Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
-Maci-
üzenetére
Én most néztem meg a telekom weblapján, ahol most vagyok, annak a helynek szerintem a térképpel egyező az 5G lefedettsége, valószínű idén frissíthettek valamit, mert a 3G kivezetésre került és a térképről is eltűnt.
Engem most egy 5G lefedettség nem legszélére, de relatív szélére rak, itt mérek 700 megabit feletti letöltéseket, szóval szerintem - legalábbis nálam - a térkép használható. Az "évek óta" nem frissülés azért is határeset kijelentés lehet, mert 2 és fél éve indult a kereskedelmi 5G szolgáltatás, szóval azóta azért frissülhetett az a térkép, ha van rajta 5G. A kezdetekkor nálunk nem volt, most van, a valóságban is és térkép szerint is. -
-
hacki87
senior tag
válasz
-Maci-
üzenetére
Belföldön
felhasználható adat KORLÁTLAN ADAT
Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret 5 GB
Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming 50 perc
További perc és SMS díj 35 Ft
MyTV csomag 0 Ft-ért MyTV Start (10 csatorna) Részletek
Hűségidő Hűségidő nélkül
Havidíj e-Komfort csomaggal, készülék nélkül, új előfizetőknek 5 990 Ft -
válasz
-Maci-
üzenetére
A Vodafone kezdte, a Telenor folytatta, s a Telekom volt az utolsó, aki bvezette ezt...
Korlátlan böngészés kivezetésre került már...
A kocsi sem megy, ha üres az üzemanyagtartály. Nincs olyan, hogy 5tel tud gurulni üres tartállyal a következő tankolásig korlátlanul, úgy, hogy nem segítenek egyéb módon.
-
Bazsee71
őstag
válasz
-Maci-
üzenetére
Nekünk egy régi díjcsomagos szerződésünk van, ahol még mások a mobilnet feltételei, de csak 200 MB, 500 forintért. Kifizetnénk az 1 GB-ot is 2000-ért, de azt nem tudjuk elfogadni, hogy utána teljesen lelövik a szolgáltatást. Így most szívunk mi is, a Telekom meg bukja...nem tudom ki volt ez az okos.

-
Goose-T
veterán
Mittudomén, nem tudom, milyen opciók vannak, mert még sosem léptem be. Egy összegű fizetés. Azt tudom, hogy két évente lehet akciósan készüléket váltani, és édesanyám legutóbb két éve használta ezt a lehetőséget, szóval most megint van valami kedvezménye. De ez sem biztos. Ezer éve céges előfizum van, nem értek az aranykártás akciókhoz.
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
Igen, engem pontosan az akciós aranykártyás árak érdekelnének, forintosítva, különösen a fentebb említett telefonok árai. Mivel jelszó nélkül nem tudok belépni, ezért nem tudom ezeket megnézni, amik itt vannak. Csak annyit ír ki ár helyett, hogy a készülékváltási árhoz kérjük, lépjen be.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Add az iPhone-od a Mobile Sharknak!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- Synology DS220+ kitűnő állapotban, + 4GB RAM, minden tartozékkal, dobozzal eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez az összes Mobil díjcsomagnál le is van írva.

dptrsk