Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2024: Csúcskategóriás chip és kamera az OLED strapakirályban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Hirdetés
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati007
őstag
vajon az iphone4 ára változik mostanság (persze lefele ) ?
-
Ati007
őstag
megjelent a fehér iphone4 a t-nél
-
Ati007
őstag
bravó t az iphone árát 20ezerrel megemelte minden konstrukcióban
-
Ati007
őstag
sajnos vége az iphone 4S 64gigás webshop akciónak
vajon lesz még -
Ati007
őstag
várható a red-hez hasonló korlátlan csomag mostanában ?
-
Ati007
őstag
válasz szabogabor10 #21162 üzenetére
nekem hasonló problémám van csak samsung s2vel budapesten
[ Szerkesztve ]
-
Ati007
őstag
lesz valami komolyabb telcsi akcióban
-
Ati007
őstag
xix.-ben minden rendben
-
Ati007
őstag
valóban 64gigás a htc one a T-nél?
-
Ati007
őstag
Htc one adataival kapcsolatban felhívtam a T-t és azt mondta a hölgy hogy a honlapon lévő adatok valósak és 64GB a telefon, mondom neki hogy az nem lehet mert a proci sem nem stimmel .
A kérdésem ha mégsem az lenne visszaveszik gond nélkül? -
Ati007
őstag
ha szeretnék élni a 8napos elállástól (online vásárolt dominós készülék) mely boltokban tudom elintézni személyesen?
-
Ati007
őstag
Múlt héten személyesen vittem vissza a dominóval vásárolt készüléket (europark tpont) hogy még sem kell (8 napom volt rá de másnap visszavittem) de azóta sem kaptam visszajelzést hogy hogy áll a történet , se a mytmobilban, se sms se email.
Szoktak küldeni valami infót ha beérkezett hozzájuk és elindult a folyamat? -
Ati007
őstag
mozaik xs-hez érdemes a net&roll 1gigás bővítő opcióból az lte-t rendelni vagy felesleges ?
-
Ati007
őstag
A telefon tudja de mintha a sebesség ugyan annyi lenne a mozaik xshez....
Köszi a válaszokat -
Ati007
őstag
nem is rossz a mai kalendáriumi akció , S4 dominóval 117592ft.
tud valaki kuponkódot -
Ati007
őstag
Ha elsején vásároltam galaxy s4-et kalendáriumi akcióban akkor beleférek még az elállásba vagy már kifutottam? (elég jó lesz a note3 ára hamarosan)
-
Ati007
őstag
Azért ez egy vicc hogy megtehetik hogy kötök egy szerződést velük amiben vállalom hogy az adott szolgáltatást igénybe veszem az adott áron a szerződés lejártáig majd gondolnak egyet és megemelik.
Ez nem az első esett és szerintem nem is az utolsó, én biztos nem írok alá hűséget a t.-vel többet.
Az sem vigasztal hogy kisebb csomagba léphetek hisz ha nekem az kellett volna eleve arra kötöttem volna szerződést. Ezzel elveszítik az előfizetők bizalmát .
Mondjuk eleve nincsenek olyan jó akciók hogy megérje 2év rabságba verni magunkat főleg a legnagyobb csomagokban vicc mennyiket kérnek a telefonokért..... -
Ati007
őstag
De mondjuk én akkor sem az alacsonyabb díjcsomagra vállaltam hűséget hanem az adott díjcsomagra az adott áron. Persze megtehetik és meg is teszik de biztos vagyok benne később még visszájára is fordulhat a bizalomvesztés.
Azért kíváncsi volnék ezt a németeknél , osztrákoknál meg mernék e lépni.
(van tapasztalatom más szolgáltatóval magyarországon ahol időközben emeltek de volt lehetőség a szerződés felbontására). -
Ati007
őstag
én csak 1 évre írtam alá de ez már a második emelés
-
Ati007
őstag
a számlán ez áll : Az elõfizetésre és a díjcsomagra vállalt hûsége lejár: 2014.07.06.
Az elõfizetésre vállalt hûsége lejár: 2014.09.25.akkor most meddig is van hűségvállalásom
-
Ati007
őstag
vajon melyik procis az S4?
-
Ati007
őstag
sajnos next s aranytárskártyára nem vonatkozik
-
Ati007
őstag
A 20%os Samsung Alpha csak új előfizetésre érvényes? Mert ha belépek nekem rendes áron adná (nincs hűségem már pár éve)
-
Ati007
őstag
ne menjetek az advance-ért mert nem kapjátok meg, legalábbis én nem kaptam meg .....
-
Ati007
őstag
Csak új előfizetést lehet vásárolni a WS-ben a régiek akiknek lejárt a hűségük és esetleg vásárolnának azok kapják be........
-
Ati007
őstag
Sziasztok, a T a galaxy S7-hez adja még a VR-t?
-
Ati007
őstag
Van itt aki a T-nél dolgozik? A következő lenne a kérdésem: van 2 előfizetésem (aranykártyás mind2) amiből az egyiken nincs hűség, láttam hogy az új next s aranytárskártyás előfizu ára változott 3990ftra, gondoltam azt az előfizetést amin nincs hűség beviszem a másik alá de sajnos nem engedik mert csak új előfizetésre vonatkozik, nekem 5490ft árért lehetséges. Ami érdekes hogy ha a hűség nélkülit átviszem dominoba majd vissza és így lehetséges. Ez tényleg csak így lehetséges ha meg szeretném tartani a számom?
-
Ati007
őstag
válasz ANDROID??? #71410 üzenetére
Ez az amit én sem értek , szeretném megtartani a számom, hűség nincs rajta a havi előfizum is több lenne de még sem lehet ......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen