- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
válasz
norbiv8 #89768 üzenetére
"Bevezetésre kerül a Domino Holiday SIM díjcsomag is, amelyet a nevéből adódóan leginkább nyaralásokra vagy rövidebb mobilhasználati időre ajánlanak. Ebben a díjcsomagban 3000 Ft-ért belföldön 3 GB adatot kapunk, amelyet 7 napig forgalmazhatunk le. Telefonálásra illetve SMS-re nincs lehetőség ebben a díjcsomagban."
-
Aaron14
őstag
válasz
norbiv8 #82228 üzenetére
Vicc a Telekom supportja.
Én írtam nekik nem egy e-mailt, hogy azonos folyószámlán lévő mobilszámok közül kettőnek eltűntek a számlái és a hozzátartozó dokumentumok az online felületről. Válasz: Pótolhatja 1500Ft/db-ért. Anyád! És ez már így megy egy hónapja. Most elvileg dolgoznak rajta, de ha a héten nem oldódik meg, akkor mégis hol jelezhetném még?
-
norbiv8
tag
válasz
norbiv8 #82118 üzenetére
Hétfő dél óta Telekomos vagyok. Szerdán bejelentettem a hibát, hogy nem tudok online ügyintézéshez a weben belépni, ma jött válasz:
"KEDVES ÜGYFELÜNK!
Köszönjük megkeresését.
Az online oldalra csak élő szerződés és szolgáltatás esetén lehet bejelentkezni, azonban az Ön által megadott telefonszám nem szerepel a rendszereinkben. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Telekom üzleteink egyikével."
Ez vicc.
-
madrac
senior tag
válasz
norbiv8 #82145 üzenetére
óóó... az egy kicsit messze van a fővárostól sajnos
Akkor össze-vissza beszélnek továbbra is. Ami tény, hogy aki itt váltott annak mind 1990 Ft volt. Ma ismét beszéltem telefon ügyfélszolgálattal, ahol többszöri telefon mellérakás után azt mondta, hogy csak az 1990 Ft-os fix extra variáció van, 990-ért sima fix nem.... És csak ezzel az információval tudott szolgálni, arra nem tudott sokat mondani, hogy az itteni üzletekben mind 4050-ért akarják csinálni... Az a telefonos ügyfélszolgálatos akivel meg a múlt héten beszéltem, azóta is visszahív...
Panaszt pedig nem volt hajlandó rögzíteni...
-
madrac
senior tag
válasz
norbiv8 #82115 üzenetére
Konkrétan melyik üzletben csinálták meg? Akkor úgy néz ki, hogy mégsem lehet sima fix-re hordozni 990-ért (vagy lehet hogy csak más szolgáltatótól), ahogy állították nekem többször is, de a semminél ez is több. Valamivel mindig meg kell szívatni a számhordozókat...
Más:
Ezeket a korlátlan tematikus adat opciókat nem vezették még ki a telekomnál? Csak mert tavaly év végén a hatóság a nemsemlegesség EU-s előírására hivatkozva elkaszálta ezeket... -
válasz
norbiv8 #82118 üzenetére
Az az azonosító az más mint amit a honlapra való belépésnél megadsz. Ha számhordozásnál az üzletben nem adtál meg azonosítót, akkor USSD-vel *111# meg tudod magad adni. Először meg lehet így is, későbbiekben ha elfelejted, vagy módosítani akarod, azt csak személyesen az üzletekben tudod megtenni.
-
norbiv8
tag
válasz
norbiv8 #81945 üzenetére
Na végre sikerült a Blue -> T hordozás. Az a helyzet, hogy olyan boltban voltam, ahol előtte nem csináltak ilyet. Ma már felkészülten vártak. 10 perc alatt megvolt a procedúra, Fix extra csomag 1990Ft-ot kellett otthagynom. Azt mondták, hogy kb 2 óra alatt átfuthat a rendszeren a váltás, na mire kiléptem a boltból már nem volt szolgáltatás a Blue kártyámon
Csak hogy ne legyen teljes az örömöm, a számommal nem tudok az online felületre beregisztrálni, azt mondja hibás azonosító...
-
madrac
senior tag
válasz
norbiv8 #81945 üzenetére
Hidd el, én tudom miről beszélsz, én vagy 2 hete próbálom elintézni sikertelenül. Volt olyan, hogy 2 órát(!) voltam személyesen az egyik üzletben az ügyintézővel, aki már több csoporttal is beszélt, majd utána derült ki, hogy ja, 4050 Ft-ba fog kerülni, oda van írva... Akkor is elcseszték (talán a back office-nál) a folyamatot, mert olyan sim kártyára csomagolták rá a fix tarifát vagy hogy mondják ők, ami nem is volt fizikailag az üzletben, és amit felhozott a rendszer, azok a sim sorozatszámok egyike se volt az üzletben, pedig az ügyintéző hölgy az összeset kihozta... Szóval le lett sztornózva végül....
-
goop
őstag
válasz
norbiv8 #81945 üzenetére
Én már feladtam volna
Könnyítsd meg a saját és a T dolgát, rászánsz 500 Ft-ot, veszel egy vodás simet, aktiválod, majd ráhorozod a blues számod, majd vissza a T-hez. Akár ingyen is mehet, ha neten rendelsz simet, de akkor kb 2 hét az átfutás, ha pedig bemész egy voda boltba adat egyeztetni, akkor még gyorsabb az ügymenet.
-
madrac
senior tag
válasz
norbiv8 #81939 üzenetére
Igen. Még jómagam se tudtam azóta se elintézni!
A blue-ról való számhordozási kálváriám folytatása:
1 hete az egyik T pontban megkérdeztem, és nagy örömömre azt mondták, hogy a gép szerint 990 Ft-ba kerülök ha hordozok, de akkor nem kértem.
Azóta többször is voltam ismét T pontokban a fővárosban hogy akkor megpróbálom újra elintézni, de vagy nincs hozzá sim kártya, vagy 4050 Ft-ért akarják megcsinálni, mert állítólag még mindig ez a régi utasítás van a gépben (Magicbook?!) és nem tudnak mit csinálni. Ez csak a bluemobile-tól való hordozásra vonatkozik, a többi szolgáltatótól hordozás rendben működik! Telefonos ügyfélszolgálat se tudott segíteni, ahova irányítottak az üzletben (visszahívást ígértek, ami még nem történt meg, telefonon nem akart újabb panaszt felvenni az ügyintéző valamiért erre, pedig kértem...), mert nekik állítólag több mindenhez van jogosultságuk, írásos panaszomra azóta se reagáltak. Ugyebár ennek normál díja 990 Ft kellene hogy legyen, mivel annyiba kerül az üzletekben a fix csomag. Egy vicc ez az őskáosz ami a telekomnál uralkodik!
Egyik T pontban mondták, hogy még mindig hibásan 4050 Ft-os ár jelenik meg csak a blue-ról való hordozás esetére, és már jelezték ők is, de nem történt azóta se semmi.
Illetve azért is óckodnak a folyamattól a T pontban, mert a leírás szerint a back office csoporttal egyszerre kell megcsinálniuk a folyamatot, de az ár akkor se stimmel. -
Soulfly842
addikt
válasz
norbiv8 #81939 üzenetére
Nem egyszerű a projekt és ritka. Van aki 15-20 perc alatt megcsinálja (viszonylag szűkebb keresztmetszet), ha a csillagok is úgy akarják, de mentségére szóljon, hogyrégebben évente lehetett találkozni egy-egy ilyennel (néha akár egy egész üzletre
), de az utóbbi időkben kicsit gyakoribb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Formula-1
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest