Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Ha ki akarod használni az elméleti maximumot az XL-nél akkor nem. Korábban is tárgyaltuk h a Google trükközött a gyorstöltéssel mert a széles körben használt 20 helyett 21V kell neki - és így is 37W a maximum elméletben, gyakorlatban pedig inkább 33-35 a netes tapasztalatok szerint.
Ha 9/Pro-hoz kell töltő ott semmi apróbetűs rész nincs, a 27W (9V/3A) eléggé elterjedt. Lehetne 30W a 20W/1.5A kombóval, de a Google nem így döntött... -
vacs
veterán
3 990-ért az Ikea SJÖSS 45 W-os töltő is tud PD PPS-t.
A pdf-ben részletesen írják, ez nem jó? -
plömplöm
őstag
küldöm mindenkinek, aki szereti
"Pixel 9 Pro XL készülékét nagyjából 30 perc alatt feltöltheti 70%-osra" -
bedibazsa
senior tag
válasz
MikeWazowski #1222 üzenetére
Jól gondolod.
-
sebald
csendes tag
válasz
Hieronymus #1221 üzenetére
"A varázsszó továbbra is "PD 3.1 PPS"
Ez mind szép és jó, de kb. ilyen nincs, vagy 50+e Ft.
Jelenleg szinte mind "csak" PD 3.0 PPS..
Lehet egyszerűbb lenne, ha leírnál egy-két konkrét típust, ami nem kerül egy kisebb vagyonba -
MikeWazowski
veterán
Jól gondolom h a töltésoptimalizálást ki lehet kapcsolni, ha nem hagyom egész éjjelre a telefont a töltőn? Én amikor tudom töltöm, de sose hagyom rajta sokáig, kb90% körül leveszem mindig.
-
válasz
phoenix64 #1200 üzenetére
Ez a töltő képes gyorsabban tölteni.
Ha a maximális töltési sebességet szeretnéd elérni, akkor PPS töltő kell.Mielőtt valaki megkérdezné, ezek a töltők alapvetően a Notebook kategóriába tartozó eszközöket töltésére készültek. A telefonok és táblagépek töltése mellékfoglakozásként töltik.
A varázsszó továbbra is "PD 3.1 PPS".
Ha ezt tudja a töltő, akkor hosszú távon marad használható.
Ha nem érdekes a maximális töltési sebesség, akkor felesleges ekkora teljesítményűt vásárolni. Pénzkidobás.
Remélem egyszer sikerül a töltést is szabványosítani, a csatlakozó után. -
phoenix64
őstag
Telekomos kartyanal masnak sem jelenik meg a volte? Pixel 7 pronal sem jelent meg a beallitasokban, viszont ott alapbol volten hivott, most meg atvalt edgere hivas kozben, ami zavaro ha eppen kozben ra kene keresni vmire neten.
-
sebald
csendes tag
válasz
t72killer #1209 üzenetére
Köszönöm, dicsért márkából ki is néztem két típust, ennyi port nekem tökéletes is lenne..
Én mindenben hosszabb távon gondolkodom, ezt figyelembe véve melyiket ajánlanád?
Ugreen Nexode Air 65W Töltő (USB + 2x USB-C) (35042)
Anker 336 hálózati töltő, 67 W, 2x USB-C, 1x USB-A, PowerIQ 3.0
Igaz egyiksem olcsó, de úgy gondolom ez a 60x W töltés még hosszú távra nézve is bőven elég, és elég sok mindeféle szabványt támogatnak.
Ha mégsem ezek közül választanál, további megbízható hálózati töltő ajánlást szívesen fogadok -
barmar
aktív tag
Sziasztok,
segítsetek kérlek, akinek porcelain színű telefonja van: a keret ezüst vagy van arany beütése? A hátlap fehér vagy inkább pezsgő színű? Ahány videó annyi árnyalat, nem egyértelmű nekem.
Köszi -
bedibazsa
senior tag
válasz
MikeWazowski #1213 üzenetére
Akkor passz, nekem a legújabb frissítése van fent pedig.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
MikeWazowski #1211 üzenetére
Contacts - 3 pötty menü jobb felül, settings, display options.
-
MikeWazowski
veterán
Hogyan lehet beállítani a névjegyzékbe h az utónév kerüljön előre? Most nekem minden név fordítva, angolosan jelenik meg.
-
K82
őstag
válasz
phoenix64 #1200 üzenetére
USB-C van rajta, ez már egy jó jel. 9V/3A és így lesz 27W-od az XL-nél.
sebald: nem kell a gyári töltő mert a Pro a standard 9V/3A kombóval éri el a max. töltési sebességet. Innentől fogva bármilyen, jobb minőségű min. 30W-os töltő jó lesz. A Huawei/Honor cuccait nagyon nem szereti a Pixel; EMUI-ról költözve is nagyságrendekkel sűrűbben fordul elő érdekes anomália, hardveresen pedig az is lehet h egyáltalán nem állnak szóba egymással.
-
Nekem A52S-em volt, amit elloptak, az kb a hüvej p30 pro szintje és nem szándékoztam még kb 2évig cserélni. Tartaléktelóm egy S7 edge, kijelzője fél (v inkább 3/4ed) halott, biztonsági frissítések évek óta nuku - ezeket váltotta a P9P.
Mivel tartós cikk, én egy kimenetes töltőt nem vennék, tele van kütyüvel az ember...
#1208: semmi extra nem kell hozzá, a teló saját beépített troubleshootere, beállítások, akksi diagnosztika, "túlmeleg"
-
phoenix64
őstag
Milyen appal nezed a telo homersekletet?
-
válasz
phoenix64 #1206 üzenetére
Nekem 32 fokot mért a teló belső hőmérője a legmagasabb teljesítményű szakasz végén (a kép elkészülte előtt <1perccel csökkent le kb 27W-ról a felvett teljesítmény), kb 18fokos szobában:
Az, hogy a teló külseje meleg, még nem gond, a jó hűtés elvezeti a beltartalomból a meleget a felszínre.
-
bedibazsa
senior tag
-
sebald
csendes tag
válasz
t72killer #1197 üzenetére
Na igen, én is ezt kerestem hátha mégis PD, de nem
3-4órás töltés elég bosszantó tud lenni..
Gyári 30W-os töltőt néztem, vagy inkább a 45W?
Bár ha max 27W akkor tán felesleges a nagyobbik...Amúgy bizots sokan kinevetnek de egy jó öreg Huawei P30-at váltana a P9P, nem nincs baj a P30 al, átlag használattal még mindig elketyeg egy teljes napot, nem is lassult be, csak már egy ideje nincs rá biztonsági frissítés, jól szolgált, de ezért nyugdíjazom..
-
-
Lényeg, hogy vmi újabb Power Delivery töltő legyen, amin már a töltőn is USB-C kimenet van és írnak magasabb feszkókról is. Ha 20V PD-t tud, akkor elvileg 18W-ig már elmegy a töltés, ami elég jó.
Gyári, ha tudod némi kedvezménnyel szerezni, jó döntés, jó eséllyel nem gyújtja rád a házat
Ezenkívül Anker, Ugreen, xiaomi...
-
Ácsi, most látom, hogy ez egy USB-A kimenetű cuccos, azaz nem PD kompatibilis.
Az akksinak az égvilágon semmi baja nem lesz, viszont megvan rá az esély, hogy cefetül lassan fogja tölteni. A samsung QC gyorstöltőm valami 5W-al (se) tölti a P9 pro-t, 4 óra volt míg teliszenvedte
-
sebald
csendes tag
válasz
Hieronymus #1192 üzenetére
Köszi az infót, tudom sokan kérdezték már, de azért rá kérdeznék, hogy hosszú távon lehet gond (hamarabb behal az akksi stb..) ha NEM az általad leírt paraméterekkel rendelkező töltővel töltöm?
Pl van nálam egy bontatlan Honor 66w Supercharger:
(5.0V ⎓2A , 10 V ⎓4A, 11V ⎓6A Max)
Tudom max 27w amit felvesz a Pixel9..
Ez alapján mit ajánlasz, vegyem meg a gyári Google töltőt (vagy PD-t), vagy jóvanazúgy és a Honor töltővel is rendben lesz az új Pixel 9 pro töltése? -
phoenix64
őstag
Köszi a válaszokat, nézek vmi 45-60W PD/PPS töltőt akk, valszeg ugreent azzal jó a tapasztalatom.
4ora 20p kijelző idővel ma reggel 7től most 18:50 ig 80% -> 12% az nem túl combos mi? Érdemes ezt a max 80%-ig töltést erőltetni?
-
válasz
phoenix64 #1187 üzenetére
Ha valóban jó töltőt akarsz magadnak, akkor a töltőnek tudnia kell:
USB PD 3.1 PPS
PD: 5 V/3 A, 9 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/2,25 APPS: 11 V/3 A, 16 V/3 A, 21 V/2,25 A
Úgy tűnik, a Pixel telefonok inkább a PPS-t használják, ha rendelkezésre áll.
Nem csak a Google töltő tudja. Láttam egy Ankert is. -
válasz
phoenix64 #1187 üzenetére
Ami fontos: a töltő tudja a 21V PPS-t. Én mindenképp két eszközt PD-tölteni tudó alkalmatosságot akartam, egy UGREEN Nexode 65W GaN utazós töltőt vettem akciós árból is alkudva, kocsiba pedig a szintén ugreen 130W-os PD töltőjüket. Ha pénzt tesz bele az ember, szvsz érdemes elgondolkodni, hogy bármikor is kellhet-e minimum még 1 port a töltőre.
-
phoenix64
őstag
Na végül úgy döntöttem kipróbálom a P9 pro XL-t. Egyelore tetszik nagyon, napi hasznalat kozben tenyleg nem erezni a gyengusz hardvert, jatekoknal kicsit, de ott se veszes. Toltot milyet ajanlanatok hozza? Erdemes megvenni a gyari googlet, vagy eleg egy random 30W PD?
-
tms+
aktív tag
válasz
phoenix64 #1177 üzenetére
a mindennapokban nem érzem gyengének, de azért olyan előfordul ritkán, hogy nem enged képet készíteni, mert gyors egymás utánban lőttem képeket és dolgozza fel az előzőeket. a képek feldolgozása azért több időt vesz igénybe, mint a Galaxymon, de még a Pixel is jó azért.
játszani nem szoktam rajta.
nem érzem, hogy jobban melegedne amúgy, mint az S25 Ultrám.
-
phoenix64
őstag
Koszi a valaszokat. Biztatobbnak hangzik, mint a P7 prom.
Vacillalok meg 1 kicsit P9 Xl meg honor magic 7 pro kozott, alszom ra egyet
-
-
sparks
senior tag
válasz
Én nem érzek rajta semmilyen gyengeséget, pedig van rajta 100+ applikció.
S22-ről váltottam még a megjelenéskor azonnal és a véleményem, hogy pörgősebb és fluidabb a rendszer, mint az S22-n volt. Azóta azt reseteltem és még utána sem érzem annyira jónak, mint a P9 Pro XL-t. Hozzáteszem: egyáltalán nem játszom a telefonon, de minden mást csinálok - rengeteg fénykép, videó, böngészés, trade-elés, GPS-t sűrűn használom, ilyenek. Melegedést nem tapasztaltam, bőven bírja a HW benne.
Ráadásnak ez a telefon nálam fordítva lett megszeretve: az első pillanatban nem dobtam tőle hanyatt magam, de minél többet használtam, használom, annál inkább szeretem. -
bedibazsa
senior tag
válasz
P7, P8 után váltottam P9-re. Egyik sem Pro, sima verzió. A P7-8 hulladék volt, melegedtek, rossz készenléti idő, béna ujjlenyomat-olvasó. A P9 kifejezetten jó, gyorsabb, jó üzemidő, melegedéssel nem volt bajom. Játszani nem játszom, ebben nem tudom, milyen. De szerintem évekig fogom használni ezt a telefont, annyira szeretem. Ha játékra kell, lehet, hogy jobban jársz valami Snapdragonos telefonnal.
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Pixel 7 prorol tervezek valtani, P9 Pro XL is kepben van. Mennyire erezheto a gyenge hardver a minden napokban? P7 pronal elegge erezheto pl melegben tobb fenykep elkeszitese utan is megfekszik a tensor, jatekok eleg ramatyul futnak rajta. Olvastam h a P9 tensorja is harmat gyenge a konkurenciahoz kepest, de vajon kevesbe erezheto mint P7 pronal?
-
Hunter2
addikt
Másnál se hajlandó Wifi6-on csatlakozni?
-
Sofian
őstag
válasz
MikeWazowski #1170 üzenetére
Ha minden igaz ez pont most lett javítva az áprilisi frissítésben.
-
MikeWazowski
veterán
Azt nem tudjátok h miért lehet az, hogy ha teljes képernyőn nézek egy videót YT-on, vagy játszok, akkor fél perc után miért veszi le a fényerőt? Ha kilépek az asztalra akkor meg vissza világosodik.
-
eszlenyek
tag
Na, az új frissítés óta, egyik üzenetküldő alkalmazás (discord, messenger, instagram) nem frissül addig amíg meg nem nyitom. Csak nálam van ez a hiba?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #1167 üzenetére
Már nem tudtam szerkeszteni. A lényeg, h megoldódott.
-
tms+
aktív tag
érkezett áprilisi update link
-
vacs
veterán
válasz
MikeWazowski #1163 üzenetére
Tényleg nem.
Olvasd el az általános pixel topik tetején lévő összefoglalót! link -
MikeWazowski
veterán
A menüben tényleg nem lehet mappát létrehozni?
-
vacs
veterán
válasz
MikeWazowski #1160 üzenetére
Felesleges bezárni az appokat, azért van a memória hogy használja a rendszer.
De ha feltétlenül szeretnéd, akkor az alkalmazásvaltóban görgess a bal szélére és ott lesz az összes app törlése gomb.Ha üres lesz az oldal, akkor automatikusan törli.
-
MikeWazowski
veterán
Lenne pár kérdésem. Az egyik hogy hogyan tudom a kezdőképernyőről oldalakat törölni?
Valamint az alkalmazásválasztó képernyőn nem lehet beállítani h zárja be az összes alkalmazást? -
MikeWazowski
veterán
Köszönöm szépen Nektek!
-
bedibazsa
senior tag
válasz
MikeWazowski #1155 üzenetére
Nekem random kínai üvegfóliám van, ez is jól működik, de fólia nélkül 100%-os volt a pontossága, most olyan 90. Spigen fólia jobb lenne, illetve azok, amik írják, hogy Made for Pixel - vagy ilyesmi.
-
tms+
aktív tag
válasz
MikeWazowski #1155 üzenetére
9 Prón nekem Spigen üveg van, azzal jó az ujjlenyomat
-
MikeWazowski
veterán
Megjött a telefon. Tokot már intéztem, de fólia esetében jó az üvegfólia is? Megy vele az ujjlenyomat olvasás? Keresőt használtam, de nem volt róla szó. Teszteket néztem, de érdekelne itteni tapasztalat.
-
válasz
MikeWazowski #1151 üzenetére
Nem fogsz csalódni. Én 14 év iOS használat után simán ki merem ezt jelenteni, amit írtam... Régebben eszembe se lett volna cserélni.
-
MikeWazowski
veterán
Igaz, csak 14 hónap tapasztalatom van ios rendszert illetően, de ez így van. Egyre több dolog van ami mellett már nem tudtam elmenni, így le is cseréltem. Vagyis még nem, de remélem holnap már igen. A kamerát imádtam, de teszteket nézve a Pixel talán még élethűbb képeket készít, így szerintem jó választás lesz.
-
válasz
MikeWazowski #1148 üzenetére
Számomra az AI amiben nagyon le van maradva az alma. Arról nem is beszélve, hogy a rendszer is minél stabilabb a droidon annál gyatrább az iOS...
-
válasz
MikeWazowski #1148 üzenetére
A fő gyakorlati fegyvertény a pro részéről szvsz a tele kamera.
-
MikeWazowski
veterán
-
gretzky77
veterán
válasz
MikeWazowski #1146 üzenetére
Hogyhogy sima lett végül? Bár ha iPhone is sima 15 volt akkor még így is előrelépés! Gondolom egyelőre párhuzamosan használod és meglátod melyik marad!?
-
MikeWazowski
veterán
Na eldőlt, rendeltem egy pixel 9-cet, nem prót. Akciós is volt.
-
Hunter2
addikt
Van ittohn egy WIFI 6 képes tp-link routerem ami a xiaomi és samsung telefonokkal simán megy wifi 6-on de se a Pixel 9 PRO se az XL nem megy wifi 6-os sebességen. miért van ez? valami ötlet?
-
tms+
aktív tag
válasz
MikeWazowski #1142 üzenetére
szerintem a kamera jelenet- és helyzetfüggő, hogy mennyire jó.
a portré az kifejezetten rossz meglátásom szerint, kb. a Huawei P10-emen 2018-ban volt ilyen a háttérelválasztás, ebben mondjuk egy Samsung ügyesebb, de gondolom az iPhone is.
az S25 Ultrám jobban kezeli a fehéregyensúlyt is mondjuk, ha színes megvilágítás van beltérben.
illetve nem tud a Pixel olyan közel fókuszálni, mondjuk az 5X telefotóval, és nem tudod használni portréra sem.
ugyanakkor, ha minden extra mód és helyzet nélkül készítek képet, akkor én is jobban szeretem a Pixel képeit a Galaxynál, mert színekben kellemesebb, kivéve, ha ételt fotózol, meg úgy összességében mindenhol éles lesz a kép.
meg egyébként szerethető telefon, de azért kamerában többet vártam a Pixeltől.
-
gretzky77
veterán
válasz
MikeWazowski #1142 üzenetére
Szia üdv itt, én 15 ProMaxról váltottam!
23 decemberében szintén droidról váltottam és használtam több mint 1 évig. Valóban jó már az iOS csak ahogy próbál közeledni a droid testreszabhatóságához a stabilitás már nyűgösebb. A Pixel 9 széria sztem nagyon jól sikerült én teljes mértékben elégedett vagyok vele!
A kamera pedig sztem jobb mint az iPhone, videóban ugye az iPhone elég magasra teszi a lécet de az a Pixel sem váll szégyent! -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Van aki iphone 15-ről, esetleg a pro verzióról váltott erre? 10+ év android után tavaly januárban váltottam ios-re, nincs is vele semmi bajom, de egyre több a zavaró dolog ami miatt most elgondolkoztam, h visszamegyek droidra. Más nem jön szóba ezen a vonalon. A kamerát imádom a szifonba, nekem az a legfontosabb. Úgy látom a teszteken dícsérik ennek is a kameráját, de ha van tapasztalat azt megköszönöm! -
mrThomi
addikt
Közbe megoldódott én néztem be valamit. Köszi azért a válaszokat.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Lehet volt már a kérdés. Be van kapcsolva a smooth display, de sok helyen így is 60hz ami kicsi zavaró. Fejlesztőibe bekapcsoltam a legmagasabb frekvenciát kényszerítése, de semmi reakció. Ez hogy lehet ? Ez ltpo, nem kéne magától 120 - 1hz között állítania, attól függően, hogy hozzáérek e a kijelzőhöz ?
-
Hunter2
addikt
tms+
és tényleg, köszi.
ghiottone
Volt benne SIM kártya. Felhívta az OTP-t de foglamuk nem volt mi van. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Hunter2 #1132 üzenetére
Volt sim kártya a feleséged telefonjában? Nekem akkor volt gondom Pixelnél a Walletbe "regisztrálni" otp-s kártyát, amikor nem volt benne sim, vagy nem volt aktiválva az esim és úgy indítottam a folyamatot, ami nem ment végig. OTP-t kellett felhívni és akkor mondták, hogy igen, elindult a folyamat, de megszakadt, törlik a készüléket és utána rendben lesz, ha újrakezdem.
-
Hunter2
addikt
Ma vettünk egy pixel 9 pro XL-t illetve egy Pixel 9 PRO-t az enyém az XL ahhoz a google wallet-be simán be lehetett illeszteni az OTP VISA debit kártyát. A feleségem PRO-jához viszont egy ugyanilyen OTP VISA debit kártyát nem lehet hozzá csatolni. Na ilyenkor mi van? Találkozott már valaki ilyennel?
Más:
Az előző Xiaomi telefonomon volt az alkalmazások menüben egy kereső sáv amibe ha elkezdtem gépelni az alkalmazás nevét akkor megtalálta, na itt csak egy sima google keresés menü van. Át lehet ezt állítani hogy az alkalmazások között keressen? -
tms+
aktív tag
+1
bár én számszerűen ritkán nézem, hogy mit hozott az akku, de érezhető nálam, hogy elég jól bírja utazás alatt is fotózással és Google Maps-szel
(9 Pro)
-
slice14
veterán
Ha már akku:
Elég komoly képernyő időt lehet kihozni, ha 80%-ra korlátozza az ember a töltést. -
Még egy akksi adatpont: full kikapcsolt állapotban kb 12 óra alatt ~1%-it merült a p9p. Bár ennek sok jelentősége nincs, és ugye az is lehet, hogy csak fél%, lévén csak egész számokat mutat.
-
vacs
veterán
válasz
Mostly Harmless #1127 üzenetére
Gyárilag nem lehet.
tom570-nek volt ugyan ez a kérdése, írj neki privátban: [link] -
Mostly Harmless
tag
Sziasztok.
Nemrég csatlakoztam a csapathoz egy 9próval.
Lehet ezen a telón a két simhez különböző csengőhangot beállítani valahogy? -
-
-
slice14
veterán
válasz
t72killer #1121 üzenetére
Vissza tudod állítani a 3 gombos navigációt.
Beállítások -> Rendszer -> Navigációs módÉn pl. az előző telefonommal bezárólag gombos navigációt használtam, majd a P9 vásárlása előtt kezdtem el használni a gesztus navigációt, hogy szokjam. Mivel a Pixelnél nem lehet felcserélni a gombokat.
De én egy-kettőre megszoktam a gesztus vezérlést. -
válasz
kisdobos0111 #1120 üzenetére
Én a hajamat kitépem a "tálca gomb" hiánya miatt, hogy minden sz.rért swipe-olni kell, de UI miatt nem váltok telefont
.
Akksi-jelentés: pont 24 órája töltöttem a telót, öszvissz egy rövidke hívásom volt ma, 89ről 75%-ra merültünk. Wifi only internet és vowifi-hívás.
-
noxon
őstag
Nálam bedöglött az akkuoptimalizálás, ami 80%ig engedi feltölteni, mert mindig 100%ra tölti.. ez se tökéletes.
-
Julian86
kezdő
válasz
kisdobos0111 #1115 üzenetére
Miért küldted vissza ?
-
Szelley
senior tag
Pixel 9 Pro megjelent a Telekomnál. Nem tudom egyéb verzió lesz-e, de valószínű a 10 már teljes termékpalettával megy majd
-
-
válasz
Hieronymus #1108 üzenetére
, most is a wifi jelet látni, csak ugye nem tudom, hogy kikapcs nélkül véletlen se aktív valamennyire a 4-5G modem.
-
válasz
t72killer #1100 üzenetére
A telefonod még nagyon új. A háttérben még sok folyamat működik. Optimalizáció, ...
Néhány nap után be fog állni a normális állapot.A mobilnetet nem kell kikapcsolni. A VoWIFI beállításoknál kell átállítani a telefont. Ha elérhető a WIFI kapcsolat, akkor az legyen az alapértelmezett ne a mobilnet.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Remek kamerákkal, ám szűk tárhellyel érkezett hazánkba a legjobb referenciamobil.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest