazás sehol mennyi van még belőle
-
törölt tag
Hello. Normális az Telekomnál, hogy nem írja az alkamazás a lebeszélhető perceimet, cserébe viszont írja hogy mennyit költöttem, közben meg bőven ingyenes időszakban vagyok? Pl most 28 percet ír más szolgáltatóhoz és 772 Ft az egyenlegem.
Ez másnál is így működik? A vodánál kiírta mennyi perc van hátra és 0 Ft volt addig amíg a keretben voltam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! USA-ból fogadtam a héten hívásokat. Előfizetéses mobil s tarifám van. Ilyen esetben nekem fog ez valamibe kerülni?
-
törölt tag
Sziasztok! Átköltöztettük az irodánkat egy ikerház egyik felébe. A “másik tulajdonos” szerint a Telekom 30 Mbitet enged csak kötni az utcában és nem is jön több. Üzletiben viszont az Üzleti S csomag a legkisebb, ahol a 60 Mbit a garantált! Létezik hogy 30-nál több nem tud jönni fizikailag sem? Ha én is kötni tudnék oda magánszemélyként egy 30 Mbitest akkor elvileg azonos kábelen 60 jön a házba! Ilyenkor mi van, meg se kötik velem a szerződést mert nem tudnak sebességet garantálni? Vagy engedik a 60-at? Mi lehet az igazság? Milyen hálózat lehet ha papíron ennél nagyobb csomagot nem engednek?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Gmail
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Trollok komolyan
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?