Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
Új bemutatón a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
gp Hamarosan visszatérnek a teknőcök, jövő hónapban érkezik az új játék.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz madrac #83501 üzenetére
Repülőgép módba próbáltad kirakni egy pillanatra vagy teljesen újraindítani a telódat?
Egyébként nem tudom, hogy ezt néztétek-e, de itt van a jelenlegi 4G+-os városok listája.
Ugrándozás után kicsit néha megzavarodnak. - a tapasztalatom szerint a repülőgép mód/újraindítás észhez téríti ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
VoLTE-vel mi a helyzet? Weboldal még nem túl informatív.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
törölt tag
válasz Kal-El #83348 üzenetére
Ameddig a kártya aktív
Múltkor kaptam ajándékba 1 GB adatforgalmat az 28 napig volt felhasználható.
Holnap megyek a fogorvoshoz, viszem magammal a Huawei MediPad M3 8.4 táblagépemet így nem szeretnék Internet nélkül maradni, és 1500 Ft-ot töltöttem a meglévő egyenlegemhez, íme:
Fórumozásra, Internetes rádió hallgatásra, sokáig elég lesz ez
-
[P]laci
senior tag
-
madrac
őstag
válasz Soulfly842 #83502 üzenetére
Sajnos nem használt egyik sem.
Annyi előrelépést sikerült elérni, hogy 1x már fel tudtam csatlakozni rá, ha jól emlékszem úgy hogy a preferált hálózati mód globális (nem gsm\wcdma\lte mondjuk) volt, és a 3 elérhető Telekom hálózatból a legfelsőt választottam ki. Azóta elállítottam és nem sikerült újra fellépni, csak 3G-re. Ha a preferált hálózati módnál csak LTE-t választok, akkor nem is enged fellépni egyáltalán az egyedüli Telekom hálózatra amit az elérhető hálózatok keresésnél felhoz.[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
Sziasztok. A korlatlan bongeszes opcio Dolphin bongeszovel is mukodik? Kell valami beallitas, mint a chromnal az adatforgalom csokkento kikapcsolasa? Ez is a 80 as portot hasznalja? Koszi😊
-
Mr.Csizmás
félisten
válasz Soulfly842 #83491 üzenetére
volt rendes garijegy is, mert garanciálisként volt hirdetve. az utolsó napokban, amikor még nyitva volt, akkor rendeltem. amúgy blackberry ügyében ki illetékes itthon, nem tudod véletlenül?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Panthera
őstag
válasz 313313 #83471 üzenetére
Köszi!
Aki jobban ismeri a Telekom üzletszabályzatát, talán tud erre is válaszolni.
A családban van több előfizetés egy régi egyedi csomagra, egymást ingyen hívjuk. Ha az enyémet átviszem Mobil M-be például (nyilván ingyen fogom hívni őket), de nekik is megmaradhat ez bizonyos feltételek esetén? A csomagban benne van külön díjként a korlátlan hívás.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Panthera #83514 üzenetére
Tudni kéne a speciális csomag részleteit.
De szerintem a TeleMátrix nem kapcsolható Mobil M-hez, hisz ha kihozod pblikus csomagba nem leszel a zárt csoport tagja.(kivéve, ha a szerződésben benne van a publikus csomag is)
Úgyhogy az ingyen hívás csak Mobil Mről indított esetben marad meg
-
max-pain
senior tag
válasz szabogabor10 #83503 üzenetére
Ma reggelre el is tuntettek a VoLTE hivatkozast az oldalrol.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz PainKiller13 #83518 üzenetére
Ezt nem tudom, hogy következtetted ki...
Feltöltött 1500 forintot és (az így már elegendő egyenlegéből) vett Maraton 1GB-t, s maradt 81 forint az egyenlegén.
-
enginev3.0
félisten
Voltam bent hogy szeretnék duonet SIM kártyát, de díjcsomagot kéne váltani hogy kapjak
Pffff, deszar
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kory24
őstag
válasz enginev3.0 #83520 üzenetére
Milyen csomaghoz akartál?
Én is épp akarok a héten mobil m-hez.
-
polonic
félisten
válasz szabogabor10 #83503 üzenetére
Folyamatban van.
Több infot nem mondok. -
madrac
őstag
-
veterán
válasz enginev3.0 #83522 üzenetére
Akkor menj másik ügyintézőhöz, mert egy ismerősömnek ahhoz volt eddig
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
radio100jozs
őstag
válasz enginev3.0 #83520 üzenetére
Hazudott az ügyintéző, legközelebb nyomd alája az ÁSZF 5/A melléklet 2.3.2.4. pontjában ezt: "A DuoNet opció SIM kártyával az összes belföldi adatforgalmat tartalmazó hangdíjcsomagokhoz (kivéve mix típusú díjcsomagok) és a Net&Roll adatdíjcsomagokhoz egyaránt igényelhető ."
-
radio100jozs
őstag
válasz enginev3.0 #83526 üzenetére
Milyen indokkal nem adnak? A régi csomagok jelenleg is rendelhető csomagok még május 1-ig, bárki válthat rá, rendelheti meg.
-
enginev3.0
félisten
válasz radio100jozs #83527 üzenetére
Valamiért sejtettem hogy csak atba.... Csak ott nem tudtam mire hivatkozni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
PeteePeti
őstag
Ma haver elő akart rendelni Telekomnál egy Samsung Galaxy S8-ra! Arany szintű ügyfél, már hónapokkal ezelőtt le telt a hűségidő neki! Belépett a Telekom fiókba és a meglévő mobilelőfizetés megújítás fül alatt ez az üzenet várta: A megadott azonosítóval folyószámla nem található! Nem is tudta el indítani a rendelést így! Találkozott már valaki ilyennel?
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Samsung Galaxy Watch Ultra | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
glaci
őstag
válasz enginev3.0 #83522 üzenetére
Ne hagyd magad!
Velem is kiszúrtak annak idején:
Mozaik XS -ben voltam és átrakott az ügyintéző Move S -be, mondván a Mozaik -hoz nem lehet ...
Sajnos nagyon kellett a DuoNET ...Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
gianone
őstag
Minél magasabban vagy, annál kevésbé éri meg. Ezek a csomagok arra vannak kitalálva, hogy ne vegyél készüléket. Pl. Mobil XL-ben 96000 forinttal fizetsz két év alatt többet, ha veszel telót. És erre jön még az ára.
Mégis mi éri meg?Telefonon meg mit nem enged? Nem igazán értem, miről beszélsz.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
totron
addikt
Milyen kódot kell pontosan küldeni a korlátlan böngészés és e-mail opció megrendéléséhez és a 1430-ra-e?
-
viera
őstag
válasz gianone #83540 üzenetére
Az egyik előfizetém lejárt februárban amire aláírtam további 2 évet de készüléket nem hoztam ki.
Amíg nem változott meg a Telekom oldal addig tudtam volna később készüléket venni hozzá,de most mióta az új rendszer van,nem engedi.Nekem azt mondták,hogy később már jó lesz.Az én csomagomban 205000ft-ra jönne ki az S8-as.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
viera
őstag
válasz gianone #83544 üzenetére
Most 1500ft-tal fizetek többet mint előtte (Next S) de most 4GB netem van az 1GB helyett amihez mindig kellett kérnem bővítést.Úgyhogy árban ugyanott vagyok,nekem szükségem van erre a csomagra van úgy,hogy kevés is mert sokszor túllépem.
Azt is mondták,ha nem megy akkor menjek be üzletbe mert ott biztos meg tudják oldani.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Úgy látom, az egészet nem érted, mármint az új csomagok működését.
De mivel már van hűséged, nincs is jelentősége.
Mobil M + 4 GB-nál 1500 forint kedvezmény lenne, ha nem kérsz telefont. Az 36000 plusz tehet a telefonra. Így 241000-rel fizet többet, az, aki kér telót, mint aki nem. Listaáron 235-ért adja Telekom.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Én azt nem értem, hogy akkor miért előbb váltottál csomagot, mint telót vettél.
Bár nekem az is fura, hogy Next S-re hűség közben lehetne mégis telót venni. De elhiszem, hogy azt mondták, hogy lehet, csak furcsállom. Egyébként Next S-re sem érte volna meg.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
viera
őstag
válasz gianone #83548 üzenetére
Február végén lejárt a Next S-re a hűségidő és hosszabbítottam mert különben drágább lett volna utána.Telefont nem hoztam,gondoltam majd Áprilisban.Közben jöttek az új csomagok és átváltottam Mobil L+4 GB-ra mert árban így ugyanott voltam de 1GB helyett 4-et kaptam.Mondta az ügyintéző,hogy ha átváltom attól még később tudok telefont vinni mert arra már nincs hűségidő.Erre most mégsem tudok online telót rendelni mert az oldal még fejlesztés alatt áll.Ha addig nem lesz jó akkor csak üzletben tudok venni.Ha ezt tudom akkor még nem váltottam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen