Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
Új bemutatón a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
gp Hamarosan visszatérnek a teknőcök, jövő hónapban érkezik az új játék.
-
Eső előzte meg az őszi hardverforgatagot
ph Az eltérő perifériákon és hűtéseken túlmenően egy notebook söpört végig a tájon.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
válasz azigazimoris #24757 üzenetére
Nem hív senki! Majd dudál a futár. Nálam arra lusta volt h kiszáljon és becsengessen!
Battletag: hojszi#2983
-
1430
senior tag
válasz azigazimoris #24767 üzenetére
Akkor ebből holnapra nem valószínű, hogy átvétel lesz.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
b4sxe
aktív tag
válasz azigazimoris #24770 üzenetére
Telefon mellé nem kaptál alapból micro simet? Nem olvastam az előzményeket, csak kérdezem , mert én is kövi héten megyek a telefonomért
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
1430
senior tag
válasz azigazimoris #24770 üzenetére
De akkor elírtad a számsort? Mert a PPP oldalán így néz ki egy átlag rendelés története:
b4sxe
Neked is kötelező olvasmány...raziel01
A díjszabásban szereplő minden hang alapú Domino díjcsomaggal igénybe vehető a Családbarát (tehát a Domino Net-hez nem, de ott a telefonálás alapból nem megy).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
ZündAPP
csendes tag
válasz azigazimoris #24947 üzenetére
Na ez már válasz
Köszi szépen!
Üdv! -
BroCreSt
aktív tag
válasz azigazimoris #24947 üzenetére
A GLS szállít Pick-Pack pontra szombaton?
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
tylerddd
veterán
válasz azigazimoris #25173 üzenetére
Értem, köszi! És ugye azt is jól látom, h Mozaik XS-hez is kérhető a limitbővítő Net&Roll 1GB???
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
catroot
veterán
válasz azigazimoris #25388 üzenetére
Azt tudom, csak többen írták, hogy a nyomtatott árlistában már nincs benne.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
polonic
félisten
válasz azigazimoris #25942 üzenetére
Pedig mértem én 10 mbit-es sebességet is az opció aktiválása után mozaik xs-sel.
-
tomy86
addikt
válasz azigazimoris #25948 üzenetére
Mindenkinek igaza van, csak onnan indult a kavarodás, hogy az eredeti válasz a MozaikXS csomag+Net&Roll 1GB limitbővítő kombinációról szólt. Ott valóban 21Mb/s lesz a sávszél. Míg a Net&RollXS csomagban valóban nem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz azigazimoris #26960 üzenetére
Én csak azt mondtam hogy a honlapjukról rendeltem(ami igaz is volt),de akkor még nemvolt a kezembe a telefon.
(#26962) Ez is igaz. De pl ha 2 évnél idősebb a kártya és azt mondod hogy nemjó mert pl nincs térerő vele,akkor is ingyen cserélik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
turbobusa
senior tag
válasz azigazimoris #28668 üzenetére
rendben, akkor az egy jó hír. köszi a választ!
-
addikt
válasz azigazimoris #28668 üzenetére
Az Ikon díjcsomagok már korlátozás nélkül vásárolhatóak?
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz azigazimoris #28673 üzenetére
A régieknél volt korlátozás úgy emlékszem, de most valóban nem tudom mi a helyzet ezen a téren.
Jó szerencsét!
-
tomy86
addikt
válasz azigazimoris #60256 üzenetére
Attól függ, hogy mit akarsz vásárolni. Ma gond nélkül rendeltem tartozékot (headsetet) hűségpont beszámítással, kuponkóddal stb. Eddig ez sem ment. Azt nem tudom, hogy telefont lehet-e már rendelni.
És még egy pozitív csalódás. Végre rendesen kezeli az összes előfizetésemet, domino kártyáimat az összevont felületen. Gond nélkül tudok váltani is közöttük. Persze a vezetékes előfizetés online kezelése továbbra is használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
válasz azigazimoris #60481 üzenetére
De akkor 12 hó hŐséget kell vállanod.
De ha nincs hűséged akkor bármikor bármire válthatsz.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
KZP
őstag
válasz azigazimoris #60481 üzenetére
Szerintem mindenképpen megér egy próbát. Jobban is járnak, ha csak havi 1000 Ft-ot "buknak" havonta, mint 1500-at.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz azigazimoris #60486 üzenetére
Szia
Én kaptam kedvezményt egy augusztusban lejáró előzizetzésre.
Ha jó értettem a telefonban (de azért még átbogarászom a szerződést) akkor ugye vállalok 1 év hűséget, viszont az eredeti hőségidő vége előtt 3 hónappal már válthaok készüléket ahogy normál esetben. És attól főggetlenül milyen díjcsomagot választok, megy le belőle az 1000 FT. Ezen kívül mehetek kissebb tarifacsomagban a mostaninál persze itt ki kell várni a teljes 24 hónapot. De a kissebb tarifából is jön le az ezres. -
azigazimoris
aktív tag
válasz azigazimoris #60486 üzenetére
No, a második üfsz lány hajlandó volt egyezkedni.
Mondtam, hogy igaz nincs hűségem de vagy olcsóbb csomagra váltok, vagy maradok a mostaninál hűségvállalással. Így kaptam 12 hónapra havi 1000 Ft kedvezményt az előfizetésből. Plusz rendelhetek telefont is, amit amúgy is megtettem volna, csak így kicsit jobb érzésNokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
tothferenc
senior tag
válasz azigazimoris #60511 üzenetére
Move M csomagom van, ott a percdíjat emelték csak, 2 Ft-tal. Viszont ami megdöbbentet az a 300 Forintos emelés a NetPlus L adatopciós csomagnál....
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
Majko102
aktív tag
válasz azigazimoris #60593 üzenetére
Köszi szépen, megpróbálom.
-
dokee78
félisten
válasz azigazimoris #60925 üzenetére
Az M-et korábban aktiváltam.
Február körül. -
legenda
válasz azigazimoris #60929 üzenetére
nem, ilyet azért nem írtam, de ha aktiváltam egyet, majd még abban a hónapban egy másikat - nagyobbat, mert az előző kevésnek bizonyult -, abból én még felárat nem láttam, kiszámlázták ugyan, de azonnal jóvá is írták.
azonosat újraaktiválva is írta más is, hogy a másodikat még nem, csak a harmadikat számlázták ki; linkRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Teko001
őstag
válasz azigazimoris #60931 üzenetére
Igen, mert hivatalosan tényleg csak az elsőt adják ingyen.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz azigazimoris #61034 üzenetére
"Így csak az adott napokra vonatkozó díjat számlázzák."
Egyébként is. Tökmindegy mikor kapcsolja be, nem fog többet fizetni.
-
Ghard
őstag
válasz azigazimoris #62020 üzenetére
Sziasztok
Aranykártyás előfizu mellé vehetek úgy dominós kártyát, hogy erre is érvényes legyen az arany kedvezmény?
-
berbatov2
senior tag
válasz azigazimoris #62101 üzenetére
Sajnos mar csak szemelyesen tudok, mivel a 2 ev elkezdodott 2 hete, masnap mentem volna vissza a G3-ert erre az ugyintezo nem rakta felre es visszakuldte a telefont a kozpontba.
-
Vangelis
nagyúr
válasz azigazimoris #67610 üzenetére
Mennyi iskola kell hozzá, hogy mindig így elbaxák
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
313313
addikt
válasz azigazimoris #67610 üzenetére
Ellenben a Telekom webshopja megy. Illetve sikerült rendelni tőlük.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
lesaux
veterán
válasz azigazimoris #72527 üzenetére
Igen, köszönöm, közben megtaláltam a neten is. Ez ugye azért jó, mert nem tudom elérni, hogy elmondjam, mit pötyögjön a telefonjába. Ezért lenne jó netes felületen.
A számlázási alapegységnek megfelelő érték meg fogalmam sincs, mennyi, de ezres nagyságrendben van rajta pénz. -
legenda
válasz azigazimoris #72647 üzenetére
én is így vagyok vele, ha nem is tetszik néhány apróság, nem foglalkozom vele, csak funkcionalitásban ne legyen probléma.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
wmati
addikt
válasz azigazimoris #72818 üzenetére
Nekem nem Android teló " Valami hiba történt. Kérjük próbáld újra"
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz azigazimoris #72818 üzenetére
IOS-on most működik.
-
lupus_l
aktív tag
válasz azigazimoris #73565 üzenetére
Hamarosan lesz VoLTE
Elég nagy a mozgolódás a 4G hálózattal kapcsolatban (LTE Advanced fokozatos bekapcsolása), nem lepődnék meg, ha pár hónapon belül hivatalosan is menne a VoLTE - igaz májusban már kirakták sajtóanyagként, hogy sajtónyilvánosan VoLTE telefonoztak.3G fejlesztésről úgy tudtam, hogy teljesen leállt. Ezek szerint nem?
-
herrká
senior tag
válasz azigazimoris #73890 üzenetére
Sajnos nem. Kérte az Asszony, mert mondtam neki. De az átvevő kishölgy azt mondta ő még ilyet soha nem írt és nem is kell neki ilyet írnia! Meg sokan várnak idő sincs rá stb! A nej meg annyiban hagyta...
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz azigazimoris #74598 üzenetére
Szerintem a biztosítási szerződésedben benne van, hogy miként áll helyt a biztosító. Nekem még nem volt készülékbiztosításom. De az biztos, hogy felújított készüléket is adhatnak, ugyanis a biztosítás lényege az eredeti állapot helyreállítása, márpedig te már használtad a készülékedet, tehát ha teljes 2 év garanciával kínálnának meg, az káron gazdagodás lenne. A készüléked lehet, hogy fizikailag vadonatúj, de jogilag nem az. Nekem sem indult újra a garancia a második évben cserélt fődarabok miatt, pedig apránként az egész Note 4-emet kicserélték, jószerével a keret meg a hátlap maradt az eredeti.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
addikt
válasz azigazimoris #75077 üzenetére
Megőrzi a felszín alatt a régi szép időket
Az a baj, hogy még azt sem, mert anno ezekhez a kiemeltségi szintekhez Forintban kifejezett kedvezmény is társult, platina szinten n em is kevés.
Most meg valóban a patina sokkal jobb kifejezés lenne.
(#75078) szilva01:
A webshopot ezen a számon tudod elérni: 003630/9303030
Jó, mert nem kell a sok szöveget végighallgatni, és a problémát sem kell többször elmondani, mivel egyből tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
őstag
válasz azigazimoris #75813 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
tsteve
senior tag
válasz azigazimoris #83587 üzenetére
szerintem itt valami nem stimmel, mert az érvényes ÁSZF szerint:
*A Mozaik díjcsomagok havi díja 100%-ban lebeszélhető alapdíjas hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve felhasználható SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön, valamint EU roaming helyzetben. A havidíj hóközi aktiválás, díjcsomag-váltás és kikapcsolás esetén időarányosan számlázódik.
Honnan veszed, hogy roamingban is lebeszélhetőek a perceid?
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz azigazimoris #83606 üzenetére
ne ragadj ki félmondatot, az egész szöveg igy szól:
*A Mozaik díjcsomagok havi díja 100%-ban lebeszélhető alapdíjas hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve felhasználható SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön, valamint EU roaming helyzetben. A havidíj hóközi aktiválás, díjcsomag-váltás és kikapcsolás esetén időarányosan számlázódik.
Ez a hivatalos...
Uraim! Szavazásra teszem fel, ez alapján roamingban lebeszélhető a Mozaik havidija?
Mellesleg a sokkal korábbi ASZF verziókban is pontosan ez a szöveg szerepel, nézd csak meg.
Ha te tudod jól, akkor ez végig így működött...[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
aktív tag
-
AcCEsS
senior tag
válasz azigazimoris #85797 üzenetére
Háááát, ettől nem lett jókedvem! Persze az infóért ezer köszönet!
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz azigazimoris #85797 üzenetére
Nekem is napokig tartott, míg jóváhagyásra vár volt a rendelésem státusza, aztán egyszer csak átváltott "szállítás alatt"-ba. Szerintem ki kell várni. Könnyű mondani persze, előtte én is türelmetlen voltam.
-
sakrafmada
csendes újonc
válasz azigazimoris #85856 üzenetére
jol megcsuszhattak 2 het alatt. bent meloba maj. 8-an neten rendeltem huseghosszabitassal egy i7-et, maj. 10-en mar hozta is a GLS. ugyhogy, befogom a pofamat :-O
-
k-adi
nagyúr
válasz azigazimoris #85856 üzenetére
A fenébe. Szerintetek ez nyár közepére helyreáll vagy akkor lesz végképp a káosz csúcson a nyári szabadságok miatt stb,...?
-
Dyingsoul
veterán
válasz azigazimoris #86121 üzenetére
De milyen jelszó? A rendelés során nem adtam meg jelszót, regisztráció nélkül vásároltam. Ott csak címet, nevet, telefonszámot és email címet kellett megadni. Az emailben nem tudom mit küldenek ki hiszen rossz emailt adtam meg.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz azigazimoris #86123 üzenetére
Nincs szerződésem. Készüléket vásároltam, listaáron, regisztráció nélkül, szerződés nélkül. Lehet így is vásárolni a honlapjukon.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Zeki
nagyúr
válasz azigazimoris #86136 üzenetére
Aztaqrva! A jutalékért már mindent? Lehet utolsó munkanapja volt, és meg akarta nyomni a jutalékát....
-
Dyingsoul
veterán
válasz azigazimoris #86136 üzenetére
Bementem ma, az asztalra csaptam és lám kinyomtatták a számlát, de nagyon nehezen. Sajnos meg kellett emelnem a hangom és a végére 4 ügyintéző foglalkozott velem, de érdekes módon amit tegnap egy órán keresztül nem tudtak megoldani annak ma 5 perc alatt lett eredményes megoldása. Szégyen ez a Telekom de komolyan. Az ott dolgozók többsége 8 általánost sem végzett el. T online felületén az ügyintézővel kapcsolatosan egy panaszt is le fogok adni mert ennyire inkompetens dolgozót még nem láttam (tegnap átvételkor arról tájékoztatott először, hogy nem kérhetek függetlenítést a készülékre, majdnem visszamondtam ott helyben a rendelést, úgy jött oda egy másik ügyintéző és mondta, hogy de kérhetek)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen