- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
bexinho23 #138351 üzenetére
HAHÓ! A percdíjakat nem írtad, ott jóval kedvezőbb az előfizetéses opció sőt sokszor a havidíj tartalmaz pl. 100 percet
A percdíj sem 25 forint, sőt van másodperc alapú szánlázás is.
Aki nagyon keveset beszél és keveset netezik (pl. ahol sokat tartózkodik pl.: munkahely és az otthon van wifi lehetőség) annak jó a Domino.Nekem 3 szám adategyeztetése kb. 15 perc volt évente ennyi belefér, ami boszant hogy nem ezzel állírjuk meg a terroristák SIM kártyához jutását.
-
Littoral
aktív tag
válasz
bexinho23 #113430 üzenetére
Volt régebben hír, hogy valami remek alternatív szolgáltatást indítottak telekomos háttérrel, kissé terhelt módon, mert ugyanolyan, vagy drágább áron ment, mint pl. a Dominó. Ezeket a kártyákat benzinkutaknál, vidéki postákon lehetett (volna) kapni. Nem találok már nyomát a dolognak itt a fórumban, a nevére sem emlékszem, de nem lehet, hogy ebből a kiválóan kitalált díjcsomagból vásárolt a családtag, és ehhez tartozott a szolgáltatás?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Szia!
Az nem lehet, hogy ez egy speciális tarifacsomag? Tudom, elvileg csak a Fix van jelenleg. Mit ír fent az appban a tarifacsomagra. Domino Fix?
Én először a postán találkoztam a Domino Duplával, eleve ilyen sim kártyával.
Egy ideje az appban is bekapcsolható, de szerintem csak itt, mintha olvastam is volna korábban ezt. Az előbb beléptem a fiókba, de nem látok ilyet.
A tarifacsomag gyanúmat a fiók ezen része is erősíti.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Ügyintézőre nem szabad hallgatni. Nagyon sokszor mondanak baromságokat, pedig nekik le van írva, hogy mi hogyan működik. Könnyedén rákereshetnének.
A [link] -en világosan leírják, hogy mi történik a szolgáltatással, ha nincs elég egyenleg és feltöltésre kerül.
A legjobb dobásod továbbra is a telefonos ügyfélszolgálat vagy az online panasz. Utóbbi 30 napot is igénybe vehet.
Keress rá itt a topikban a Vanda névre és akkor megtalálod azokat a trükköket, amelyekkel őt kikerülve ügyintézőhöz lehet kerülni (pl. nem szólsz hozzá).
-
-
válasz
bexinho23 #105306 üzenetére
Az Instagram passz, nem használom - de lassan kénytelen leszek szakmai okból, mert preferáltabb lett, mint a Facebook -, de a Facebook és társainál jól működik a dolog a havi díjas adatcsomagoknál és ahogy nézem most a tartalék Domino SIM kártyával, ebben a promócióban is.
Nem lehet, hogy az Instagram esetén beágyazott tartalomról van szó és azért pörgeti az adatkeretedet? -
válasz
bexinho23 #105304 üzenetére
Szia,
Nem csak böngészőből, hanem alkalmazásokon belül is működik, de gondolom úgy van, mint a havi díjas adatcsomagokon belül, hogy az adott közösségi felületekre külső tárról beágyazott videó, hang...stb. már nem tartozik bele.
Ezen közösségi alkalmazásokról van szó ebben a promócióban:
Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace, Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest, és Regram
Fontos, hogy csak belföldi adatforgalomra él a kedvezmény. -
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
bexinho23 #81155 üzenetére
A Most kilövi az opciós olcsóbb számokat, mert a Most annál is olcsóbb.
A Most lehet az után is él majd, ki tudja mi lesz még július 1-től.
Ha nem lesz Most, visszaáll minden a csomagnak megfelelően.
Fixnél nincs turpisság.
A Ntplusz megújuló havidíjas net szolgáltatás. Ha letudják vonni az árát az egyenlegedből, lesz. Ha nem, akkor nem. De amint rátöltesz, máris vonódik le, és lesz neted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Medence topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest