- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Petíció indult az Academy megmentésére.
30k aláírás eddig. https://www.change.org/p/renew-star-trek-starfleet-academy-for-a-third-season -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ilyen, amikor jóra használják az AI-t.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nem hallottál még a skót Klingonokrol?
-
Vesa
veterán
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Ez komoly? Mondjuk már nem lepődöm meg ezen sem.
-
Dinomano
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nekem a 6. rész környékén tűnt fel, hogy szoknyában van.
Eh, a sorozat annyira xar, hogy nem oszt, nem szoroz, hogy szoknya vagy nadrág van rajt! -
[HUN]NIMROD
senior tag
És amikor azt hiszed hogy a klingont már nem lehetne jobban megalázni, észreveszed hogy szoknyát adtak rá...
-
Vesa
veterán
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Mondjuk erre a kurmanra csak rá kell nézni és látszik, hogy rettentő beteg. Normál esetben egy bányában lenne a helye, vagy ott sem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem bírom ki, hogy a kritikus ivó videóját ne linkeljem be.
Ő egyébként nagy ST fan. -
Shocking:
"EXCLUSIVE: “Star Trek: Starfleet Academy” will end with its upcoming second season.The show failed to find a significant audience, not ranking on Nielsen’s Top 10 streaming viewership charts at any point during its 10-episode first season."
-
Én egy darabig követtem ezt a csávót de már 60-szor jósolta meg, hogy vége a woke Star Trek-nek, meg hogy földbe állt stb. Ilyen szempontból jobban szeretem a részeg csávó videóit mert azok legalább viccesek.
Amíg Kurtzman nem távozik addig teljesen felesleges arról beszélni, hogy mi lesz. A legjobb amit tehetünk, hogy nem beszélünk a New Trek-ről, nem adunk nekik negatív reklámot se.
-
Dinomano
őstag
A Trek fan filmeseknek mikor osztanak díjat? A Trek Renegades-t most néztem meg, leesett az állam a minőségen! Meresztettem a szemeim, hogy még Edward Furlong is bent volt...

(El)Kurman-t nyárson kellene sütögetni vagy bedobni egy klingon küzdőtérre. (Most nem a szoknyás klingonokra gondoltam...
) -
Vesa
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Ebben nekem az a rész volt durva, hogy ez a nyomorult kurman 60-100M dollárt vágott zsebre tkp. azért, hogy tönkrevágott egy 60éve kiváló és igényes franchise-t. És a tetejébe még pont neki sikerült átvennie ezt a Hall of Fame Award díjat, amit a Trek a 60-adik évfordulóra kapott. Ha vallásos lennék most azt mondanám, maxra járatja magát az ördög.
Nem elég, hogy hazavágta az egészet, még hülyére is kereste magát rajta, és a tetejébe még azt a díjat is Ő vette át, amit tulajdonképpen az elődei kiváló munkájáért adtak. Borzalom. -
Vesa
veterán
-
Dinomano
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Azt mondjuk nem értettem én sem, és hatalmas dramaturgiai csavar volt, hogy kiderült hogy a Klingon szoknyásnak már van "barátja". Amúgy meg megúszós baromság, hogy a csaj, aki férjhez akart menni a gyerekhez, egy vállrándítással ejti a "project"-et.
Szerintem az ENT egy frankó sorozat volt, én bírtam. Kifejezetten tetszett, hogy előzmény, és "csáklyájuk" volt vonósugár helyett + tojtak a transzporter-től.
Én guilty pleasure-nek néztem az évad vége felé a Starfleet Academy-t. Utána pedig jöttem ide fikázódni.
Végül is, csoportkohéziót növelő dolog, ha együtt fikázzuk itt ezt a x@rt. (Valahol, meg rohadt szomorú és egyszerre felemelő, hogy minimál pénzen rajongók sokkal jobbat csinálnak ennél a x*rnál.)
Amúgy a design-al kapcsolatban: Sajnos nekem is ledobós az élmény. Őszintén: Így néz ki egy iskola? Csillog-villog minden, ol mértékben, hogy túltöltődik vizuálisan az ember agya. (Ami valahol tudatos, a tik-tok generációt csak túltolt vizualitással tudják megfogni.) -
Nekem elég volt róla a képeket látni, és többet nem is kérek belőle, mert csak katasztrofaturizmus lenne.
Picard S2 olyan retek volt, hogy azóta se néztem meg a harmadikat. Nem akarok megint csalódni.
Lower Decks elég magasra tette a lécet amúgy.
Emellett a Strand New Worlds és a Prodigy is tetszett, de a Lower Decks abszolút viszi nálam 2000 utáni érában a prímet. -
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Igen az alsó kettőn látszik, hogy a kevesebb néha több. Szerintem a dizájn a kényszeres modernség áldozata lett, jelezni kell a nézőnek, hogy ez egy ultramodern hajó és a távoli jövőben vagyunk + a mai tiktok generációt lehet jobban megfogja látványilag nekem viszont zavaró.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Az a baj, hogy annyira nem hagyott bennem mély nyomokat a Picard sorozat, hogy alig emlékszem a hajóra. Viszont most guglizgatva azt mondom a NewTrek közül a Discovery hídja állt a legközelebb talán a klasszikus hídhoz, mondjuk a Voyager-éhez de nem tudom mozgóképen milyen effekteket alkalmaznak ami miatt olyan borzasztóan csillogó, fényes,mű hatást generál, az is lehet, hogy csak egy szőnyeg kellene...
Nézve a Strange New Worlds hidat tényleg tele van b.szva fényekkel, még a korlát is olyan mintha led csík lenne benne. Minek? Oké ,hogy ízlés de na...
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért vicces látni egyébként, hogy anno a Discovery miatt is ment a diskurzus, hogy mennyire nem jó és most azért jó páran nézik mégis ezt is.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Na, hát semmi meglepő, bolond lyukból bolond szél fúj. Az egész egy bziparádé. Én a 7. résznél tartok, hát nagyon magasra tette a lécet az unalom és a nyálasság tekintetében. Nagyon féltem hogy a cicaklingonfiú a cuki rózsaszín tincsével és a csillámhányó között nehogy elcsattanjon egy csók, és kiderüljön hogy az sem a lányokat szereti, erre a végén a semmiből jött a harmadik és kézenfogva távoztak mint a kiscsoportosok. Biztos megint én nem figyeltem oda, de mintha ennek sem lett volna semmi előzménye..? Amúgy mindegy is, ezeket már úgyis csak valami megmagyarázhatatlan mazochizmus miatt követem fél szemmel. Ja és csak hogy világos legyen, a "barátomnál" nézek mindent aki a sorozatokra specializálódott, pénzt nem adok érte
-
Dinomano
őstag
Megúszós, bénán kitalált fantasy-klisé szerű szarokat tett az (el)Kurman és stábja a Trek-be sajnos. A "programozható anyag" is egy megúszós x*r. Warp slug és egyéb baromságok szerepeltetése több kérdést vet fel, ha utánagondol az ember; kezdve a konfettit hányó hüjegyerekkel. Eh...
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Néztem valami gagyi fantasy-t nem rég. Ott volt a főgonosz, a világ túlsó felén "spawnolt". Délelőtt a kávé után elindult a hős, hogy jól levágja. Estére otthon is volt.
Ott elnézi az ember, mert nah... de a Sci-fi azért -főleg a Trek- legyen már kicsit kötöttebb, figyeljenek a részletekre, mert a rajongók kiszúrják a bénázást. Örülök az összefoglalóitoknak, mert így nem fáj, h nincs rá időm.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A hírek szerint most zajlanak a tárgyalások Kurtzman és a cég között, hogy hogyan tovább... Kurtzman oldaláról jöttek csak hírek eddig szóval a saját távozásáról nyilván nem beszélt, viszont szeretne Academy 3. évadot, szeretne Year one néven Strange New Worlds spin-off sorozatot ééééééés még egy "munkahelyi komédiát" is. Ez utóbbi az igazi wtf.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Academy S01E10:
Tulajdonképpen ha elengedjük a távolságok kérdését, az időt amíg eljut egy csillaghajó A-ból B-be, a hajók berepülési irányát sem vesszük figyelembe, meg elengedjük, hogy a doktor csak úgy a semmiből rájött az omega stabilizálás mikéntjére, akkor a sorozat szintjéhez mérten egész jó évadzárót csináltak. Pont jó lenne, ha ennek itt vége szakadna és nem csinálnának több ilyet. -
Akadémia évadzáró... hát ezt fizikai fájdalom volt nézni, kénytelen voltam tekergetni benne mert borzalmas volt ez az erőltetett műdráma, egyáltalán nem éreztem, hogy itt egy jól felépített konfliktus van amin aztán drámáztak egyes karakterek egymással. A gyomrom fordul fel ettől a szartól. Ilyen pocsék írást nem tudom, hogy láttam-e valaha.
De még tetézni akarják a bajt. Exclusive Update On The ‘Star Trek: Year One’ Series Pitch And Status Of The ‘Strange New Worlds’ Sets [link]
Miért kell még egy kibaszott előzménysorozat? Nincs már elég? Valaki esetleg tudja hol lakik Kurtzman?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Chris Pine otthagyta az egész ST világot. Miután nem sikerült a Paramounttal megértetnie mi a probléma a modern trekben, az Academy-t látva ő nem kíván a továbbiakban részt venni semmilyen ST filmben vagy sorozatban.
-
Dinomano
őstag
A Star Trek - First Frontier minőségén le vagyok döbbenve. A színészi játék teljesen jó volt, az effektek zöme is rendben volt. Semmi olyan érzésem sem volt, hogy egy free, fan-made cuccot tekintek meg, és elnézőnek kell lennem a minőség miatt!
-
Dinomano
őstag
-
Bad Pritt
félisten
Ezen hangosan felnevettem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
30k aláírás eddig.

)