- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
SyMbioTe
Ármester
Végül csak bevittem a Győribe az egyszerűség miatt, BP-re macerásabb az eljuttatás
Szerencsére minden simán ment, tegnap vissza is kaptam (1 hét alatt kész volt). Akksi, keret, zsanér, stb..., kb mindent cseréltek. Szóval most van egy kvázi új telóm.
Lehet meg is gondolok egy Magic V cserét (vagy Fold6, ha az érdemeben jobb lett ilyen szempontból)
-
SyMbioTe
Ármester
Köszi mindenkinek az infókat.
-
A. Crowley
tag
-
A. Crowley
tag
2x vittem be, szerintem mindkétszer továbbküldték. Nem tudom, de gyorsak voltak és nem volt semmilyen probléma.
-
WiZARD
veterán
Helyben javítanak, de fotóznak és központtól (TMX?) kérnek jóváhagyást, amit simán megtagadnak ha van akár csak kis karc, és akkor jöhet a méltányosságos bohóckodás.

(lásd korábbi postjaim ebben a topicban)
-
SyMbioTe
Ármester
Eddig mindig a győribe vittem, és sosem volt probléma.
Köszi
Most látom visszakeresve a kommentjeid, már helyben javítanak, nem küldik el TMX-nek?
Vagy csak bizonyos esetekben javítanak helyben?
Zsanér nálad milyen állapotban volt mikor bevitted?
Láttam neked is volt ilyen nem kinyílós bajod is
-
A. Crowley
tag
Sajnos utolért engem is a zsanér probléma.
Pár hete már feltűnt, hogy nem nyílik ki teljesen, de akkor ugyanolyan volt mint korábban a Flip3, ~178 fokig nyílt, nem zavaróMost nem rég viszont amikor nyitottam ki, érezhetően nehezen nyílt, és egy enyhe "V" alakban meg is áll. A zsanéron valami ragacsos vacak volt, párszor kinyitottam, még jött ki belőle. (nem volt rajta zsanérvédő fólia)
Letisztítottam, valamivel jobb, de ugyanúgy nem nyílik teljesen.Szerencsére még garis, mik a tapasztalatok most, érdemes BP Oktogoni szervizbe bevinni inkább, vagy ha helyi Samsungba (Győribe tudom) beviszem, mennyire cseszekedik a TMX?
(Flip3-nál is megpróbáltam anno gariztatni 178 fokos nyílással, a TMX egy alig látható karcra hivatkozva tagadta meg a garit.
)Eddig mindig a győribe vittem, és sosem volt probléma.
-
SyMbioTe
Ármester
Nekem garancián kívűli panaszról volt szó és a tmx hez beküldtem bevizsgálásra, de a zsanér miatt visszadobták, sajnos az nem volt beleírva a panaszba talán akkor eltekintenek tőle, a tmx szerint a zsanér vágta el a szalagkábelt ami nevetséges tekintve hogy több mint fél évig mükődött tökéletesen és a fostalicska samsung frissítés nélkül mai napig működne. Ha garancián belül vagy szerintem a samsunghoz fordulnék, lehetne annyi gerincük hogy elismerik a tervezési hibát és kijavítják. A tmx és a samsung is egy vicc, többet samsung terméket nem is veszek a honor magic v2 köröket ver bármelyikre és ez is több éves.
"A tmx és a samsung is egy vicc, többet samsung terméket nem is veszek a honor magic v2 köröket ver bármelyikre és ez is több éves."
Amúgy igen, nagyon szimpi a Magic V széria mióta megjelent, ha sikerül gariztatni, meggondolom, hogy elpasszolom, és vadászok egy V3-at magamnak.
Ők például gyárilag képesek adni egy zsanérvédős (!!) tokot, Samsungnál még venni se lehet gyáriba ilyesmit, aztán garinál meg azon kötekednek
Mondjuk a gyári szerviz azt hiszem ott is TMX, szóval ebből a szempontból csöbör-vödör
-
SyMbioTe
Ármester
Nekem garancián kívűli panaszról volt szó és a tmx hez beküldtem bevizsgálásra, de a zsanér miatt visszadobták, sajnos az nem volt beleírva a panaszba talán akkor eltekintenek tőle, a tmx szerint a zsanér vágta el a szalagkábelt ami nevetséges tekintve hogy több mint fél évig mükődött tökéletesen és a fostalicska samsung frissítés nélkül mai napig működne. Ha garancián belül vagy szerintem a samsunghoz fordulnék, lehetne annyi gerincük hogy elismerik a tervezési hibát és kijavítják. A tmx és a samsung is egy vicc, többet samsung terméket nem is veszek a honor magic v2 köröket ver bármelyikre és ez is több éves.
Köszi, közben a többi Fold topikba is beleolvasgattam, marad az Okotgon
Bár ott is előfordul hogy cseszekednek, de rajtuk le lehet verni a javítást, ha más nem méltányosságban. (Már előre felkészülök, mert van egy enyhe karc a zsanéron
) -
NOKA32
aktív tag
Pár hete már feltűnt, hogy nem nyílik ki teljesen, de akkor ugyanolyan volt mint korábban a Flip3, ~178 fokig nyílt, nem zavaróMost nem rég viszont amikor nyitottam ki, érezhetően nehezen nyílt, és egy enyhe "V" alakban meg is áll. A zsanéron valami ragacsos vacak volt, párszor kinyitottam, még jött ki belőle. (nem volt rajta zsanérvédő fólia)
Letisztítottam, valamivel jobb, de ugyanúgy nem nyílik teljesen.Szerencsére még garis, mik a tapasztalatok most, érdemes BP Oktogoni szervizbe bevinni inkább, vagy ha helyi Samsungba (Győribe tudom) beviszem, mennyire cseszekedik a TMX?
(Flip3-nál is megpróbáltam anno gariztatni 178 fokos nyílással, a TMX egy alig látható karcra hivatkozva tagadta meg a garit.
)Nekem garancián kívűli panaszról volt szó és a tmx hez beküldtem bevizsgálásra, de a zsanér miatt visszadobták, sajnos az nem volt beleírva a panaszba talán akkor eltekintenek tőle, a tmx szerint a zsanér vágta el a szalagkábelt ami nevetséges tekintve hogy több mint fél évig mükődött tökéletesen és a fostalicska samsung frissítés nélkül mai napig működne. Ha garancián belül vagy szerintem a samsunghoz fordulnék, lehetne annyi gerincük hogy elismerik a tervezési hibát és kijavítják. A tmx és a samsung is egy vicc, többet samsung terméket nem is veszek a honor magic v2 köröket ver bármelyikre és ez is több éves.
-
SyMbioTe
Ármester
) -
motown5l
senior tag
Hello mindenkinek!
Fel telepítettem egy tegnap kapott 400mb os "biztonsági frissítést" ami következtében meghalt a wifi és bluetooth utobbi be sem kapcsol, diagnosztika hibát ír rá, wifi bekapcsol nem lát hálozatot. Reset sem segített rajta, garancia időn kívül vagyok már, van értelme samsunghoz fordulni?
Üdv.Én is ugyan, így jártam... Nekem volt még garancia rá akkor
Talán még 1 hónap. De cserélték..
Másfél hete váltottam már a fold 7 re.
Ne, költs már rá a 4 re pénzt. Eladhatatlan lesz már hamarosan... Olyan drágák bele az alkatrészek, hogy, nem, érdemes vele foglalkozni....
Egy, időzített bomba már... -
NOKA32
aktív tag
Sajnos igen már régóta megvan, tavaly Novemberben járt le. Kerestem a papírokat de nem találtam sehol pedig tavaly megtörtént velem hogy kb csak 95% ra nyílik ki, bekapta a kis sörtéket pedig a 2 oldalú ragasztót még ki is tudtam húzni, már akkor sejtettem hogy hamarosan lejár. Erre pár napja a kezembe akadt teljesen véletlen.
Sok helyen azt olvastam hogy már a One UI 7.0 nál elbaszodott a wifi sokaknak, meg hogy a flex kábel csere oldotta meg, számomra elég nonszensz hogy egy frissítés hardveres cserét követeljen ami egy kábel.Odinnal vissza tettem a gyári régi androidokat és úgy sem jó.
-
D@ny7
aktív tag
Hello mindenkinek!
Fel telepítettem egy tegnap kapott 400mb os "biztonsági frissítést" ami következtében meghalt a wifi és bluetooth utobbi be sem kapcsol, diagnosztika hibát ír rá, wifi bekapcsol nem lát hálozatot. Reset sem segített rajta, garancia időn kívül vagyok már, van értelme samsunghoz fordulni?
Üdv.Én pont ugyanígy jártam, picit feljebb olvashatod.
Szerencsére nekem még él a garancia.
Te már biztos kifutottál a gariból? (3 év a gyári gari). -
NOKA32
aktív tag
Hello mindenkinek!
Üdv. -
D@ny7
aktív tag
Az alaplapon kivül mindent kicseréltek azaz vatta ÚJ telod lett!!!
Nekem is ezt csinálták még gariba.Gari alatt nem szaroznak kicsrélnek mindent szerencsére.Most járt le nekem a garim úgyhogy k@rvára vigyázok rá
Szerintem ha sokat van becsukva az nem használ neki.Nemhiába van kinyitva a gyári dobozába.Szinte csak kinyitva használom tárolom ha lehet. Hátha így kibir 2 évet ebből lassan 1 év megvan
A hátlapon ugyanúgy ott van a pici kopás, az első kijelzőn is meg van a kb 1.5 cm karc. Azokat biztosan nem cserélték. De nem is lényeg, működik, bírjon ki még egy picit.
-
A. Crowley
tag
-
rtibi
tag
Ezekre az alkatrészekre újraindult a 3 év garancia. Szóval egy forever telefon

Ez biztos hogy újraindul a 3év gari?Szerintem nem.De ha mégis akkor tavaly áprilisba csetéltek mindent nekem is onnan megint 3 év gari ne má
-
icecave
nagyúr
Ahogy megyünk előre az időben, úgy nézem, egyre inkább nem kapni fóliát a telefonra, főleg belülre. Van, amit érdemes beszerezni, mert én is szépen fel tudom tenni, ha a gyári megadja magát, vagy ha Pesten járok, van valahol Samsung bolt, ahol lecserélik nekem és megvárható?
-
A. Crowley
tag
Nekem is ezt csinálták még gariba.Gari alatt nem szaroznak kicsrélnek mindent szerencsére.Most járt le nekem a garim úgyhogy k@rvára vigyázok rá
Szerintem ha sokat van becsukva az nem használ neki.Nemhiába van kinyitva a gyári dobozába.Szinte csak kinyitva használom tárolom ha lehet. Hátha így kibir 2 évet ebből lassan 1 év megvan
Ezekre az alkatrészekre újraindult a 3 év garancia. Szóval egy forever telefon

-
aurich
senior tag
Szerintem a hajlított oled panelnek nagyjából mindegy hogy csukva vagy nyitva van. Ami miatt a gyári dobozában nyitva van, inkább az, hogy a zsánerban lévő rugók úgy nincsenek összenyomva, kevésbé fáradnak a szállítás, dobozban tárolás során. Én inkább csukva tárolom az én nyitogatósom, kevésbé sérülékeny így, illetve a védőfólia is kevesbé erölködik a képernyőn maradással, nem úgy. mint nyitott állapotban. Úgy jobban feszül rajta, nagyobb az esélye hogy felválik lent és fent.
-
rtibi
tag
Megjött, működik, tartson ki még legalább másfél évet

Ebből számomra nem derül ki mit is csináltak:
Elvégzett javítások: Akkumulátor sub, Akkumulátor main, REWORK KIT külső kijelző, Keret szürke,Koax kábel 36.77 MM, REWORK KIT hátlap, OLED Repair KIT teljes SM-F936, OLED kijelző védő fólia.
Kategória: alakatrész csereAz alaplapon kivül mindent kicseréltek azaz vatta ÚJ telod lett!!!
-
D@ny7
aktív tag
Megjött, működik, tartson ki még legalább másfél évet

Ebből számomra nem derül ki mit is csináltak:
Elvégzett javítások: Akkumulátor sub, Akkumulátor main, REWORK KIT külső kijelző, Keret szürke,Koax kábel 36.77 MM, REWORK KIT hátlap, OLED Repair KIT teljes SM-F936, OLED kijelző védő fólia.
Kategória: alakatrész csere -
tomee007007
addikt
Zárlatos lett a kijelző és az alaplap, szóval kuka a telefon

Vettem helyette egy S25 Ultrát, de sajnos messze van a produktivitása a Foldtól...
Az adataim szerencsére menthetőek, szóval nem szállt el az elmúlt 4 évem
Viszont elég sok gyári és spigen, nilkin tokom, S-penek, tartozékok, stb megmaradt, akit esetleg érdekel, írjon rám privátban.
Köszönöm
-
tomee007007
addikt
Sziasztok!
Használat közben elkezdett sisteregni a telefon alja, égett szag, majd kikapcsolt, azóta sem kapcsolt be.
Teljesen kuka, vagy lehet kezdeni vele valamit szerintetek?
Adatok menthetőek róla?Zárlatos lett a kijelző és az alaplap, szóval kuka a telefon

Vettem helyette egy S25 Ultrát, de sajnos messze van a produktivitása a Foldtól...
Az adataim szerencsére menthetőek, szóval nem szállt el az elmúlt 4 évem
-
motown5l
senior tag
-
D@ny7
aktív tag
-
tomee007007
addikt
Sziasztok!
Használat közben elkezdett sisteregni a telefon alja, égett szag, majd kikapcsolt, azóta sem kapcsolt be.
Teljesen kuka, vagy lehet kezdeni vele valamit szerintetek?
Adatok menthetőek róla? -
icecave
nagyúr
-
D@ny7
aktív tag
Mai nap telepítettem a legújabb frissítést, ami tönkretette a telefont. Mobilhálózat, bluetooth, wifi nincs többé, beállításokban ismeretlen hibára hivatkozik! Újraindítás nem segít
-
goldister
tag
Megjött android 16
-
rtibi
tag
Jött frissítés!!
-
Locutus
veterán
SZIASZTOK
Vásároltam egy leharcolt Fold4-et. iPhone-os vagyok, nem is tervezek Androidra váltani, de olyan olcsón (£230) jött szembe, hogy kíváncsiságból muszáj volt megvennem – kb. annyiért, mint egy jobb iPhone tok.
A gond csak az, hogy a zsanér nem nyílik ki teljesen. YouTube-trükkök? Kipróbálva. Izopropil-alkohol + kompresszor kombó? Semmi. Tud valaki olyan módszert, ami nem a szétszedéssel kezdődik, és nem a kukával ér véget?
A külső kijelző tetején van egy repedés, de szerencsére nem befolyásolja a működést. Rendeltem rá üvegfóliát, hátha így tovább húzza – ha mást nem, legalább stílusosan.
Őszintén szólva nagyon bejön. Gyors, átlátható, a menürendszer is kellemes. Ki hitte volna, hogy titokban tetszeni fog az „ellenség” táborából valami? 😅
Előre is köszi a tippeket!
Nincs házi megoldás. Nekem legalábbis semmi sem jött be a youtube-osok közül.
Teljesen szét kell szedni a zsanérok takarításához, ami viszont a belső kijelző cseréjével is jár. Éppen ezért szervizben elég húzós a mutatvány ára, ha nincs gar. -
Cynicelectro
aktív tag
SZIASZTOK
Vásároltam egy leharcolt Fold4-et. iPhone-os vagyok, nem is tervezek Androidra váltani, de olyan olcsón (£230) jött szembe, hogy kíváncsiságból muszáj volt megvennem – kb. annyiért, mint egy jobb iPhone tok.
A gond csak az, hogy a zsanér nem nyílik ki teljesen. YouTube-trükkök? Kipróbálva. Izopropil-alkohol + kompresszor kombó? Semmi. Tud valaki olyan módszert, ami nem a szétszedéssel kezdődik, és nem a kukával ér véget?
A külső kijelző tetején van egy repedés, de szerencsére nem befolyásolja a működést. Rendeltem rá üvegfóliát, hátha így tovább húzza – ha mást nem, legalább stílusosan.
Őszintén szólva nagyon bejön. Gyors, átlátható, a menürendszer is kellemes. Ki hitte volna, hogy titokban tetszeni fog az „ellenség” táborából valami? 😅
Előre is köszi a tippeket!
-
D@ny7
aktív tag
Sziasztok!
S-pen érzékelési problémával találkozott valaki?
Középen függőleges csíkban (zsanér résznél) nem érzékeli a pent, bal oldalt két téglalap alakban nem veszi. Érdekes hogy diagnosztikánál csak pár négyzetet nem lehet bejelölni. Jegyzetbe, viszont tökéletesen látszik hol nem veszi a pent. A legnagyobb talány, hogy újjal bármit érzékel. S-pen-ben cseréltem hegyet, tel újraindítás stb megvolt.
-
Vismajor01
addikt
Skacok,
Gyári samsung szervízben egy fold 4 kijelző csere kb mennyibe van?
-
A. Crowley
tag
Update: kinyitáskor vagy bekapcsolt a belső kijelző, vagy nem. Random. Győri Samsung szerviz helyszínen javítja, nem küldik már Bp-re. Telefon 2025. decemberig garis.
-
tomee007007
addikt
-
motown5l
senior tag
Sziasztok!
A belső kijelző hajlátánál nálam el kezdett kicsit puklisodni, nálatok is előjött már ez a jelenség?
igen. kijelző csere után kB fél évre rá ki cseréltem magamnak, mert elvált a kijelzőtol a fólia
-
tomee007007
addikt
Sziasztok!
A belső kijelző hajlátánál nálam el kezdett kicsit puklisodni, nálatok is előjött már ez a jelenség?
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
-
SyMbioTe
Ármester
-
blueye
veterán
-
rtibi
tag
Jőtt frissités!!
-
rtibi
tag
-
blueye
veterán
-
motown5l
senior tag
-
blueye
veterán
Az angol menü az új frissítés okozta hiba, nálam is hol magyar, hol angol minden
Köszi, akkor azt gondolom a köövetkező frissítés megoldja.
-
tomee007007
addikt
Az angol menü az új frissítés okozta hiba, nálam is hol magyar, hol angol minden
-
blueye
veterán
Osztrák e-sim megkavarta a Samsung Fold4emet. A Members up azt hiszi hogy osztrák vagyok (ezt még valahol érteném bár a SIM1ben magyar telekom van) ráadásul a telefon menüje helyenként angolra váltott, az új e-sim előtt minden OK volt, járt már így valaki?
-
blueye
veterán
sziasztok. fel raktam én is az, új, frissítést. Nálam nagyon eszi az, akkut.. reggel vettem le toltorol, és most 24% on van. 7 ora uzemido... csak rádiót hallgattam rajta nagyon m szoktam, nyomkodni. Eddigre 7'ora uzemido után legalább 50% szokott maradni
YouTube csak hang 51 perc. 17% zabált meg..
olyan, mintha be ragadnanak az alkalmazások. és háttérben futnanak..Én nem érzek valtozast, igaz a kocsiban töltődik navigálás közben.
-
tomee007007
addikt
sziasztok. fel raktam én is az, új, frissítést. Nálam nagyon eszi az, akkut.. reggel vettem le toltorol, és most 24% on van. 7 ora uzemido... csak rádiót hallgattam rajta nagyon m szoktam, nyomkodni. Eddigre 7'ora uzemido után legalább 50% szokott maradni
olyan, mintha be ragadnanak az alkalmazások. és háttérben futnanak..Szia! Nálam is volt baj vele, nem kevés, össze-vissza ugráltak az appok, nem tudtam telefonálni, és a szövegek fele magyar, a másik fele angol volt
Egy újraindítás nálam most megoldotta, úgy néz ki.
Nekem az a tapasztalat, hogy főverziós frissítések után kell kb 2-3 feltöltés, és 1-2 újraindítás, hogy beálljon az aksiidő. -
motown5l
senior tag
-
Locutus
veterán
olyan, mintha be ragadnanak az alkalmazások. és háttérben futnanak..Nálam is jobban eszi, mint előtte. De majd csak magához tér.
-
motown5l
senior tag
olyan, mintha be ragadnanak az alkalmazások. és háttérben futnanak.. -
blueye
veterán
-
SyMbioTe
Ármester
Azokkal nekem nincs problémám.
Akksi talán jobb is, kevesebb helyet foglal
Más téma:
Stabil, jobbfajta autós tartót tud valaki? Milyen érdemes venni hozzá amiből nem potyog ki? -
blueye
veterán
Fel is raktam
Nem rossz, kicsit szokni kell. Értesítési sávon kicsit bosszantó, hogy csak 3 ikon jelenik meg, és most módosítani se tudom, meg alkalmazás menü is csak görgethető, nem oldalra lapozós. Így hirtelen a többi részével nincs bajom
Viszont érzésre mintha egy hangyányit, de fluidabb lenne pl az animációk, finomabb átmenetek.Én pont azt érzem hogy hangyányit lassabb főleg amikor alvásból bekapcsolom a képernyőt de egyáltalán nem zavaró

Téged nem zavar az amit 1734ben írtam? -
SyMbioTe
Ármester
Fel is raktam
Nem rossz, kicsit szokni kell. Értesítési sávon kicsit bosszantó, hogy csak 3 ikon jelenik meg, és most módosítani se tudom, meg alkalmazás menü is csak görgethető, nem oldalra lapozós. Így hirtelen a többi részével nincs bajom
Viszont érzésre mintha egy hangyányit, de fluidabb lenne pl az animációk, finomabb átmenetek. -
blueye
veterán
És tényleg
Egyelőre nem szeretem, főleg az értesítési sávot a kicsi betűkkel (zárva) és az akkukijelzést (olvashatatlan belül és nem lehet kívülre helyezni).
-
A. Crowley
tag
-
blueye
veterán
Megjött az Android 15, One UI 7.0
4657,88 MB -
blueye
veterán
-
motown5l
senior tag
-
blueye
veterán
-
WiZARD
veterán
Nekem 2.5 éve van egy aliexpresses aramid tok, a sarkainál kezd kifényesedni, amúgy hibátlan.
-
blueye
veterán
-
rtibi
tag
Pont ugyanez volt nálam is.
Csak nagyon meglepődtem hogy "megcsinálták"mivel elég durva karc volt a zsanéron/soha nem esett le végig tokba volt/és olvastam sokaknak kisebb karc miatt is visszadobták. -
Ace owner
addikt
Visszakaptam és cseréltek mindent. Szerviz modba tettem és szerencsére úgy is hagyták, nem törölték le.
-
blueye
veterán
Ahogy régebben írtam beadtam a ONE-hoz a telót.11 nap után kaptam az SMS-t mehetek érte.Nem rohantam érte 6 nappal később mentem étrte úgyse csinálták meg 11 nap alatt meg karc is van rajta.Csajszi odahozza a készüléket és amig matat a gépébe az esélytelenek nyugalmával megprobáltam bekapcsolni a telot mi baj lehet max nem történik semmi.És gyerekek bekapcsolt a készülék
.Kinyitottam müködik
.Hogy a f@szba lehet ez?Mi az hogy müködik konkrétan az egész belselyét áttették egy vadi új külsőbe.Kaptam munkalapot is róla Budaörsön csinálták.Vadi új a két kijelző fóliázva,a Zsanér!!!,a hátlap , a két akku is.
Mindenen fólia zsanérról egyböl leszedtem nehogy megszivasson.Eszem megáll
.
Gondolkodtam eladom igy most hogy minden új én is igy vettem fórumtárstól 2 év garival.Nem adom el annyira jó most élvezem a vadi új kijelzőt a szemem kifolyik olyan fénye van középen a csik alig látszik sokkal jobb mint volt talán gyorsabb is.
Mindenkit bátoritok probáljátok meg ti is igy szerintem nem szarakodnak a szolgáltatóval félnek vagy mi
. -
rtibi
tag
Ahogy régebben írtam beadtam a ONE-hoz a telót.11 nap után kaptam az SMS-t mehetek érte.Nem rohantam érte 6 nappal később mentem étrte úgyse csinálták meg 11 nap alatt meg karc is van rajta.Csajszi odahozza a készüléket és amig matat a gépébe az esélytelenek nyugalmával megprobáltam bekapcsolni a telot mi baj lehet max nem történik semmi.És gyerekek bekapcsolt a készülék
.Kinyitottam müködik
.Hogy a f@szba lehet ez?Mi az hogy müködik konkrétan az egész belselyét áttették egy vadi új külsőbe.Kaptam munkalapot is róla Budaörsön csinálták.Vadi új a két kijelző fóliázva,a Zsanér!!!,a hátlap , a két akku is.
Mindenen fólia zsanérról egyböl leszedtem nehogy megszivasson.Eszem megáll
.
Gondolkodtam eladom igy most hogy minden új én is igy vettem fórumtárstól 2 év garival.Nem adom el annyira jó most élvezem a vadi új kijelzőt a szemem kifolyik olyan fénye van középen a csik alig látszik sokkal jobb mint volt talán gyorsabb is.
Mindenkit bátoritok probáljátok meg ti is igy szerintem nem szarakodnak a szolgáltatóval félnek vagy mi
. -
szilrobi
aktív tag
-
blueye
veterán
-
WiZARD
veterán
és akkor csodálkozunk, ha azt is szivatja a szerviz, aki nem akar trükközni...

-
Ace owner
addikt
-
blueye
veterán
-
Ace owner
addikt
-
blueye
veterán
-
Ace owner
addikt
-
blueye
veterán
-
Exelsior
őstag
-
blueye
veterán
Simán, kérdés nélkül javítják?
-
Ace owner
addikt
Sziasztok! 14en hétfőn adtam le a telefont es ma már írták is hogy megjavitottak az Aradi utcában. Kijelzobeeges volt a gond es nem nyílt már ki teljesen a zsanér.
Addig vettem egy s24 ultrat. Ez is nagyon jó telefon egyébként de alig várom hogy visszakapjam a foldot
-
blueye
veterán
Sziasztok ,
Engemet is utolért a bt és WiFi nem Működése. Fold 4
Gari nincs. Szerencsre mobilnet 5g szépen megy de nekem a BT nagyon kell szóval ezt eladom olcsón.
Szerencsére van egy flip 3 tartalékba.
Ha nem megy el olcsón akkor meg tartom.Sajnálom mert szeretem. De nyilván nem éri meg javítani.
Végül el tudtad így adni?
-
Exelsior
őstag
Sziasztok ,
Engemet is utolért a bt és WiFi nem Működése. Fold 4
Gari nincs. Szerencsre mobilnet 5g szépen megy de nekem a BT nagyon kell szóval ezt eladom olcsón.
Szerencsére van egy flip 3 tartalékba.
Ha nem megy el olcsón akkor meg tartom.Sajnálom mert szeretem. De nyilván nem éri meg javítani.
-
blueye
veterán
Tisztelem az allaspontod.
Remélem nem kell majd újra garanciát igénybe vennem (de félek hogy ez nem így lesz), akkor viszont en nem fogom ennyiben hagyni. Igaz az enyém is céges de az én esetemben a cég én vagyok... -
syIex
nagyúr
-
Locutus
veterán
Azért nem mindegy akkor se. De tény, hogy ennyiért nem kapsz új foldot. Szóval egyszer azért be lehet vállalni, hogy tényleg ne a kukában landoljon, amikor amúgy még semmi baja nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Megkezdte a Zen 7 tömeggyártására való felkészülést az AMD
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Fotós pályázatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- HP USB-C 100W G6 Dock (9X3V1UT)
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest