- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
justflash
aktív tag
válasz
elekreg #93017 üzenetére
Készülékekre (vagy bármilyen funkcióra) kattintva is ugyanezt a hibaüzenetet dobja, legalábbis nálam. Illetve most jött egy "technikai hiba történt az oldalbetöltés közben" is.
Egyébként az edigital és társai megoldás szimpibb, ők legalább lelövik az egész oldalt. Itt pedig a teljesen más funkciók (pl. számlafizetés) sem működik, előzetes bejelentés nélkül.
De lehet, hogy nekem nagyok az igényeim.
-
-
elekreg
tag
válasz
elekreg #92844 üzenetére
Közben a sors megoldotta az elvi kérdésemet, mert a Mate 10 Pro nem dual a Telekomnál (pedig eleinte reménykedtem benne, mivel egyedüli szolgáltató ként, tavaly a Mate 9-ből is dual volt nekik, de valaki már megkapta az előrendelést és írta, hogy egy SIM-es), így már biztos, hogy ha meg is oldódna az előleges probléma a webshopban (az imént néztem, még mindig kér előleget nem részletre történő vásárláskor is, hiába fizetném ki egy összegben átvételkor a telefon listaárának a felét), akkor sem tőlük venném.
-
India
aktív tag
válasz
elekreg #92855 üzenetére
Előtte egy nappal rendeltem meg iPhone x-et de abból a 256gb-ot akkor felhívták másnap 160.000 előleget kert a hölgy , mondtam neki sztorno , másnap megrendeltem a 64-ot ott már nem is hívtak nem is kértek előleget csak egy sms jött ma holnapra szallitjak. 0 forint előleg.
-
-
válasz
elekreg #92844 üzenetére
Ez pontosan így van sajnos. Ezért is írtam, hogy hatalmas szerencse kell, hogy pont legyen az a készülék egy adott üzletben, amit meg akarsz venni.
Pont ezért, na meg, ahogy írtad is, az előrendelés lehetősége miatt semmiképp nem váltja ki teljesen a személyes vásárlás az online vásárlást, és soha nem is fogja kiváltani, ezt a telekomnak is be kéne látnia a nagy prioritáseltolás közben. -
válasz
elekreg #92838 üzenetére
Ez..WoW
Köszi, hogy ránéztél. Ahogy a kolléga írja, megpróbálom majd személyesen, ha eljön az idő, de félő, hogy nem lesz Silver-ből, mert itt Siófokon szinte semmi nem szokott lenni. Kirakva sincs X egyelőre.
Érdemes lehet ezért felmenni mondjuk Székesfehérvárra, hátha nagyobb készlettel dolgoznak?
-
válasz
elekreg #92838 üzenetére
Üzletben nagy valószínűséggel nem fognak előleget kérni.
Egyébként ezért (is) azt javaslom, hogy aki van olyan hatalmas mázlista, hogy épp van a kiszemelt készülékből a közeli telekom üzletben, menjen be, és vegye meg ott.
Ettől persze semmi mentség nincs a botrányosan előleg
buzimániás online rendszerükre. -
-
válasz
elekreg #92828 üzenetére
Tartok tőle, hogy nem fog változni a helyzet.
Egyébként teljesen megértenélek, ha ezek után átvinnéd a számaidat másik szolgáltatóhoz. Egyszerűen nem bízik a telekom a régi ügyfeleiben se. Hihetetlen, milyen mélységekbe zuhantak. Pár éve még álmodni se mertem volna erről. Ha nem tudtam volna venni X-et előleg nélkül, már valószínűleg nem lennék telekomos.
-
Robi_73
őstag
válasz
elekreg #92648 üzenetére
Én tavaly nagyon gondolkodtam a flottába lépésen és a hűség lejártakor felhívtam a Telekomot, hogy mit ajánlanak. Akkor kaptam a kedvezményeket és egy telefont a 2 éves hűségemért. A flotta és a Telekom ajánlata között ~2000 Ft volt a különbség a flotta javára. Igaz kedvezőbbek a percdíjak, de számszerűsítve a havi fix különbségeket nem érte meg váltani. Ha a flottát nézem havi szinten a két év alatt 48000 Ft-ot (24x2000), a Telekom ajánlatát nézve 158000 Ft-ot (24x4500 Ft + 50000 Ft (P8 Lite)) spóroltam. Érthető, hogy maradtam...
-
Robi_73
őstag
válasz
elekreg #92635 üzenetére
Szerintem nem rosszak ezek az új csomagok, főleg ha több előfizetése van az embernek, akkor kap még (elvileg) 20% kedvezményt az új csomagok árából. Idáig ennyit fizettem, csak is a csomagokban megnövelt adatmennyiség miatt váltottam az új csomagokra. A kedvezményeket a hűségem megtartása miatt kaptam egy éve, 1996 óta vagyok előfizető.
Korábbi díjcsomagok:
Next M ATK: 10310 Ft (-1500 Ft kedvezmény) 8810 Ft
Move M ATK: 4140 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 500MB net) 3140 Ft
Move S: 3710 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 200MB net) 2710 Ft
Move S: 3710 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 200MB net) 2710 FtÖsszesen: 17370 Ft
Új csomagokkal:
Next M ATK: 10310 Ft (-1500 Ft kedvezmény) 8810 Ft
Mobil S csomag + 2GB net: 4349 Ft (-1000 Ft kedvezmény) 3349 Ft
Mobil S csomag + 2GB net: 4349 Ft (-1000 Ft kedvezmény) 3349 Ft
Mobil S csomag + 500MB net: 3113 Ft (-1000 Ft kedvezmény) 2113 FtÖsszesen: 17621 Ft
És az én értelmezésem szerint az új csomagok választása miatt járó 20%-os kedvezményt is levonom, akkor pedig ennyi lesz a végösszeg: 15859 Ft
-
gerii
addikt
válasz
elekreg #92633 üzenetére
Pont az ilyen gondolkodásmódért tehetik meg hogy folyamatosan árat emelnek.
Van 5 féle választható opció. Egyik sem maradt ugyanannyi, drágábbak lettek. Ez áremelés.Ezek miatt is nő a bevételük, hogy rákényszerítik az emberre a drágább csomagot.
Legközelebb már 3GB lesz 2900-ért, hopp máris havi 900-al többet fizetnek havonta mint egy éve az emberek. Ráadásul annak is örülni fognak, mert rászoknak a több adatra, és az is szűkösnek fog érződni. Szimpla marketinges csapda az egész. -
tepenzed
őstag
válasz
elekreg #92397 üzenetére
Teljesen felesleges vpnez i, ha alapbol semmihez nem erto brigad uzemelteti. Pl en ugy forgalmaztam hatalmas mennyiseget, hogy siman youtubeoztam. Androidon a youtube programba elfelejtettek korlatozni, iosen pedig a bongeszos youtubeon tovabbra sem korlatoznak. Aztan csak ugy kivezetik, de persze megtarthatjuk, csak eppen hasznalhatatlan.
Ha vegre figgetlen leszek en is atmegyek, meg sztem kb mindenki akit nem kot vmi
-
-Ben-
veterán
válasz
elekreg #92372 üzenetére
Szerintem elcseszerintettek valamit... Más gondok is vannak. Néha pl. nem látszik az összes készülék a listában, de előfordul, hogy nem is ugyanazt a végösszeget jelzi bizonyos előfizetések esetén a készülékre. Jó volna, ha valaki írna nekik... Majd lehet, hogy írok nekik egy „csinos” levelet.
(#92371) MK VII: Nos, ezzel sajnos egyet kell értenem. A 3 évvel ezelőtti önmagukhoz képest is botrányos a helyzet, pedig akkor se volt „csúcs”.
(#92373) elekreg: Erről van szó, pont ezért nem értem. Én biztos, hogy nem vennék így semmit se, de szerintem ezt más is pontosan ugyanígy gondolja. Talán, ha valami alacsonyabb összeget kérnének (20-40.000 Ft) között, az még elfogadható lenne..... talán!
-
törölt tag
válasz
elekreg #91989 üzenetére
Konkrétan még mindig nem tudom miről van szó.
Nagyon alap a mobil előfizetesem...
Plusz van itthoni net és alap telefon.
És most egy telefont listaáron olcsóbban, mint a feléért el tudnám hozni, de ez a költési akármi van írva, semmi más.
Magyarul ha a következő két évben is rendesen fizetem a számlákat, nem váltok se fel, se le, akkor úgy rendben is vagyunk? -
Boom
kezdő
válasz
elekreg #91649 üzenetére
Telekom dolgozót vagy partnerceg tulajdonosára (üzlet tulajdonosra) gondoltaml. Hogy miért? Mert kb 7évvel ezelőtt volt vmi előfizetésem náluk, ahol valami elmaradás van. Bementem a helyi telekom boltba hogy rendezzem, erre nem találtak semmit a rendszerbe..... Viszont ha most le szeretnék adni a telekom oldalán online egy ipad rendelést, a végén kiírja, hogy elmaradásom van, és csak akkor tudom leadni ezt a rendelést, ha kiegyenlitem.... Ezért keresek itt esetleg olyan embert aki tud segíteni leadni rendelésem... Régen olvastam hogy simán meg tudja oldani egy partner üzletvezető hogy a "fekete" listás leadta nála a rendelést, és létre is jött abszerzodes hivatalosan. Igaz az vodafone volt.
-
zsolt501
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest