- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
overclockerr
tag
Sziasztok!
Eladtam a telefonomat, így most a régi pót készülékemre támaszkodnék egy pár napig, ami még Telekom függő. (Azóta Vodás lettem) Megcsináltam az imei számos függetlenítést, de a rendes számomat adtam meg, ami most nincs semmilyen készülékben. Azt írták, további teendőkről sms-ben tájékoztatnak...
Aki csinált már ilyet megmondaná, most nagy probléma, hogy nem kaptam meg az sms-t. Nincs amin megkapjam jelenleg azaz igazság, mert függő a készülék... Pár napig telefon nélkül vagyok/leszek.Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
overclockerr
tag
Sziasztok!
Előfizetéses voltam majdnem tízévig, de az utolsó másfélévben elegem lett a túlszámlázásból, konkrétan mobilinterneten kívül másra nem használtam a telefont, havi csomag dupláját kellett fizetnem. (Mozaikos, majd Nextes voltam)
Ideiglenesen áttértem Domino csomagra. Mobilinternetet szoktam vásárolni, Netplusz L-t, amit eddig gond nélkül tudtam használni.
Ma reggel kaptam egy üzenetet: Egyenlege alapján a Netplusz L szolgáltatást felfüggesztettük, melyet feltöltés után új egyenlege erejéig visszaaktiválunk.
Konkrétan ugyanannyi összeg van a telefonon lassan három hete és még tegnap este is ment a netem.
Mi lehet a probléma? Elég elkeserítő...Előre is köszönöm a segítséget!
-
overclockerr
tag
Sziasztok!
Lehetséges lenne, hogy Domino csomagban a Netplusz-os kódot igénybe vegyem?
Nem beszélek sokat, mondhatni havi 15-20 percnél nem több. 1 giga netre szükségem lenne mindemellett.
Jelenleg előfizetéses vagyok, de nem érzem szükségességét már.Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
overclockerr
tag
Egyik ismerősöm szeretne venni egy mobilt, azzal állt elő vesz egyet 30e forintért egy drága csomagban. Azt hiszem Mozaik XXL-t említette és lemondja pár nap után a csomagot és megtartja a készüléket.
Mondom neki, kötbért kell fizetnie, így kicsit drága lesz a mobil.
Vagy tévedek?[ Szerkesztve ]
-
overclockerr
tag
válasz Soulfly842 #26361 üzenetére
Elvagyok a mostani telefonnal, de szívesen váltanék már, mivel a szívem jobban húz az ios felé, 4s-t nem akarok használtan venni, mert semmi értelme nem lenne a jelenlegi mobilhoz képest.
-
overclockerr
tag
Valaki a fentebbi kérdésemre tudna tanácsot adni?
-
overclockerr
tag
Üdv!
1 évem van még a két év hűségből, iPhone-t akarnék venni, melyhez egy másik csomag tartozik.
Mozaik S-be vagyok most, nem tudom ikon200-ra átraknak-e simán? Egy árban van a két csomag majdnem, ikon200 drágább 500ft-al.
Működne ez vagy ki kell várnom ezt az 1 évet még?Vagy lenne még egy olyan alternatíva, hogy egyik szülőm nevén van egy csomag, ő számára át tennék a mostani mozaik s csomagomat és akkor az ikon200 meg rákerülne a jelenlegi számomra?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest