Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
remetelvtars
junior tag
Ma, marmint tegnap, dobbenetesen peldamutato ufsz-ban volt reszem, szinte szurrealis elmeny volt: felkeszultseg, segitokeszseg, ertelmes beszed, kedvesseg, minden megvolt. Hihetetlen, smi a szokasosbol.
-
remetelvtars
junior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mitol lenne durva? Mindig is igy volt, h lehetoleg ejjel hivtuk, mert akkor mas aludt
-
remetelvtars
junior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Es telefonaltal mar?
Regebben 24/7-ben voltak, most nem tudom. Elobb azt, ahova viszed, utana, ahonnan, meg -akar kozben- egy gyors adategyeztetes, h lekeruljon a nevedrol (ha hagy, mert nem tudja, h hordozodna). -
remetelvtars
junior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az adategyeztetes nagyon jo tipp, ha a kartyat meg nem ellenoriztek. Utana mar bizonytalan, de ha a yeti nem segitene, egy probat mkepp meger.
-
remetelvtars
junior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hivd fel oket mielobb, es talan meg idoben vagy.
Mikorra igertek? -
remetelvtars
junior tag
válasz
Doky586
üzenetére
Az egyaltalan nem jo, mert gyakran olyat is spamnak jelol, aki egyaltalan nem az, es fontos hivas, masreszt nagyon nem lenne jo nekem, ha pl a rendorseg nem erne el, amikor titkos szamrol hivnak...
A kinaiak mar nem hivogatnak, de korabban minden itthoni magyar szamot vegighivtak egy parszor. Es volt, h 30as szamrol...
-
remetelvtars
junior tag
Titeket nem hivogatnak mostanaban holland es francia "ugyvedi irodak", mindig feltunoen roviden csengetve, es mindig az adott orszag egy fovarosi vonalasarol? Visszahivhatnam ingyen, de minek? Ha vban el akarna erni, el tudna...
A masik ujdonsag az amcsi szatellites szamok megjelenese
-
remetelvtars
junior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Tovabbra sem engedett be, pedig friss volt....
Muszaj volt gyalulni es ujratelepiteni...
De legalabb eltunt az az istenverte felhasznalosdi
-
remetelvtars
junior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A kep szt itthonrol EU-ba is... 😯
-
remetelvtars
junior tag
Webes feluleten siman belepek, az app meg uazzal a jelszoval es emaillel nem enged be...
-
remetelvtars
junior tag
A dominonal szamit bmilyen szempontbol is, ha bekerul magenta1-be?
A feltoltesi bonuszt es a megujulo 5+50 csomagot talaltam, de az egyik sem igazan izgat. -
remetelvtars
junior tag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Mennyiert?
Hol van errol info?
-
remetelvtars
junior tag
válasz
martongunar
üzenetére
Annyit meg hozzafuzok, h ez a mas halozatbol.
A sajatbol vban foglalt.
Nem tunt fol rogton, h kimaradt, hulyen hangzik igy az elozo , csak mar nem tudtam szerkeszteni. -
remetelvtars
junior tag
válasz
martongunar
üzenetére
Majdnem igazad van, csak nem foglalt, hanem azt mondja be, h a hivott szamon elofizeto nem letezik. Szal szopas.
-
remetelvtars
junior tag
válasz
martongunar
üzenetére
Appot nem csinaltak meg ehhez?
-
remetelvtars
junior tag
-
remetelvtars
junior tag
Hu de szar ez az uj webfiok...
A csempeknek nincs kulon neve, ergo keresheted, h melyik melyik elofizetes... Aztan most mar kevesebb infot mutat... Raadasul ritka ronda... -
remetelvtars
junior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
TOBBSZORI ujrainstallalas segitett vegul...
-
remetelvtars
junior tag
Ma reggelre megbolondult az app...
Nem nyilt meg, tekert, tekert, de smi.
Frissites utan meg nem enged be, hiaba tuti a jelszo. De ki sem igazan irja, h miert...
Otlet?
https://ibb.co/rGGgSFpV -
remetelvtars
junior tag
válasz
Kbali
üzenetére
Van sajnos .. A reszleteket nem tudom mindet, de teljes kavalkad... Kulfoldon elo magyar francia nevvel, aki hatalmas penzadomanyt kuld neki, ha kifizeti a bankot, a futart, a vamot... Aztan afrikai sulyos beteg szerzetes, meg ki tudja meg, ki mki... Kozben kiderult, h mar a lakberrel is tartozik (neki videken van haza), de az internet fontosabb volt neki befizetni (vhonnan csak tarhalt penzt)...
-
remetelvtars
junior tag
válasz
blueye
üzenetére
A, az eszem agaban sincs. (Korabban probalkozott lyenekkel, de haritottam sikeresen, uh ezt az iranyt befejezte. Tavaly milliokat fizetett ki netes csaloknak, es meg most sem hiszi el, h csalok voltak, pedig a rendorsegre is behivtak tanunak... Most van egy oklevele az ENSZ-tol, h hatalmas karteritest iteltek meg neki, mivel csalas aldozata lett, csak kuldje el a banki utalas koltseget, de sajnos nincs ra penze... Mar csak azon filozom, h szoljak-e a kulfoldon elo gyerekenek, mert vszleg nem tud a problemakrol, de abbol meg oriasi botrany lehet... De ez mar az offnal is offabb.)
-
remetelvtars
junior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Kosz, blueye-nak is!
Mi a B?
Es mi a menetrend? Egy honap lassitas, utana felfuggesztes?
Nemtom, micsinalt a szomszed, de a gazt mar elzartak neki, a one mar csak hivhato, a net meg tetulassu, 0,20 korul merek nala a speedtesten... Probalnek neki segiteni, de nehezen birok kihuzni belole ertelmes valaszokat, total keveri a dolgokat es a szolgaltatokat... A mai kedvenc valaszom: "A mi utcánkban (is) a telefoncég szolgáltatja az internetet! Ez a TP-Link rendszer!" Ones internet nincs is a kornyeken, csak t... -
remetelvtars
junior tag
Van olyan, h szamlatartozaskor korlatozzak a net sebesseget?
(Alapvetoen az otthonirol van szo, de ott ski nem volt kepes valaszolni. De vegulis uaz a ceg, gondolom, olyan lehet a protokoll, mint a mobilon.)) -
remetelvtars
junior tag
Az appnak nincsenek push-ertesitesei, pl adategyeztetesrol?
-
remetelvtars
junior tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Haaat... Hiaba ott volt minden bizonyitek, ram akartak fogni. Sok het alatt vegul csak mokoltak vmit, mert egyszercsak megjavult a dolog, pedig a kartya vegig uabban a regi gombosban volt, szoval smi frissites se lehetett. Csak sztem mar untak, h parnaponta jeleztem, h meg mindig nem oke. De meg utolag se ismertek el, h az o oldalukon volt vmi...
-
remetelvtars
junior tag
válasz
Nordik
üzenetére
Smi penzert nem tennem cegesse a szamom. Menne dominoba*, ha keveset hivnek vele, de nem vallalnam a herce-hurcakat, h sok ceges flottaban nem lehet siman intezni a telos dolgokat. Cegvaltaskor meg folyton hivogassanak a regi ceg ugyfelei? Nyaralas alatt csorogjenek a ceges hivasok a privat szamomon? SOHA!
Raadasul a dominos net sokszor jobb, mint a 1os.* V a legolcsobb elofizetesbe, ha a magenta miatt annyira kell.
Hoppacska, fejlodunk? 10giga 6ert?

Kar, h nem jott egy kicsit elobb, jol jott volna a potkartyara... -
remetelvtars
junior tag
válasz
l1k3_1t
üzenetére
Mind3 cegtol kaptam vissza mar egyenleget, mindig nagyjabol siman, es ebbol csak a blue volt anno megszuneses, a tobbi hordozasos, sajat is, megbizasos is.
Lejjebb olvashatod, h epp most inteztem szinten egy dominos visszaegyenleget, es mar nem lehetett meghatalmazassal, meg voltak egyeb bonyodalmak is, de a haver visszakapta csont nelkul a 33ezret.
Tegyel panaszt! Jobblenne, ha meg benne lennel a 30 napban, de utana sem lenne teljesen remenytelen. Havernak is izeltek, de a panasz utan meg a 30 napot is meghosszabbitottak neki az uzletben okozott problemak miatt, bar a hosszabbitasra vegul nem volt szuksege, mert bement, asszem, a Duna plazaba. -
remetelvtars
junior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Megerkezett a visszautalas. A kezdeti musorozasuk utan most lassabban, mint a multkor, de vegul rendben.
-
remetelvtars
junior tag
válasz
martongunar
üzenetére
H a fene vinnee el...
Kosz az infot.
Elvileg lehetne utalni/ bankban befizetni is, az MT-vel, regebben igy fizettem a szamlat, a netbank elott, csekk helyett. Csak neha lassu volt a jovairas. Meg ki tudja, a feltoltosnel hogy konyvelnek el 😂😂 -
remetelvtars
junior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
😂
Csak a kerdes nem ez volt 😆
Az ufsz szt netbankon, ujsagarusnal es benzinkuton en dontok az osszegrol. Ez utobbi 2nel azonban meglepne... -
remetelvtars
junior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Egy ki-bejelentkezes megoldotta.
Itt szerdat ir. Szoval a heten biztosan lejar... 😂😂
-
remetelvtars
junior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A webes feluletrol meg eltuntek az elofizeteseim, uh ott meg se tudom nezni, milyen hataridot ir 😯
Hulyeseget kerdezel... Tobb okbol is. Es ha gondolkodsz egy sort, ra is johetsz. Erre is, meg a miertre is...
-
remetelvtars
junior tag
Par napja keszulok megkerdezni, h van-e meg olyan felulet, ahol en valasztom meg a feltoltes osszeget, mert hamarosan lejar az egyik kartya. H mikor pontosan, az viszont hatalmas rejtely, sot egyre nagyobb 😂😂😂
Anno beirtam a naptaramba a lejaratot, most csutortok.
De persze a tre is ertesit: az app szt 2 nap mulva, az sms szt 3 nap mulva, es ma mar telefonaltak is joparszor. Az elso 2 hivast nem vettem fel, tudtam, h az automata. Utana kivancsisagbol meghallgattam, 4 napot mondtak. 5 perc mulva megint csorgott, es mar 5 napot mondtak. Meg parszor felhivnak lesz az egy ev is? 😂😂😂Ismerek olyan telkoceget, ahol percre pontosan beirjak az appba, h meddig hasznalhatod a kartyad, v bmelyik bekapcsolt szolgaltatasodat, vhogy szimpatikusabb...
-
remetelvtars
junior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Valasz erkezett a panaszlevelre, el is kertem a havertol, h megmutassam: meghosszabbitottak a visszaigenyleshez megadott 30 napot... 😂 Ja, es nem 90 napot igernek.
TISZTELT ...,
KEDVES ÜGYFELÜNK!
Megkeresés témája
Bejelentésében kérte, hogy 30/...-os elhordozott dominó szám univerzális egyenlegén mutatkozó ... Ft-ot fizessük vissza.
Vizsgálat leírása
Egyedi elbírálás alapján biztosítjuk, hogy a fenti összeg visszautalását kérheti ...-ig személyes ügyfélszolgálatunkon a jelenlegi kérelemre hivatkozva. A visszafizetést csak magyar bankszámlaszámra történik, és előfizető kérheti, a jogosultságot személyes dokumentumokkal szükséges igazolni. Tájékoztatjuk, hogy sikeres visszafizetési igény rögzítése után a tényleges kifizetés 10-15 napot is igénybe vehet.
A fogyasztó által bemutatott iratok, dokumentumok és egyéb bizonyítékok jegyzéke:
Telefonos ügyfélszolgálati szóbeli panasz, ilyen iratok nem állnak rendelkezésre.
Véleménye fontos számunkra! Kérjük, ossza meg velünk bejelentésével kapcsolatos tapasztalatait (iktatószám: ). Válaszlevelünk keltezését követő 6 nap múlva kapcsolattartói telefonszámán egy rövid kérdőívben keressük meg Önt, készülékének nyomógombjai segítségével értékelheti az ügyintézőnket.
Amennyiben döntésünkkel nem ért egyet panaszával jogosult felügyeleti szerveinkhez fordulni1
Tájékoztatjuk továbbá, hogy fenti iktatószámon - jogszabályi kötelezettségünknek eleget téve - megkeresését teljes körűen rögzítettük elektronikus nyilvántartásunkban, s jelen levelünk egyúttal a panaszról felvett jegyzőkönyvnek minősül.
Türelmét és megértését köszönjük, az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük. -
remetelvtars
junior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Azota is erkeznek az sms-ek. Es nemcsak az aszf-valtozasrol...
A hetvegen az online feluletre belepeshez kaptam pl kodot, mert vki beirta a szamot tevedesbol (ismeros volt, es szolt, h ha jon kod, o volt, es nem hittem, de tenyleg erkezett... 😂😂😂 -
remetelvtars
junior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Vegul bement a Duna plazaba. Arrogans volt a csaj, elotte egy oreg nenivel szemetkedett, de ezt csont nelkul azonnal intezte, 90 napon belul utaljak.
Miota 90???? Tavaly(elott) meg 30 nap volt a hatarido, de kb 2 hetet igertek es teljesitettek.Ha nem erkezne meg 90 nap alatt, menjen vissza.
Na, ez mar aggalyosabb... Mivel tudna bizonyitani, h bent jart? Mivel tudna bizonyitani, h visszaigenyelte az egyenleget, ha azt az ufsz most nem kuldte el? Meg egy nyomorult emailes v sms-es visszajelzes sincs arrol, h elinditottak az egyenlegvisszaigenylest... -
remetelvtars
junior tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Igen, engem is ez duhit, mert direkt megneztem neki, mielott ment tegnap...
Ja, es azt mondta ma a polusos, h "a gugliban nezze, ne a tre honlapjan, es ott nezze meg, h dehat ez az xy kft...
Direkt megneztem most a guglin (t-pont polus), es azt irja, tobb helyen is, h "telekom shop polus gallery"... Tehat elvileg rendes... -
remetelvtars
junior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Hat, ez egyre cziffrabb...
Haver bement megint a polusba, masik ugyintezo megint uazt mondta, meg h o az NMHH-rol nem tud, majd megnezte a honlapot, es h jo, hat akkor jo, de o megsem tudja elintezni, mert csak partner, mikozben az ufsz-nel sajatkent van feltuntetve... A corvinrol is az mondta, h csak partner, pedig az is pont ugy nez ki, mint bmelyik rendes uzlete a trenek...
Ugy tunik, megiscsak Duna plaza lesz a vege, csak az nem a haz mellett van neki, mint a polus...De tenyleg ekkora kaosz van a trenel, h meg az ufsz sem tudja, v a bolt, h melyik milyen???
Mondjuk azt sem ertem, h a partner miert ne tudna felvenni egy nyomorult kerelmet, mikor szerzodeseket kothet...
-
remetelvtars
junior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
A tel ufsz is megerositette, h visszajar az egyenleg, latja is, h mennyi, stb, stb... Es nem ertette, h mit muvelt es miert a polusos ufsz. De a telefonos sajnos intezkedni nem tud, vissza kell menni szemelyesen... Azt ajanlotta, tegyen meg egy probat a Polusban, de talan jobb vmelyik masik uzletben. A vicc, h mas miatt jart a Duna plazanal hetvegen...
(Amugy a Dp forgalma vszleg lecsokkent a hir miatt, h be fogjak zarni felujitas miatt, es ski nem tudja, mikor, es sokan ugy tudjak, h mar most zarva, haver is ezert nem ment oda be, mert nem tudta, h uzemel-e meg...De ilyenkor mi van? Ennyire rosszindulatu es hazug az ufsz, v ennyire sotet, h ilyen alapdolgokkal sincs tisztaban??? Az egyenleg-visszaigenylest sem tudta, de h meg azt se, h nem partnerboltban dolgozik... Nem tudom elhinni, h vki ennyire fogalmatlan legyen a munkajarol, de ha meg rosszindulatu, akkor vmi egeszen kulonos modon, mert egyebkent udvarias volt allitolag, es meg egy panaszlevelet is megirt a haver neveben, amire majd 30 napon belul valaszolnak, amikorra persze reg lejar a visszaigenylesi hatarido... Tehat ha a visszanemfizetes volt a celja, azt ezzel talan elerne, dehat o ezzel nem nyer penzt, miert? Az meg nem lehetett a celja, h ne kelljen dolgoznia, mert a panaszlevellel pluszmunkat csinalt maganak... Kizarasos alapon marad, h ennyire nincs kepben, de most komolyan itt tartunk?!???
(Azt most csak a one javara azert megjegyeznem, h online lehet adni reszleges es teljes meghatalmazast a fiokon keresztul, az latszik a fiokban, es az ugyintezonel is, es ez alapjan, siman csak ez alapjan, el tudtam intezni havernak a hordozast pillanatok alatt, itthonrol. Ezt a tre is tudhatna, ha akarna... De inkabb csak visszafele fejlodik ilyen szempontbol, tunik el az online ugyintezes, es az app is mar olyan dolgokat sem tud rendesen, mint a felvett elofizetesek sorbarendezese... Folyton elfelejti, a widgetbe v atviszi, v nem, a widget mar onmagaban is eleg katasztrofa, sokszor az app megnyitasa nelkul nem is mutat smit...)
-
remetelvtars
junior tag
válasz
martongunar
üzenetére
Kosz. De a honlaprol honnan tudom, h melyik a rendes? Mert kulonbseget nem lattam.
(Regrol remlik, h jelolte a honlap a kulonbsegeket.) -
remetelvtars
junior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Meg egy kerdes a Polusrol: ez nem igazi uzlet, csak partner???
Mert ezt allitotta az ugyintezo...
De a honlap ezt nem irja. -
remetelvtars
junior tag
Tudja vki az elhordozas utani egyenlegvisszakeres torvenyi hatteret?
Havert elhajtottak a Polusban, h olyan nincs, nem adnak vissza penzt... -
remetelvtars
junior tag
válasz
mexel
üzenetére
Volt ilyen problemam: minden beallitas stimmelt, megsem mukodott, smilyen telefonban. A tre honapokig allitotta, h naluk minden rendben, pedig egyertelmuen ok csesztek el, es smi nem segitett, csak h addig jartam a nyakukra, mig vmi olyat piszkaltak meg, h azota mukodik rendesen. De nem tudom, mi volt naluk elallitva, mert nem voltak hajlandoak elarulni, ragaszkodtak ahhoz a verziohoz, h naluk mindig is minden ok volt. Csak eppen ez nyilvanvalo hazugsag volt. Kb olyan volt a helyzet, mint anno, ha nem kapcsoltak be a technikai netet, csak azt viszonylag hamar felfogtak, h szukseg van ra, itt meg a vegsokig sunnyogtak.
-
remetelvtars
junior tag
A tre hatarozottan visszafele fejlodik...
Friss tapasztalatok ma:1. Feltoltos egyenleg visszaigenylese:
jopar evvel ezelott siman online,
1-2 eve akar meghatalmazassal siman,
most csak a kartya tulaja, csak uzletben szemelyesen.
Az indok: ki tudja, kinek a szamlaszamat adja meg vki telefonon v meghatalmazassal...
Sok szerencsetlen oreg, beteg, stb, akinek igy jol ellopjak a penzet...2. De gaz, mikor egy ugyintezo annyira nem akar dolgozni, ugyet rendesen elintezni, h nem eleg, h hazudik, de meg olyan benan raadasul, h vegul ellentmond meg sajatmaganak is...
-
remetelvtars
junior tag
Par napja elhordoztam a tretol, a fiokbol el is tunt a szam, ennek ellenere meg mindig kapom a rendszeruzeneteket, pl aszf-valtozas 😂
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Haditechnika, harcászat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

dptrsk