Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
Vinnem kell szervizbe az Alpinistet, kicsit remeg a gyomrom hogy kapom vissza az 5 éves kb nos órám.
-
Aaron14
őstag
válasz
Aaron14
üzenetére
Elvittem a Seiko-ba ezzel a problémával, el is készült kb. két hete vettem át, azonban most vettem észre, hogy a számlap tele lett apró porszemmel, két helyen pedig olyan, mintha maszatos lenne az óralap.
Csak napfénynél látszódik, szóval nem tragédia, de azért kissé csalódott vagyok. Ezt tényleg csak így lehet megcsinálni a fekete számlap miatt?
-
zolikaDB
veterán
válasz
kukulec
üzenetére
Szia!
Multiband 6-os Casiok is Mainflingenből kapnak jelet itt Magyarországon.
Nekem Debrecenben a gardróbszekrényben veszi a jelet
(de a fürdőben nem, szóval ha megvan a jó pozíció, akkor veszi)
De van telefonra is alkalmazás, ami tud jelet adni, és úgy leszinkronizálja. -
arn
félisten
Hu ez a texturazott kulso nagyon bejon…
-
Topiccsendőr
addikt
Koszonom a segitseget, valoszinuleg tenyleg moddolt, de jol meg lett csinalva, mert meg a szij is vmi evfordulos. Semmit nem talaltam, h kiadtak volna kulon 9400 as rangeman-t 35. evfordulora, csak b1000tf-et.
Shockbase-ben sem ilyet talaltam
-
ULPIUS
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-
SOAD19
addikt
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Igen, meg szokták kérni az árát az általuk készült számlapoknak. Nekem az tetszik benne, hogy a leolvashatósága is teljesen jó.
#283835 Topiccsendőr
Szerintem, ez nem gyári modell, hanem egy mod. Setcomp-ék szerintem tudnak segíteni, ha egy ilyet szeretnél összehozni. Tényleg jól néz ki, ezzel az üveggel, fóliával. -
Topiccsendőr
addikt
Udv.
Tudnatok segiteni, h errol a rangeman-rol mit lehet tudni? Mas szine van a szamlapnak, mennyi keszult ebbol, vagy mikor volt gyartva ez a fajta?
-
SOAD19
addikt
Ez is tetszetős az iflwatches műhelyéből:
-
PeterPH
senior tag
Az elmúlt hét mozgalmas volt. Fülkeforradalom, kerek évforduló, és a végén megkoronáztam egy aprósággal, így a king-ek mellé érkezett egy rokon.
-
i400
őstag
-
válasz
fagyalllo
üzenetére
Rákerestem hogy mekkora annak a citizennek amit beraktam a fültől fülig mérete, mert gondoltam hogy van vagy 50es és az már határeset. Persze függ ez attól is hogy mennyire simul lefelé a karra, de gondoltam beirom azt.
Meg egyébként sok órásbolt árulja itt de mindenhol csak a tokméret van megadva, pedig az nem annyira fontos ha a fülek nem túl nagyok és nem lógnak túl a csuklómon.
Szóval így.
-
Memmaao
addikt
Így, hogy beköszöntött a jó idő, én is többnyire G-t hordok. Ezzel pl csak az a baj, hogy egyre jobban rákívánok a fekete arany Piros MRG-re.

-
Srácok, segítsetek órakeresésben.
Akarok egy solar kvarcot nyárra valami szép színben.
Szóval paraméterek.:
Solar kvarc
A számlap legyen valami szép nyárias szín.
100m vízálóság
44nél kisebb tokméret és 50.8 tól kisemm fültől fülig méret.Van elrakva egy solaros Citizen promaster diver, amire csak azért nem csaptam még rá mert lehet nagy lenne, de ha nem lesz jobb ötlet rámegyek és max visszaküldöm ha nem jó.
Dobok be képet a citizenről és jobban fogjátok érteni mi az elképzelés.
-
SzGee
aktív tag
Sziasztok
chrono24-ről rendelnék órát Japánból, konkrétan ezt
mi jön még rá az árra? ár+szállításra 27% ÁFA + vámkezelés kb 6 ezer? VÁM lesz rajta?
Mennyire megbízható innen rendelni? Ez vagy sakura? -
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Nem olyan nagy az, majd próbáld fel valahol.
-
-
i400
őstag
Wow micsoda G-Shock nap van ma! Hozzám ma egy GW9400 érkezett. Lehet a tudatalatti fomo miatt, hogy nem gyártják már.
nbukta77: kiskockát használom azzal, nekem jól érzékel, mind a mozdulatra, mind a környezeti fényviszonyokra.
-
nbukta77
addikt
Hasznalja valaki automata vilagitassal?
-
nbukta77
addikt
Mar olyan reg volt rajtam. GW-5000
-
rbalint88
veterán
válasz
Churpik
üzenetére
A problema szvsz nem a traffizassal van, hanem hogy jellemzoen nem a gyorshajtas miatt veszelyes helyekre rakjak, hanem ahol jol tejel
Amit viszont lehetne jobban figyelni es buntetni: piros lampan athajtas, ittas vezetes. Tegnap is ket kacsacsoru emlos egy x5-tel a Bocskain a Kosztolanyi elott a legalabb 5 mp-e piros lampan siman atrongyolt, csak hogy 20m-rel kesobb a kovetkezo pirosnal a sor megfogja oket… biztos siettek az alleeba shopikazni. -
Churpik
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Általában a 3-4 éves unoka szokta az ilyemit megtalálni és utána ráragasztani a bélyegeket gyakorlatilag bármire ami éppen a kezébe kerül
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
éjjel megrendeltem az órát. Sosem használtam még a chrono-t, remélem azért meg is érkezik.
(de a fürdőben nem, szóval ha megvan a jó pozíció, akkor veszi)