- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
tomee007007 #1754 üzenetére
Akkor ez (is) a különbség, nálam ez be van állítva.
-
blueye
veterán
válasz
tomee007007 #1752 üzenetére
80%ig töltöd?
-
tomee007007
addikt
Egyébként mintha nálam is lement volna az üzemidő kb 20%-al, eddig reggel levettem a töltőről, másnap reggel ahogy beértem a munkába, átlag akkor raktam fel megint, de az új UI mellett mar jellemzően este fel kell rakjam.
-
blueye
veterán
válasz
tomee007007 #1745 üzenetére
Köszi, akkor azt gondolom a köövetkező frissítés megoldja.
-
blueye
veterán
Osztrák e-sim megkavarta a Samsung Fold4emet. A Members up azt hiszi hogy osztrák vagyok (ezt még valahol érteném bár a SIM1ben magyar telekom van) ráadásul a telefon menüje helyenként angolra váltott, az új e-sim előtt minden OK volt, járt már így valaki?
-
tomee007007
addikt
válasz
motown5l #1739 üzenetére
Szia! Nálam is volt baj vele, nem kevés, össze-vissza ugráltak az appok, nem tudtam telefonálni, és a szövegek fele magyar, a másik fele angol volt
Egy újraindítás nálam most megoldotta, úgy néz ki.
Nekem az a tapasztalat, hogy főverziós frissítések után kell kb 2-3 feltöltés, és 1-2 újraindítás, hogy beálljon az aksiidő. -
motown5l
senior tag
sziasztok. fel raktam én is az, új, frissítést. Nálam nagyon eszi az, akkut.. reggel vettem le toltorol, és most 24% on van. 7 ora uzemido... csak rádiót hallgattam rajta nagyon m szoktam, nyomkodni. Eddigre 7'ora uzemido után legalább 50% szokott maradni
YouTube csak hang 51 perc. 17% zabált meg..
olyan, mintha be ragadnanak az alkalmazások. és háttérben futnanak.. -
Fel is raktam
Nem rossz, kicsit szokni kell. Értesítési sávon kicsit bosszantó, hogy csak 3 ikon jelenik meg, és most módosítani se tudom, meg alkalmazás menü is csak görgethető, nem oldalra lapozós. Így hirtelen a többi részével nincs bajom
Viszont érzésre mintha egy hangyányit, de fluidabb lenne pl az animációk, finomabb átmenetek. -
blueye
veterán
válasz
A. Crowley #1733 üzenetére
Egyelőre nem szeretem, főleg az értesítési sávot a kicsi betűkkel (zárva) és az akkukijelzést (olvashatatlan belül és nem lehet kívülre helyezni).
-
blueye
veterán
Megjött az Android 15, One UI 7.0
4657,88 MB -
szilrobi
aktív tag
Nekem Pitaka, korábbiakon gyái karbon tokok voltak mindig. Egyik sem tört soha. És ebben a legvékonyabb a telefon. Gyári bőr is volt, de talán pont a Fold 4-nél már az előlapé műanyag, nem is bőr, azt le is vettem hamar, nem volt ideje törni. Ütéstől, leejtéstől ezek nem védenek, én egy szemüvegtartó zsák féleségben tartom mindig.
-
WiZARD
addikt
Nekem 2.5 éve van egy aliexpresses aramid tok, a sarkainál kezd kifényesedni, amúgy hibátlan.
-
Nekem egy Spen-es bézs, meg egy szilikon szíj fogantyús van, 1 hét különbséggel törtek el
Mindegyik gyári pedig. A szíjas az nekem sötétszürke, szóval aliról rendeltem egy random fekete tokot, és annak a külső keretét használom. Színben van egy kis elütés, de nem vészes.De ha ez is törik, a tokot fogom elengedni, használom anélkül.
-
blueye
veterán
Samsung Galaxy Z Fold4 Leather Cover gyári bőr tok, zöld, EF-VF936LJ a külső kijelzőn levő kerete eltört.
Ez már a harmadik ilyen keretem (különböző márkáktól), nektek nem törik?
Persze normál használat mellett. -
blueye
veterán
-
rtibi
tag
Ahogy régebben írtam beadtam a ONE-hoz a telót.11 nap után kaptam az SMS-t mehetek érte.Nem rohantam érte 6 nappal később mentem étrte úgyse csinálták meg 11 nap alatt meg karc is van rajta.Csajszi odahozza a készüléket és amig matat a gépébe az esélytelenek nyugalmával megprobáltam bekapcsolni a telot mi baj lehet max nem történik semmi.És gyerekek bekapcsolt a készülék
.Kinyitottam müködik
.Hogy a f@szba lehet ez?Mi az hogy müködik konkrétan az egész belselyét áttették egy vadi új külsőbe.Kaptam munkalapot is róla Budaörsön csinálták.Vadi új a két kijelző fóliázva,a Zsanér!!!,a hátlap , a két akku is.
Mindenen fólia zsanérról egyböl leszedtem nehogy megszivasson.Eszem megáll
.
Gondolkodtam eladom igy most hogy minden új én is igy vettem fórumtárstól 2 év garival.Nem adom el annyira jó most élvezem a vadi új kijelzőt a szemem kifolyik olyan fénye van középen a csik alig látszik sokkal jobb mint volt talán gyorsabb is.
Mindenkit bátoritok probáljátok meg ti is igy szerintem nem szarakodnak a szolgáltatóval félnek vagy mi.
-
WiZARD
addikt
és akkor csodálkozunk, ha azt is szivatja a szerviz, aki nem akar trükközni...
-
Ace owner
addikt
Sziasztok! 14en hétfőn adtam le a telefont es ma már írták is hogy megjavitottak az Aradi utcában. Kijelzobeeges volt a gond es nem nyílt már ki teljesen a zsanér.
Addig vettem egy s24 ultrat. Ez is nagyon jó telefon egyébként de alig várom hogy visszakapjam a foldot -
Exelsior
őstag
Sziasztok ,
Engemet is utolért a bt és WiFi nem Működése. Fold 4
Gari nincs. Szerencsre mobilnet 5g szépen megy de nekem a BT nagyon kell szóval ezt eladom olcsón.
Szerencsére van egy flip 3 tartalékba.
Ha nem megy el olcsón akkor meg tartom.Sajnálom mert szeretem. De nyilván nem éri meg javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged