-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
MarKoo #37363 üzenetére
Mert a másik kettő cég az jobb mi? Haver telenyomortól rendelt telefont 2 hét alatt nem jött meg semmi visszajelzés nem volt róla, felült a vonatra legközelebbi városban a telenyomor kirendeltségben megvette. Másnap jön a fuitár hozta a megrendeltet, negyed óra vitatkozás volt hogy ő már ezt megvette és nem kéri a másikat..
-
rayoliviero
veterán
válasz
MarKoo #37354 üzenetére
Az.
Tavaly engem is meg akartak szivatni keményen egy telóval, jól le akartak húzni. Vagy 10 levelet kellett nekik írnom, mire tisztáztuk. Amikor pedig felhívtam őket, akkor pedig nem tudták miről van szó, mert mindig más vette fel és nem volt képben, hogy mit egyeztettem le az előző kollégéjával. Mindegyiknek az elejéről mondhattam el ugyanzt. Mindig csak megígérték, hogy ha elintézik, hívnak, de persze az ígéretük semmit nem ért. Nekem kellett őket hívni. Panaszt is tettem az egyik ügyintézőjük ellen.
Az meg a másik, hogy azt hiszik, hogy az ember örökké otthon van és nem dolgozik, bármikor küldhetik a csomagot, nem kell a megbeszélt naphoz ragaszkodniuk.
-
rayoliviero
veterán
-
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
MarKoo #35585 üzenetére
Nekünk is pont ugyanezt mondták a Piac utcai T-pontban. Hétfőn még vissza kell menni,azt mondták akkorára tisztázódik,hogy kiadhatják vagy sem.
Nekem is átvehető státuszban van a megrendelésem. Az volt a legkomolyabb,hogy rendeltem egy Lg G2 is és még arra is vagy 10 perc alatt tudta érvényesíteni a kedvezményt a saját rendszerükben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged