- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
válasz
Phreetsie #25133 üzenetére
Nálam elég viccesen alakult. Kedden egész nap vártam a futár átvette sms-t, de semmi. Szerda reggel a T oldalára belépve néztem, hogy várható szállítás valamiért átcsúszott csütörtökre. Ehhez képest szerda délbe keres a futár, hogy hozta a csomagot. Mondom neki, hogy azt írták holnap jön, azt válaszolja hamarabb megkapta ezek szerint a csomagot. Ezek után ma 0:15-kor kapok egy sms-t az új telefonra arról, hogy a futár átvette szállításra, ma hozza.
-
zoli62
addikt
Nos nem alacsony pontszám, számlatartozás, és több mint 45 napos felfüggesztés miatt vesztette ell az aranykártya szintet. A jó hír, hogy tegnapelőtt bejelentettem, és tegnap visszahívtak, hogy intézik a visszaállítást. Az egy év kiesése viszont továbbra is rejtély, a rendszerben is három év van kettő helyett.
-
-
Dákesz
tag
Sziasztok!
Kérdésem: Van 1 elöfizetésem most 1 éve és szeretnék uj készüléket kihozni, ez lehetséges?Vagy dominósan lehet részletre venni? -
tylerddd
veterán
válasz
azigazimoris #25173 üzenetére
Értem, köszi! És ugye azt is jól látom, h Mozaik XS-hez is kérhető a limitbővítő Net&Roll 1GB???
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Mennyi most annak a díja, hogy a hűség nélküli előfizetéses kártyámat feltöltőkártyás csomagra átváltsam? Köszi!
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
tylerddd #25170 üzenetére
A két éved októbertől ketyeg, díjcsomagváltással nem hosszabodik meg. Annyiszor váltasz díjcsomagot, ahányszor akarsz.
Csak az a lényeg, hogy olcsóbbra ne válts, mint amit aláírtál. Felfelé mehetsz a csillagos égig...
És úgy van, ahogy gondolod: ha nem léped túl a díjcsomagban foglalt perceket, akkor a számlád 3200 lesz mindig. -
Csabi88888
csendes tag
Aranykártyás vagyok, de az a baj, hogy addig nem tudom megnézni a telefon árakat és részletfizetési lehetőségeket, amíg nem váltok át előfizetésre. Ha boltba megyek, akkor ott megoldható a szám megtartás és mellé részletre telefont venni? Azt tudom, hogy úgy nincs 10% kedvezmény.
Köszönöm -
Elvileg aktiváltam a "Bónuszperceimet". Hol tudom lekérdezni, hogy hány áll (még) rendelkezésemre?
-
tylerddd
veterán
Ha neten állok át másik díjcsomagra, miközben októberben írtam alá 2 év hűséget egy olcsóbb díjcsomagra, akkor az aktiválástól indul a 2 év hűség az új csomagra?! Ettől függetlenül az októberi dátum lesz a kedvezményes készülékváltás időpontja, mert telót is vettem akkor!
Mozaik XS-re váltanék, ami 100%-ban leforgalmazható, 3200Ft/hó. Ebben úgy néztem, olyan 100 percnyi beszélgetés van, főleg ha a belföldi mobil/vezetékes ingyenes kedvezményt választom hozzá, hiszen akkor ugyanannyiért hívom őket is. Én olyan 50-60 percet szoktam beszélni havonta. Akkor elvileg ha kipengetem a 3200-t , akkor azon felül nem kellene extrát fizetnem, magyarul 3200 lenne a számla összege?! Ehhez még a +1GB-os netet venném igénybe, tehát 4200Ft/hó és ennyi?! (főleg a net miatt kellene a csomag, a jelenlegi Eco XS-hez az 500MB/2e Ft nem valami szimpi)
-
zoli62
addikt
Szia. Megnéztem, a csoporton belüli illetve ingyenes hívások nem szerepelnek az EHR-ben. Amúgy hónap elején elég hamar betöltődik a lista, nekem pl. általában 5-e körül. Gondolom eszámlánál akkor, amikor megjelenik a számla. Az elektronikusnak van annyi előnye is, hogy a papír alapú 10-i körüli dátumhoz képest jóval előbb betöltődik?
A másik kérdésemre, azaz a KAP pontok egy teljes éves kiesése (sőt aranykártya szint lenullázódása is, bár a szüneteltetés kevesebb volt, mint 45 nap), mi az ötleted? -
1430
senior tag
HofiZoli
No így is elérhető, mikor betöltődik az elektronikus számla, és még nem fizetted be (ha befizetted, a számlák menüpontban akkor is megnézheted, egyébként meg email is érkezik a betöltődésről).Csabi88888
1. WebShop-ban vagy új előfizetéssel rendelsz készüléket, vagy Domino-ról havidíjasra váltasz (csak SIM), de a kettő együtt nem megy (csak üzletben). Ha legalább aranykártyás vagy, akkor az működhet, hogy Domino-ról havidíjasra váltasz, és ha aktív az új havidíjas SIM, a meglévő hívószámhoz rendelsz készüléket a WebShop-ból.
2. Igen, nagyjából annyit kérdeznek (illetve olyan szintű dolgokat).zoli62
Igen, ezt jelenti a két csatorna (még ha a számlát amúgy elektronikusan kapja is meg az ügyfél, így a számla mellékletéül szolgáló részletezőt is). Tehát vagy számla mellé vagy külön célszerű kérni a részletezőt, a kettő együtt már pénzbe kerül (jogi személyeknek a számla melléklet mindenképpen fizetős).
Amúgy - ha jól tudom - az EHR-en (elektronikus hívásrészletező) az alapból 0 Ft-os forgalmak is megjelennek (ami a számla részletezőben nem, mivel nem terhelt érte díjat a rendszer). Ilyen például a flottán belül folytatott beszélgetés. Ez neked rajta van?Ami az aranykártyás ügyet illeti, arra ne itt várj választ, mert ehhez a konkrét adatok kellenek, így csak annyit lehet rá mondani, hogy nem veszhet el csak úgy egy év. Ami a 45 napos felfüggesztést illeti, kérdés, hogy előtte és utána hogy volt felfüggesztve? Mert nem az számít, egy huzamban mennyit volt felfüggesztve a szám, hanem hogy fél éven belül összesen volt e 45 nap. Aztán persze lehet nem is ezért vesztette el az arany szintet, hanem számlaelmaradás vagy alacsony hathavi pontszám miatt...
-
zoli62
addikt
válasz
Soulfly842 #25151 üzenetére
Köszi, a két csatorna azt jelenti, hogy papírban, vagy elektronikusan, (mert akkor jogos a díj, mert csak egy hívásrészletezőt kötelező ingyenes biztosítani a törvény szerint) vagy ha mindkettő elektronikus, akkor is?
A gond az, hogy egy év tényleg elveszett, ráadásul a szüneteltetés is kevesebb volt 45 napnál, így az aranykártya kiemeltségnek se kellett volna megszűnnie.
-
Csabi88888
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék előfizetéssel részletre venni egy telefont interneten keresztül. Jelenleg dominós vagyok. A következő kérdéseim lennének:
1, Szeretném a mostani számomat megtartani, megoldható? Ha igen, mi a menete?
2, Olvastam, hogy van hitelképesség vizsgálat. Ennél csak arra pár kérdésre lehet számítani, amiket fentebb írtatok?Köszönöm
-
feedme
tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy a htc szervizről mik a tapasztalatok? Most van ott másodszorra a készülék és nem nagyon akartak vele bármit is csinálni először csak szoftverfrissítés . Most van harmadszorra szervizben, a képernyő nem nagyon akart működni(htc wildfire s).
-
Breki
veterán
Sziasztok, ittis megkérdezném ezt, hogy hogy lehet külföldön a roamingot beállítani új telefonnál
Ezt olvastam, de itt új előfizetés és nem volt ilyen kérés
Külföldre utazom havidíjas előfizetéssel. Mit kell tennem, hogy külföldön is telefonálhassak?
Barangolás (roaming) szolgáltatásunkat a világ mindazon országaiban használhatja, melyekkel a T-Mobile nemzetközi roaming megállapodást kötött. A roaming lehetősége minden díjcsomagban alapszolgáltatásként szerepel. Amennyiben Ön régebbi előfizetéssel rendelkezik, vagy korábban a szolgáltatás szüneteltetését kérte, kiutazás előtt kérjük, hívja a 1430-at és a # gomb megnyomásával válassza az önkiszolgáló ügyfélszolgálatot, ahol a Szolgáltatások módosítása címszó alatt, a tiltó szolgáltatások/külföldi telefonhasználattal kapcsolatos tiltó szolgáltatásokon belül a "roaming tiltása" menüpontban ellenőrizheti és szükség esetén módosíthatja beállításait.
-
t-bali3
senior tag
Most olvasom, h a Telenornál megjelent a Nexus 4. Nincs valakinek infoja, hogy itt a a T-nel számíthatok-e a megjelenésére?
-
Volt tegnap valami üzemzavar a T hálózatán? Volt több megszakadt hívásom, illetve (megyeszékhelyen) "Nincs szolgáltatás" is. Aztán estére helyreállt.
-
Soulfly842
addikt
Cilindrik, 1430!
Nem csak platinakártyásoknak, hanem aranykártyás ügyfeleknek is van erre lehetőség. Továbbá minőségi készülékcserétől független ez (bár technikailag úgy néz ki a rendszerekben mint egy készülékcsere, de nulla forintos kötbér tartozik hozzá és a készülékváltásokat nem zárja ki, nem köti le).
Konkrét kiadható árlistával nem tudok szolgálni (csak egy belső használatra hasznosítható excel táblázat van) de ha leírod, hogy milyen tartozék érdekel, akkor tudok benne segíteni.
-
zoli62
addikt
Minden betöltött éb szerint öt kapcsolatpont ját. Az mitől lehet szerinted, hogy egy év kiesett? Múltkor véletlenól vettem észre. Lehet az az oka, hogy az egyik év végén és másik év elején (2010 november 28 2011 január 10) kb. egy és fél hónapot szüneteltetve volt? Ezáltal az arany szintemet is elvesztettem. Ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy a szüneteltetés nem befolyásolja a betöltött éveket.
-
zoli62
addikt
Ez külön örvendetes, hogy bár több hónap időbe telt, de a letölthető számlák láthatóságát egy évre visszamenőleg megoldották a T-Mobile-os it-sek
Ezzel kapcsolatban van egy keresztkérdésem hozzád, bár sejtem választ, de egyértelműsíteni szeretném. Amennyiben registsztrálok elektronikus számla szolgáltatásra és kérek rendszeres hívásrészletezést, de van folyószámlaszintű jelszóval EHT hozzáférésem, akkor ezentúl két helyen is meg tudom nézni?
-
Fitzgerald
veterán
Ehhh...elegem van a Trémobilból...
-
Gergosz2
veterán
én látom rosszul vagy tényleg ~ 20k-t dobtak rá az S3 LTE, illetve a NOTE 2 LTE árára?
-
1430
senior tag
válasz
tylerddd #25145 üzenetére
Nem kapsz semmit, legfeljebb egy SMS-t, hogy 1-én van a fordulónapod, illetve az oldalon is megjelenik, hogy sikeres volt a díjcsomagváltás.
Ha még a havidíjat sem kell teljes egészében kifizetned, akkor van valami kedvezményed. Keress a számlán negatív előjelű tételeket (az utolsó, bruttó oszlopban), az lesz a magyarázat az alacsonyabb számlára.
-
tylerddd
veterán
Ha neten, My T-Mobile-on keresztül váltok másik előfizus csomagra, akkor mi a dolog menete?! Tehát kapok majd levélben szerződést vagy nem?!
Más: ezt a 100%-ban lebeszélhető csomagokat hogyan kell elképzelni. Hülye vagyok, nem értem, h működik. Most Eco XS-em van, ami 1950Ft/hó. Én még csak véletlenül sem beszélek le 2000 forintot, a végén mégis kapok legjobb esetben 1500-1600 Ft-os számlát. Az hogy???
Most Mozaik XS-be mennék, elsősorban a +1000Ft/1GB bővítő miatt.
-
1430
senior tag
válasz
Vangelis #25107 üzenetére
Ha nincs elektronikus számlád, akkor nem is láthatod úgy, mint a korábbi HSZ-ben a képen.
T-Home esetén is elvileg csak akkor látszik ennyi, ha elektronikus számlád van, egyébként csak az aktuális +3 havi számla látható (bár T-Home-ban nem vagyok jártas).HofiZoli
Akkor ha nem fizeted be a számlát, egy idő után a számlaszám alatt megjelenik egy magenta link, valami olyasmi szöveggel, hogy megnézem a számlát (most még nekem sincs ott). Ha befizeted, akkor majd a számlák menüpontban lesz elérhető a számla.Cilindrik
Úgy tudom, csak platinakártyás ügyfeleknek, és csak üzletben van lehetőség tartozék részletre vásárlására (új előfizetés vagy készülékváltás esetén).Phreetsie
Ha 13 óra előtt rendelted, akkor ma délután már átadhatták a szállítónak, és ha GLS futár viszi, akkor holnap már meg is kaphatod (PPP esetén legfeljebb budapesti PPP üzletbe érhet ki holnap délutánra).xyzikeee
Mivel ezek szerint Domino számod van, ha legalább egy éve aktív már a szám, akkor kb. azon az áron vehetsz készüléket, mint új Domino csomag esetén (és csak üzletben).Nordik
2012.11.17. óta törvényellenes ezért pénzt terhelni.Májküll
Mivel 02.01-től van az új ponthatár, a következő vizsgálatok pedig 02.10-e körül várhatók, így csak ekkor adja meg a rendszer legkorábban az új pontszám alapján a kedvezményjogosultsági szinteket, ami 03.01-el lép érvénybe.
Egyébként még felhívom rá a figyelmet, hogy itt a "hathavi" pontszám határokról van szó, tehát ha esetleg a beváltható pontjaid száma lenne 1235 pont, akkor...Beca1990
Mivel legkorábban a 8. hónapban léphetsz arany szintre, szerintem még várj ezzel a kérdéssel.polonic
A közös pontgyűjtésnek csak a beváltható pontok szempontjából van jelentősége, a T-Home és a T-Mobile szolgáltatások ettől függetlenül külön-külön érik el az arany vagy platina szinteket (sőt, T-Mobile esetén hívószámonként kell/lehet elérni az arany vagy platina szintet). -
polonic
félisten
A közös pontgyűjtésnél hogy lesznek a szintek?
-
Beca1990
senior tag
most akkor mennyi pont kell az arany szint eléréséhez? nekem még nem arany, de azt irja még 420 pont kell hozzá... amikor tudtommal 260 pont
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Soulfly842 #25132 üzenetére
Szia.
Nekem a Thome-nál 1235 pontom van de még mindig arany tagnak ír.
Ezek szerint már platina tagnak kellene lennem? -
Nordik
őstag
Ha nem kérek papír alapú számlát, csak elektronikust viszont személyesen fizetem be a számlámat valamelyik T-be, akkor se kell fizetnem azt a száz valahány forintot a számlabefizetés után?
Csak mert ha nem kell, akkor váltanék, fölösleges nekem a csekk...
-
Soulfly842
addikt
-
törölt tag
Sziasztok
A rendeléstől számítva mikor hívnak fel ? -
Llew
senior tag
válasz
Phreetsie #25118 üzenetére
Kicsit bosszantó volt.
Mikor rendelted, illetve mit írt ki várható szállításra megrendelésnél? Aszem 14:00-ig le kell adni, hogy másnap esetleg kihozzák. A "szállításra vár" nem sokat jelent ilyen szempontból. Nekem is azt jelezték vissza kb. fél órán belül, de még kell lennie egy olyannak, hogy futár "szállításra átvette", na ha azt is megkapod ma akkor reménykedhetsz a holnapi szállításban, egyébként csak szerdán.
-
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok!
Párom Like 300 díjcsomaggal szeretne szerződést kötni a T-nél. Tanulói jogviszonya megvan az egyik debreceni egyetemen,viszont diákigazolványt még nem kapott. Kikért egy ideiglenes igazolást (A/4 lapon nyomtatva,pecsételve,aláírva) de ezt online megrendeléshez nem tudta használni,mert az igazolás azonosítója több karakterből áll,mint amit be lehet írni megrendeléskor(diákigazolvány azonosítója).
Kérdés az lenne,hogy személyes ügyintézésnél elfogadják-e,illetve ebben az esetben érvényesítik a 10% engedményt készülék vásárlás esetén? -
xyzikeee
aktív tag
Üdv!
Nemrég kaptam egy sms-t hogy elértem az arany szintet.
Ez mit jelent? Ha esetleg készüléket szeretnék váltani a T-nél, ezzel az arany szinttel lehet-e olcsóbban készüléket venni?
Köszi -
tomy86
addikt
válasz
golya87 #25114 üzenetére
APN beállítások (amelyik sort itt nem látod, azt hagyd alaphelyzetben):
Név: Web
Hozzáférési pont neve: wnw
MCC 216
MNC 30
Hitelesítés típusa: PAP
Hozzáf.pont-név típusa: default,supl
APN protokoll: IPv4Név: T-Mobile MMS
Hozzáférési pont neve: mms
Felhasználónév: mms
Jelszó: mms
MMSC: http://mms.t-moible.hu/servlets/mms
MMS-proxy: 212.051.126.010
MMS-port: 8080
MCC 216
MNC 30
Hitelesítés típusa: PAP
Hozzáf.pont-név típusa: mms
APN protokoll: IPv4 -
Llew
senior tag
Annyira jó időzítése van a T-nek.
Volt egy webshopos vásárlásom tőlük, aminek elállás lett a vége. Két hete várom, hogy visszautalják a pénzt, közben hogy valaminek örülhessek is, a készülék, amit venni akarok olcsóbb lett.
Ma reggel visszautalták a pénzt, de közben vissza is emelték a készülék árát.
-
golya87
őstag
Hello
Segítségetek szeretném kérni. Céges(T-Systems) Flat díjcsomagom van és Lumia 920-am. Netet és MMS-t szeretném beállítani, de semmi konkrétumot nem találtam a T honlapján és a 1430 is kicsöng, üdvözöl a hölgy és már bontja is a kapcsolatot... A T-s fizetős dolgokat már leszedte (infoSMS, autopályadíj, toto, lottó, keno...) egy saját menübe, de a net és mms beállításokat nem. Netre már próbáltam menni, semmi változás.
Tudnátok beállításokat küldeni?
Köszönöm!
-
Cilindrik
aktív tag
Üzletben azt mondták, lehet tartozékokat részletre is venni, de a webshop-ban ez nemigen látszik.
Van erről valami info vagy árlista?
köszi -
Soulfly842
addikt
válasz
dokee78 #25104 üzenetére
Médiamánia XS-hez nem lehet, mozaik xs-hez viszont igen. mozaik-hoz, ikonhoz bármelyikhez kérhető, a régi - már lezárásra kerülő - médiamánia díjcsomagoknál S-től felfele...
Ez egy forgalombõvítő és mivel az Eco egy 'fapados' csomag, ami nem tartalmaz netet azon nem igazán van mit bővíteni
-
HofiZoli
senior tag
Elektronikus számlára természetesen regisztráltam. Beléptem my t-mobile-ba és látom az összeget, de a számlát nem. Úgy meg nem szívesen fizetnék (ha nem muszály) hogy nem látok számlát.. De ha csak akkor látható miután befizettem, akkor természetesen fizetek, majd várok.. Fura lenne ha így lenne, ezért kérdeztem itt.
-
dokee78
félisten
Az 1GB Net&Roll 100Ft ugye? Limit bővítő opció az mi?
Ezt úgy tudom,nem lehet kérni Mediamánia XS-hez.
ECO-hoz lehet kérni? -
1430
senior tag
válasz
polonic #25100 üzenetére
Természetesen az előleg függ a tarifahűség kategóriától, így viszont az XS esetén 10 ezres előleggel számolhatsz.
luke.
Ha hűség nélkül kérnéd az előfizetést (5000 Ft-ért), akkor írd bele a szállítási információkba (a rendelés során) illetve külön térj ki erre a telefonos visszahíváskor. -
Soulfly842
addikt
Abban az esetben a belépési díj 5000 Ft - vagy pedig megkötöd hűségidővel és akkor viszont a belépési díj (csak kártyára) 762 Ft.
Mondjuk szinte mindegy, hogy melyiket választod, mivel a feltételes kedvezmény kötbér hűségidő vállalása mellett az 5000 és a 762 Ft közötti árdifferencia (4238 Ft).
-
luke.
aktív tag
Webshopba lehet csak előfizetést rendelni mobil nélkül PPP átvételel? Csak azért, mert ott több lehetőség van a telefonszámok válogatására. Jól tudom, hogy csak előfizetésnél nincsen hűség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged