- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Ha jól értem, a folyamatos szinkron nem megy? Ha tevékenységet indítasz, azt viszont át tudja tölteni?
Telefonon az alkalmazás adatait, stb törölted? Droidon tudom hogy kéne, szifonon passz. -
Keszi86
csendes tag
Sziasztok.
Másfél éve kínlódok a következő problémával. Garmin Instinct Solar Tactical tulaj vagyok, Iphone 11 Pro-val használom. A gond, hogy nem mutatja a Connect a pulzusszámokat napokra hetekre évekre lebontva, lépéseket sem de amúgy ami az áttekintőben van úgy án blokk semmit... Időjárást is mikor milyen kedve van. Amíg a régi Connect volt semmi baj nem volt, a Honor V10 készülékemmel is minden rendben ment. Garmin szervíz hardver hibát kizárta. Valakinek valami tipp? Már ezerszer törölve volt az óra is a Connect is, a hiba maradt... Szinkronizálás megtörténik. Telefon megtalája az órát, és vissza is. Már nem tudok mire gondolni. Üzeneteket is fogad az óra. -
bwoay
nagyúr
tudtommal az összes Fenixnél egyszerűen megoldható az akkumulátor cseréje, de
- nincs hivatalos, gyári megoldás, a Garmin komplett órát cserél
- akku cseréhez nem a hátlap felől kell megbontani az órát, hanem a kijelző irányából... és az előlap ugyanúgy csavaros.Ha megnézel pár videót a témában, egyrészt rájössz, hogy ez valójában mennyire egyszerű művelet (az akkut ugyan forrasztani kell, de az sem vészes), rengetegen elvégzik maguk. Másrészt rögtön el is gondolkodik az ember, hogy az akku hibájából történő óracsere micsoda pazarló eljárás. Nade mennyivel egyszerűbb a gyártónak 90-200 rugót legombolni rólad ahelyett, hogy belepattintana egy lényegében filléres új akkut. Nem is tudom hová tenni az óráik látványosan jó szerelhetőségét, ha úgyis mindig csere a vége... ja de! a leadott órák felújítva cseredarabok lesznek.
-
MC Pite
veterán
Hook and loop stílusút vettem (22est) ez a gyári klónja, a S okásos nejlontól vastagabb, szellősebb (és drágább), plusz kényelmesen belefér a kezem (az olcsóba nem).
-
V.Stryker
nagyúr
Instinct 3 50mm-re tudtok ajánlani valami szövet, de elasztikus szíjjat? Linket elfogadok, köszi.
-
bwoay
nagyúr
annyit azért hadd tegyek hozzá, hogy amennyiben hasonló felépítésű, ránézésre is strapabíró, (a szó jó értelmében vett) igénytelen órát szeretnél, akkor szerintem az Instinctnek nincs igazán jó alternatívája. Van pár robusztus megjelenésű modell (pl Amazfitek között), de ezt a G-Shock szerű kivitelt én nem látom sehol.
ja és ha a solart el tudod engedni, akkor Amazonon kb 70k az Instinct 2, annál pedig ár/érték arányban nehéz jobban találni.
bár én első körben adnék egy esélyt az akksi cserének. facebookon van egy csoport, akik ilyesmivel foglalkoznak, de tény, hogy az Instinct bonthatósága nem könnyít a helyzeten. -
MC Pite
veterán
-
MC Pite
veterán
Ezért szoktam mondani, hogy egy darabig dacoltam vele, de rá kellett jönnöm, hogy a Garmin okosabb mint én, ha arról van szó hogy mikor, mennyire lehet megint edzeni, hogy még ne legyen baj
-
MC Pite
veterán
válasz
V.Stryker #1874 üzenetére
Komoly kérdés?
Alvás: fair
Korábbi alvás: gyenge
Recovery időd 63h (!)
Terhelés 706Ha alvás picit javul, és egy napnyi regenerálódás van hátra, akkor már eléred a közepes felkészültséget kb.
Enyém pl: [kép]Drótszamár: És már előző nap is magas lehetett, a hrv meg alacsony
-
Drótszamár
őstag
Éjszakai lázas forgolódás.
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek itt indokolja valami az állandó 1-es értéket?
-
J.C.G.
aktív tag
Talán ez a Suunto 9 Peak Pro megfelelő lehet.
-
Drótszamár
őstag
Nem tapasztalat, de talán kiindulásnak jó: coros, suunto, polar, garmin. Ezek vannak "sport" órák.
https://www.menshealth.com/uk/gym-wear/g46327717/best-garmin-alternatives/
-
V.Stryker
nagyúr
Dehogy állítunk bármi elé.
Hasonló akkuidővel szerintem nem sok. Apple, samsung napi töltés....saját márkás teló kell hozzá. Sőt nálam kb. itt buktak meg sorra, hogy teljes funkcionalitáshoz sok márka saját márkás telót kér. Azt meg kösz nem, elvből se. Így nem lesz hosszú a lista. -
xXxian
senior tag
válasz
V.Stryker #1869 üzenetére
Az a bosszantó, hogy van egy Panasonic fényképezőgépem amit 2006-ban vettem. Nem mondom, hogy a topon van az akksija, de tudom tölteni és 40-50 képet el is lehet készíteni vele. Ez majdnem 20 év. Vagy ha korábban gyártották, akkor lehet, hogy több, mint 20 év.
Ha nem állít senki az inkvizíció elé, megkérdem, más márkában van ajánlott óra hasonló minőségben, hasonló tudással? Sportban kerékpározás, túrázás jön szóba.
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintem ahogy olvasgattam annyira nem jellemző hiba. De ami elromolhat, az el is romlik, nem akarlak rábeszélni.
Viszont nézd meg azért egy 2,5 éves bármi másnak is az akksiját, amiket naponta töltenek, azoknak mennyire van ledegradálva.Tegyél egy próbát arra, hogy fix díjjas csere esetén i3-ra nem-e cserélnék be, nyilván többért.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MC Pite #1865 üzenetére
Most csináltam egy másik fajta, teljes törléses visszaállítást .Egész jónak tűnik. A kártyát töröltem most és újra hozzáadtam. Most működik is.
xXxian: Egy kicsit én is méltányosabb ajánlatra gondoltam volna... 75k pl. jó deal lenne. Ennek ellenére, egy új, 2 év garis i2 91ezerért azt gondolom egész jó ajánlat.
Azt bátran mondhatom, hogy funkciókat tekintve az i3 nem éri a dupláját az i2-höz képest. -
xXxian
senior tag
válasz
V.Stryker #1832 üzenetére
Szia,
Írtak: "
A Garmin bontásos javítást nem végezzük sem garanciában, sem az alá nem tartozó szerviz esetén.A fix díjas csere keretében tudjuk cserélni az egész terméket. 91.000ft-ért Egy INSTINCT 2 Solart tudunk ajánlani 2 év garanciával.
A javítással kapcsolatban fordulhat partnerünkhöz.Nem annyira kecsegtető, tekintve, hogy 102k árukersőn.
Aztán meg ki tudja, kibír-e megint 3 évet az akksi...
-
MC Pite
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
Ez is garminosan el lett bszva.
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Hétvégén rájöttem, h az MTB mód hogyan működik is pontosan.
Auto lap pozíció alapján működik, ott számolja az új kört, ahol elindítom.
A gyorsulásokat is rögzíti, Insta360 appban ha szerkesztem a videót, rá lehet tenni, több mindent is, mint amit az óra láthatóan rögzít. -
MC Pite
veterán
válasz
V.Stryker #1851 üzenetére
Nincs ilyen bajom az új sw-el.
Néha volt korábban ilyen restart.[Itt] érdemes jelezni, felszavazzák ha másoknak is van ilyen hiba.
Nálam egy olyan van (amit a kettes is csinált érdekes mód) hogy gravel kerképározás tevékenységnél a fehér hátteret feketére állítja random. Persze be van állítva hogy fehér, ha megint rámész, jellemzően fehérre vált.
-
V.Stryker
nagyúr
Ezzel az új szoftverrel állandóan újraindul az óra. Esetleg más is tapasztalja?
Rendszerint akkor fordul elő, ha az up vagy down gombokat használom...megnézni a napsütés mennyiségét vagy értesítések részleteit... mikor jelenítené meg, akkor már látszik egy fél másodpercre, majd restart. . -
Franky74
aktív tag
Üdv!
Tervben van egy Garmin Instinct 3 solar 45mm v 50mm vásárlása.
Kérdésem: Xiaomi telefonnal akadály nélkül összehangolható/ használható?Köszönöm!
-
V.Stryker
nagyúr
Instinct 3 -ra van új firmware.
-
lorcsi
veterán
Neten lattam ezt a szamlapot
szerintetek ez melyek lehet ?
[kép] -
Feri899
csendes tag
Sziasztok! Első generációs Instict órát használok kb fél éve, javarészt túrázásokhoz.
A magasságméréseknél időnként tapasztaltam pontatlan méréseket, de tegnap kriminálisan rossz értéket mért. A Sárga 40 teljesítménytúrán vettem részt, ahol 1164 m volt az emelkedő, az óra szerint pedig 3815 méter emelkedőt tettem meg....
Azt hozzáteszem, hogy az órát használtan vásároltam, de minden más funkciója kifogástalanul működik. Tudnátok segíteni, hogy mit csináljak? Minden túra előtt kalibráljam a magasságmérőt, automatikusan vagy manuálisan, vagy mi a teendő, hogy pontos(abb) értéket kapjak? Segítségeteket előre is köszönöm. -
MC Pite
veterán
Zotya 80: Én spot lámpához csíptettem a Solart mikor nem volt nálam töltő.
Néha kell egy 100% töltés hogy tudja tényleg mennyi az akku kapacitás. -
Dr V
őstag
Én tavaly ősszel gariztattam hasonló okok miatt a 2X-et.
Személyesen beveittem, papírokat ellenőrizték, másnap hívtak, h mehetek az új óráért. Régi dobozt töltőt leadtam, így kaptam egy új szettet, C-s kábellel, különben csak órát kaptam volna.
Gari újraindult, rendszerükbe bene van, így nem kell legközelebb papírokkal foglalkoznom. -
V.Stryker
nagyúr
Minimális infó van itt róla csak. Írni kell az ügyfélszolgálatnak. Gondolom sorozatszámmal együtt.
Kérlek, ha megteszed, számolj be nekünk róla, hogy mit írtak. Én sem tudok többet. -
xXxian
senior tag
válasz
Zotya 80 #1828 üzenetére
Szia,
Én épp most írtam a Garminnak - újra. 2022-es vásárlás, tavaly már volt, hogy pár óra után kikapcsolt teljes töltöttség után. Aztán történt valami, szűk egy napot kibírt, egészen eddig. Most már nem is töltődik. Nem tudom, ez mennyire normális bő 3 éves óránál, de nem tartom elfogadhatónak. Kíváncsi vagyok, mit mondanak.
-
Zotya 80
csendes újonc
Sziasztok!
Fél éve van 2-es Solarom. A télen nem sok napsütés érte, de most, hogy jobb idők vannak végre örülhettem az elmúlt napokban, hogy többször estére nagyobb akkuszázalékkel feküdtem le, mint ahogy reggel felkeltem.
Konkrétan hétfőtől 46% körül volt reggelente és estére 48-49%.
Aztán csütörtökön nap közben egyszer csak kiírta, hogy 0% és kikapcsolt.
Mivel havonta töltöm és itthon sem voltam, nem volt nálam töltő sem, szombaton értem haza, akkor töltöttem fel, tényleg csontra volt merülve.
Volt már másnak is ilyen? Még régebben voltak vacak olcsó kínai telefonjaim, azok csináltak ilyeneket, hogy kb. csak becsülték az akksi Töltöttségét. Ez viszont egy elég drága óra volt hogy ilyeneket csináljon... -
Flash82
tag
Sziasztok
Egyhete van meg az Instict 3 Amoled.
Eddig minden rendben volt ma reggel frissített 8.13 ra utána azt vettem észre hogy a kalória számláló valószínűleg nem nullázódott éjfélkor vagy egyszerűen fals adatot mutat ( kb 1000 kalória reggel)
Az órát éjszaka levettem
Foglalkozzak vele lehet holnap helyreállhat vagy ez szoftveres probléma ? -
-
Sziasztok, valahogy meg lehet berhelni egy instinct solar surf órát úgy, hogy kiválasztott tőzsdei adatot mutasson az egyik adatmezőben folyamatosan? Vagy marad az értesítésekkel ügyeskedés?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Nem értem mi a franc van. Ma sincs a helyzet magaslatán, pedig már gépre is dugtam.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Drótszamár #1814 üzenetére
47%
-
V.Stryker
nagyúr
Ez egy ilyen nap. Most megint csinálta. Pedig szoros volt a szíj.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Ilyen kiesések mitől vannak? i3 Solar
-
jan herz
tag
válasz
sherlock82 #1808 üzenetére
Valójában nem új alkalmazás, hanem a meglévőhöz ad új funkciót, pl új, eddig nem elérhető kihívásokat. Ami - számomra - azért fájdalmas, mert találtam olyat ami érdekelne, de nem fogok fizetni csak ezért, főleg nem ennyit... Engem nem csábít a lehetőség
Mindenesetre aki előfizet gyorsabban gyűjthet pontokat....
-
sherlock82
senior tag
Közületek kipróbálta már valaki ezt a garmin connect + nevű alkalmazást?
-
B0SS
csendes tag
Sziasztok!
A korábbi instincteknél ha gépre dugtam volt egy TEXT mappa amiben a nyelvi fájlok vannak. Egy jegyzettömb segítségével lehetett szerkeszteni pl a magyar nyelvet. Ezt a mappát nem találom i3nál. Tudjátok, hogy hol találhatóak ezek a nyelvi fájlok most?
-
MC Pite
veterán
Jut eszembe, kivették a MTB és terepkerékpározásnál a balesetészlelést... Nem, nem opció már mint korábban, tiltva van.
Azt írják már I2-nél is így ment egy ideje, de ez most dob róla üzenetet. (Régebben ez opció volt.) -
V.Stryker
nagyúr
Ma reggel más is tapasztal szinkronizálási hibát? Frissült reggel a Connect app.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Watch Series 10 46MM Fekete Színben Vadonatúj állapot csak kipróbált 2Év iStyle Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest