Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Az a kérdés, hogy az előfizu a Te neveden volt vagy csak a számlafizető voltál Te?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Akkor meg nyilván nem kértek semmit, mert a tiéd volt az előfizu (mondjuk személyit csak kértek...) .
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
lesaux
veterán
-
Gedeon31
addikt
-
1430
senior tag
Megjegyzem, holnap alapvetően szombati munkarend van érvényben, mert a hétfőt még december 1-én (szombaton) kellett ledolgozni. Szóval legközelebb 2-án (szerdán) lesz behajtási csoport (ha figyelmeztetést kaptál elmaradásról, az hozzájuk tartozik, ők néznek utána, nem a számlázás).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
xSide
őstag
-
club1
veterán
Általában 100 ilyen eljárásból egy hiba sincs. Már velem is előfordult, én is teljesen biztos voltam a befizetésekben, aztán előkerült egy 2-3 hónappal azelőtti befizetetlen számla. Kezd az utolsó befizetett számláddal, nézd meg rajta, hogy az egyenlege hogy áll, Ha az csak az utolsó havi befizetendőt tartalmazza, még mindig lehet az eggyel azelőtti számla problémás, ha annak fizetési határideje az utolsó számla készítése utánra esik.
-
addikt
De olvasok. Végig. És a cím ezt akarta kiemelni.
Mutatom:
A Magyar Telekom 2013. július 1-jétől - az akkor már Horvátországban is elérhető - Travel & Surf roaming adat-díjcsomagjaira további jelentős kedvezményt fog nyújtani, a melyről a későbbiekben adunk tájékoztatást.
Jó szerencsét!
-
erdoke
titán
El kell keserítselek: A Travel&Surf csomagok mindegyike olcsóbb volt már eddig is, mint a július 1-től érvényes uniós plafon, ami 171,5 Ft MB-onként. Én most éppen Amszterdamban vagyok, és pár órája élesítettem egy T&S M-et, ami ugye 2090 Ft-ért ad 50 MB-ot. Számolj...
Amit a T ígér a kolléga által linkelt sajtóközleményben (amit te b...tál elolvasni, csak hőbörögni támadt kedved), az a meglévő Travel&Surf csomagokra majdan adott további kedvezmény. Tehát pl. (gy.k.) 2090 Ft-ért az akcióban az M-hez nem 50, hanem 80 MB-ot fognak adni. Érthető?Mindezzel nem a T-t akarom fényezni, mert Svájcban vagy Törökországban a horror roaming díjak miatt továbbra is helyi kártyát fogok a hotspotomba dugni, csak próbáljuk már felfogni, miről van szó.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Nem értem, miért állítod, hogy a Travel & Surf csomagok tartalma közvetlen összefüggésben van az EU-s roaming plafon változásával. Közvetetten talán van ilyen kapcsolat, mert erősíti a szolgáltatók közti versenyt.
Ha a Travel & Surf az EU-s roaming maximumra épülne, akkor az 50 MB pontosan 8575 Ft-ba kerülne július 1-től, eddig pedig bőven 10e fölött lett volna.
A legjobb aláírás a héten
-
Teko001
őstag
A listaára valóban 134 990 Ft, de mivel domino-ban veszed, így a domino-hoz való biztosítást kell nézni (egyébként az az előfizetéses biztosítási díj se stimmelne, mert 1790ft lenne havonta, és egészen öt évig lehet biztosítani vele, míg a dominónál csak egy évig), ami egyszeri 9990 Ft lenne.
-
legenda
nem kell/szabad ezen csodálkozni, a szolgáltatók főként szolgáltatást értékesítenek, és csak másodlagosan telefont, illetve a kettőt összekapcsoltan, tehát nem érdekük, hogy a legolcsóbban adják a készülékeket - bár néha így is csak a nagyobb áruházak akciói olcsóbbak, vagy a gsm üzletek szürkék/feketén beszerzett telefonjai, gsm bolti garival, nem áfás számlával...stb.
nem mondom, hogy teljesen jó ez így, hűséges előfizetőknek adhatnák olcsóbban a szolgáltatók a készülékeket, de ez van...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
djculture
félisten
-
nagyúr
Mezei állampolgárként úgy sejtem, hogy ha valaki havi 60 000- et költ mobilra, az talán félre is tudna tenni valamennyit nehezebb időkre!
Ha meg nem, akkor itt valami bibi van logikailag, mert normális ember a jövedelme 10 %- ánál többet nem költ mobilra!(#47321) lugosi
Vagy 6 telefonja van![ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL OptiPlex 7040 SFF / i3-6100 - i5-6500 - i7-6700 / DDR4 / HDMI / NVME M.2 / több db / 27% áfás
- Wacom Intuos digitális rajztábla Bluetooth M
- HP EliteDesk 800 G4 SFF / i5-8500 - i7-8700 / 2 X NVMe / 2 X USB Type-C / több db / 27% áfás számla
- HP Pavilion Plus 14-eh1085no - ÚJ 14" 2,8k OLED notebook - i7-13700H, 16GB, 512SSD
- Logitech Z-2300 & Canton satellitek
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen