Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktg3
őstag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Ezen nekem is nagyon megakadt a szemem a watchexchange reddit csoportban.
Nagyon érdekesnek találom ezeket a Credor-okat és egész jó áron is vannak.
Azt még nem tudtam eldönteni, hogy tetszik is-e. Puding próbája az evés.
Ilyne integrált mash-es, világos számlappal van itthon is hirdetve. Az is egész pofás. -
dzsi23
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
A prémiumnál nem lesz jobb egyik sem, szóval csak akkor vegyél másfélét, ha valamelyik nagyon tetszik, ellenkező esetben maradj a prémiumnál.
Csak nézz be facebook csoportokba, kb. minden második árverés "prémium licit" néven fut már...

CNS szíjaknál maradhat a prémium megnevezés...
-
zolikaDB
veterán
válasz
dzsi23
üzenetére
Köszi!
De ezt az origial a "best ever made" CNS szíj dolgot nem értem - a gyártó részéről
Mennyire merev az anyaga? Mennyire nájlonos? Mennyire vastag? (mondjuk mindezek a Premium tükrében)
Amit ismerek:
- premium: anyaga, puhasága/és egyben masszivitása, vastagsága (nem vastag, ne mvékony), a "szövés" mintája nálam tényleg premium, emiatt én nem veszek Phenomenato-t (volt)
- cotton: szeretem, hogy puha, de ennyi, mert ez az anyag annyira nem tartós
- ribbed: képen jól néz ki, de vékony, mégis merev, több puhítás/mosás után is, az anyaga szép mintájú, de műanyagos, bár, mindezek miatt meg nálam tartós is... -
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Pápai ediktummal kéne betiltani a ‘tool watch’ fogalmát.
Ha működne a tiltás, persze csak az első pár tucat nyilvános autodafé után, akkor egy teljes enciklikát is ki lehetne adni, örökre betiltandó a ‘prémium’, ‘luxus’ és ‘manufakturális’ kifejezések használatát az órák kapcsán, plusz az összes lehetséges előfordulási lehetőségét a Mount Iwate élővilágát és jellemző természeti jelenségeit leíró szavaknak, legyenek bármilyen poétikusak is.
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
A CNS Deluxe NATO hogy "viszonyul" a Premiumhoz? Azt szeretem, de a "ribbed-szerűt" nem, mert túl merev, túl műanyagos... És olyasmit nem akarok.
De van olyan Deluxe, ami tetszik. Pofára olyasmi az anyaga, mint a Premiumnak, és leltem párdolláros akciót 20mm-esben.
[link] -
fagyalllo
őstag
Kvarc Seiko Credor 6730-5330 1983-ból. Nem hordanám, csak nézegetném, mert a számlapja csodaszép:
-
Párszor volt rajtam de kb két nap után a tükör polir csupa karc volt. Eleve azzal a céllal vettem meg, hogy át lesz alakítva. Ezen nem nagyon lesz karc. A mikrokarcokat elfedi nem látszik majd rajta. Persze nagy leverés és nagy mely karc ezen is lehet majd és a fém a femmel részek itt is fényesednek majd. De ennek jól fog állni. Nem is értem, egy toolwatch miért nem így jön ki gyárilag, miért a blingy hatás.
-
arn
félisten
válasz
Memmaao
üzenetére
Hordtad az eredeti designal, majd amikor tul karcos lett, homokfuvas? Erdekes lesz mennyire gyujti igy a karcokat, es mennyire latszik rajta. Meg hogy azon atmenve mennyire allithato helyre. Majd ossz meg kesobb is kepeket plz, erdekelnek a tapasztalatok, nagy otlet.
Szamomra az eredeti gshock szellemiseget az 5610 viszi, az ami olcso egyszeru, ellenallo. De ez a fem design azota tetszik amiota megjelent, nagyon indusztrialis.
-
Na, ezzel a finish-sel végre tényleg toolwatch hangulata van ennek az órának.
-
dzsi23
addikt
Vario Futurist
[link]
-
diegho
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Igen, bár csak 5 éve.
-
Freddy76
addikt
válasz
Aaron14
üzenetére
Szia,
Nekem az első normális órám 2011-ben egy Certina DS Podium automata volt. Kihíztam, 2015-től nem hordtam, állt tíz évig (automatánál nem szerencsés). Elvittem szervízbe, most pöpec. Amennyire én tudom, a Certina egy megbízható svájci márka. Mondjuk ennyi pénzért én inkább vennék egy japánt, de ez preferencia kérdése (is).
-
diegho
nagyúr
Vidéken rossz a helyzet. Nagykanizsán van kb 5-6 hely ahol vannak órák, ebből 2, ahol Casio felettiek is. Ebből 1 ahol van választék is (divatekszerbolt) és jók az árak. Amikor az Orientet vettem, akkor 1 színben volt a másik helyen 140-ért, neten 100 volt bármilyen színben ingyen szállítással...
-
i400
őstag
válasz
chris-v
üzenetére
Teljesen jó meglátás, magyar piac eléggé árérzékeny minden téren és sokan nem gondolnak bele abba amit írsz.
Pl esetemben 8% különbségért nem fogok rendelni+szállítást fizetni valahonnan, hanem bemegyek a boltba (amit az adott márka központi oldala listáz) és megveszem ott. -
chris-v
senior tag
válasz
SOAD19
üzenetére
Sok lehetőség van, itt mindig kérdés, az üzlet mit tud és mit akar megengedni. Nyilván vannak korlátok, mindig vannak kivételek, de a pénz a zsebedben van, el akarod költeni, akkor meggyőzhető vagy, hidd el

Vannak szempontok, ami számodra fontos lehet, vagy fontosabb lehet, minthogy spórolj pár %-ot. Ennek a kiderítése az értékesítő dolga. Beszélgetni kell, időt vesz el, de ha az értékesítő ügyes, akkor sikeres lesz az értékesítés. Lehet egy következő akció vonzó számodra, lehet egy plusz ajándék, lehet az árból egy akkora kedvezmény, ahol már nincs akkora különbség, hogy várjál rá napokat, vagy bármi. Számtalan lehetőség van. De ha bemész egy boltba és eleve úgy állnak hozzád hogy le se szarnak, akkor még akkor sem fogsz ott venni semmit, ha ott akartad volna megvenni az adott terméket.
Egy fiktív példa: adok egy nagyobb kedvezményt ami még nekem megéri példa kedvéért mondjuk 80 ezer Ft. Adok mellé plusz szolgáltatást, mondjuk 3 db ingyen óra szervizt, mert az derül ki, hogy van otthon több automata órád, amit már meg kellene nézni. Nálam a boltba mondjuk egy szerviz 25 ezer Ft.
Végig számolod és azt mondod, hogy de jó, elvihetem most az órát, nem kell várnom webshopra, kapok kedvezményt, bár nem akkorát, viszont kapok szervizt, amit amúgy is elköltöttem volna, és így összességében többet spóroltam, mint a webes rendeléssel.Nekem mint boltnak a szolgáltatás nem akkora költség, illetve te is jó szájízzel távozol, foglalkoztak is veled, meglévő óráiddal is foglalkoztak, mert figyelembe vették és ami fontos kereskedői szemmel, hogy biztosan visszatérsz, hiszen szervizt nem fogod itt hagyni, szóval lehet újra vásárolsz.

-
válasz
SOAD19
üzenetére
Itt ugye a szürkeimport és az áfával való játék is probléma, ezért nincs sok bolt pariban a webshopokkal...
Ugye pontosan tudjuk kinek köszönhetjük a rekordmagas áfát és a vele járó árakat
Talán inkább ezen kéne gondolkoznia a boltosoknak, nem azon, hogy a vevő miért "getszi" és megy az olcsó webshop felé. -
Üdvözlet!
Mi a véleményetek a shark meshről?
-
SOAD19
addikt
válasz
chris-v
üzenetére
Lehet akármilyen profi az eladó, ha az adott bolt, illetve annak tulaja nem tud, akar kezdeményezés árat adni. Nyilván nem tudnak meggyőzni, hogy mégis náluk vegyem meg az adott órát, lehet akármilyen rámenős. Rákérdeztem, hogy szokott akció lenni, mondjuk karácsony előtt pl. Mondta, hogy a Casio-kra náluk nem nagyon szokott lenni. Máshol, webshopban az adott órát 20% kedvezménnyel is hirdették, amit végül 28%-os kedvezménnyel vettem meg. Hogy tudtál volna meggyőzni, hogy mégis Nálad vegyen meg teljesen áron, nem 160k-val olcsóbban?
Scifi kategória. -
chris-v
senior tag
Egy kicsit én is hozzászóljak a témához, kereskedői/értékesítői oldalról (nem óra).
A kereskedelemben van az értékesítő, van az eladó, meg van a (szak)tanácsadó. Ezek az emberek hasonlóak, de mások. Te mint vevő a boltban fogsz valamelyikkel találkozni, aki segít neked majd, vagy azért mert ez a dolga és övé hely, vagy azért mert jutalékot kap érte. Ha csak ott van fix havi fizetésért, akkor ő leszarja, hogy megveszed-e azt amit nézel (Pl. Tesco Segíthetek Julcsi és társai).
Na és akkor az ominózus óra témára vissza térve, ha egy órás boltom van és oda bejön egy potenciális vásárló, akkor én eladom neki azt a terméket amit néz az biztos. Mert ugye most arról beszélünk, aki akar is venni, pénze is van rá, csak az árával vagy mással gondja van, ezért megnézi élőben és megveszi online. Bár hogy is, az ilyen egy konkrét vásárló, akit nem engedünk el! Egy jó kereskedő biztosan nem! (ebből elég kevés van az országban)
Ha az adott boltban, van egy képzett értékesítő, akkor higgyétek el, hogy el fogja adni azt az órát. Ha egy ilyen fix ember vásárlás nélkül távozik az üzletből, akkor az a bolt hibája, nem a vásárlóé aki online fogja megvenni, amit ott is megvehetett volna!
-
zolikaDB
veterán
-
Churpik
tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Q Chrono van most 130 dollárért a Jomán, ha ez számít.
Én már nézegetem egy ideje, de csak az tart vissza, hogy a szíj színe elüt a kerettől meg a segédszámlapoktól. Meg már van egy jó kronóm zafírral.
A szerkezete Seiko-Epson YM12A, másodpercenként ötöt üt, nem snapbackes.
Az üveg ugyan akril, de dupla, nem torzít. -
zolikaDB
veterán
Megtetszettek ezek a panda/reverse panda chrono-k, és a Timexnel van is mindenféle, elég kedvező áron.
De egyszerűen nem tudok dönteni, hogy Marlin vagy Q Chrono.
Utóbbiból tudom, hogy van itt pár topiktarsnak, de Marlint nem nagyon lattam (vagy nem keresek jól).
Mi a véleményetek?
Látom, acél a tok, gondolom, a szerkezet ugyanaz, az üveg nem is üveg hanem akril.
De mik a különbségek? Mennyire jók ezek mindennapi órának? Vagy inkább alkalmi?
-
válasz
baal-amiga
üzenetére
Gyáááá
Má nemiskell nekemse
-
-
Ezek alapján én is panaszkodjak, hogy a sürgősségi ellátásban megjelenő betegeket 80%-a indokolatlan? Attól nem fogok hamarabb hazamenni. 🤷 Ott a beteg, megvizsgálom, ellátom tanáccsal. A bolti eladónak nem gondolom, hogy problémát kéne, hogy jelentsen, ha a boltban nézelődnek.
-
driv4r
aktív tag
Lehet, nem ismerem a butik áraikat, annyit tudok, tavalyi nettó átlagfizu 430 körül volt kedvezmények nélkül, nettó mediánjövedelem meg 320-330* körül.
Nem az óra árával van baj, hanem a hazai keresetekkel és vásárlóerővel, 1970-ben még 14 darab ND Sub jött ki éves USA átlagkeresetből, de még 2012-ben is majdnem 7, Dávidnak volt anno egy ilyen cikke, onnan a kép.
Persze ez csak a teória, hisz a listaáras Sub közgazdaságtanilag egy nem létező jószág.

* 360 körül volt, rosszul emlékeztem.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
1990-es induló évvel a kumulatív CPI kb. 2000%, mégse ~7M egy Omega manapság. Nyilvánvalóan, hiszen az egy svájci karitatív szervezet, merő szívjóságból lefele áraznak.
Csak viccelek, nem lehet így számszerűsíteni az árfolyamváltozás miatt, plusz rendszerváltás után jó darabig extrém magas éves infláció volt. De ezzel együtt is azt mondanám, 1990 körül 360 ezer rettentő sok pénz volt itthon. Vagy csak én voltam csóró egyetemista.
-
FLx
addikt
válasz
Tsebacsi
üzenetére
A boltban azert dragabb minden, mert kifizeted, hogy egyaltalan van bolt. Ha mindenki csak muzeumnak hasznalja a boltokat, aztan online vasarol utana, akkor tenyleg bezarnak. Aztan majd jon a siras, hogy ja kerem, nem tudom felprobalni vasarlas elott. Az eladok egyebkent tobbnyire jutalekon vannak, ergo nyilvan azzal akarnak foglalkozni aki vesz is valamit, nem csak kempingezik a boltban. Es azert lassuk be, orakat vasarolni online anelkul, hogy valaha probaltuk volna az orat, eleg rizikos. Valahol mindenkeppen muszaj elotte megnezni, felprobalni.
-
FLx
addikt
válasz
krono.
üzenetére
Azert a legtobb helyen probalnak is adni valami extrat. Szinte minden esetben lehet kapni kedvezmenyt vagy valami ajandekot. Nyilvan a chrono24-en mindig olcsobb lesz az innen-onnan illegalisan importalt afa csalt ora. Ez amugy igaz a legtobb webshopra is, ahol "olcsoak" az orak.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
Certina DS Action -t nézegettem. Erről mi a véleményetek meg úgy általában a Certina márkáról?
-
krono.
tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Na az a másik, igen.
Ha tudnatok mennyien jarnak hobbibol oras uzletekbe, sokszor napi vagy heti szinten orakat eltoltve ott
De innen nem az órabolt dolga lenne, hogy érveket biztosítson maga mellett és meggyőzze a vevőt, hogy nála vásároljon? Szerintem de. Legyen az speciális konstrukció, kedvezmény, esemény, vagy jó marketing... -
Nimda
addikt
Eleve nem is adhatnak a vasarlonak bontatlan orat, mert utana menne eladasra ugye.
Én nem szoktam luxus márkaboltban vásárolni, de már vettem úgy, hogy boltba rendeltem online és megkérdezték hogy felveszem e azonnal, vagy csomagolják vissza (esetleg ajándék lesz?). Nyilván a garancia papírt meg kellett írni, csupán ezért bontották fel.
De a lényeg, hogy a fóliát és egyebeket nem távolították el róla, nem kértem beállítást sem.(Timecenter)Itt a hangsúly azon van, hogy egy kisezerszer felpróbált órát, miért akarnak, adnak el új áron? Mert gyakorlatilag az már használt. A csatközép, a szíjszemek, főleg az óra hátulja szokott hajszálkarcos lenni.
Ilyen esetben igen, érdemes alkudozni.
-
Erre csak azt tudom mondani:
Az ember szereti megnézni azt, amire sok pénzt ad. Van aki látatlanban is hajlandó erre, van aki nem. Plusz miért legyek önmagam ellensége, és vegyek meg egy órát x %-al drágábban egy boltból, ahol - ahogy írták előttem - esélyesen egy használt, kicsomagolt, karcos órát is kaphatok?
Elhiszem, hogy halálos probléma az eladónak, hogy bemegy valaki érdeklődni és aztán nem vesz semmit. Ha ez frusztrálja, akkor keressen másik munkahelyet...
Nem kellene hülyének nézni a vásárlót sem.
Ha pedig a boltnak ez így szar, akkor szüntesse be a bolti kereskedést és álljon át Ő is online árusításra, nem kötelezi őt senki.
Ez is olyan, mint az autókereskedések zöme bzmeg, fizessek ki 10-20M Ft-ot egy autóra, amit nem tudok jó esetben se megnézni, sem kipróbálni, mert nincs készleten, nem rendelnek belőle, stb-stb.
-
FLx
addikt
Nem volt ebben semmi extra szerintem. A stilus az olyan amilyen, de nagyjabol egyet tudok vele erteni. Ha tudnatok mennyien jarnak hobbibol oras uzletekbe, sokszor napi vagy heti szinten orakat eltoltve ott, hogy aztan megvegyek az orat online vagy meg se vegyek sose. Azert senki nem orulne neki, ha erre menne el a fel munkaideje. Amikor a boltban nem tudsz valamit megvenni, mert nincs, az megint egy masik eset. Nekem a WDL-ben is mondtak mar, hogy inkabb menjek ki Londonba a cuccert, mert ok sose fognak tudni hozni.
-
krono.
tag
válasz
SOAD19
üzenetére
Kedves tőle, hogy azonnal a videó elején elkezdte sorolni, hogy Sargentini zöld politikus és támogatja az LMBTQ mozgalmat, így tudtam, hogy ő milyen narratívát fog majd leközölni, spórolva ezzel 30 percet nekem.

Egyébként nem tudom miért lett ekkora szám, az XYZ ember milyen órát visel shortok még úgy ahogy érdekesek, más tartalma engem egyáltalán nem tudott megfogni soha sem, nagy ritkán mikor látom valami rövid tartalmát aránytalanul sokat beszél Vostok Europe órákról, amit nem értek annyira, azon kívül meg leginkább olyan rövid videókat látok amikor épp kiakad, hogy valaki beírja neki, hogy faóráját eszik a termeszek.

Egyébként szerintem ez az online shopos kiakadása sem jogos. Nyilván egy boltnak nehéz versenyezni az akár szürkeimportos boltokkal, de mikor egy vevő betéved a boltjába, onnantól az ő marketingjén múlik, hogy rá tudja-e beszélni a vevőt, hogy nála vásároljon. Én nem sokat járok fizikai óraboltba, de mikor voltam, nem igazán törtetett az eladó, hogy vásárt bonyolítson le vagy alternatívákat mutasson.
-
FLx
addikt
válasz
Nimda
üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni, de minden luxus marka uzleteben olyan orat fogsz kapni amit mar ezren felprobaltak. Rolex, Omega, GS, AP, Patek stb. Eleve nem is adhatnak a vasarlonak bontatlan orat, mert utana menne eladasra ugye. Tehat kotelezo nekik minden csomagolast eltavolitani es bizonyos csomagolasi elemeket meg sem kaphatsz. Nekem ez meg mindig jobban bejon, mint a webshop. Nem vennek 100 forintos orat sem webshopbol.
-
Freddy76
addikt
válasz
SOAD19
üzenetére
Ahhoz, hogy csatlakozni tudjak, meg kellene néznem ezt a hosszú videót. De ezt nem tudom megtenni. Nem követem amúgy az embert, viszont mivel elég sok órás tartalmat nézek, a YouTube ezeket elém sodorja. Így ha valahol várok, vagy a slozin ülök, és YouTube shortokat nézek, néha feldobja. Az, hogy kissé paraszt, látszik az öltözködésén és a beszédén is.
-
Freddy76
addikt
Valóban. Üzletben is lehet alkudni, nem csak piacon. Sok boltnak (pl. Timecenter, Óra Győr) van webáruházas kedvezménye, rákérdeztem, mindkét helyen mondták, hogy ha kérem, boltban is megkapom a webáruházas áron. A másik, amit írsz, szintén helytálló. Ha én igénybe veszem egy kereskedő (vagy alkalmazott) idejét, szaktudását, aki ráadásul adott esetben kedves és készséges, azért én hajlandó vagyok némi felárat fizetni.
Példa: bementem a feleségemmel a Westendbe a Borkutime üzletbe pár hete élőben megnézni és felpróbálni a Citizen holdfázisos óráit (ezt és ezt). Korábban írtam, hogy engem elbűvöl ez a fényenergiás működés és rádión keresztül atomórához igazodás, a holdfázis pedig érdekes haszontalanság. Viszont kifejezetten zavart a titán ház és szíj. Egyrészt nincs súlya, attól tartok, hogy mivel nem érezném az órát, mindig odaverném valamihez, másrészt nekem az acél tapintása, robosztussága jobban bejön (a titán szíj csatja is olyan meh érzés volt). Ekkor az eladó hölgy (aki tudta, hogy nem fogunk vásárolni, elmondtam, hogy csak próbálok) mondta, hogy szerinte várjunk, van ugyanis egy új óra, most hozták be, még nincs árazva, de megfelel a feltételeknek, és olcsóbb is lesz. Előhozta ezt az órát. Kb. egy héttel később került ki a webáruházba, egy százassal olcsóbban. Nem tudom, a feleségem végül mit vesz karácsonyra (a listán van Citizen, három Venezianico, négy Henry Archer), de ha a Citizen lesz, itt fogja megvenni, ebben biztos vagyok.
-
arn
félisten
válasz
Nimda
üzenetére
en bementem az uzletbe, megneztem az orat - majd kertem araajanlatot erre es egyeb hasonlo alternativakra. ami raktaron volt nekik, arra jobb arat mondtak, mint amennyiert webshopban lattam mashol. igy a boltban vettem meg, kedvezobb aron.
igy is lehet - nem en kertem kedvezobb arat, hanem jobb kereskedoi venaval rendelkezo oras magatol adta. azert akarhonnan nezem, ugyanazon a piacon versenyeznek, es ezzel szerintem ok is tisztaban vannak.
tobbet kell nyujtani ugyanannyiert - mar evtizedek ota nem egy szuk terulettel versenyeznek. ez a "tobb" lehet kedvesseg, plusz szolgaltatasok, etc. -
Nimda
addikt
válasz
Freddy76
üzenetére
A legfőbb baj a bolti órákkal, hogy nem tartanak + készletet, hanem a kirakatból vásárolsz (vettem már így nem egy órát, gondolom mindig az aktuális kirakatit adják el elsősorban) amit lehet már százszor felpróbáltak, pici hajszálkarc, kopás, itt-ott. Nem beszélve arról, hogy ha egy websopban vásárolod meg a kinézett órát, akkor egy akció keretein belül olcsóbban is hozzájutsz, és nagy valószínűséggel, bontatlant kapsz, fóliázva (hacsak nem kifutó típus)
-
Freddy76
addikt
válasz
Memmaao
üzenetére
Neki nem azzal van baja, hogy valaki webshopban vásárol, hanem azzal, hogy bemegy egy tényleges boltba, ott felpróbálja az órákat, majd megveszi webshopban. Persze érthető itt a fogyasztó szempontja is, biztosra akar menni és pénzt akar spórolni, semmi illegálisat nem tesz. Másrészt viszont a kereskedő szempontjából nézve ez kitolás: ő fenntartja a fizikai boltot, bútort vesz, fizeti a rezsit, az alkalmazottakat, gondoskodik az őrzésről, és ezt "kihasználja" valaki, akinek nincs is szándéka ott vásárolni. Ez a kereskedő szempontjából kullancs-viselkedés. Ezzel van baja Zolinak, és szerintem van alapja, bár a megfogalmazás kissé erős.
A hosszú videóit soha nem bírtam (ha van ennyi időm, akkor inkább az "Őszintén: órákról" videóit), a shortjai néha szórakoztatóak, különösen, amikor hamisban flexelő "sztárokat" leplez le...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- iPad topik
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BMW 325XI 3.0L sor6 218LE 2008
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mennyire merev az anyaga? Mennyire nájlonos? Mennyire vastag? (mondjuk mindezek a Premium tükrében)