- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Ha fejlesztenem a meglevo rendszeremet (Deco X20 --> XE75) akkor esetleg van olyan opcio, h csak a hw-t cserelem es nem kell kulon minden beallitast megcsinalnom ujbol?
(az appon belul esetleg vagy nem tudom...) -
cs.zs.
veterán
válasz
FattyDove #8070 üzenetére
1200 Megabites csatornát nyit 5GHz-en, de mivel 1 gigabites bemenete van, attól többet soha nem fog tudni kiszórni. Ha 1 gigabites neted lenne az 1 gigabites bemeneteden, (vagy lehetne 10 gigabites net is az 1 gigabites bemeneteden) magad is láthatnád hogy 950/950 a kiszórható/mérhető max.
500/20 , ami az első ismétlő után ideális esetben is csak 250/10, a második ismétlőről pedig ideális esetben is csak 125/5. De nem ideális, mert gondolom az első ismétlő is már falon keresztül kapja, stb, a második meg jó messze van, ... ...
Ha a hátsó ponton 50/3-at fogsz mérni, már elégedett lehetsz.
Ezért jobb mindig a kábel. -
Tompika777
senior tag
válasz
FattyDove #8062 üzenetére
Egymással nem kommunikálnak, minden a fő routeren megy át... A kábeles dolgot én azért nem értem, mivel a OneMesh kábelen nem működik, csak wifi kapcsolaton... Ami megy kábellel is, az az EasyMesh. Nekem van egy 305 és egy 315 egy ax55-el, és bár a Tether app EasyMesh-t mutat, én még nem próbáltam őket kábellel összekötni, mert tudtommal az sem működik csak router és router között. Amúgy meg a kábeles aljzat tudtommal csak kimenet, és bemeneti lan portként nem funkcionál.
-
FattyDove
őstag
RE315-nek jobb a vételi érzékenysége, vagy mi ez magyarul
RE305:
5GHz:
11a 6Mbps:-91dBm
11a 54Mbps: -74dBm
11ac HT20 mcs8: -68dBm
11ac HT40 mcs9: -63dBm
11ac HT80 mcs9: -59dBmRE315:
5 GHz:
11a 6Mbps: -94dBm
11a 54Mbps: -77dBm
11ac HT20 MCS0: -94dBm
11ac HT20 MCS8: -71dBm
11ac HT40 MCS0: -92dBm
11ac HT40 MCS9: -66dBm
11ac HT80 MCS0: -87dBm
11ac HT80 MCS9: -62dBmMeg erősebb az átvitel:
RE305:
2.4G<17dBm, 5G<17dBmRE315:
2.4 GHz ≤20dBm, 5 GHz ≤30dBm -
cs.zs.
veterán
válasz
FattyDove #8062 üzenetére
Szia,
pontosan nem vágom, mi a különbség a 305 és 315 között,
de az közös bennük hogy 5GHz sávon 867 Megabites csatornát tudnak nyitni, és azon kommunikálni, de mindkettőnek csak 100 megabites kábeles bemenete van.
Eként tökmindegy hogy melyiket hová teszed, ha kábelen adsz nekik netet akkor max 100-at tudnak kiszórni - és a következő ezt fogadni.
Ha a fő routered gigabitet, vagy mégtöbbet kiszór, akkor vezetékmentesen az ismétlőkkel is 100 megabit fölé tudsz menni.
-
FattyDove
őstag
Gyors kérdésem lenne a OneMesh-el kapcsolatban. Adott egy OneMesh-t tudó router, amire 3 jelismétlőt tennék. 2db RE315 és egy RE305.
A kérdés: Ezek a jelismétlők képesek egymással is kommunikálni, vagy csak a router-el?
Mutatom a mesteri paint képességeimmel az elképzelést:
Azért a régebbi gagyi RE305 lenne kint, mert azt nem sajnálnám, ha bedöglene a nyári 40 fokos időjárásban (telén nem lenne kint a fagy miatt), illetve a kertbe nem is kell a nagyobb sebesség.
-
asdexed
tag
válasz
asdexed #8059 üzenetére
Mégis van némi gond. Az eszközöm nem EU1 hanem HUYT típus, ami feltételezem a Yettel féle firmware-t futtatja (1.0.0 2023-ból). Ezt nem tudom biztosan, mert máshonnan vettem az eszközt.
Mikor betallózom az EU1-es .bin-t, akkor látszólag minden hiba nélkül lefut a frissítés, de igazából nem történik semmi, csak lefrissíti az admin felületet (újra sem indul).
Valószínűsítem azért, mert Yetteles az eszköz, nem engedi fel a normális rendszert. Tudtok erre valamilyen megoldást?
Bocsi, az előzőt már nem tudtam szerkeszteni.
-
asdexed
tag
Sziasztok!
TP-Link NX510v V1-hez szeretném beszerezni valahonnan az 1.2-es firmware-t, de amit találtam linkek, már nem élnek.
Ha valakinek esetleg lenne kéznél ilyen, vagy tudja honnan lehet beszerezni, dobjon egy választ.
Köszönöm!
Update: Tárgytalan, sikerült letöltenem. Ha valakinek kellene, akkor feltöltöm valahova.
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Van egy Archer MR200-as routerem és mostanában azt kezdte csinálni, hogy magától visszaáll a gyári beállításokba többször is. (Jelszó megadás, network konfig stb.) Mi okozhatja ezt? Biztos volt áramkimaradás is, de attól még a konfigot tárolnia kellene.
-
k_miso
tag
Köszi Alex91!
Végre értelmes szavak.
TP-Link 1043 V3 Open WRT-vel.
Most már emlékszem, legutóbb (kb. 5 éve) DNAT adta a megoldást. A LuCi-ben van is lehetőség felvenni forgami szabályokat.Remélem, hogy a leírásod és az emlék töredékeimből meg lesz a megoldás.
Az érdekesség az, hogy van két egyforma router, azonos beállításokkal, az egyik itthon, a másik a munkahelyemen. Csak a szolgáltató különbözik. Itthon alapból megy a NAT-olás hálózaton belülről is, a munkahelyemen (Telekom) be kell avatkozni.
Nagyon köszönöm a segítségedet.
-
modflow
veterán
válasz
Tompika777 #8053 üzenetére
Ó bakker, köszi, tényleg kiléptetett.
Köszi! -
Tompika777
senior tag
válasz
modflow #8051 üzenetére
Biztos, hogy nem így működik...
Én pl. elérem a Tether alkalmazásból a routert, pedig 30 km-re egy másik ingatlanban vagyok. Ami elő szokott fordulni, az, hogy kilépteti a user-t az alkalmazás, de akkor csak vissza kell lépni a regisztrált email címmel.
Vagy lehet, hogy a router nincs online állapotban, mert nyilván akkor sem érhető el a Tether-ből. -
Alex91
félisten
Gemini szerint:
Szia! Értem a problémádat, klasszikus helyzet, amikor a DDNS és porttovábbítás kombinációja nem működik helyi hálózaton belül. Ezt "NAT loopback" vagy "Hairpin NAT" hiányának nevezzük. A routered valószínűleg nem támogatja alapból ezt a funkciót, vagy nincs megfelelően konfigurálva.
A lényege, hogy amikor a belső hálózatról próbálod elérni a DDNS címedet (pl. xxx.ipdns.hu:1024), a router a külső IP-címre irányítaná a kérést, majd vissza önmagára a porttovábbítás révén. Ha a router nem kezeli ezt megfelelően, akkor a kérés elvész.Lehetséges megoldások
Mivel említetted, hogy a régi routereden tűzfalszabállyal oldottad meg, valószínűleg a mostaninál is hasonló a megoldás, vagy egy beépített funkciót kell aktiválni. Íme a leggyakoribb megközelítések, amiket érdemes megpróbálni:1. NAT Loopback / Hairpin NAT beállítás a routeren
Ez a legtisztább és leginkább ajánlott megoldás. Egyes routerek (főleg a komolyabb modellek, vagy egyedi firmware-rel rendelkezők) rendelkeznek beépített NAT loopback (más néven Hairpin NAT) funkcióval, amit csak engedélyezni kell.Hol keresd? A router beállításaiban valószínűleg a "WAN Settings", "Advanced Networking", "Firewall" vagy "NAT" részek alatt. Keress olyan opciókat, mint a "NAT Loopback", "Hairpin NAT", "NAT Reflection" vagy "Local DNS Override". Mit csinál? Ha bekapcsolod, a router felismeri, hogy a kérés belső hálózatról érkezik, és a DDNS cím helyett közvetlenül a belső IP-címre irányítja azt a megfelelő porttal. 2. DNS bejegyzés módosítása a routeren (Local DNS)
Ez egy másik elegáns megoldás, ha a routered támogatja a helyi DNS bejegyzések felülírását.
Hol keresd? Gyakran a "LAN Settings", "DHCP Server" vagy "DNS" részek alatt.
Mit csinál? Beállíthatod, hogy a DDNS címed (pl. xxx.ipdns.hu) feloldásakor a router a belső IP-címedet adja vissza (pl. az IP kamera vagy a NAS belső IP-címét) a külső IP-cím helyett. Így amikor a telefonod a helyi hálózaton van, a DDNS cím beírásakor egyből a belső IP-re fog kapcsolódni.Példa: Hostnév:
xxx.ipdns.hu
IP-cím:192.168.1.100
(az IP kamera vagy a NAS belső IP-címe) 3. Tűzfalszabály létrehozása (a régi routeres megoldáshoz hasonlóan)
Ez a leginkább "kézi" beavatkozás, és akkor érdemes hozzá folyamodni, ha az előző kettő nem elérhető vagy nem működik. Ez bonyolultabb lehet, és routerenként eltérő, hogyan kell beállítani.
Hol keresd? A "Firewall", "Port Forwarding" vagy "NAT Rules" részek alatt.
Mit csinál? Lényegében egy olyan szabályt kell létrehozni, ami felismeri, ha a kérés belső hálózatról érkezik a külső DDNS címedre, és azt átírja a belső IP-címre és portra.Forrás IP: A belső hálózatod (pl.
192.168.1.0/24
) Cél IP (eredeti): A külső IP-címed (amit a DDNS szolgáltató lát) Cél port (eredeti): A külső port (pl.1024
) Cél IP (átírva): Az IP kamera/NAS belső IP-címe (pl.192.168.1.100
) Cél port (átírva): Az IP kamera/NAS belső portja (pl.1024
)
Ez a módszer néha megkövetelhet olyan beállításokat is, mint a DNAT (Destination NAT) vagy Source NAT (SNAT), és a pontos szintaxis nagyon routerfüggő. Ha a routered firmware-je egyedi (pl. OpenWRT, DD-WRT), akkor könnyebben tudsz ilyen egyedi szabályokat írni.Mit tegyél most? Nézd meg a routered típusát és pontos modelljét. Ez kulcsfontosságú, mert a beállítások menüje és az elérhető funkciók gyártónként és modellenként is eltérőek. Keress rá a routered felhasználói kézikönyvére online. Gyakran részletes leírást találsz benne a NAT loopback/Hairpin NAT, helyi DNS vagy tűzfalszabályok beállításáról. Lépj be a routered admin felületére (általában a böngésződben a
192.168.0.1
vagy192.168.1.1
címen érhető el). Böngészd át a beállításokat a fent említett menüpontokat keresve.
Ha elakadsz, vagy konkrétan meg tudod mondani a routered típusát, akkor tudok még pontosabb segítséget nyújtani! Milyen routered van jelenleg? -
modflow
veterán
Sziasztok!
Egy TP Link AX73 hogyan érhető el távolról?
Újra akarom indítani, mert valami gond van a kamerákkal és most mély megdöbbenéssel tapasztalom, hogy a Tether csoda nem éri el, mert ez csak WiFi-n működik????
Micsoda, legyek mellette, hogy online elérjem? Ez igazán príma, így 2030 derekán. -
k_miso
tag
Köszi a választ Patice!
Pont az lenne a lényeg, hogy mobil eszközökön ne kelljen két beállítást használni a hálózati eszközök eléréséhez. Addig jól működött, amíg a Telekom lecserélte a modemjét egy kombinált AP-re. Hogy ne veszítsem el a routerem beállításait, az új eszközt DMZ-re állítottam. Minden jól működik, kivéve a belső hálózatra mutatató kérések NAT-olása. Ezt a problémát már egyszer megoldottam az előző routerben, de nem emlékszem, hogy hogyan. Megnézni sajna nem tudom, mert abból kijött a működtető füst.
-
Yocee
aktív tag
válasz
Tompika777 #8047 üzenetére
Hát, ebben nem sok minden van sajnos. Kb a bootolás folyamata, és ennyi.
-
k_miso
tag
Sziasztok!
Router beállításában kérném a segítségeteket. A mobilomon az IP kamerákat, meg a NAS-t távolról elérem DDNS és port továbbitás segítségével. Sajnos ez a beállítás nem működik, ha hálózaton belül vegyok (pl. xxx.ipdns.hu:1024). A régi routeremben tűzfalszabály segítségével már egyszer megoldottam ezt a problémát. Sajna nem emlékszem, hogy hogyan. Tudna valaki segíteni? -
Yocee
aktív tag
válasz
Tompika777 #8043 üzenetére
Hol találok logot?
Nagy adatforgalom nincs, csak sokan vannak a wifik. -
droetker
csendes tag
Sziasztok!
Nyaralóban van egy TP-LINK TL-MR6400 routerem. Az ablakba kell kitenni egyrészt, hogy valamelyest értékelhető sávszélességem legyen (letöltési sebesség 5 Mbps, feltöltési sebesség 10 Mbps, másrészt, hogy a kertbe is megfelelő wifi jelet szórjon.
Házon kívülre tennék antennát/antennákat, hátha tudom javítani a wifi lefedettséget és a sávszélességet.
A routernek 2 antennája van. Mindkettő csatlakozóra kellene kötnöm külső antennát?
Tudnátok javasolni, hogy milyen antennát/antennákat tegyek rá? -
Tompika777
senior tag
Szolgáltatói hiba teljesen kizárva?
Ha szolgáltatói oldalról minden kifogástalan, akkor lehet,hogy tényleg elfogyott... Logot néztél már, hogy a kimaradások idején mit ír be? Hiába magasabb kategóriás egy alap cucctól, de attól még consumer, és az is lehet, hogy csak marketing hány eszközt bír el,neked meg elég sok lóg rajta,bár az adatforgalom az ettől még nem sok, csak sok kapcsolatot kell fenntartania. -
Yocee
aktív tag
Továbbra sem vagyok elégedett a dolgok állásával. Közben megpróbáltam One mesh-en keresztül egy RE605x-el, és egy AX20-al bővíteni a hálózatot, és a csatornákat elhúzni a szomszédok csatornáitól. De naponta előfordul, hogy nem tudok kimenni az internetre, vagy kintről nem látok haza a kameráimra. Ilyenkor egy router kézi újraindítás megoldja. Tudtok segíteni, merre haladjak? Egy új wifi router, vagy új vezetékes router a wifis elé? Tplink, vagy valami más márka? Lakik itthon egy Mikrotik rb2011uias-rm, megpróbálhatom a hagyományos router feladatokat átteni rá, ha van értelme.
-
Kisbatyu75
tag
válasz
4Grider #8039 üzenetére
Próbáltam keresni a netet, de kifejezetten AX72-es routerhez nem találtam DuckDNS-hez sikeresen beállítást. ha netán belefutsz egy ilyenbe, és megosztanád, annak nagyon örülnék.
Azért használnám a DuckDNS-t ,mert már régóta használom, egy csomó helyre az van beregisztrálva. -
4Grider
félisten
válasz
Kisbatyu75 #8038 üzenetére
Nem egy helyen olvastam a neten, hogy TP-Link AX72-es routeren duckdns-t használnak. Szóval valami megoldás biztosan van...
Szerk.:
Jut eszembe: Miért nem a TP-Link saját ddns megoldását használod? -
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Van egy AX72-es routerem, amire egy OpenWrt-s router után váltottam, remélve a nagyobb teljesítményt. A teljesítménnyel eddig nincs bajom.
Az AX72-ben van bármiféle megoldás arra, hogy tudjam használni a DuckDNS dinamikus DNS szolgáltatást? -
tkesy
addikt
Sziasztok,
Ma vettem át egy NX510v típusú 5G-s routert a szolgáltatótól, és olyan problémám lenne vele, hogy a 3 LAN protból csak 2 megy, a 3.-ik ami LAN/WAN az WAN üzemmódban van, és sehol nem találom a routerben azt az opciót, hogy az is LAN módban működjön.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mégis hol kellene keresnem?Előre is köszi!
-
cs.zs.
veterán
válasz
Fecogame #8028 üzenetére
"...EasyMesh lesz a neve, OneMesh a régi neve..."
Szia,
ez így nem teljesen igaz, mert a OneMesh az, amikor 1db központi routerre RE.. ismétlőket raksz, az EasyMesh pedig az amikor EasyMesh-képes routereket egymáshoz párosítasz. Korábban ez utóbbit nem tudták a routerek, csak az elmúlt pár évben kezdett terjedni. Akkor jó megoldás ez, ha pl egy hosszú folyosón, vagy nagyobb tér 2 végén fal nélkül látják egymást az eszközök. Falakkal bonyolítva mindenképp a vezetékes megoldások a jók, ahogy nálad is.
(vagy nálam is)
-
Kábelen, de WiFi-n keresztül csatlakozva sem rossz a sebesség (ha látják egymást a routerek, itt sajnos az emeletek között nem megy át a jel).
Az egyik a földszinten, a második az emeleten, a harmadik pedig a kertben van. A router/switch/szerver trió pedig a pincében.
A fő router egy AX53, a másodlagos (szintén a házban) egy AX23, a kertben lévő pedig egy C6 v4.
A kertit betettem a tető alá egy műanyag dobozban leszigetelve, így nem érheti nedvesség. Kb 10 óra munka volt igényesen, kábelcsatornába kihúzni a kábelt odáig, de hosszútávon meg fogja érni
A kert végén (50m-re a C6-ostól) is fullos a jel, 50/50-es nettel.
Így összesen került kb egy heti munkába és 60-70e Ft-ba az egész ház kábelezése, routerekkel együtt.
Az előző hsz-emben elírtam, EasyMesh lesz a neve, OneMesh a régi neve.
-
andaman
tag
Szia,
A CCleaner csak jelezte a frissítendő meghajtókat etc. ...
A BIOS, Windows Update, minden megható és egyebek frissítve...
Pl. a Official Firmware:
https://community.tp-link.com/en/business/forum/topic/647338
Mindezeket mint jeleztem, hozzáértő tette.
Köszönöm a hozzászólásodat! -
Petyal
tag
válasz
andaman #8021 üzenetére
Amikor a kapcsolat megszakad, akkor kell debugolni a hálózati hibát. Erre írtam korábban hogy hívj egy hozzáértőt. Ezt úgy értettem, hogy olyan személyre van szükség, aki hálózathoz értő és a driver frissítésen kívül tud következetesen hálózaton hibát keresni/feltárni.
Ezer baja lehet sajnos. Az Omada tűzfal atom stabil szokott lenni, arra gyanakodnék legkevésbé. -
cs.zs.
veterán
válasz
andaman #8021 üzenetére
Szia,
én a TP-Link eszközökön csinálnék resetet, és firmwire-frissítést.
W11-es gépen már (de lehet hogy már a 10-es gépen se) semmi szükség afféle szemetekre mint pl a CCleaner. Windows Update menüben minden frissíthető, illetve a lapop/PC gyári segédprogramjában (MyAsus, LenovoVantage, stb) -
andaman
tag
válasz
Fecogame #8020 üzenetére
ER605 Tp-Link routeren 2 db PC W11 W10
Elejéről kezdve szakadozik, általában újraindításra volt/van internet.
A routerrel van/volt kapcsolat be tudok lépni.
Annak idején Any Desken keresztül TP Linkesek állították be a konfigurációt.
Az egyik gép lecserélve, rajta W11 minden driver letöltve, változatlanul csak restartra volt internet.
A Firmware Version: 1.3.1 Build 20231207 letöltése óta ''A kapcsolat nem biztonságos''
Biztonsági kivétel hozzáadásával tudok csak belépni a routerbe...
Örömhír viszont: miután a plusz WAN portot (backup volt via FlipTV) offline-ba raktam, nem kell újraindítani a PC-t...
A másik W10-es gépnek kell az újraindítás...
Tehát jelenleg az új w11-es ugyan ''A kapcsolat nem biztonságos'' de nem kell újraindítgatni.
A W10-es PC szintén nem biztonságos kapcsolatnak véli a routert, viszont változatlanul
újra kell indítani...
Mindkét gépről be tudok lépni a routerbe , ott minden szép és csilivili.
5 év garanciából még van kettő.
A ccleaner javasolt driver frissítéseket, de mivel ingyenes verzió így nem vitte végig, én pedig nem erőltettem.
Egy hozzáértő biost, drivereket telepített, de a probléma maradt...
A backup törlése egyelőre segített(?)t a W11-es gépen... -
szekera
csendes tag
válasz
Tompika777 #8017 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a konstruktív támogatást!
Megrendeltem az RE315-t -
Tompika777
senior tag
válasz
szekera #8015 üzenetére
Fentebb írták, hogy az AX55 OneMesh képes, ami igaz, de EasyMesh képes is, mert router és router között a OneMesh nem működik.
Viszont szerintem egy fűnyíró miatt routereket csatasorba állítani ágyúval verébre esete, ha csak nincs valami irtózatos adatforgalom...
Nekem egy RE300 és egy RE315 van az AX55-el meshben,és szerintem neked is elégnek kellene lennie, ha csak kimondottan nem kell a robotnak az AX wifi... Hatótávban szerintem nem releváns a különbség. -
szekera
csendes tag
2 helyen veszítettem el a wifi jelét: az ábra jobb szélén a ház sarkánál rendszeresen, ill. a kert jobb felső sarkánál alkalomszerűen
leírás szerint elvileg 300 m-t tud haladni offline is (elméletileg), de a kezdeti tapasztalataim szerint meg tud állni a gép kapcsolat hiányában
ezért az RTK adót is kisebb tettem már a garázs falától, az is segített valamennyit
szeretnék stabil , távoli elérhetőséget biztosítani, hogy a roboton lévő kamera segítségével bármikor rá is tudjak nézni a működésére akár melóhelyről is
Igen, a garázs bal alsó sarkához is bemegy a fűnyíró, ott nincs problémám
a garázsban van villany, onnan kapja a robot töltője és az RTK is a kraftot, ill. a szivattyú is
netes kapcsolat ott nincs
úgy látom kell még egy eszköz: RE315 v. RE700X ??? -
andaman
tag
válasz
andaman #8011 üzenetére
A plusz WAN portot (backup volt via FlipTV) offline-ba raktam.
Egyelőre nem kell újraindítgatni.
Firmware Version: 1.3.1 Build 20231207 letöltése óta ''A kapcsolat nem biztonságos''
Biztonsági kivétel hozzáadásával tudok csak belépni a routerbe... -
Johnzy
tag
válasz
szekera #8009 üzenetére
A fenti, -80dBm-es sarokban szakad le a wifi? egyébként mindenhol, minden ponton szükséges számára a Wifi kapcsolat, hogy tudja végezni a dolgát, mindenhol körbejárjon?
A garázs bal alsó sarkához is bemegy a fűnyíró? Gondolom a garázsban van villany, de van ott pl. a házból átmenő hálókábel, esetleg védőcső, bármi? -
Petyal
tag
válasz
andaman #8002 üzenetére
A gyártó oldaláról töltsd le a drivert és csak onnan. Ha egyedileg osszerakott gép, akkor az alaplap gyártó oldalán találod meg a megfelelőt, fontos a pontos típus és verzió is.
Amikor megszakad a kapcsolat pingeld a saját külső ip-t. Ha ebből valami nem egyértelmű, inkább hívj egy hozzáértőt, lehet hogy összetett a probléma. -
-
-
szekera
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék az alábbi problémára:
AX55 routert használunk a házban (érdemi beállítások nélkül), telefonok, laptop és robotporszívó jól működik.
A képen látható kert formátumban WIFIMan app segítségével mértem a jelzett jelerősségeket.
A nemrégiben vásárolt robotfűnyíró sajnos nem mindig érzékeli a Wifi jelét, ehhez keresek megfelelő megoldást
1) meglévő router "profibb" beállításokkal
2) jelerősítés RE315 v. RE700X segítségével
3) ???
A meglévő routert csak vezeték nélkül tudom összekapcsolni az új eszközzel, a házon belül 2 további helyen tudnám 220V-ra is kapcsolni az új eszközt.Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Hardverkemping június végén
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest