- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
MrSealRD #87974 üzenetére
Dettó nálam is már 3-hónapja egyeztettünk adatokat.Erre ma már elérhetetlen mind a 3-rom számunk
Bent voltam a nejemmel a budakalászi Auchan-ban lévő boltjukban.Újból egyeztetünk.A nejem 2-számára rögtön megjött a"sikeres"adat rögzítés sms.Az én számomra még idáig semmi nem jött.Lehet,hogy vissza kell mennem talán harmadjára"sikeres lesz az"adat egyeztetés"?
Amúgy az ügyintéző 2-3 napot mondott,hogy vissza kapjuk a számunkat "NAGY GRATULA" az egészért- -
bihariszabi
aktív tag
válasz
MrSealRD #70903 üzenetére
Neked nincsen fogalmad róla, hogy hol vagy. 2016-ban vagy és 10 éve kérnek minden szerződéskötéskor egy ügyfélazonosítót. KÁRTYÁS előfizetésnél IS. Abban igaza van a másik fórumtársnak, hogy nem mindig van a szerződésen rajta, de a simkartya átadása előtt a szerződés megkötésekor ezt az ügyfélazonosítót rögzítik. Most azért mert te ezt elfelejtetted, vagy lazán kezelted, arról senki nem tehet, csak te. És nem is ez a baj, hogy elfelejtetted, hanem hogy a másikat nézed hülyének a te hibád miatt. Rettenetesen utálom az ilyen embereket. Francért nem lehet bevallani, hogy "elb@sztam". Mindenki hibázik, én is. De nem mást hibáztatok érte.
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
MrSealRD #70897 üzenetére
Hiába hisztizel, ettől még nem neked lesz igazad, meg hiába állítasz be engem értelmi fogyatékosnak. Kb 35 előfizetést kötöttem már kb 10 év alatt és mindegyik szerződés megkötésekor kérnek egy előfizetői azonosítót, amit fel is tüntetnek a szerződésen, szóval nekem ne mondd azt, hogy nincsen. Azt elhiszem, hogy internetes hozzáférésed nincsen, mert az nem kötelező. Bár csodálkozom rajta 2016-ban. Az is értem, hogy "felírták" az adataidat. Viszont a kéményseprő is felírta az adataidat. Viszont a szerződésen lévő ügyfélazonisítódat nem tudja senki, csak te és azzal tudnál ügyet intézni. Akkor ezek szerint az is rendben van szerinted, ha a kéményseprő rendel neked 9 db Samsung Galaxy Edge telefont igaz? Egyébként ha semmilyen biztonsági kulcsod nincsen, akkor meg kérdést se kellet volna feltenned, mert teljesen egyértelmű, hogy csak személyesen adnak ki adatot, miután igazoltad magad. Vagy úgy érzed, hogy ha én megtalálom valakinek az elveszett mobilját, kiolvasom belőle a címét, névét, felhívom az ügyfélszolgálatot és bemondom, hogy "Kováccs Béci vok Balassagyarmatrú, téccik tunni mútkó felírták az adattajimat" és ki kell adniuk mindent?? Hogy gondoltad ezt?
Atyaég...
Ezek után tényleg nem csodálkozom azon, hogy egyes emberek ráírják filctollal a pinkódot a bankkártyára..
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
MrSealRD #70894 üzenetére
Ezt értem, de te semmilyen kódot, vagy azonosítót nem vagy hajlandó felírni, vagy megjegyezni, viszont ha mondjuk semmilyen azonosítási rendszer nem lenne és valamelyik kollégád felhívná az ügyfélszolgálatot és kötne a nevedben egy havi 10 ezres internetcsomagot -mert lehet ilyet is pont az ügyfelek kényelmére-, akkor te lennél a legjobban megsértve. Itt minden azért van így csinálva, hogy téged, engem mindenkit védjenek. Én tudom az azonosítómat, meg az internetes belépési kódomat is, így mindent meg tudok oldani otthonról, vagy egy sörözőből kényelmesen. És ehhez csak 2 kódot kell megjegyezni. Itt nem megsértődni kell, hanem megérteni. Amúgy javaslom, hogy mivel csak személyesen tudod ezeket megoldani, ha már bent vagy, csináltasd meg az online kódot és az azonosítót. Ja és ne lepődj meg, kérni fogják a személyid meg talán a lakcímkártyád, szóval vidd el. Ja és nem kib@szásból kérik, hanem hogy ne tudjon más a nevedet bemondva kihozni 3 db iPhone 6S-t.
-
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
MrSealRD #49216 üzenetére
Szerződés-kiegészítés kedvezményes készülékvásárláshoz lapon található
" j) a kedvezményesen vásárolt készülék a jelen megállapodásban megjelölt határozott ideig kizárólag a Szolgáltató Előfizetői Kártyájával használható. A hálózati korlátozás feloldása a fent meghatározott idő letelte után, a mobil rádiótelefon hálózaton nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó Díjszabásban meghatározott díj ellenében, személyesen kérhető a Szolgáltató Ügyfélszolgálatán; "
Fent meghatározott idő az a 24 hónap, vagyis fel kellene mondanod a két éves hűséget a függetlenítéshez, ilyenkor kell kifizetni a készülék típusa alatti sorban meghatározott kötbér összegét.
Én egyébként más nevére akartam íratni az én előfizetésem, azt viszont az i) pont tiltja... -
kokokka
addikt
válasz
MrSealRD #46176 üzenetére
A SURF-hoz egy ki kiegészítés:
Az időszaki díjban foglalt adatmennyiség felhasználása után automatikusan aktiválódik a Domino Go!NapiNet adatdíjcsomag...
Ez 195 Ft- pluszt jelent akkor is, ha nem igényeled külön. És mindezért kapsz egy hatalmas, 10Mb-os adatmennyiséget.
-
Mercutio_
félisten
válasz
MrSealRD #45947 üzenetére
3.200 Ft, ebből az alapdíj nettója (2.520 Ft) lebeszélhető minden belföldi irány és sms, viszont ha elfogy a csomagban foglalt (120 vagy 150MB már nem emlékszem) adatmennyiség (ez korábban 20 mostanság 12-15 nap), akkor felár nélkül, de lassítva netezhetek tovább.
Percdíjak 28 Ft, más mobil és sms 30 Ft (+fa)
Voip nem érdekel, van céges teló, arról beszélek elsősorban, illetve eddig se használtam voip telefonálást.
Készülékre valami tipp?
-
-
-
válasz
MrSealRD #42380 üzenetére
amennyiben működik az adatkapcsolat, úgy semmi teendőd, viszont adott esetben elvileg sem igazán lehet rendben a csomagod, de ez nem hiba, hiszen írva is vagyon az ászf kapcsolódó pontjaiban;
Az opcionálisan megrendelt kiegészítő adat-díjcsomagok vagy adatopciók lemondását követően a díjcsomagban benne foglalt adatmennyiség igénybevételéhez az internet szolgáltatás újraaktiváltatása szükséges, melyet személyesen üzleteinkben vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon tehet meg.
forrás: link -
dptrsk
Topikgazda
válasz
MrSealRD #42189 üzenetére
Ha vettél régebben hűségre telefont ami még nem járt le, azért a készülék váltásos díjat kell fizetned, mert a készülék árában már megkaptad a kedvezményt... a Telekom így gondolja.
Tehát ha van a telefonszámodon készülékkötbéres hűség a telefonvásárlásos árak vonatkoznak rád, függetlenül attól, hogy a NextSre váltáskor vehetsz-e/veszel-e telefont.Még azt tudom elképzelni, hogy mikor B és C telefonszámnak vettétek a telefonokat, az egyik telefon az A szám hűségére lett kihozva(mert pl olcsóbb volt)
Esetleg mobiltárca tesztben nem veszel részt?
Mert ott míg vissza nem adod a tesztkészüléket van a telefonszámodon egy kötbér!!
Ha ez az eset áll fenn jelezd az üfsz-nek, hogy te az alacsonyabb havidíjra vagy jogosult, mert nem vetted, hanem csak kölcsön kaptad a készüléket -
válasz
MrSealRD #42077 üzenetére
így igaz, próbáld ki, lte hálón lóg a telefon, nyomsz egy kimenő hívást vagy sms-t, és átugrik 3g hálóra, mert lte módozatban (egyelőre?) nem megy.
amely néhány sp nálam járt, azoknál a wifi probléma adott volt, miszerint elég gyenge és szakadozós volt, több típusú router és beállítás mellett is.club1; ezen sem csodálkozom már, egy ideje nem 2g hálóra vannak már kihegyezve a telefonok, sok esetben nem igaz már, hogy 2g alatt tovább bírja az akkumátor.
régebben nagyon igaz volt, mondhatni minden telefon esetén. -
club1
veterán
válasz
MrSealRD #42077 üzenetére
Mondjuk érdekes ez az SP. Azt mondja:
The battery inside the Sony Xperia SP has a capacity of 2370 mAh, which combined with the Sony home-backed Stamina mode, should give you pretty good power autonomy. The official stand-by times are 635 h (GSM), 734 h (UMTS) and 709 h (LTE),
Nem azon lepődöm meg, hogy LTE módban csak ennyivel kevesebb, hanem azon, hogy nem csak rendelkezésre állási idő, hanem beszélgetési idő tekintetében is jóval kevesebbet tud ez a készülék 2G-n, mint 3-4G-n. Miközben szinte mindenütt a 2G az akkuspórolós üzemmód... -
1430
senior tag
válasz
MrSealRD #41651 üzenetére
Ez csak egy lehetséges magyarázat, de hátha így történt.
Történt, hogy elmaradtál a számláddal, ezért figyelmeztetést kaptál, hogy 30 napon belül minden lejárt tartozást rendezned kell. Mire ezt megtetted, már a következő számla is lejárt, így nem állt le a behajtási folyamat, és a 30. napon egyirányúsították a számod.
A) Rendezted a számlát, feloldották a korlátozást de fél éven belül megint eljutottál az egyirányúsításig.
B) Csak azután rendezted a számlát, miután már fel is függesztették a számod.
Akár A, akár B, ilyenkor nullázódik a kedvezményjogosultságod és a pontszámod, s míg a fenti két esemény fél évre nem lesz már, addig nem leszel arany szintű. Erről is olvashatsz a Programszabályzatban.
Megjegyzem, ha esetleg épp készülék vásárlást terveztél, méltányosságból visszakaphatod a szintet és a pontszámod, ha kéred és ezt megítélik neked. -
1430
senior tag
válasz
MrSealRD #41044 üzenetére
Értem. A honlap nem elég hiteles ezért kérdezel a fórumon (amit persze szabad) ahelyett, hogy novemberi díjszabást keresnél vagy hivatalos csatornán kérdeznél rá. Nem megsérteni akartalak, mert a honlap most valóban csúfosan leszerepelt, de nem bírtam megállni ezt a kis fricskát, miután "fennakadtál" az ellentmondáson. Peace.
-
-
1430
senior tag
válasz
MrSealRD #40891 üzenetére
De most akkor nem volt egyértelmű számodra, hogy ha 4 számot kapsz egy számlán, akkor azt nem tudod külön-külön befizetni, hanem csak az egész számlát, így közvetve mind a 4-et egyszerre?
Tehát ha a 4 számból csak egyet váltasz Move-ra és igényt tartasz az ePack kedvezményre, akkor közvetve kénytelen leszel mind a 4 szám tekintetében betartani az ePack feltételeket. Ez alól csak úgy tudsz kibújni, ha a Move-os számot külön folyószámlára teteted.
Egyébként akkor egy másik díjszabás idézetet is bemásolnék (3.1.):
"Az e-Pack kedvezmény igénybevétele szerződés szintű, ugyanakkor amennyiben az Előfizető ugyanazon a folyószámlán belül több előfizetéssel is rendelkezik - melyek közül legalább egyet e-Pack kedvezménnyel vesz igénybe - úgy a többi előfizetés tekintetében is az e-Pack feltételeinek megfelelően kell a számlát kiegyenlítenie." -
dptrsk
Topikgazda
válasz
MrSealRD #40891 üzenetére
Most 1 csekket kapsz a 4 előfizetésről?
Ha igen, akkor ha 1et átváltasz Move XSbe és szeretnél élni az e-pack kedvezménnyel 2 lehetőséged van:
a: kérsz távszámlát és mind a 4 számot online fizeted be.
b: kéred a Move XS leválasztását(1800Ft/alkalom/db) a többiről, külön számlára, és csak a Move XSes számra regisztráltatsz távszámlát, a többiről meg jön egy összevont csekk, ahogy eddig a 4 számról, de most csak 3 számról fog szólni+online a Move XS.Ha 4 csekket kapsz a 4 számhoz akkor csak kérned kell, hogy csak a Move XSes számot regisztrálják távszámlához a többi maradjon csekkes.
-
erdoke
titán
válasz
MrSealRD #40728 üzenetére
A #40660-ban lévő linken elég egyértelműen le van írva sajnos. Az is kiderült, én miért értettem félre: A Next S-ben nincs VOIP, viszont az M-ben van, tehát a csomagom maga tartalmazza, így kiegészítővel is marad. Annak ellenére, hogy a Next S és M egyaránt 500 MB adatot tartalmaz, van különbség VOIP tekintetében.
-
válasz
MrSealRD #40668 üzenetére
van, legalábbis egyelőre, lásd az előző hozzászólásomat...
új move + régebbi net&roll kombó nem okés.
mindegy, a move + netplusz kombó okés.
igaz, a korábbi net&roll 1gb lte 1000 ft helyett a netplusz l (1gb) 1290 ft, de legalább a sebesség is jobb lett, utóbbiban már a maximumot (60 megabit/sec) adják. -
djculture
félisten
válasz
MrSealRD #37540 üzenetére
a számlakivonaton is ott van alul kisbetűvel:
A pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012 évi cxvi 7 paragrafus 3 bekezdése alapján az otp nyrt tájékoztatásul közli hogy a számláján végrehajtott művleletek után az otp- bankot terhelő illeték összege x ft..
Ezeket meg nem direktbe mert azt nem lehet de szépen kifizetik mindenkivel megemeltek minden dijat, most így van. De más banknál is. Kerülő utón de beszedik a lóvét amit az államnak átkell utalniVarszegig: Ha nem nyilatkozol akkor biztos hogy nem lesz ingyenes készpénzfelvételed, mert ezt az állam fogja beszedni közvetlenül tőled már ha pénzt veszel ki..Banknak ha nem nyilatkozol kötelezően átkell az illetéket utalnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged