- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
Frontiner #125719 üzenetére
Elvileg mind független. De nézd meg itt , ha függő kapsz egy feloldó majd amit mellékelhetsz vevőnek, ha független akkor pedig úgyis szól. Máris 100% függetlenként ahatod el.
(Telefonszámnak saját számot érdemes megadni, oda küldik kódot. Nem muszáj a függetlenítés alatt álló telefonszámot megadni -ha van neki-.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Frontiner #102121 üzenetére
Nekem mondod
én is meglepődtem mikor olvastam de végül ez egy igazi klasszikus megoldás, ez olyan mint amikor megütögetted a tévét és visszajött a kép vagy a hang.
Erről jut eszembe: anno koliban jöttek hozzám hogy se kép se hang a notin bekapcsolásnál csak villog a kurzor ennyi a fekete képernyőn - csináltak valami áramszünetet mert kitéptek egy lámpát a falból - kollégium mit várt az ember -
Fogtam, kihúztam a hálózatból a notit majd az akkut is kivetem belőle ezután visszatettem az akkut majd újra csatlakoztattam a fali konnektorba bekapcsoltam és láss csodát tökéletesen indult.DE ezt telefonnál is eljátszottam már, a telefon meghülyült, kivettem az akkut a sim kártyát majd minden vissza bekapcs és voilá minden ment szépen.
-
válasz
Frontiner #101120 üzenetére
Szuper, akkor az a rendelés még nem futott át teljesen a rendszeren és nem kellett úgy elállni.
Visszatérve a tegnapi kiszállítású rendelésemre (Link), valóban orvosolta a GLS - ezúton is köszönet érte! - a Telekom által elkövetett bakit és megkaptam délután a készüléket.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest