Hirdetés
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajusz15
senior tag
Hello.
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet ellenőrizni, hogy mennyi hűségpontom van (domino kártyás vagyok ) ?
Mert ma kaptam sms-t h aranykártyás lettem. ( )
Előre is köszi. -
bajusz15
senior tag
Hello.
Most vagy én vagyok a béna vagy tényleg ennyire gány ez a trémobil, hogy olyan havidíjas tarifája nincs, mint a vodának, vagy a telenornak? ( 2500Ft havidíj, ami teljesen lebeszélhető; 20Ft-os perc- és smsdíj )
Bezzeg a 16k-s médmiamániát reklámozzák, de egy fentebb említett díjcsomagot nem tudnának csinálni.. ( elnézést, ha van ilyen )
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy havidíjas megoldásnál, a trénél, melyik a legjobb megoldás? -
bajusz15
senior tag
djuice telenor alatt ezt értettem.
vodafone ezen belül a tweet csomag.
Egyikhez sem akarok átmenni, mivel itt van az a teló, amely érdekel, szép havidíjjal (12x4120).
Na de szerintem megtaláltam a ténél is a megfelelőt: kaméleon zöld zónával 20ft mindenhova, bármikor 2700-ért. (remélem jól értelmeztem, hogy mindenhova és bármikor) Aranykártyás vagyok, szóval 100% lenne a lebeszélhető havidíj -
bajusz15
senior tag
1050 "sima" kártyával, arannyal meg - az én esetemben - 2700 beszélhető le, legalábbis ezt írja A zöld zónával nem lenne gond, ugyanis zöld zónában lakok
igen, azt szeretnék , de lehet még várok vele, hogy csökkenjen az ára
a baj az, hogy nem beszélek sokat, ezért is keresem a legolcsóbb havidíjat, de lehetőleg ne ilyen 40ft/perc.[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
Na végül is függetlenül lett meg a Wave
A kérdésem az lenne, hogy most Aktív díjcsomagban vagyok, és szeretnék ingyért fészbukolni, fel is mentem a 0.facebook.com oldalra, mert láttam, hogy itt ingyenesen lehet fészelni, na de.. "0.facebook.com sajnos csak bizonyos mobilszolgáltatóknál támogatott, a te mobilszolgáltatódnál nem elérhető." Ez érdekes mivel fészen meg azt írja, h a T-mobilosok ingyért fészelhetnek.. akkor hogy is van ez? -
bajusz15
senior tag
Hello!
Lehet h nagy hülyeségeket fogok itt összehordani, előre is elnézést érte..Az ingyenes fészbukot még mindig nem sikerült bekapcsolnom. (a telóm független) Netkapcsolat eddig nem volt, így küldtem egy netstartot neki, hátha az a baja, majd megnéztem így mit csinál a 0.facebook.com-ra; hát semmit. "belső szerverhiba" mindössze ennyit ír ki.. akkor valaki le tudná nekem írni, hogy mit is kell csinálnom, hogy ingyenesen tudjam használni a fészbukot. előre is köszönöm -
bajusz15
senior tag
megnéztem mindkettőt. meg van az user manual, minden beállítást kipróbáltam, engedélyeztem a csomagkapocsolatot is, de azt írja a 0.facebook.com-ra hogy szolgáltatás nem elérhető, ráadásul 50Ft-ot le is kapott..
a másik linken a számom megadása után azt írta h: Az Ön telefonját nem tudtuk azonosítani. Kérjük, ellenőrizze, hogy jól adta-e meg a számokat, vagy hívja az Ügyfélszolgálatunkat! -
-
bajusz15
senior tag
Sikerült megoldanom az ingyen fészt, végre.. Net startot nyomtam, T-mobile NET beállítással, adatforgalom engedélyezésével a Wave-n és így sikerült működésre bírnom a fészt. Kb. 2600Ft-om VOLT még tnap előtt, mikor sikerült fészelni ingyen. Kezdőlapnak a 0.facebook.com oldalt állítottam be, hogy véletlenül se töltsön felesleges kb-okat a net, mert net start azért eszi a pénzt. Mindig mikor felmentem fészre, majd lejöttem néztem az egyenlegemet, 2600Ft. Na mondom ez szuper, végre van fész, ráadásul ingyé'.
Most viszont üzenném a trének h *********** a jó ***** anyucikáját amiért elfelejt tájékoztatni, hogy te barom, a fész csak 1 napig ingyenes.. ( elnézést a trágárság miatt, de kb ezt érzem most ). Ma reggel nagy vígan visszabökök egy személyt, lejövök fészről, jön szokásos egyenleglekérdezés !! ~ 600 Ft !! Köszönöm té, aranyos vagy Nem állítottam át semmit, sőt, azt írták vmeik odlalon, h a net szólni fog, h már nem az ingyenes részen vagyok (mert ugye képek és egyebek betöltésért már lemegyek az ingyenes részről, azt be se hozza a teló, csak bökök és kommenteket írok ). Erre nem szólt sehol semmit, és levett ~2k-t .. Valaki erre írjon már magyarázatot.. köszi[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
képeket, és egyéb cuccost nem nézegettem, kizárólag böktem, illetve hozzászólást írtam ami az üzenőfalom van, szal még csak nem is léptem senki adatlapjára sem..
frissétés, szinkronizáció ha meg tud történni 2mp alatt, akkor az lesz a ludas, ugyanis megnéztem az egyenleget - ezt most úgy körülbelül mondom - és volt 630, majd felmentem vele a fészre, ugye ez a kezdőlap, más nem is jöhetett be pl flash vagy vmi, aztán még be se töltöt az oldal teljesen, egyből kiléptem.. megnéztem az egyenlegemet: 617Ft.. -
bajusz15
senior tag
már kértem a szakmai topicban segítséget, de megnézegetem mit lehet kikapcsolni, köszi a segítséget
Ezzel a frissítéssel az a baj, hogy az első napon nem volt semmi.. ma reggel ez a 630ról 617-re csökkenés a szobámban történt.. szóval első nap nem volt semmiféle egyenlegcsökkenés, nem ment fel netre, ma reggel meg már igen.. furcsálom én ezt.. ha szinkronizálnti vagy egyéb netes cuccot akart vna csinálni, akk azt már meg tehette vna az első nap is.. szóval ezért nem értem, hogy első nap miért nem vont le semmit.. -
bajusz15
senior tag
igen, eddig mindig kiírta. megnéztem az adatforgalmat: 1,7Mb.. szóval valami szinkronizációs gubanc lesz.
Ezt nem hiszem el felmentem megint 5 mp-re, kivan írva h "ingyenes hozzáférés a t-mobile magyarország által" erre megnézem az egyenlegem, hát levett 26 Ft-ot
[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Most, hogy egyetemista lettem elgondolkoztam ezen a Like díjcsomagon, amit régóta szerettem volna. Azonban felfigyeltem valamire, amitől kezd nem tetszeni a dolog.. azt a bizonyos 1690Ft-ot csak T-mobilos számokkal tudom lebeszélni? Elég keveset telefonálok, két hónapra elég 3500 feltöltés igaz, hogy ebből 2 hónap x 560Ft az aktív díjcsomag miatt. Ha a Like díjcsomag tényleg csak T-sek között beszélhető le akkor felejtős ( bnőm 70-es, így 1690et kb dobnék ki az ablakon) akkor tudtok nekem ajánlani valamit? Internet nem szükséges, suliban van wifi, itthon is és szerencsére nem vagyok FB függő, szóval kibírom nem nélkül.
Előre is köszönöm! -
bajusz15
senior tag
válasz 313313 #21337 üzenetére
1700Ft valóban jó + nettel + 3 számért ingyér, de 70es hívni nem.
Igen én is valami TG Value telefon megoldásra gondoltam. Vagy a Domino 5, ahol 560 időszaki díjat megspórolnám, mert nem vagyok telefonálgatós, mint említettem, 70-80% telefonálás vodás irányba zajlik ( vodához pedig nem megyek )
KösziSt3ven Nem szeretnék, pontosabban mindegy, csak nekem pl nem érné meg a havi 3200as mozaik sem, mert 2 havonta telefonálok annyit..
[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
Sajnos nincs előfizető a családban
Viszont az nem lenne megoldás, hogy a barátnőm vesz egy t-s kártyát ( lenne rá független teló ), én átváltok Like-ra és úgy hívom 3 szám közül egyikként? Ehhez mondjuk tudnom kéne, hogy a "T-mobile előfizetők" az takarja-e a kártyásokat is? Mert ha igen, akkor ez a megoldás lesz. -
bajusz15
senior tag
Pár napja írtam ide az olcsó megoldást keresve arra h beszéljek vodafonos bnőmmel, remélem még emlékeztek
Végül is a like díjcsomag mellett döntöttünk, vettünk egy dominós kártyát neki, megadva ezt a számot a 3 számból az egyiknek amit összvissz 100 óráig ingyér hívok. kaptam új kártyát, a régi számával, illetve a szám ugye le lett tiltva.
A kérdéseim a következők lennének:-napi net volt beállítva eddig a régi kártyámra, és most hogy kaptam 50mb netet a Like-ból kifolyólag, így ha rámegyek a netre, akkor a napi netet fogom használni, vagy az 50mb-ot?
-a 100 óra már él a három kártya felé indított hívásokban?
-a 100 órát a három kártyára akármikor fel tudom használni? értem ezalatt, hogy nem függ a csúcsidőtől, hétvégétől, tehát ha akarom akkor szerda 3 órakor is a 100 órából megy?
Hirtelen ennyi, elnézést ha alap kérdéseket tettem fel, a válaszokat előre is köszönöm!
-
bajusz15
senior tag
válasz atillaahun #21466 üzenetére
Szóval volt egy régi kártyám ( dominos ) és adott volt ugye ennak a kártyának a száma. Na most ezt a számot kértem, hogy hagyják meg, és számhordozással dominosbol havi előfizetéses - ugye ez a Like díjcsomag - lettem. Így a régi kártyát letiltottál, hogy az újat aktiválni tudják, mivel gondolom a telószám két kártyán nem lehet ugyanaz.
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
2012 októbere óta van like 50 díjcsomagom, azóta nem jártam a t-mobile oldalán, most viszont felnéztem, tarifákat nézegetni, mi változott stb. Ekkor szembesültem azzal, hogy a like 50 díjcsomaghoz a 3 ingyen hívható számot havi 3 óra erejéig csökkentették, mikor én vásároltam ezt a csomagot, még 100 óra volt mind az 50, mind a 300. Tudtommal a Like díjcsomag 2 évig érvényes, és az lenne a kérdésem, hogy a havi 3 óra a 3 számra már rám is vonatkozik, vagy nekem még a 2 év lejártáig 100 óra van? Többet beszélek a 3 ingyen hívható számmal mint havi 3 óra, és nem szeretnék hirtelen kapni egy nagyobb összegű számlát, mert kifutottam a havi 3 órából. Előre is köszi a válaszokat!
-
bajusz15
senior tag
válasz pepe091 #29339 üzenetére
Akkor ezek szerint keveredes van nalam, a like illetve a like 50 dijcsomagot illetoen. Most neztem meg a szerzodest, valoban sima like dijcsomagban vagyok. Akkor en a havi harom szam ingyer hivasakor 100 orat vehetek igenybe?
A dijcsomagok kevereset illetoen a havi 50mb zavarhatott be.[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
2012 októberében kötöttem meg az akkor még "simán" Like díjcsomagot, havi 100 ingyen óra / 3 szám és 50mb mobilnettel 1620 forintos - most már drágább - havidíjért. A kérdésem az, hogy ha lejár a 2 év hűség októberben, akkor meghosszabbíthatom-e ezt a szerződést, vagy a majdani számlás díjcsomagok közül kell választanom?
Köszönöm!
-
bajusz15
senior tag
válasz dptrsk #42539 üzenetére
A jelenlegi kínálatban már csak Like S díjcsomag van, ha ezt addig nem szüntetik meg, vagy esetleg ez megszűnik de lesz helyette Like XY, akkor tudok hosszabbítani?
Illetve azt elfelejtettem megkérdezni, hogy egyáltalán lehetséges-e bevállalni ehhez a díjcsomaghoz egy NetPluszL-t, és ha igen, ott a letöltési sebesség a díjcsomagban írt 7,2Mbps, vagy a netes díjcsomag szerinti 60Mbps lenne?
[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
Jó estét!
Szeretném igénybe venni a NetPlusz L mobilnet kiegészítőt Like díjcsomag mellé. Ha jól vettem le T-s oldalról, akkor annyi a dolgom, hogy elküldöm sms-ben a +NETPLUSZL-t a 1430 és kész. Ha holnap reggel aktiválom, akkor az adatforgalom onnan fog indulni és tart 1 hónapig, majd minden hónap 14-e körül "jár le" az 1 giga? Illetve még azt szeretném megtudni, hogy én távszámlával rendelkezek, és e hónap végén már felszámolják az 1290Ft-ot, vagy jövő hónap végén írják rá a számlámra?
Köszönöm! -
bajusz15
senior tag
Sziasztok! ( remélem jó topikba írok )
2 napja figyeltem fel egy eddig nem jelentkezett problémára: ha hívok valakit, nem mindig csörög ki, automatikusan leteszi magától pár másodperc után, de nem a másik fél foglaltsága miatt. Ma újabb tünet: "nincs regisztrálva a hálózaton" szöveget dob, ha hívni akarok valakit, pár próbálkozás után sikerül is a hívás, de többször "elment a hangom", kérdezték, hogy itt vagyok-e vagy letettem. Elég régen használom a kártyát, eddig semmi baja nem volt.
Valakinek ötlete? köszönöm! -
bajusz15
senior tag
Ebben a percben gondoltam én is erre, hogy még kéne nézni másik telefonban is. A még mindig kiváló K750i-ben működik a kártya, legalábbis 3 számot ( két 30-as és egy 70-es ) hiba nélkül hívott egyből.
Az akksinak lehet köze a hibához? Cserélgettem rajta mostanában párszor romot ( galaxy s2 ) és újraindítás után volt, hogy 50% is esett az akku töltés.
Mi lehet a problémája? -
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg részletfizetésre meg lehet venni az S5-öt 10x10000 forintra, kezdőrészlet pedig 100k. E mellé viszont az van írva, hogy 2 év hűség az előfizetésre, ami nyilván nem 10 hónap. Ha én majd a 11. hónapban szeretném függetleníteni a telefont ( azaz már enyém a készülék ), akkor az lejárt hűségnek minősül, vagy meg kell várni a 2 év leteltét, hogy ne kelljen kötbért és kedvezményeket visszafizetni? Köszi. -
bajusz15
senior tag
válasz lord.lakli #44464 üzenetére
Igen, de függetlent hogy kapsz? 200k-t az asztalra, vagy itt T-nél "csak" 100k-t. Bár ez nem javít a tényen, hogy a vége úgyis 200k lesz, bár vodánál 150 GO csomagban, ott ezután a havidíjat fizeted, de T-nél sem úszod meg havidíj nélkül, és 50k mínusz az csak 50k, na.
Amúgy nem most szeretném természetesen venni, ez Samsung és Galaxy S, úgyhogy pár hónap és zuhan az ára, akkor talán megéri majd. S2-ről váltanék, ismét 3 évig lenne egy teló, úgyhogy a sima HD felbontást átugranám, és ha már ennyit kiadnék érte akkor legyen vízálló ( bár S5 pont water resistant és nem waterproof ) , na meg pöpec kijelző, végül is csak azon keresztül használod a telefont, úgyhogy elég sok telefon kiesik a listából, ezért néztem az S5-öt, de még egyszer mondom, csak akkor, ha már elfogadható az ára. Elnézést az offért -
bajusz15
senior tag
Jelenleg "sima" Like díjcsomagban vagyok, 2014 októberében jár le a 2 év. Ha most vásárlok telefont a jelenlegi díjcsomag megtartásával, akkor az szerződésbontásnak minősül, vagy ugyanúgy október a hűség vége?
-
bajusz15
senior tag
Kicsit foghíjas volt az infó, amiket írtam. Szóval jelenleg Like díjcsomagban vagyok egy független készülékkel. Azt gondoltam, hogy ha most veszek telefont, akkor 2 év hűség most fog indulni, igazából én maga a díjcsomag miatt aggódok, hogy kell valamit fizetnem. Szeretném megtartani a díjcsomagomat, majd októberben pedig meghosszabbítani. Szóval a kérdés az, hogy kell-e valamit fizetnem, hogy díjcsomag-hűség lejárta előtt vállalok rá 2 éves telefon hűséget?
-
bajusz15
senior tag
Estét!
Tesómnak szintén Like díjcsomagja van, neki augusztusban fog lejárni, de Ő nem szeretné meghosszabbítani a szerződést, hanem a Vörös oldalon szeretné folytatni a telefonálgatást. Ha Ő augusztusban azt mondja, hogy szerződés lejárta után meg szeretné szüntetni a számot a T-nél, szóval nem akar kártyás sem maradni, akkor az lehetséges? -
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Előző 2 havi számlámat a Telekom oldalán fizettem be, a mostanit pedig Távszámlán. Telekom oldalán mindkét alkalommal kiírta, hogy sikeres a fizetés, de most belépve Távszámlára látom, hogy be tudnám fizetni az előző két havit, mert kifizetetlennek írja. Ez az utolsó hónapom, most jár majd le a hűség a számlára, kapni fogok-e valamit, hogy rossz voltam és nem fizettem a számlákat, vagy hagyjam figyelmen kívül a Távszámlás dolgot, mert be van fizetve a Telekom oldalán? Köszi. -
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam telekom oldalán - ahol persze minden más le van írva a díjcsomagról - így itt kérdezem meg: a Mobile M csomagban lévő hálózaton belül díjtalan hívások mellett, a más hálózatok irányába indított hívás a 3000Ft-os havidíjból vonódik le 35Ft/perc alapján (így lenne logikus és nem genyóság) vagy a 35Ft/perc hozzáadódik a 3000Ft-os havidíjhoz, majd ha például 10 percet töltöttem más hálózatokba való hívással akkor a példának megfelelően 3350Ft lesz a havidíjam?
Köszi előre is! -
bajusz15
senior tag
válasz #81524480 #106892 üzenetére
Nekem is jó lett volna, ha mondjuk van mellé 40-50 perc más irányba vagy ha ezt nem is adják meg mellé, akkor a percdíj más irányba legyen 19Ft, legfeljebb 25Ft. Nem értem, ha már újítanak, akkor normális csomagokkal jöjjenek ki és ne csak a drágábbak felé nyomják az embert, ahol ráadásul a 150 percből csináltak 90 percet.. Gratulálok a teamnek aki kijött ezzel, remélem a fizetésüket érte boldogan vették fel
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam utánakeresni itt a fórumban, de nem találtam rá választ, szóval megkérdezem: a szerdai ingyenes 100perc/mobilnet az utóbbi 4 hétben csak netet ad, a 100 ingyenes percet a hangszolgáltatásokon belül azóta nem láttam, a legkisebb a 300 forintos korlátlan hálón belüli 1 napig. Ez most csak véletlen, vagy történt valami változtatás ezzel kapcsolatban? A 4 hét előtt szépen váltakozott a perc/net szerdánként. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AJAX hub (2G, ethernet) riasztó központ (új, áron alul)
- P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 7 PRO 6850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4080 Super OC
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Samsung Full HD IPS LED Monitor kifogástalan állapot dobozában (S24R352FHU)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen