- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz kory24 #84452 üzenetére
Akkor elvileg marad(teljes megszüntetésig), de nem szünik akkor sem ha a forduló napon nincs elég pénz rajta, mert megvárja a feltöltést vagy a végleges lemondást. Legalábbis nálam volt már olyan hogy nem töltöttem rá pénzt, és így nem tudta levonni, csak pár nappal később, amikor raktam rá.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Vasárnap rendeltem előfizetést telefonnal amit ma kellett volna hozni a futárnak, felhívtam a telekomot kiderült valami hiba van náluk még ki se adták a futárszolgálatnak és nemtudja megmondani mikorra javítják a hibát és mikor kapom meg. Ilyennel találkozott már valaki? Mire számítsak mikor kapom meg a telefont?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
radio100jozs
őstag
válasz TomPack #84445 üzenetére
Akkora átejtés ez, hogy most próbálnak rádumálni ügyfeleket Dominó helyett ezekre a szerintem rosszabb előfizetéses csomagokra.
Melyik előfizetéses csomagban jön ki 9-19 Ft-os percdíj, meg sms díj? Főleg ez a 80 perces csomag átejtés, ahol 2000 Ft-ért kapsz 80 percet vagy SMS-t, ez kemény 25 Ft/perc vagy db ár, és ha elhasználod, fizethetsz tovább 35 Ft/perc vagy sms db. áron! Miközben még a Domino fix a Most opció nélkül is végig 25 Ft áron számol. A net meg vicc, hogy 400 MB-ot adnak 1000 Ft-ért 1 hónapra, miközben a Maratonnal 4000-ért 4 GB-ot adnak, és ezt addig használod, míg el nem fogy.
Mindhárom szolgáltató feltöltős csomagjait nézve jelenleg csak akkor szabad előfizetéses csomagot kötni, ha havonta legalább 4-5 óránál többet telefonál valaki, az alatt csak ráfizetés jelenlegi percdíjak mellett. Főleg ha figyelembe vesszük akár a beragadó perceket, vagy MB-okat is egy havidíjas csomagba, akkor meg pláne csak a szolgáltatónak éri meg a havidíjas csomag.
Azzal, hogy a Voda a Tutival levitte 19 Ft-ra a perc és sms díjat, majd követte a többi, egyértelműen kinyírták az elfizetéses csomagot a mobilhasználók többségénél. Persze nem kell félteni a szolgáltatókat, sokan az impulzusok alapján vásárolnak, és meglátják a tetszetős telefont, és rohannak boldogan aláírni 2 év rabságot akármennyi havidíjért, csak legyen egy az áhítatot mobilból.
-
Beca1990
senior tag
válasz radio100jozs #84455 üzenetére
+1
-
cris78
őstag
A társ kártyás csomagok is megszüntek? Fun s, net&roll? Semmi nincs helyettük?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Zeki
nagyúr
válasz radio100jozs #84455 üzenetére
Bementem ma a telekom partnerbe, megkérdeztem hogy 60-ig mit ajánlanak ami 8 magos. Semmit. Már Dominóval.
Jó akkor megyek az edigitalba, és akciósan, függetlenül megveszem a Samsung J7-et.
De akár részletre is vehetném.
Jó a független telefon, az olcsó percdíjakkal. -
btudos
nagyúr
válasz cris78 #84457 üzenetére
20/25 % kedvezményre vagy jogosult, függően attól, hogy milyen szolgáltatásokat kombinálsz. Lényegében nincs direkt társkártyás díjcsomag, bármilyen csomagra kaphatsz kedvezményt, cserébe az a hátulütője a dolognak, hogy minden hónapban a legdrágább listaárú csomag lesz a főkártya.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
albiosz
őstag
Adategyeztetés: múlt csütörtökön megvolt részemről, jöttek a pipák. Jóapámnak szombaton detto.
Visszaigazolást azóta is kummantanak küldeni. Ez normális?
(Bocs, nem olvastam vissza, ha téma volt esetleg)
-
TomPack
őstag
Nekem tegnap reggel óta -mióta telekomos vagyok- karbantartást ír a telekom mobilappja, és a weboldal is ha belépek. Van ennek valami átfutási ideje amíg működni kezd, vagy másnál se megy? A vodánál 3 hétig nem ment, úgyhogy már semmin sem csodálkozom.
-
Soulfly842
addikt
Ez nem ide való, vannak erre topicok.
Más.:
A mai naptól elindul a VoLTE szolgáltatás 'demója'. Fokozatos a bekapcsolás, illetve a szükséges op. rendszerek frissítési elérhetősége, frissítési lehetősége
Induláskor S7, S7 Edge, S8, S8+ -on lesz elérhető, a kör folyamatosan bővülhet majd
Kizárólag a Telekom által támogatott OP rendszeren működik.
Az újonnan vásárolt és a meglevő készülékek esetén is az operációs rendszer frissítése után válik elérhetővé a VoLTE opció.
Kizárólag a Magyar Telekomnál vásárolt készülékeken vehető igénybe a szolgáltatás.
Más szolgáltatónál, illetve nyílt piacon vásárolt (pl. Media Marktban) vásárolt készülékeken nem működik.
A 4G Hang - VoLTE szolgáltatást kizáró tényezők:
Jelenleg a feltöltőkártyás szerződéseken nem aktiválható a VoLTE opció. (természetes a jövőben ez is bővülhet majd, erre információ nincs!)
Blue Mobile és Mol Mobile szerződések esetén az opció nem lesz elérhető.
Flottáknál sem egyelőre (telemátrix szolgáltatás miatt)
A VoLTE opció nem igényel mobilinternet szolgáltatást.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #84476 üzenetére
Ez jó, érdemes a Telekomtól S8-cat venni.
Honnan tudom, hogy VoLTE-t használ a készülék?
Az a 4G+?A beállításoknál be van kapcsolva, hogy engedélyezve van.
-
Vangelis
félisten
Ez egyébként a felhasználóknak vagy a telekomnak lesz jó?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Soulfly842
addikt
válasz Ateszpapa #84477 üzenetére
Onnan, hogy hanghívásnál nem kell a telefonnak kínlódnia a 3G-vel (hanghívás a 4G-n). Sok hálózati gondtól mentesülhet így az ügyfél majd
Ennek a 4GAdvanced/4G+-hoz nincs köze... pusztán a 4G-n történő hanghívásokra irányul
(#84478) Vangelis
Lásd fent.
[ Szerkesztve ]
-
-
radio100jozs
őstag
Érdekesek a követelmények, mert pl. majd egy Honor 8 DS, ami Telekomnál előfizetéssel hűségre vett, de gyári független, és nincs is belepiszkálva a Telekom részéről, akkor majd ezen feltételek szerint hová lesz besorolva a VoLTE használhatóságnál?
-
Vangelis
félisten
válasz Soulfly842 #84479 üzenetére
Értem én..
Akkor így a telekom már a 4g-n tudja (netes hívás?) dumáltatni az ügyfeleket... és nekik is olcsóbb lesz a percdíj
Olyan lesz mint a viber , most hallasz most jó ?
Csak viccelek.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
dptrsk
Topikgazda
válasz radio100jozs #84481 üzenetére
Attól, hogy független, lehet szolgáltatós FW rajta.
Lásd S8 -
radio100jozs
őstag
Itt a hivatalos a VoLTE-ről a Telekomtól:
-
Ateszpapa
addikt
Köszi, akkor figyelni fogom.
Azt hittem a 4G+ az. -
StLui
veterán
Megörültem ennek az összerendezhető csomagoknak, irodában van egy mobil amit csak beszédre használunk, net fölösleges, még wifit sem használunk rajta, nemhogy mobilnetet. De nem tudom kiválasztani a 0 net opciót a mobil L csomag mellé, valamennyi netet mindenképpen adni akar, nincs valami ötletetek? még van egy év hűség erre a csomagomra pont, minimum 3900Ft/hó összegre
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Zeki
nagyúr
+ kizárólag hétfőn, szerdán és pénteken reggel 6-tól fél 7-ig, és csak az azokon a napokon született emberek, de hétfőn azokból is csak a nőneműek.
-
Beca1990
senior tag
az ászf módosítást amit most küldenek ki SMS-ben hol tudom megnézni?
-
lm83
őstag
Ez a netes adategyeztetés csak akkor megy ha saját néven van a kártya?
Ha másén akkor személyesen kell bemenni? -
radio100jozs
őstag
Pont ez volt tegnap téma, hogy miért is akarják az üzletekben, hogy előfizetést kössél feltöltő helyett, mert ahogy írod, bentragadnak percek, így ez tiszta haszon a szolgáltatónak.
Viszont hűség alatt is lehet váltani, csak ki kell fizetni a kötbért, ami lehet készülék kedvezmény, vagy díjcsomag havidíj kedvezmény. Ha sok van a hűségből hátra, akkor lehet megéri inkább kifizetni a kötbért, mert még akkor is olcsóbb, mint hosszú ideig fizetni a havidíjat, ami nincs kihasználva.
-
Indian74
senior tag
válasz radio100jozs #84499 üzenetére
Csak egy kérdés és ha sok van még a hűségből,kb 1 év,akkor mennyi lenne a kötbér??
NAGYPAPA
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest