-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vilagos
csendes tag
Bocsi, rosszul fogalmaztam. A lényeg az hogy ez szám vagy 10 évvel ezelőtt társkártyaként lett az enyém, és a számla így a családhoz megy együtt az övékkel. Viszont a számot szeretném megtartani, és hogy az én nevemre/címemre jöjjön számla.
Ezért gondoltam hogy csak ezt a számot kivenni ebből, és átíratni a nevemre. A szint ezen azt hiszem arany, a fő számon meg platina. Majd a telefon vásárlásnál úgyis szeretnék egy nagyobb díjcsomagra váltani. -
Vilagos
csendes tag
Köszönöm. Mozaik XS-em van, szerintem nem társkártyás maga a csomag.
Tehát akkor egy 6500-as díj ellenében bármikor a saját nevemre írathatom. Még annyit hogy ha átíratom, akkor az előfizetéssel minden maradna a régiben, tehát a hűségidő lejáratának dátuma, utána meg a kedvezményes készülékvásárlás? -
Vilagos
csendes tag
Helló! Lenne egy kérdésem! Nekem egy társkártya előfizetésem van, amin még van hűségidő novemberig.
Lehetne-e a nevemre íratni és megtartani a számomat? Telefont is szeretnék egyúttal venni. Gondolom a hűségidő lejártáig nem nagyon lehetne, de utána van-e rá lehetőség? -
Vilagos
csendes tag
T-nél neten rendelek telefont. A telefon microSIM-es. Ha bemegyek T-be ingyen cserélik? És milyen papírokat kellene vinnem, nem szeretnék kétszer menni emiatt?
-
Vilagos
csendes tag
Sziasztok!
Van egy társkártyás előfizum. Mint magánszemély nyitni szeretnék egy újat netes telefonvásárlással. A kérdésem az lenne hogy miután megvan a telefon és az új szám, lehetséges-e az hogy megszüntetem a régi előfizetést, és az új számot a régire cseréljem?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest