Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Sziasztok! 14en hétfőn adtam le a telefont es ma már írták is hogy megjavitottak az Aradi utcában. Kijelzobeeges volt a gond es nem nyílt már ki teljesen a zsanér.
Addig vettem egy s24 ultrat. Ez is nagyon jó telefon egyébként de alig várom hogy visszakapjam a foldot -
Exelsior
őstag
Sziasztok ,
Engemet is utolért a bt és WiFi nem Működése. Fold 4
Gari nincs. Szerencsre mobilnet 5g szépen megy de nekem a BT nagyon kell szóval ezt eladom olcsón.
Szerencsére van egy flip 3 tartalékba.
Ha nem megy el olcsón akkor meg tartom.Sajnálom mert szeretem. De nyilván nem éri meg javítani.
-
Locutus
veterán
válasz
Beantech #1692 üzenetére
Ja, hát ezt annyira nem merném csinálni
Pedig valami módszer kellene. Vagy tok, ami megvédi, de nem túl bumszli.
Most jött vissza a teló, szépen megcsinálták, és gyorsan is. Belső kijelző új, keretek újak, fóliásak. Zsanér működik
Már csak meg kéne akadályozni, hogy fél-1 év múlva ugyanez legyen.
-
rtibi
tag
Szolgáltatónak elég a garijegy PDF-be vagy számla is kell a gariztatáshoz?
Nincs nálam számla magánembertöl vettem garival.
-
Locutus
veterán
-
rtibi
tag
Szolgáltatónak elég a garijegy PDF-be vagy számla is kell a gariztatáshoz?
Nincs nálam számla magánembertöl vettem garival.
-
blueye
veterán
válasz
SyMbioTe #1684 üzenetére
Fold 5re sincs még.
Itt Q2-Q3at írnak. -
rtibi
tag
Szerintetek ha szolgáltathóz viszem /vodafon/ garanciáztatni a z fold 4 emet és ő küldi be javításra nagyobb az esélyem hogy gariba megjavitják?Valaki ezt irta asszem régebben.
-
Locutus
veterán
Most vettem észre, hogy már az én fold4-em is csak 95%-ban nyílik... van erre ebben a stádiumban még valami házilagos megoldás?
-
Ace owner
addikt
Mennyi idő mostanában egy teljes felújítás? Kijelzom több helyen beegett és már a zsaner sem nyílik ki teljesen.
-
HorviGabi
aktív tag
Mi lehet most a reális ára egy hibátlan fold 4-nek, még 1 év garanciával? Van hozzá pluszban egy note package tokkal, töltővel, ceruzával. Meg persze a gyári doboz. Meg akarom hirdetni de gondoltam előtte megkérdezem itt mit érhet.
-
WiZARD
addikt
válasz
Ace owner #1672 üzenetére
Én vettem egy használt S23U-t a javítás idejére.
Arra jó volt hogy kipróbáljam milyen lenne nem hajtogatós telefonra visszatérni. Hát maradok a Fold vonalon. (de azért a jobb kamerája nagyon tetszett)
De így is nyűg, mert utána eladni kell.
Ha olyat veszek a javítás idejére ami jó akkor drága arra hogy utána a fiókba dobjam, olyannal meg nincs kedvem 1 hónapig szenvedni ami olyan olcsó hogy utána fiókba legyen tartaléknak. -
Ace owner
addikt
Erre gondoltam de nem biztos ugye a 14 nap. Plusz nyűg az is.. Lehet veszek egy használt pixelt az par évig úgyis működik és lesz egy tartalék. Egyébként párom flip5ot használ és persze azt is vissza kéne vinni mert fólia hibás illetve a selfie kamera gyárilag elvan benne csúszva
-
WiZARD
addikt
válasz
Ace owner #1670 üzenetére
fóliát leveheted
Cseretelefonnak kell venni webshopban 1et, és 14 napon belül visszaküldeni.
Csak akkor áll benne a pénz, lehet ide-oda költözni, ha 14 napon belül nincs kész a garis javítás akkor szívás. De ha kellő mennyiségű ilyen lenne akkor talán előbb-utóbb rájönnének hogy ez nekik se jó biznisz. -
Ace owner
addikt
Szégyen hogy megszuntettek a házhoz menő garanciát. Majdnem milliós, gyárilag hibás készülékekkel kell rohangálni a szervizbe ahol ülnek rajta heteket. Persze ha nem raznak le azzal hogy zsebkarcos a zsaner
Nekem kijelzot kellene cserélni mert beegett és feljott a fólia is de mivel munkaeszkoz meg en oldjam meg valahogy pár hétre a csere telefont.Egyébként ha leveszem a fóliát azért magyaraznak a szervizben?
-
-
WiZARD
addikt
Az nem drága, valahol megtaláltam.
Viszont elég rendesen szét kell bontani a telefont, sok a ragasztott elem, ezek eldobósra/cserélősre vannak tervezve... -
WiZARD
addikt
3 hét volt mire elutasították a garit, de ez elvileg gyorsabban szokott menni. utána 1 hét mire a méltányossági javítást jóváhagyták, és kb 1 hét alatt kész volt, de ha visszaolvasol akkor írtam mindent.
Nem mondták mi volt a baja, de nagyjából egyértelmű hogy az átvezető kábel. -
rtibi
tag
Hát ez fasza
.Kinyitva bekapcsol a telo ahogy kezdem becsukni középtályon zöld villanás és kakkuk kikapcs.Becsukva be se kapcsol.
Kinyitva megint bekapcsol,müxik.Fasza lett egy drága tabletem.Garis lenne de karcos az oldala nem adom oda 3 hétre hogy megmondják nincs gari sérülés miatt.
-
blueye
veterán
Valószínűleg nem a töltőpadok a hibásak hanem az átvezetési megoldás.
-
WiZARD
addikt
Én minden éjjel egy ikeas töltőpadon töltöm (5w talán) 26 hónapja. Azon nem is melegszik.
Autóban lévő qi töltőn melegszik, de ott is mindig a töltőn van. -
SSlyTR
senior tag
-
-
szilrobi
aktív tag
Nem tudja valaki, hová tűntek el az Edge panelek a telefonból? Intelligens kijelölés nagyon hiányzik. Régebben lehetett letölteni újakat, de most azt sem találom. Imádom a frissítéseket
(nem a legújabb művelte ezt).
Sem a panelek, sem a store gomb nincs a fold-ban.
-
rtibi
tag
Új frissítés van!!!
-
Herczegh
csendes tag
válasz
Beantech #1641 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen a segítő gondolatokat! Vettem pár alkatrészt, kíváncsian várom, megoldódik-e a hiba általuk. A hátlapot és a külső kijelzőt fogom leszedni első körben. A belsőt nem merem, az nagy falatnak tűnik. Mondjuk lehet pont az azalatti kábeleket vagy miket kellene cserélni...
-
Beantech
aktív tag
válasz
Herczegh #1639 üzenetére
Szia, Nekem fold 3-nál volt wifi probléma, de nálam gariban cserélték. Mindenféle szoftveres varázslást megpróbáltam előtte de nem segített. Szervízes emberke azt mondta hogy a két rész közti átvezető kábel része kezd meghalni és azért cserélik az egészet. Szedtem már szét Fold 3-at meg 4-et (igaz nem mostanság) is de eskü nem is rémlik hogy ez az alkatrész hol van? [link] Nem vagyok benne biztos hogy ennek a cseréje megoldja a problémád mert 2db kábel megy át a zsanérnál és egyik sem így néz ki. (Bár most látom hogy a kép csak illusztráció kb.)
Egy próbát megér a cseréje ha nincs gari de elég szépen szét kell kapni a telót mindegyik kijelzőt le a zsanér cseréhez. -
blueye
veterán
válasz
Herczegh #1639 üzenetére
Korábban valamelyik fold/flip topicban írta vki ugyanezt a problémát és neki gariban cserélték ezt. Keress esetleg vissza.
-
Herczegh
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni? A fold 4-emnek bedöglött a wifi-je. Nem látja a hálózatokat. Egy-két dolgot végigpróbáltam, biztonsági módos indítás, resetek, de nem oldotta meg a problémát. Létezik, hogy elromolhatott a "wifi egysége"? Fizikai behatás nem érte. Ötlet az orvoslására? Előre is köszönöm!
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Megint jött új frissítés, ez mindig tartja bennem a gondolatot hogy nem lépek feljebb az 5ösre (minek is
)
-
rtibi
tag
Jött új frissítés!!!!
-
WiZARD
addikt
Meg is jött.
Legnagyobb meglepetésemre még a szerviz módot is meghagyták rajta, így minden adatom is megvan és nem kell újra belakni (bár lehet egyszerűbb lenne, mint így keresni 1esével hogy mit kell átmásolni rá).Gari ilyenkor hogy alakul? Az eredeti 3 évből hátralevő van még, vagy újra indul egy része?
-
-
WiZARD
addikt
Ma jött újabb email a szervizből hogy már kész is van.
Persze péntek délután, szóval gondolom majd jövőhéten valamikor feladják...Közben nézelődtem hogy új készülék mennyi lenne.
USA-ban BF révén $1600 egy Fold6, amibe a Fold4-et $1100ért beszámolják, így $500-ért lehet Fold6-ra cserélni.Ugyanez itthon a BF keretein belül: 830ezer a Fold6, de legalább a Fold4-et csak 120ért számítják be, így barátságos 710ezerből megúszható a csere
-
WiZARD
addikt
Megy a telefon javítása mint a villám.
Most jött épp üzenet TMXtől:
"This is an automated message informing you that we are not expected to be able to repair your device **** within 15 days. We will do our best to complete the service process as soon as possible, in the meantime we kindly ask for your patience."Végülis csak kerek 40 napja szart be.
-
motown5l
senior tag
A legfelső kategóriát fogom megvenni
-
WiZARD
addikt
Én is vigyáztam rá, itthon dolgozok, irodai jellegű munka, de 2 év alatt nyilván történik ez meg az.
Na mind1.A korea only z fold SE rohadt jó lett, ha jövőre kapnánk valami hasonlót, akkor asszem nem lenne kérdés hogy mire váltsak. (vékonyabb, nagyobb kijelzők, új kamera)
-
szilrobi
aktív tag
Én is hasonlóan álltam ehhez a készülékhez. Szövet tokban hordtam mindig, soha nem esett még le a három fold közül egyik sem. Ha felvált a fólia, le is raktam, azonnal ment cserére márkaszervizbe. Szinte egész nap az autóban rajta van a vezeték nélküli padon, otthon is qi töltés egész éjjel. Soha nem volt egy mikrokarc sem a hinge-eken. Mind a három modell tökéletesen üzemelt, semmi hiba nem jött elő. Nekem nagyon potitív a tapasztalatom velük.
-
lbence
aktív tag
Nekem 1 hét alatt elkészült és volt itthon helyette más, amit tudtam addig használni. Most van egy gyak. új készülékem, még másfél év garival.
Egy sima fólia probléma miatt küldtem be és erre fel cseréltek készülékházat is.
Szóval ahogy van rossz tapasztalat, úgy van jó is, kérdés, hogy egy ilyen fórumos vagy fb-os merítés mennyire reprezentatív.
Az tény, hogy a szokásosnál jobban vigyázok rá, nem vittem el magammal soha edzeni, leejtenem csak egyszer sikerült a hingre-re de csak a reggeli ébresztő kinyomásakor a parkettára, egy szemmel alig látható karc lett a hinge legszélén, pont ott ahol nem védi az UAG tok.
Én eleve úgy álltam neki ennek a készüléknek, hogy erre vigyázni kell, egyrészt mert drága, másrészt mert a konstrukciójából adódóan biztos, hogy érzékenyebb. Ekkora értékű készüléknél egyébként egy biztosítás is megfontolandó, én sajnáltam rá a pénzt, de ha mondjuk nem irodai munkám lenne, biztos, hogy kötöttem volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Negyedik generációjánál tart a világ legnépszerűbb hajlítható kijelzős okostelefon-szériája, ám a lendület mostanra alábbhagyott és a gyártó elég kényelmesen üldögél a trónon.
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jogász topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest