Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz
szamovar
üzenetére
Tehát most vennél egy mobilinternet előfizetést Aranytárskártya díjcsomaggal, amihez a T-Home szolgáltatásod lenne a "fő előfizetés"? Mert ez működhet. Annyi, hogy ha már kevesebb, mint egy év hűséged van a vezetékes netre, akkor azt meg kell hosszabbítani a Duplanet kedvezmény igénybevételéhez.
-
szamovar
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, ha van egy tripla t-home csomagom arany kedvezménnyel, akkor azt használhatom ennél az ajánlatnál duplanet kedvezménnyel?
Várom válaszotokat! -
janas08
csendes tag
hali iphonet garanciába cserélik újból indul az egy év ugye?
-
1430
senior tag
Mondjuk valóban rémlik valami olyasmi, hogy 25% már megvan.

r3dsnake
Nem szűnt meg végleg, hanem lezárták, tehát akinek van, az még használhatja. Egyelőre nincs hír hasonló csomagról, legfeljebb havidíjas ügyfeleknek van hasonló áron adatcsomag, de az sem mindenkinek... -
Wa2x_
veterán
válasz
HateEternal
üzenetére
Milyen díjcsomag ez vagy miért kaptad ezt a 10 percet?
Amúgy sztem csak hálózaton belül telefonálhatod le.(#26791) HateEternal: tessék
"A havidíjas T-Mobile előfizetők részére az első 10 perc beszélgetés díját jóváírja a szolgáltató a március 15–17. közti időszakban, bármely belföldi mobil vagy vezetékes irányba indított hívás díjából. A jóváírás az előfizetők részére a március havi forgalomról kiállított számlákban már meg is jelenik."
-
adam3
aktív tag
Nem, hanem OFDM, T-nél 1800-as frekin. Látom te is értesz hozzá, így akkor szerintem nem ugyanarra gondolunk lefedés alatt. Én arra gondoltam, hogy ha már lefedik, akkor azt rendesen teszik és egy Győr méretű városnál nem csak a belvárosban lesz elérhető, de ehhez 10-12 cella sztem kell. De ha tényleg csak a nagy forgalmú központokat fedik le, akkor persze elég 2-3. Aztán hogy mi lesz, az jó kérdés...
-
HateEternal
tag
Sziasztok. Lehet volt már kérdés meg bocsánat a hozzá nem értésért csak nem vagyok benne biztos. Amit kaptunk 10 percet a t-mobiltól az bármilyen hálózatba felhasználható? tehát akár 20-as 70-est is hívhatok vele? illetve azt aktiválnom kell vagy magától aktiválódott és csak telefonálnom kell? köszönöm a választ.

-
club1
veterán
Azért lássuk be, ehhez a 40%-hoz nem kell magát agyondolgoznia a T-nek. Ha ránézel a térképre, feltűnhet hogy Budapest és agglomerációja, Debrecen, Kecskemét, Győr és Szombathely már ezt a 40%-ot közel kiadják. Kb. még 2 nagyobb városban kell csak bekapcsolnia városonként 2-3 db LTE cellát, és készen is van az a 40%. Mondjuk ha Miskolccal kezdenek, akkor 2 bekapcsolt cellával kész is vannak.

-
1430
senior tag
válasz
dedike
üzenetére
Illetve költözz LTE lefedett területre.

Bár Chris azt mondta, hogy "2013 folyamán a lakosság közel 40 százaléka számára tesszük elérhetővé a mobilinternetezés új dimenzióját megnyitó 4G/LTE alapú szolgáltatást", szóval ha Ti nem mentek LTE területre, lehet az LTE terület jön hozzátok.
-
1430
senior tag
válasz
Richee11
üzenetére
A számlázás havidíjasnál naptári hónaphoz igazodik (és részarányos), Domino-nál pedig az aktiválástól / megújulástól számított 30 napig él = ha nem mondod le és van elég egyenleged, megújul (ha nincs, addig vár a rendszer, míg lesz) és onnan indul ismét a 30 nap.
Wa2x_
Amit te írtál, az az adatforgalmi forduló nap, és ez havidíjas ügyfeleknél a túlforgalmazási díjas adatcsomagoknál vagy díjcsomagoknál (pl. lezárt Net 100 MB, lezárt MédiaMánia) mindig hónap 1-e, míg a túlforgalmazási díj mentes adatcsomagoknál és díjcsomagoknál (pl. Mozaik, Go!Net) 1-28-a közötti sorsolt nap.
Nem csak azoknál, amit belinkeltél, hanem áprilistól minden túlforgalmazási díj mentes adatcsomagnál és díjcsomagnál ezentúl sorsolt fordulónap lesz. A meglévő adatcsomagoknál és díjcsomagoknál marad az elseje, de amint valakinek módosul az adatcsomagja (pl. Mozaikhoz Net&Roll 1GB LTE opciót aktivál vagy Go!Net M/L/XL adatcsomagok között vált vagylemondja az adatcsomagját és visszaaktiváltatja a díjcsomagban foglalt adatkeretet), érvénybe lép nála is a sorsolt fordulónap.
Mivel a Mozaik S és M díjcsomagokat a jövő hét folyamán LTE-sítik (= tehát a normál alapcsomagot LTE képes alapcsomagra cserélik), nekik például mindenképpen életbe lép a sorsolt fordulónap.aicon
Még működik.sittes79
A Domino Surf úgy működik, hogy a díj levonásakor aktiválódik egy külön adatkeret, ami önmagában nem használható fel, de magasabb a prioritása, mint a normál adatcsomagé. Tehát kell egy külön adatcsomag, de amíg van a 150 MB-os Surf keretből, addig azt használod, ha elfogyott, akkor pedig az adatcsomag szerint internetezhetsz. Feltételezem neked csak az alap Domino Go!NapiNet adatcsomagod van, de nincs annyi egyenleged, hogy le tudja vonni a rendszer a 195 Ft-os napi díjat (=10 MB keret éjfélig). Válassz hozzá Domino Go!Net M/L/XL (utóbbi csak áprilistól lesz), és akár most promóciós áron is kipróbálhatod. -
-
válasz
Vikt0r
üzenetére
Attól függ mire kell, ha csak telefonálásra, akkor már ilyen 3-4k ért is adnak a Tescoban.
(#26772) Wa2x_
Tévedés, röhej, hogy ugyanazt a telefont, pl MM-ban és Tescoban sokkal olcsóbban meg lehet venni ugyanúgy T-s dominóban mintha egyenesen tőlük vennéd. Persze ez a csak a "butafonokra" igaz.
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Most melyik áruházban lehet legolcsóbban dominos mobiltelefonhoz jutni?
-
Beca1990
senior tag
mikortól változik meg a T neve?
-
djculture
félisten
102ezerért vett fater ugyanilyet 2 év gyártói garival függetlenül 1 hónapja. Ezeken az árakon csak röhögni lehet szerintem. Oké hogy veszteséges a vektoriális adók miatt ez az üzletág, de azért jó lenne ha egyszer normalizálódna a helyzet. Jó lenne látni egyszer hogy aki aláír 2 évet az nem a gyártótól megvehető független árán kapna telefont.
-
DS39
nagyúr
válasz
sittes79
üzenetére
Nem lassítják, a go napi netet aktiválják utána. Azzal tudsz majd tovább netezni. Bár szvsz így ez a csomag nem éri meg, mert csúnyán túlfizetős. A Go Net M csomag 1k-ért egy másik dominó csomaghoz ha leginkább netre kell, jobban megéri, mert csak lassítják. Szóval korlátlan neted van.
-
a honlapon láthatod mind a két árat, a webshop és a t-pontos/partneres árat is.
néhány kivételtől eltekintve - például iphone -, olcsóbb a webshop.
amennyiben csak az előfizetésre írsz alá 2 év hűséget, de díjcsomagra nem, úgy webshop útján 106.614 ft, de ha aláírsz díjcsomagra is 2 év hűséget, akkor olcsóbb, például mozaik xs esetén 102.114, és minél drágább a díjcsomag, annál olcsóbb a telefon.
nem biztos, hogy érdemes aláírni 4 e ft-ért 2 évet díjcsomagra, nem tudni, hogy milyen változások lesznek később, akkor éri meg inkább, ha kihasználja valaki a drágább díjcsomagot, mert akkor nagyobb kedvezmény bezsebelhető. -
Comes
tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy új előfizető leszek a szolgáltatónál.
A kérdésem a következő lenne, mivel meg van az általam kiválasztott telefon, amelyet 24 hónapos kamatmentes részletre vásárolnék, Mozaik XS díjcsomaggal (mivel nem biztos , hogy kihasználnám a Mozaik S és e feletti díjcsomagokat..).
Nos.. Ugye , mivel új előfizető leszek, a kezdőrészleten felül ELVILEG még mobilelőleget számolhatnak fel..
Mi ennek a feltétele ? (ÚJ leszek, nincs a nevemen semmi számla, hitel nem terhel, aktív dolgozó vagyok..)
Olvastam már, hogy nem mindenkitől kértek, hiába volt új előfizető.. Mitől függ , hogy kérnek v. sem ?!
Válaszotokat köszönöm

-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Domino surf csomagom van és letelt a 150MB-ot. Ezután nem hajlandó felmászni a netre, ez normális?
Beleraktam a telóba egy csak netes kártyát azzal működik!
Nem csak be kellene lassúlnia a netnek?
Köszi -
Beca1990
senior tag
válasz
Real Ghoost
üzenetére
igen, számlával lehetséges pótolni
-
Real Ghoost
aktív tag
Garanciális javításon bent volt a T-nél a telefonom, de vissza nem kaptam a garpipapírt csak a telefont és a HTC-s illetve a T-mobilos munkalapot, a számlája megvan a telefonnak, lehetséges ezt a papírt pótolni valahogy?
-
A domino surf csomagot használ valaki? Tényleg nem működik a skype, viber meg társai?
-
Richee11
senior tag
sziasztok.
a t-nél a mobilnet havidíját hogy számolják? megkötés dátumától, vagy hónap elejétől a végéig van számolva a hónap? -
r3dsnake
nagyúr
Jól látom, hogy megszűnt a GoNet S csomag? Akinek jelenleg ez a csomag aktív, nála ugyanúgy marad a 30mb 600ft-ért?
Köszi
-
.:ZS:.
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy átlagosan mennyi idő szokott eltelni a hamarosan kapható listába bekerülés és a tényleges megjelenés között egy telefonnál? Nekem sajnos nincs nagy tapasztalatom a T-Mobilelal. Kedvesemnek mi hamarabb kéne egy Lumia 620-as, de nem akarnánk már neki a másik szolgáltatóhoz kötni, mert a T-nél jóval kedvezőbb előfizetést kaphatna. Előre is köszi!

szerk:
Wa2x_: Köszi!
És azt lehet tudni hogy a Lumia 620 mikor került ebbe bele? -
GLOCK34
aktív tag
A Lumia 800 és az Xperia J drágább 2 év előfizetéssel,mint domino 5 csomagban.

-
Sztbeni
őstag
valaki használ Domino Web SIM-et? Elvileg 7.2 megabitet tud. Ez meg szokott lenni? Mert a háló tud többet is, csak ez korlátozva van
-
Flyme
senior tag
Sziasztok, vettem egy T-Mobile-os USB sticket mobilnethez, mikor az Internet Manager programban rákattintok a kapcsolódásra kiírja, hogy kapcsolat lezárva, és nincs netem, ez miért lehet? Nem, most nem mobilnettel írok

-
club1
veterán
válasz
Rhino666
üzenetére
A legegyszerűbb a T-Mobile email cím/pass megoldás. Ilyenkor viszont ott lesz a levélben, hogy by T-Mobile email címmel ment ki a levél.
A második legegyszerűbb a szervizes által javasolt m.citromail.hu oldalról letölthető mobil applikáció.
A harmadik legegyszerűbb: Olyan levelezőrendszert kell használni, aminek saját, de nem 25-ös porton működő smtp kiszolgálója van (pl. gmail). -
Rhino666
addikt
Üdv!
Valaki le tudná írni, hogy milyen SMTP szerver/user/pass stb. adatokkal lehet rábírni egy iPhone 3G-t citromail szinkronizációra?
Anyám butafonjáról van szó, beküldtem a helyi T-Mobile-ba, hogy ott majd beállítják mert ők tudják ezeket a paramétereket erre a szervizes felírta egy cetlire hogy m.citromail.hu és még pénzt is kért érte.

Köszönettel:
Rhino666 -
cris78
őstag
Most nézem április 1-től Go!net XL 2490 Ft 1Giga. Remélem ez is bekerűl a promócióba
Rögtön váltok... -
törölt tag
Párom ma kicsit kiakadt. kb 4500-al volt több a számlája,megnézette hogy miért. Kiderült hogy a 12 éves kártyáját cserélték ki ennyiért amivel már gond volt. Úgyhogy ment is a reklamáció.
-
Beca1990
senior tag
Valaki nem tudja a Facebook Zero nem lesz meghosszabbítva?
Elvileg március 31.-ig érvényes. -
cris78
őstag
Már a saját mérés szerint 150 megával túl léptem a GO!net L-t. Lassítás nincs. Sms nem jött. Olyan nincs hogy megszüntetik és nem szólnak?Vagy mi lehet most? Bónuszt kaptam?

-
törölt tag
Sziasztok!
Ma reggel rendeltem dominosan telefont T-mobilnál és az a kérdésem ma miért nem szálítják ki? Rendes munka nap van nem? Miért 2-án szálítják azt írta.
-
Soulfly842
addikt
Egy-két dolog még a friss ÁSZF változások összefoglalójából:
"A Mozaik S és M díjcsomag LTE képessé válik új előfizetők és e díjcsomagba váltók számára (kínált sebesség 21,00 Mbit/s / 5,70 Mbit/s). A jelenleg e díjcsomaggal rendelkező előfizetők számára az LTE1800 hálózat elérését a Szolgáltató legkésőbb 2013. július 31-ig biztosítja.""A Mozaik M és MédiaMánia M csomagokhoz is igénybe vehetővé a DuoNet opció."
"2013. május 1-jétől hatályos változások:
A szolgáltató megszünteti a Like díjcsomag értékesítését. Ezen díjcsomagot használó előfizetők a díjcsomagot változatlan feltételekkel vehetik igénybe, de új hűségidő vállalására már nincs lehetőség"Nem kell megijedni... a Like 50 és a Like 300 marad!
Kíváncsi leszek a fun duplázó díjcsomag pontos részleteire...

-
polonic
félisten
Igen, én voltam a figyelmetlen, tényleg írja az sms-ben. Sokszor csináltam már mobilvásárlást, aztán megszokásból el sem olvasom az sms-eket. Na de megtanultam a leckét.

És ha már van net & roll 1gb opcióm aktiválva, akkor az átáll majd automatikusan lte-re vagy le kell mondani, aztán majd az lte-set igényelni?
-
1430
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Bár már megkaptad a választ, de ha még megvan az SMS a vásárlásról (az első a kettő közül), akkor abban benne kell lennie, hogy a KAP pontok terhére fogsz vásárolni. Ekkor még lett volna lehetőség a visszalépésre.
A korábbi kérdésedhez kapcsolódóan, ha majd áprilisban Net&Roll 1GB LTE opciót aktiválsz a Mozaik XS díjcsomagodhoz, akkor mivel a Nokiád alkalmas rá, ha olyan területen vagy, fel fog jelentkezni a készüléked. Ha még sem, ellenőrizd, hogy az internet.telekom APN-t használja a készülék. (nincs szükség SIM cserére vagy hasonlóra)
Ronam
A 80-as számon majd megmondják.
Hány éves vagy?sanyigtasa
Meglévő előfizetéshez vetted? Mert ha igen, akkor meg kell várni, míg a WebShop raktárba visszaér és a sztornó részeként leveszik a kötbért (kb. 1 hét). Ha új előfizetéssel vetted, elvileg akkor is várni kellene a sztornóig, de a rendelést akár már fel is adhatnád, csak nem engedélyeznék, míg ott a régi előfizetés. -
polonic
félisten
válasz
polonic
üzenetére
Sikerült ügyintézővel beszélnem. Sajnos már nem lehet visszaállítani. Na mindegy, így jártam. Most már úgy van beállítva, hogy a havi számla terhére menjen a mobilvásárlás.
Egyébként nagyon gyorsan kapcsoltak ügyintézőhöz. Teljesen segítőkész volt a kolléga.
Az meg külön értékelendő, hogy küldenek a hívás befejeztével egy sms-t, hogy köszönjük a megkeresést. Reméljük segíthettünk és elégedett volt a xy (itt leírják az ügyintéző nevét) kollégánk munkájával.
Apróság, de mégis tök jó dolog.
-
polonic
félisten
Mi van most a 1430-cal? Egy jópár menünél azt mondja, hogy a szolgáltatás jelenleg most nem elérhető.
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
Kártyás vagyok és tarifát váltanék Dominó 7-ről. Olyan érdekelne ahol a legolcsóbb a hívás.
És még valami: van most valamilyen net csomagom, havi 100 mega egy ezresért. Ennél van olcsóbb esetleg?

-
sanyigtasa
csendes tag
Üdv!
én nemrégiben vásároltam webshopon keresztül egy Iphone 4s készüléket, megérkezett, kibontottam a dobozt szemügyre vettem a telefont és elégedetlen voltam a minőségével, ferde home gomb, csúnya illesztések egy szóval hanyag összerakás, ennek tetejébe még egy pixelhibát is felfedeztem, utána egész nap dilemmáztam mi legyen,
másnap bementem a t-pontba ahol megkérdeztem mit lehet tenni, ők felajánlottak 1 garis cserét(természetesen a megszokott apple által javított kis fekete csomagos készüléket kaptam volna nem új bontatlan dobozost) valamint a 8 napos elállást említették még, 1 nap gondolkodót kértem.. harmadnap bementem és leadtam a telefont mindenestül(szerződések sim kártya stb.), sértetlenül a 8 napos elállási jogán, ügyintéző hölgy ellenőrizte be is kapcsoltatta velem(azt hiszem bekapcsolva maradt:S ilyesmibe beleköthetnek?).a kérdésem az lenne hogy van-e valakinek tapasztalata ilyesmivel kapcsolatban? mikor vásárolhatok újra?(1430-on és a t-pontban is mást mondtak.. t pontba azt hogy 1-2 napon belül amint az előfizetésem megszűnik, 1430on meg azt hogy akár már a leadást követően megtehettem volna).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Apple Watch
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kár, hogy az Mozaik XS nem lesz LTE-s. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dptrsk