Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
Jó kört futottál...
Az esetemben felmondtam munkahelyemen, ahol volt flottás csomag, kilépéskor kérdeztem mi lesz vele válasz majd intézik.
Eltelt pár hónap, fizettem a számlákat meguntam és betérve egy pontba kérdeztem mi a helyzet, ha volt munkáltatóm nem lép semmit.
A t-s pár klikk után kérdezte milyen csomagba akarok átlépni
Semmi extra költséggel nem járt! -
xSide
őstag
Eddig a régi (lezárt) Eco díjcsomagot használtam és külön Go!Net 500 MB csomagot.
Ennek ára: 2020 + 2000 (+hivósz. kijelzés)
Átváltottam Mozaik XS-re:
Ennek ára 3200 (hiv. szám kijelzéssel, 200 MB nettel), +1GB limitbővítés 1000 ft-ért többet (és sebesebb netet) kapok ugyanannyi pénzért, mint korábban valamint nem kell tovább szenvednem a sebességcsökkentés idegesítő böngészés miatt a hónap utsó heteiben...Köszönöm a kérdezőknek és válaszadóknak, hogy a limitbővítés lehetőségre felhívták a figyelmem
-
xSide
őstag
Ilyen a csomagom összetétele:
* 3200 ft alap havidíj (200 mega net benne)
* 1000 ft netroll limitbővítő (+1 giga net)
* 560 ft 2 szám féláron (arany)
= 4760 ftKorábban gondolkodtam a problémás telenornál netezni csak, de hordjak két telót és osszam wifin a netet? A wifi megosztás jobban szívja az akksit (minek kapcsolgatni mikor kell), akkor legyen nálam töltő vagy mindkét telóhoz pótaksi?
Fölösleges herce-hurca, az 1.2 gigából kijövök a hònapban... -
xSide
őstag
Ne hidd, sokat nem jelent. Más is ennyiért kapja arany/platina nélkül kivéve talán, kapnék 100 mega netet 590-ért (erre nincs szükségem), és kapom a félarás (16ft) percdíj kedvezményt (sima előfizunál nem tudom miként van)...
Más előnyét nem veszem észre a 'hűségnek' (egyenlőre).
Kártyás nem akartam lenni, mert ùgy többet költenék még a korábbi díjcsomagomnál is a feltöltésre. -
xSide
őstag
Jól hallottam fél füllel (esetleg félre a kettővel), hogy a tv-s reklám szerint új készülék vásárlásnál 3 havi törlesztő részletet elenged most a T??
Amennyiben így van, fun társkártyára is érvényes? -
xSide
őstag
'A "hivatalos" verzió szerint 3 havonta vehetsz akciós telefont előfizetéssel, és legfeljebb egy futó részletfizetésed lehet új előfizetéssel (platina kártyás ügyfélnek kettő)...'
Ez tuti?
Aranyként egy készülék már letörlesztve májusban, köv véve társkártyával júniusban, utolsó részlet feb vége, egy véve augusztusban (ez 2 év) és most vettem decemberben magamnak szintén társkarira egyet részletre (12 hó)...
Ez 3 részlet és mikor családi alkalmakra (születésnap) kihoztam semmit sem kérdeztek van-e már részletes vásárlásom. -
xSide
őstag
Számlareklamáció miatt (10-n vett készülék, 'vásárláskor befizetett' 14.910, most pedig értesités ugynerről tartozom) t-pontba mehetek ma, vagy várjam a holnapot és hivjam a számlásokat, mert ők nem dolgoznak hétvégén...
-
xSide
őstag
Köszönöm, de itt nagyobb a gond ùgy nèz ki.
Voltam t-pontban, nem értik a számlát és tartozást.
Számlaszám egyezik, a kiegészitésen rajta a vásárláskor fizetett 14.910 ft, a főszámlán fizetési mód készpénz, induló részlet az emlitett összeg. Részletfizetési mellékleten szintén rajta 'Vásárláskor befizetett' összegként. Számla kelte 12.10 fiz. hat. idő 12.18!
Na ez a furcsa, ami fel sem tünt mostanáig.
Jan 2-án kell visszamennem mikor az lesz bent akinél vettem, mert állitólag az ő rendszer mutatja, ill kamera felvételt emlegettek visszanézhető. OKÉ!!
Egyébként hívták telefonon, de nem vette fel.
Az aktuális árlista szerint a vásárláskor az adott telefon 14.910 ft befizetése után 12 havi részletre volt elhozható.[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
-
xSide
őstag
Információra lenne szükségem.
Adatok:
- lejáróban lévő 2 éves előfizetés
- arany szint
- családtagok részére +3 FUN aranytárskártya
- részletfizetésből letudva 2 készülék, folyamatban még 21. Nézegettem a lehetőségeket, újabb 2 év aláírása mellett van-e rá mód notebook-ot (rosszalkodik a pc-m) kihozni részletre?
Hűséget díjcsomagra vállalnék, de nincs szükségem stick-es netre. Nélküle nem is lehet "készülékváltással" újra aláírni?2. Más jellegű kérdésem, hogy tesóm HP650-es (alap WIN8) t-s laposán a stick-es netet próbáltam a Connectify-vel megosztani (telón is tudják a 16GB netet használni), telepítem a progit, stick (Huawei E3131) ugyan csatlakozik (látszólag) a hálózatra viszont a kapcsolat állapota "KORLÁTOZOTT" lesz, mikor eltávolítom a Connectify-t újra működik rendesen.
Valaki esetleg próbált már hasonlót kivitelezni?[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Letiltották a kimenő hívásaim, számla fizetve (távszámla 2 hónappal ezelőtti nem látszik a rendszerben). Utánajárok (javasolta a behajtási osztály) bizonylatok terén (netes otp csomag) mikor mit fizettem, de kérdés mivel családtagoknál van 2 fun kártya és ők is alanyai ennek, lehet-e feltölteni őket tudjanak telefonálni, mert most ők sem tudnak és jó pár nap (meló van) mire tudok intézkedni és bizonyítani vétlenségem!
Illetve mivel a számla tuti befizetve kinél érvényesíthető jóváírás, kártérítés? -
xSide
őstag
Aszf kutakodás közben ezt találtam, talán jól jöhet
GoNet XL 1GB 2490
Két hónapig csak 990ft-----------------
Mely díjcsomagokra vonatkozik az egyedi fordulónap szerinti mérés?
Az egyedi fordulónap szerinti adatforgalom-mérés a túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havidíjas mobilinternet csomagokra érvényes:
Go!Net S
Go!Net M
Go!Net L
Net&Roll M
Net&Roll L
Net&Roll 4GRelaxNet M
RelaxNet L
Aranytárskártya RelaxNet M
Aranytárskártya RelaxNet L
ikon Net 2 GB[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz ANDROID??? #27625 üzenetére
Tarifacsomagtól függ, nekem pl. Mozaik XS van benne foglalt túlforgalmazási díj nélküli 200 mega forgalommal 3200-ért + 1 giga limitbővítéssel 1000-ért.
-
xSide
őstag
válasz dedike #28892 üzenetére
Akkor értelmezd is és utána vigyorogj, mi a közlemény címe?
Nem az amivel próbálod ferdíteni a tényeket...
Segítek!'Sajtóközlemény
Júliustól a Magyar Telekom jelentős roaming kedvezményt kínál a külföldre utazóknak'
Korrekt lenne, ha ezt írná:
Júliustól a Magyar Telekom az EU jogszabály változásait figyelembe véve jelentős roaming kedvezményt kínál a külföldre utazóknak'Ez egyenlőre az ügyfelek és fogyasztók megtévesztése kategória...
Az amit idéztél pedig a megjelent sajtóközlemény miatt tárgytalanná vált![ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz erdoke #28901 üzenetére
Hidd el elolvastam és több napja az EU-s jogszabályt is, melyet minden szolgáltatónak kötelező érvényesíteni.
Azt, hogy egy cég saját termékének reklámozására használja fel az egy másik történet!
Az egész reakcióm a sajtóközlemény címéből indult ki és arra is utalt.
Travel & Surf csomag az első sorokban említett EU okok miatt lehet még kedvezőbb és nem a T önszántából
Amennyiben nincs a jogszabály változás szerinted csökkentek volna az árakTermészetesen én meg nem vagyok a T ellen, tökéletesen elégedett vagyok minden tekintetben 1+3 előfizetéssel több éve. Semmi problémát nem tudok felróni!!!
Ám, ha egy ilyen közleményt olvasok és legyen az bármely szolgáltató vagy egyéb tevékenységi körben szereplő által közzétéve, HARAPOK
Ez olyan dolog, ha itthon törvényileg csökkentenék az általános forgalmi adó mértékét mondjuk 12%-ra mindennél és egy áruházlánc azt a közleményt adná ki, hogy náluk csökkenni fognak az árak és az eddig akciós termékek még olcsóbbak lesznek...
Remélem, így már érthetőbb mire céloztam a legelső ezzel kapcsolatos hozzászólásomban!
-
xSide
őstag
Lejáróban van az egyik fun társkártyám 2 éves hűsége.
Jelenleg családbarát opció aktív rajta, azonban a hűséghosszabbitáskor új készüléket szeretnék kihozni részletre.
Az árlistában nem látok a korábbi tarifacsomaghoz ilyen lehetőséget.
Gondoltam akkor átváltanám Next-re, de ekkor a családbarát opció részemről már nem lenne aktuális, azonban aki hív neki pedig jó lenne ha megmaradna az ingyenesség.
Milyen megoldás lehetséges? -
xSide
őstag
Next társkártya március 31-ig vásárolható?
Utána mire lehet számítani szerintetek? -
xSide
őstag
Ez igen tegnap is teljes leállás és most délután is az üzletekben.
-
xSide
őstag
Tiszta vicc, MediaMarkt LG G2 139e (akció Miskolc 149e helyett), Telekom domino 134e.
Biztosítás MM +7e egy évre teljes körü, előfizuval Telekom-nál ugyanez 12x1290 lenne...
Dominós lehetőségről nem tudok.[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Na most lett tele a hócipőm, sajnálatos baleset miatt nem számolták el a táppénzem ami miatt nem tudtam befizetni a számlám. Természetesen ki is kapcsoltak. Már rendeztem az elmaradásom, az üfsz több hívás után sem veszi fel, legutóbb 1 óra után sem kapcsoltak (1430) emberhez (vagy ilyen sokan tartoznak?), hívtam a 061-est is (nem ingyen).
Maguktól kikapcsolnak nem fizetés esetén vissza meg nem, mikor ki van fizetve?[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Annakidején a webes telekom fizetés után rátértem a Telekom alkalmazással való számlafizetésre.
Anno nem jelezte a telefonrészletek számláját csak egy fix összeget jelzett és ezt fizettem is rendesen.
Miután kiderült számomra a részletelmaradás elkezdtem csúszással rendezni mindent.
Közben lakcímet váltottam, jeleztem üzletben viszont egy imei tiltás után kiderült nem rögzítették a változást.
Korábbi címemre küldtek 1 sima levelet múlt hónapban.
Tegnap elmentem érte és azt írják többszöri figyelmeztetés volt már.
Az új címem egyébként megadtam a telekom oldalán is azonnal mikor költöztem.
Lényeg imei alapján tiltva lett a készülék, a tiltást le tudják venni mikor befizetem a maradványt? -
xSide
őstag
válasz blackmajesty #73277 üzenetére
Képernyőkép?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó Új Lenovo LOQ 15IRX9 - i7-13650HX, WQHD (2560x1440), RTX 4050 TGP 105W, 16GB, 1TB SSD
- 900-939 Eladó Lenovo T490 laptop FHD Touch kijelző 256SSD 16GB RAM Gyári Magyar bill Face Id+LTE
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Gigabyte rtx 3090 gaming oc 24gb gddr6x
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen