Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arvist
tag
Most láttam osztrák Honor-nál: ha együtt veszel egy Magic V5 telefont, és egy Magic 8 Pro-t, akkor a teljes ár 2100 EUR.
Nem tudom, hogy megérné-e. -
Peti N95
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok mondani olyan appot, amivel két Honor készülék láthatja egymás pozícióját, és működik is rendesen?
Samsungnál van alapból, lehet itt is, csak vak vagyok?
-
Beaumont
aktív tag
válasz
Fiktivlife
üzenetére
Olyat nem talaltam en se hozza. Kar hogy a spigen nem csinal tokokat ehhez a telefonhoz. Paromnak a Fold 7-hez olyan van, ami egyben van (Spigen) es rohadtul passzol ra.
En Ali-rol rendeltem hozza tokot, ami mondjuk hasznalhato (azaz az elolapot is vedi...). -
Fiktivlife
tag
Rendeltem már vagy 3 tokot az Armor-X-tól a MobilÁsz-tól stb.. Sajnos egyik sem megfelelő számomra. Tudtok estleg olyan tokról ahol az elő és a hátlapot gyárilag tartja össze a zsanérvédő ? Magyarul egyetlen darabból áll kompletten. Ugyan itt bontatlan tokok féláron eladók . Mint pl ez is ami ma érkezett: https://shopify.com/62337483003/account/orders?locale=en®ion_country=HU
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Aksi idő...
Teljes 24 órás váló élet teszt...
Teljesítmény mód ON...
Párosított óra, füles, 2 SIM, állandó adatkapcsolat és wifi ON, automatikus fényerő, jellemzően külső kijelző használat, de volt kb 30 perc belső is, 10-15 kép, céges és magán levelezés, képernyő idő nettó 4-5 óra, stb stb stb...
49%-ot merült...
V2 hasonló körülmények között 80%-ot -
domos
senior tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
A melegedés el fog múlni, pár nap után rendezi magát a cucc (nálam legalábbis így volt, azóta hűvös, meg a Honor amúgy is nagyon visszafogja a procit normál esetben).
-
DonDragonka
őstag
Sziasztok,
V2 ment tartalékos állományba és jött a V5 (16/512)
Két nap használat után, vélemény...
Negatívum:
Hajlamosabb melegedni(bár ez lehet a hétköznapok során nem lesz jellemző, azért most rendesen használtam, mindenre is)
Pozitívum:
Kijelző fényerő, sebesség úgy általában, wifi 7 (2.5/2Gps), kamera, vezeték nélküli töltés, gyári tokkal akkora mint a V2 csupaszon.
Megjegyzés:
Device clone-al nem minden alkalmazás maradt használható, többsége igen,de néhányat újra kellett telepíteni.
Összességében olyan mintha a V2 egy demó verzió lett volna, nem sokban más a V5 de mégis szinte mindenben, még ha ez képzavar is...
Ja és zseniális a hangmegosztás funkció, párommal azt is teszteltük, két freebuds Pro-val
-
szepi23
tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Szia, van.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok Honor v5 tulajok !
Segítsetek kérlek.
Megnézné valaki nekem, hogy Bluetooth beállítások között van-e ilyen funkció ?Köszönöm szépen !

-
domos
senior tag
Nincs itt valami nagy élet
Kinek hogy bírja a teló? Nekem sikerült lekoccolni a szélét, kiesett az ingzsebből
-
domos
senior tag
válasz
Fiktivlife
üzenetére
Sikerült megnézni?
-
domos
senior tag
válasz
Fiktivlife
üzenetére
Betűtípus alatt van megjelenítési méret, esetleg azt próbáltad?
-
Fiktivlife
tag
Nem annyira pörög itt ez a fórum.... Betű nagyság beállításokkal tudtatok valamit kezdeni? Szerintem ez az egy dolog ami orvosolná a bajomat. Azt hogy a gyári naptár bal oldalán lévő felíratokból ( hónap, nap, stb ) semmit nem látni egy majd 8 col-os kijelzőn mert annyira apró hogy az vicc kategória. Ilyenbe sajnos számtalan helyen botlok bele, miközben a kijelző 80%-a üres. De az már tényleg végtelenül bosszantó hogy a banki utalásaim ( OTP) összegét gyakorlatilag teljes egészében nem látom mert nem fér ki (csak ha kinyitom ) és ezt óránként többször megteszem napi szinten
Senki mást nem zavarnak rajtam kivül az apró betűk ??? -
Fiktivlife
tag
Köszönöm ! Valami klassz nem fizetős tárcsázót találtatok? A gyári nagyon nem jön be a Samu után sajnos...
-
Beaumont
aktív tag
válasz
Fiktivlife
üzenetére
Nekunk Samsung-rol ment a masolas minden problema nelkul. De azert ne engedj mindent. Samsung sajatjait is atmasolja. Amire itt nem nagyon van szukseg, vagy nem tudnad hasznalni. Valaszd ki egyesevel a programokat, amiket at akarsz vinni.
Kepek/videok/zene/uzenet/hivaslista minden problema nelkul atmegy. -
Fiktivlife
tag
Segítsetek kérlek. Samuról költözök. Ez nem kihívás mert elég sokszor megteszem de nem kinyitható készülékre. Egy az egyben másoljak át mindent bátran vagy inkább egyesével. Vagy van-e valami tanács ezzel kapcsolatban ?? Megköszönök minden tanácsot 👍
-
tjokai
senior tag
válasz
Fiktivlife
üzenetére
-
tjokai
senior tag
válasz
Fiktivlife
üzenetére
Én is V5-ön próbáltam először, nem működött, így 1 naposan visszaküldtem az Alzának, szerencsére vissza is kaptam a vételárat 100%-ban. Aztán Samsung Z Fold 7-re váltottam, ott sem működött
Felhívtam az OTP ügyfelszolgalatot, ott kaptam a megoldást, ami működött végül. Így viszont rejtély marad, h a V5-nél is megoldotta volna e a virtuális kártya a problémát
Előtte mindez tökéletesen mukodott mindenféle virtuális kártya nélkül iPhoneon... -
Beaumont
aktív tag
Nálunk több kártyával is rendesen működik minden probléma nélkül.
-
Fiktivlife
tag
Nagyon köszönöm a gyors választ! Annyiból továbbra is érdekes a téma hogy 2 ismerősömnél ia vaolt hasonló probléma ennél a készüléknél. Majd mindketten visszaváltottak Samu de ott semmi probléma nem volt beüzemelés után. Minden működött elsőre. De ettől még hálás vagyok az újabb megerősítésért
-
tjokai
senior tag
válasz
Fiktivlife
üzenetére
Szia.
Nekem sem működött, végül az lett a megoldás, h a bank mobil applikációban (OTP netbank VISA) létrehoztam egy virtuális bankkártyát ami automatikusan kapcsolódik a fő számlához azaz a számládat terheli be tranzakciók esetén. Majd azt a virtuális bankkártyát állítottam be érintéses fizetésre, tökéletesen működik. Azt mondta a hölgy az ügyfélszolgálaton h ez attól van h a Google Wallet alkalmazás automatikusan blokkolja a kártya fizetéshez való beállítást(a kérelem el sem jut a bankig), mert a közelmúltban túl sok készülékre volt beállítva ugyanaz a bankkártya és felmerülhet ezeseben a visszaélés, csalás gyanúja.
Remélem tudtam segíteni
-
Fiktivlife
tag
Kérlek segítsetek hogy a kártyás fizetés működik nektek a készülékkel ? ( VISA) Fentebb írták hogy van akinél nem ment és ez fontos lenne számomra..
-
szepi23
tag
Nagyon köszi az összefoglalót!
Én inkább dolgozom rajta, főleg böngésző alapon, de excel táblákat is kezelek (kinyitva). Relatíve sok telefonhívás és videókonferencia. Vettem, egy egyszerű, de aktív ceruzát a Honorhoz, jó vele dolgozni. Az előző iPhone 15 pro-hoz képest az üzemidő nekem parádés, 90%-ra töltöm minden nap és 20-25%-al rakom töltőre este. A 15 pro-t nem egyszer kellett tölteni az autóban hazafele ugyanilyen terhelés mellett. Fotóban szép képeket csinál, de azt hiszem nem látnám a különbséget a Samsunghoz képest. -
tjokai
senior tag
Évekkel korszerűbb a megjelenése a Samsung felhasználói felületének a Honoréhoz képest, persze ez csak dizájn. Amiben sokkal jobb a Samsung, az a zsanér, szinte minden pozícióben megtudod állítani, míg a Honor kb 40fokos szög alatt már magától becsukódik, valamint a kinyitott kijelző közepén a végigfutó árok kevésbé tapintható ki használat során. Kamerában jobb a V5, az tény de ott is inkább csak az Ai ami jobban kozmetikázza utólag a képeket. Akku üzemidőben semmivel nem rosszabb a Fold7 mint a V5, ami minimális fényképezésből, inkább TikTok és YouTube videók nézegetéséből áll ki, némi böngészéssel, zenét és filmet egyáltalán nem fogyasztok telefonon, sem játékokat. Éjszaka töltöm a telefont hátlapon kersztül, este átlag 40-45% töltöttséggel teszem fel a telefont töltőre, ez az érték a V5 esetében sem volt említésreméltóan jobb. Ja és ami a legfontosabb különbség a két készülék között az a teljesen sík előlapi kijelző a Fold 7 esetében, mérföldekkel jobb használni mint a V5 ívelt kijelzőjét. A Samsung inkább használható egy kézzel is összecsukott állapotban.
-
szepi23
tag
Nagyon kíváncsi vagyok, miben más/jobb a Samsung szoftver. Főleg a mindennapi tapasztalatok érdekelnek, főleg, hogy használtad mindkettőt! Nekem teljesen bejött a Honor, de iOS-rol váltottam, így nincs összehasonlítási alapom. Sokat vacilaltam a két készülék között nézegettem a teszteket, végül az akku miatt döntöttem a V5 mellett és jól bevált.
-
tjokai
senior tag
Szia. Nekem volt V5 is, jelenleg Fold 7 van. Számomra mérföldekkel szimpatikusabb a Fold 7.....sokkal modernebb a szoftvere, akku üzemidőben kb igyanazt tudja mindkettő, kamerában nekem a Fold 7 sem tűnik rosszabbnak semmivel sem a V5-nél. De ami a legjobb a Fold 7-ben a V5-höz lépest, az a sík kijelző!
-
Beaumont
aktív tag
válasz
Beaumont
üzenetére
Válaszolok magamnak.

Na a Pro mode nálam felejtős kevés fénynél.
Legalább is az 1x (50MP) része. Egyszerűen nem tudtam normális képet csinálni vele. A felső része a képeknek még elmegy, de mindig szemcsés lett alul. Míg ugyanazt, ugyanonnan, ugyanolyan viszonyok között fényképezve simán lehozta az "alap" Fotó módban.
Ami viszont furcsa, hogy nagy látószögben, meg a 3x módban (64MP) teljesen jó a kép.
És ha kiválasztom a Továbbiak -> Nagy felbontást, ott meg jó képeket csinál 50MP-en is.
Nem tudom mit baszarintok el a Pro módban.
Pedig nem az első telefonom, és általában Pro módban fényképezek. 
Ha valaki tapasztalt hasonlót, vagy van ötlete ne fogja vissza magát.
Páromnak mondtam: kamera indít, kép készít. A többit hagyja.
-
Beaumont
aktív tag
Sziasztok.
Megérkezett a telefon. Sikerült gond nélkül átköltözni rá.
Kamera kérdés. Alap módban nagyon jó képeket csinál. Pro módban ugyanonnan készítve nagyon szemcsés kép lesz. Mi lehet az oka? Mondjuk annyi, hogy egyelőre csak szobában lett tesztelve.
Valami trükk van esetleg rá, vagy felejtős a pro mode kevesebb fény esetében?Köszönöm előre is a válaszokat.
-
-Maci-
addikt
Köszönöm szépen.
Kb erre a válaszra számítottam.Samsungból volt már nekem sok. Legutóbb S23U. Tudom, hogy szeretnek fingot reszelni 2 modell között (Fold7 vs. Fold8 (a kiszivárgott hírek szerint)) és van tapasztalatom a kamerával kapcsolatban. Úgy tudom azt sem fejlesztették érdemben már évek óta (mármint a Fold-ok ban levő egységet).
Sajnos az S23U kamerája beltérben kb. felejtős volt.
Ilyenbe meg nem akarok bele futni, de nyilván ez már másik topicba illik inkább.A V5 kamerája jobb lehet a V2-höz képest? Nyilván az adatlapot látom én is, de gyakorlatban?
Az van, hogy lejár a V2-m 2 éves törlesztője és gondolkozom, hogy "viszem tovább" a részletet egy új foldable készülékkel. De csak a fun factor miatt.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Van aki Magic V2-ről váltott? Érdemes? (anyagiakat nem nézve).
Vagy Fold7 inkább?
Esetleg érdemes kivárni a Fold8-at?
Egyedül az UWB-t hiányolom a V5-ből.
-
Beaumont
aktív tag
Hello mindenki,
Kis segítséget kérnék az eddigi tapasztalatokról. Párom gondolkodik egy ilyen telefonban.
A teszteket elnézve nem nagyon nyúl mellé ebben biztos vagyok, de a kamerától tart kicsit.
Vannak vele problémák? Mennyire csinál jó képeket?Köszönöm előre is a válaszokat.
-
tibee77
őstag
Akkor nalam valami gond lehet, vagy kabellel, vagy töltöfejjel, vagy a teloval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg lassan úgyis jön a V6.
Nalam minden frankon müködik, kiveve, hogy az egyetlen jatek amivel jatszom nem igazan szereti a kinyitott allapotot.Akksi eleg jol birja, kamerat szeretem.Monhatjuk , hogy minden ok.
Kinek hogy bírja a teló? Nekem sikerült lekoccolni a szélét, kiesett az ingzsebből
Felhívtam az OTP ügyfelszolgalatot, ott kaptam a megoldást, ami működött végül. Így viszont rejtély marad, h a V5-nél is megoldotta volna e a virtuális kártya a problémát
Előtte mindez tökéletesen mukodott mindenféle virtuális kártya nélkül iPhoneon...
Esetleg érdemes kivárni a Fold8-at?