- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung SmartTag2 teszt
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
HorviGabi
aktív tag
Mi lehet most a reális ára egy hibátlan fold 4-nek, még 1 év garanciával? Van hozzá pluszban egy note package tokkal, töltővel, ceruzával. Meg persze a gyári doboz. Meg akarom hirdetni de gondoltam előtte megkérdezem itt mit érhet.
-
WiZARD
addikt
válasz
Ace owner #1672 üzenetére
Én vettem egy használt S23U-t a javítás idejére.
Arra jó volt hogy kipróbáljam milyen lenne nem hajtogatós telefonra visszatérni. Hát maradok a Fold vonalon. (de azért a jobb kamerája nagyon tetszett)
De így is nyűg, mert utána eladni kell.
Ha olyat veszek a javítás idejére ami jó akkor drága arra hogy utána a fiókba dobjam, olyannal meg nincs kedvem 1 hónapig szenvedni ami olyan olcsó hogy utána fiókba legyen tartaléknak.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Ace owner
addikt
Erre gondoltam de nem biztos ugye a 14 nap. Plusz nyűg az is.. Lehet veszek egy használt pixelt az par évig úgyis működik és lesz egy tartalék. Egyébként párom flip5ot használ és persze azt is vissza kéne vinni mert fólia hibás illetve a selfie kamera gyárilag elvan benne csúszva
Galaxy Fold 4
-
WiZARD
addikt
válasz
Ace owner #1670 üzenetére
fóliát leveheted
Cseretelefonnak kell venni webshopban 1et, és 14 napon belül visszaküldeni.
Csak akkor áll benne a pénz, lehet ide-oda költözni, ha 14 napon belül nincs kész a garis javítás akkor szívás. De ha kellő mennyiségű ilyen lenne akkor talán előbb-utóbb rájönnének hogy ez nekik se jó biznisz.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Ace owner
addikt
Szégyen hogy megszuntettek a házhoz menő garanciát. Majdnem milliós, gyárilag hibás készülékekkel kell rohangálni a szervizbe ahol ülnek rajta heteket. Persze ha nem raznak le azzal hogy zsebkarcos a zsaner
Nekem kijelzot kellene cserélni mert beegett és feljott a fólia is de mivel munkaeszkoz meg en oldjam meg valahogy pár hétre a csere telefont.Egyébként ha leveszem a fóliát azért magyaraznak a szervizben?
Galaxy Fold 4
-
WiZARD
addikt
jó kérdés
A legbosszantóbb ebben, hogy egy nyamvadt kábel, és lassan 30 éve vannak nyitogatós telefonok, ahol kellett valami átvezető kábel. Ha ebből nem bírtak 30 év alatt megfelelőt fejleszteni, akkor egy 4. generációs kijelzőtől/zsanértól mit várunk?Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
Az nem drága, valahol megtaláltam.
Viszont elég rendesen szét kell bontani a telefont, sok a ragasztott elem, ezek eldobósra/cserélősre vannak tervezve...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
3 hét volt mire elutasították a garit, de ez elvileg gyorsabban szokott menni. utána 1 hét mire a méltányossági javítást jóváhagyták, és kb 1 hét alatt kész volt, de ha visszaolvasol akkor írtam mindent.
Nem mondták mi volt a baja, de nagyjából egyértelmű hogy az átvezető kábel.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
Ez volt nálam is. Pár összehajtás után már kinyitva se kapcsolt be.
sok választásod nincs, vagy valahol pénzért megcsináltatod, vagy kivárod amíg szórakoznak veled, vagy kuka
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
rtibi
tag
Hát ez fasza
.Kinyitva bekapcsol a telo ahogy kezdem becsukni középtályon zöld villanás és kakkuk kikapcs.Becsukva be se kapcsol.
Kinyitva megint bekapcsol,müxik.Fasza lett egy drága tabletem.Garis lenne de karcos az oldala nem adom oda 3 hétre hogy megmondják nincs gari sérülés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
Valószínűleg nem a töltőpadok a hibásak hanem az átvezetési megoldás.
-
WiZARD
addikt
Én minden éjjel egy ikeas töltőpadon töltöm (5w talán) 26 hónapja. Azon nem is melegszik.
Autóban lévő qi töltőn melegszik, de ott is mindig a töltőn van.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
SSlyTR
aktív tag
-
motown5l
senior tag
-
Exelsior
senior tag
válasz
Herczegh #1653 üzenetére
Nem vagy naiv csak ennyi sorozat után ennyi mérnöki fejlesztéssel illett volna megoldani.
Senki nem gondolná hogy ez miatt menne tönkre ahogy én sem.Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
szilrobi
aktív tag
Nem tudja valaki, hová tűntek el az Edge panelek a telefonból? Intelligens kijelölés nagyon hiányzik. Régebben lehetett letölteni újakat, de most azt sem találom. Imádom a frissítéseket
(nem a legújabb művelte ezt).
Sem a panelek, sem a store gomb nincs a fold-ban.
[ Szerkesztve ]
-
rtibi
tag
Új frissítés van!!!
-
Herczegh
csendes tag
válasz
Beantech #1641 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen a segítő gondolatokat! Vettem pár alkatrészt, kíváncsian várom, megoldódik-e a hiba általuk. A hátlapot és a külső kijelzőt fogom leszedni első körben. A belsőt nem merem, az nagy falatnak tűnik. Mondjuk lehet pont az azalatti kábeleket vagy miket kellene cserélni...
-
Beantech
aktív tag
válasz
Herczegh #1639 üzenetére
Szia, Nekem fold 3-nál volt wifi probléma, de nálam gariban cserélték. Mindenféle szoftveres varázslást megpróbáltam előtte de nem segített. Szervízes emberke azt mondta hogy a két rész közti átvezető kábel része kezd meghalni és azért cserélik az egészet. Szedtem már szét Fold 3-at meg 4-et (igaz nem mostanság) is de eskü nem is rémlik hogy ez az alkatrész hol van? [link] Nem vagyok benne biztos hogy ennek a cseréje megoldja a problémád mert 2db kábel megy át a zsanérnál és egyik sem így néz ki. (Bár most látom hogy a kép csak illusztráció kb.)
Egy próbát megér a cseréje ha nincs gari de elég szépen szét kell kapni a telót mindegyik kijelzőt le a zsanér cseréhez. -
blueye
veterán
válasz
Herczegh #1639 üzenetére
Korábban valamelyik fold/flip topicban írta vki ugyanezt a problémát és neki gariban cserélték ezt. Keress esetleg vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Herczegh
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni? A fold 4-emnek bedöglött a wifi-je. Nem látja a hálózatokat. Egy-két dolgot végigpróbáltam, biztonsági módos indítás, resetek, de nem oldotta meg a problémát. Létezik, hogy elromolhatott a "wifi egysége"? Fizikai behatás nem érte. Ötlet az orvoslására? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
-
Exelsior
senior tag
ott a pont. Hány fővérzőt kapunk még?
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
blueye
veterán
Megint jött új frissítés, ez mindig tartja bennem a gondolatot hogy nem lépek feljebb az 5ösre (minek is
)
-
WiZARD
addikt
Sima ügyfélszolgálatosnak és rutin hívásnak tűnt nekem.
De ismét meghozta a kedvem, hogy emailben megírjam nekik, hátha arra kapok is választ, mert ő nem sokat tudott/akart válaszolni a kérdésekre, csak hogy remélik máskor is samsungot veszekSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
Most hívott a Samsung ügyfélszolgálat, hogy akkor ugye kész a telefon és minden oké-e, elégedett voltam-e, szeretnének visszajelzést.
Sok dicséretet nem kaptak, de visszajelzést igen
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
rtibi
tag
Jött új frissítés!!!!
-
WiZARD
addikt
Meg is jött.
Legnagyobb meglepetésemre még a szerviz módot is meghagyták rajta, így minden adatom is megvan és nem kell újra belakni (bár lehet egyszerűbb lenne, mint így keresni 1esével hogy mit kell átmásolni rá).Gari ilyenkor hogy alakul? Az eredeti 3 évből hátralevő van még, vagy újra indul egy része?
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
A munkalap szerint ez is hasonló lesz.
Used parts: OLED kijelző keret nélkül SM-F936,OLED Repair KIT teljes SM-F936,Akkumulátor sub,Akkumulátor main,REWORK KIT külső kijelző,REWORK KIT hátlap,Érintő kijelző külső,Keret szürke,Kijelző védő fólia
-
Exelsior
senior tag
Hanyatló nyugat ugyebár.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
WiZARD
addikt
Ma jött újabb email a szervizből hogy már kész is van.
Persze péntek délután, szóval gondolom majd jövőhéten valamikor feladják...Közben nézelődtem hogy új készülék mennyi lenne.
USA-ban BF révén $1600 egy Fold6, amibe a Fold4-et $1100ért beszámolják, így $500-ért lehet Fold6-ra cserélni.Ugyanez itthon a BF keretein belül: 830ezer a Fold6, de legalább a Fold4-et csak 120ért számítják be, így barátságos 710ezerből megúszható a csere
-
WiZARD
addikt
Megy a telefon javítása mint a villám.
Most jött épp üzenet TMXtől:
"This is an automated message informing you that we are not expected to be able to repair your device **** within 15 days. We will do our best to complete the service process as soon as possible, in the meantime we kindly ask for your patience."Végülis csak kerek 40 napja szart be.
-
motown5l
senior tag
A legfelső kategóriát fogom megvenni
-
WiZARD
addikt
Én is vigyáztam rá, itthon dolgozok, irodai jellegű munka, de 2 év alatt nyilván történik ez meg az.
Na mind1.A korea only z fold SE rohadt jó lett, ha jövőre kapnánk valami hasonlót, akkor asszem nem lenne kérdés hogy mire váltsak. (vékonyabb, nagyobb kijelzők, új kamera)
-
szilrobi
aktív tag
Én is hasonlóan álltam ehhez a készülékhez. Szövet tokban hordtam mindig, soha nem esett még le a három fold közül egyik sem. Ha felvált a fólia, le is raktam, azonnal ment cserére márkaszervizbe. Szinte egész nap az autóban rajta van a vezeték nélküli padon, otthon is qi töltés egész éjjel. Soha nem volt egy mikrokarc sem a hinge-eken. Mind a három modell tökéletesen üzemelt, semmi hiba nem jött elő. Nekem nagyon potitív a tapasztalatom velük.
-
lbence
aktív tag
Nekem 1 hét alatt elkészült és volt itthon helyette más, amit tudtam addig használni. Most van egy gyak. új készülékem, még másfél év garival.
Egy sima fólia probléma miatt küldtem be és erre fel cseréltek készülékházat is.
Szóval ahogy van rossz tapasztalat, úgy van jó is, kérdés, hogy egy ilyen fórumos vagy fb-os merítés mennyire reprezentatív.
Az tény, hogy a szokásosnál jobban vigyázok rá, nem vittem el magammal soha edzeni, leejtenem csak egyszer sikerült a hingre-re de csak a reggeli ébresztő kinyomásakor a parkettára, egy szemmel alig látható karc lett a hinge legszélén, pont ott ahol nem védi az UAG tok.
Én eleve úgy álltam neki ennek a készüléknek, hogy erre vigyázni kell, egyrészt mert drága, másrészt mert a konstrukciójából adódóan biztos, hogy érzékenyebb. Ekkora értékű készüléknél egyébként egy biztosítás is megfontolandó, én sajnáltam rá a pénzt, de ha mondjuk nem irodai munkám lenne, biztos, hogy kötöttem volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Negyedik generációjánál tart a világ legnépszerűbb hajlítható kijelzős okostelefon-szériája, ám a lendület mostanra alábbhagyott és a gyártó elég kényelmesen üldögél a trónon.
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- War Thunder - MMO Combat Game
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest