- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz blueye #41296 üzenetére
Igen, akkortól számlázzák, DE
ma váltottál rá keletkezett 2 év hűséged a NextMre
Ha fél év múlva veszel egy készüléket, akkor fél év múlva keletkezik egy 2 éves készülék&tarifa hűséged(NextM kategóriára és előfizetés megtartásra)....oké, hogy később kell többet fizetni, de ugyanúgy 24 hónapig
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
Talán hasznos info: ma váltottam egy előfizetést Next M-re, készülék vásárlás nélkül, mert mint kiderült a hűség alatt bármikor lehet készüléket venni és akkortól számlázzák csak a magasabb havidíjat.
-
Vangelis
félisten
Meg biztos kérték a biztosnági kódot is a telefonszámhoz.
Vagy személyes okményokat ami alapján azonosították a hívószámot.Nem hinném, hogy csak úgy kiadnak bármi telefonszámot.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
Ne tudjátok meg hogyan jártam. 2 hete ellopták a telefonomat és ma bementem vissza kérni a régi telefonszámomat ami ügye 4500 Ft. Bementem körülbelül 2 perc volt örültem is mert haza is tudtam jönni a busszal mert falun lakom hazaértem mondom megpróbálom felhívni húgomat. Hívom azt egy számjegy elvolt írva a számomba.. NA elkapott az ideg mondom biztos ki sem cserélik, mert majd azt mondják én mondtam rosszul vagy kifizettetik velem megint.. Visszabuszoztam és kicserélte szó nélkül.. Mondta szerinte én mondtam rosszul mondom nem hiszem 8 éve ez a számom van.. Na mind egy a lényeg megúsztam..Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
migabi24
nagyúr
Ha visszaviszek egy webshopos telót 8 napon belül, nincs baja csak nem jött be, másikat választanák, ugye nem fognak kötöszködni velem, és mikor vehetek másikat?
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Sziasztok.
Én mozaik xs csomagban vagyok jelenleg. Most hogy elhasználtam a 200MB-os net keretemet, jött az sms, hogy megrendelhetem a NetPlusz L opciót, ami ugye +1GB net 1290 Ft-ért.
A telekom honlapján láttam, hogy van egy NetPlusz M opció is, ami 500MB netet tartalmaz és 990 Ft, viszont 1 hónapig csak 190 Ft.
Ezt én megrendelhetem a jelenlegi csomagomhoz akciós áron. -
Vamp
senior tag
Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni.
Ellopták a telefonom, amiben a T-mobile-tól webshopon keresztül rendelt, házhozszállítással kért Domino SIM volt. A megrendeléshez megadtunk minden szükséges adatot, édesanyám nevére rendeltük a kártyát, ő is vette át.
Szerettem volna pótSIM-et kérni egy T-s üzletben, két ízben is. A probléma az, hogy a kártya állítólagos tulajdonosa nem az én édesanyám, hanem valami vadidegen ombre, így csak akkor adhatnak ki másik SIM-et, ha én azt az ismeretlen arcot cibálom be egy kirendeltségbe. Ez mégis hogy lehetséges, mi a megoldás? Köszi a segítséget!
-
-
törölt tag
sziasztok,
díjcsomaghűséges ikon 200-ról aminek 6000 forint a havídija, gondolom nem lehet az e-pack-os Move M-re leváltani kötbérfizetés nélkül, ami 5490 Ft.?
-
aicon
senior tag
válasz lord.lakli #41264 üzenetére
Nem lehet egyelőre korlátozni.
VPN-hez ezt használom, ingyenes és jó, VoIP működik.[ Szerkesztve ]
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
migabi24
nagyúr
Ha webshopból rendeltem telefont, és élek a 8 napos elálási lehetőségemmel, azt megtehetem egy hivatalos t pontban is? nem szivesen postázgatnák
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Ha új mobilnetet akarok, akkor le kell mondnai ez előzőt, vagy elég cska megrendelni a másikat?
Előre is köszi!!
-
bajzal
őstag
Valaki tudja, hogy egy t-mobile-os sim kártyára hány darab névjegy fér?
-
MODERÁTOR
Valaki T-systems témában otthon van? Inkább privátban fárasztanám, ha van ilyen.
-
Varszegig
veterán
válasz lord.lakli #41262 üzenetére
Nem a telekomnál lehet előfizetni, hanem vannak erre szakosodott szolgáltatók. De ha van egy privát felhőben levő szervered (pl. amazon) 5 perc alatt összeütsz egyet. Pl. amazonnál havi 3000 körül tudsz már egy micro szervert erre beállítani. Még jobb, ha van már egy szervered, és mellesleg erre is használod
-
D@ve89
tag
válasz lord.lakli #41254 üzenetére
És ki mondta, hogy tiltani fogják?
-
xSide
őstag
Ez igen tegnap is teljes leállás és most délután is az üzletekben.
-
[balu]
tag
Üdv!
A Blackberry Z10 úgy látom, hogy megkapta a kifutó feliratot. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem is várható belőle több raktárra/üzletekbe?[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
-
club1
veterán
válasz rayoliviero #41251 üzenetére
Emelt díjas sms-ek. Ritkán jársz a letiltással rosszul...
-
rayoliviero
veterán
Kaptam a T-től egy sms-t, hogy az MTSMS szolgáltatás tiltva van a kártyámon, hívjam fel őket. Ez mi lenne? Tegnap cseréltettem sim kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Milyen NAS-t vegyek?