- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SDN72
csendes tag
válasz
Ati007 #32430 üzenetére
Felmondani nem, viszont én úgy látom, nem kötelező elfogadni a módosítást.
9.2.1. Kétoldalú szerződésmódosítás
9.2.1.1. Az Előfizetői Szerződés módosítására az Előfizetői Szerződés megkötésének
szabályai vonatkoznak. (Eht. 132. § (1))
9.2.1.2. Felek az Előfizetői Szerződést közös megegyezéssel bármikor módosíthatják.
Az előfizetői szerződés közös megegyezéssel történő módosításának minősül a 9.3.
pontban megjelölt eseteken kívül az is, ha a Szolgáltató az Előfizetőt az
Üzletszabályzat és/vagy az egyedi előfizetői szerződés módosítására irányuló közös
megegyezéses ajánlattal megkeresi a jelen Üzletszabályzat 9.2.3. pontjában rögzített
módon és az Előfizető a Szolgáltató által megjelölt határidőn belül annak
elfogadásáról megfelelően nyilatkozik. A ráutaló magatartással kötött előfizetői
szerződések kivételével a kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó szolgáltatói
ajánlat - az Elnök rendeletében meghatározott kivételekkel - csak akkor tekinthető
elfogadottnak, ha azt az előfizető kifejezett, tevőleges magatartással elfogadta. (Eht.
132. § (8)) -
-
1430
senior tag
válasz
Ati007 #28291 üzenetére
Szervizzel rendelkező T-Pontot keress fel, lehetőleg a szerviz munkaidejében (H-P 10-18 h).
vgyuri
Domino SIM-et csak addig vesznek vissza, míg ki nem töröd a nagy kártyából. Ez egyébként érvényes készülékcsomagos vásárlásra is, tehát csökkentik a Domino SIM költségeivel a visszafizetendő összeget, illetve ha postai úton küldi be valaki a csomagot, visszaküldik neki az ilyen kitört Domino SIM-et.St3ven
Az ügyfélszolgálaton történő befizetésen túl az egyetlen "real time" fizetési mód a My T-Mobile-on keresztüli befizetés. Bár ez is csak látszólag azonnali (mondjuk az ügyfél szempontjából már ez is elég, hiszen a háttérrendszerben azonnal összerendelődik a számla és a befizetés), mert a bankkártyás fizetések után az összeg napokig tart, mire a kereskedőhöz (jelen esetben szolgáltatóhoz) kerül. Tehát várj türelemmel, az átutaláshoz hasonlóan a csoportos beszedés esetén is 2-3 munkanap, míg rögzítik a befizetés tényét, utána a My T-Mobile-on is eltűnik a befizetendő számla. -
válasz
Ati007 #21163 üzenetére
mérj rá a főváros több pontján is, nekem s2 anno h+ kapcsolattal is nagyot szórt a mért sebesség tekintetében, de több helyen is profitált a h+ a h sebesség maximumához képest!
szabogabor10; sok helyen hiába a h+ kapcsolat, csak a lomhább (h) sebesség valósul meg a gyakorlatban - a szolgáltatós miértre lenne tippem, de inkább nem térek ki rá -, viszont ezzel nem tudsz mit kezdeni, de még a fogyvédesek sem, papíron minden rendben van!
-
válasz
Ati007 #21163 üzenetére
Akkor megnyugodtam, hogy legalább nem vagyok egyedül. Valamit nagyon el**eszhettek a tisztelt T-Mobile-os technikus kollégák
Az mindenesetre biztos, hogy ezt nem fogom hagyni, mindenáron utána fogok járni a problémának. Legvégső esetben a fogyasztóvédelemnél fogok kikötni, de ezt sem én, sem ők nem akarják, legalábbis gondolom. És ha azt merik mondani, hogy a telóm nem alkalmas rá, olyan lebaszást kapnak, hogy asszem pár évig emlékezni fognak rá. -
Gery1987
őstag
válasz
Ati007 #21030 üzenetére
Megnézted azt a Vodafone RED-et? A legolcsóbb díja is fixen 13.990/hó! És ezért dumálhatsz szabadon és küldhetsz SMS-t! Ha engem kérdezel ez baromira nem éri meg. Úgyhogy szerintem jobb ha a T erre nem reagál. Én havi 3.350-et használok fel. Bővel elég amire kell. Minek fizessek majd 4-szer annyit ha többet nem fogok telefonálni?
-
manchester85
veterán
válasz
Ati007 #14978 üzenetére
Ők asszem nem. Bár eddig ők adták iszonyat drágán. A T-nél teljesen korrekt volt az árszabás a 4S, és a 8 gigás i4 bevezetésekor. Azt kellett volna megtartani, ehhez képest karácsonykor is emeltek egyet, majd most megint, ezzel überelve még a voda árait is. Nem létezik, hogy ebből jól jöjjenek ki anyagilag, ez már minden határon túllő. Átszámítva közel 800-900$-ra jön ki a teló, ha valaki aláír egy 5 ezres, 3 ezres csomagra, ami bár havidíjként elenyésző, de a 24 hónapos hűség- és tarifavállalás mellett brutális ár.
-
kacsaesokos
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest