- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Maci- #130836 üzenetére
Én most néztem meg a telekom weblapján, ahol most vagyok, annak a helynek szerintem a térképpel egyező az 5G lefedettsége, valószínű idén frissíthettek valamit, mert a 3G kivezetésre került és a térképről is eltűnt.
Engem most egy 5G lefedettség nem legszélére, de relatív szélére rak, itt mérek 700 megabit feletti letöltéseket, szóval szerintem - legalábbis nálam - a térkép használható. Az "évek óta" nem frissülés azért is határeset kijelentés lehet, mert 2 és fél éve indult a kereskedelmi 5G szolgáltatás, szóval azóta azért frissülhetett az a térkép, ha van rajta 5G. A kezdetekkor nálunk nem volt, most van, a valóságban is és térkép szerint is. -
-
hacki87
senior tag
válasz
-Maci- #88462 üzenetére
Belföldön
felhasználható adat KORLÁTLAN ADAT
Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret 5 GB
Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming 50 perc
További perc és SMS díj 35 Ft
MyTV csomag 0 Ft-ért MyTV Start (10 csatorna) Részletek
Hűségidő Hűségidő nélkül
Havidíj e-Komfort csomaggal, készülék nélkül, új előfizetőknek 5 990 Ft -
dptrsk
Topikgazda
válasz
-Maci- #88453 üzenetére
A Vodafone kezdte, a Telenor folytatta, s a Telekom volt az utolsó, aki bvezette ezt...
Korlátlan böngészés kivezetésre került már...
A kocsi sem megy, ha üres az üzemanyagtartály. Nincs olyan, hogy 5tel tud gurulni üres tartállyal a következő tankolásig korlátlanul, úgy, hogy nem segítenek egyéb módon.
-
Bazsee71
őstag
válasz
-Maci- #88451 üzenetére
Nekünk egy régi díjcsomagos szerződésünk van, ahol még mások a mobilnet feltételei, de csak 200 MB, 500 forintért. Kifizetnénk az 1 GB-ot is 2000-ért, de azt nem tudjuk elfogadni, hogy utána teljesen lelövik a szolgáltatást. Így most szívunk mi is, a Telekom meg bukja...nem tudom ki volt ez az okos.
-
Goose-T
veterán
Mittudomén, nem tudom, milyen opciók vannak, mert még sosem léptem be. Egy összegű fizetés. Azt tudom, hogy két évente lehet akciósan készüléket váltani, és édesanyám legutóbb két éve használta ezt a lehetőséget, szóval most megint van valami kedvezménye. De ez sem biztos. Ezer éve céges előfizum van, nem értek az aranykártás akciókhoz.
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
Igen, engem pontosan az akciós aranykártyás árak érdekelnének, forintosítva, különösen a fentebb említett telefonok árai. Mivel jelszó nélkül nem tudok belépni, ezért nem tudom ezeket megnézni, amik itt vannak. Csak annyit ír ki ár helyett, hogy a készülékváltási árhoz kérjük, lépjen be.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest