- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Igen, kotelezo, ha huseget irsz ala.
Fizetni csak akkor kell, ha a husegido lejarta elott felbontod a szerzodesed.
szerk.:
Az megint egy masik tortenet, ha a csekket nem fizeted.[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
Comes
tag
Most járkálok a weboldalon, és felcsillant a következőn a szemem : http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/vasarlasi_utmutato/hasznos_tudnivalok/kotber_uj#question2 .
Kötelező a kötbér vállalása ezek szerint ?
Egy Sony Xperia T v. Z esetében mire számítsak ? Mert ugye, ha ez igaz, akkor a havidíjakon kívül ezt is fizetnem kell(ene)..
Szerintetek ?
ASUS ROG 850W - ASUS Crosshair VIII Dark Hero - Ryzen 9 5950X - 128GB Kingston 3200Mhz DDR4 RAM -ASUS TUF RTX 4080 16GB
-
-
Comes
tag
Sziasztok !
Kérdésem a következő lenne, olvastam, hogy a kamatmentes hitel igényléséhez szükséges a MUNKÁLTATÓI IGAZOLÁS. A szolgáltató adja a papírt, amit nekem kell a munkáltatóval "kitöltetnem" v. nekem kell kérnem alapból a munkáltatómtól ?
Válaszotokat köszönöm
ASUS ROG 850W - ASUS Crosshair VIII Dark Hero - Ryzen 9 5950X - 128GB Kingston 3200Mhz DDR4 RAM -ASUS TUF RTX 4080 16GB
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Bementem ma a T-mobil üzletébe, hogy kössek egy NetNRoll S előfizetést határozatlan időre. Mondták, hogy akkor 35,000Ft-ot kell fizetnem, amit nem írnak jóvá, mert nem kötök hűséget. Mondtam, hogy hűségre én nem kötök semmit, kiröhögtek, igazából leszartak, mondták hogy telenornál is kell fizetni. Átcammogtam, megkérdeztem, náluk 990Ft-ot kell fizetni amit jóváírnak.
Mi az igazság?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Keksz
senior tag
hali,
smsgateway sehogy sem megy t-mobile hu-nál?
azaz mobilszám@*.t-mobile.hu címre küldtött email megjön smsként?
köszi! -
St3ven
addikt
Dominósként van egy Go!Net M csomagom, ami a My T-Mobile szerint márc. 1-én újul meg.
Működik az, hogy én feb. 28-án lemondom az M-et, és aznap megrendelem akciósan az S-t? Attól félek, hogy márc. 1-én már nem lesz így aktiválható az S.
Szóval lehet az egyik csomag lejárta előtt megrendelni egy másikat?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
BroCreSt
aktív tag
válasz bubi92 #25770 üzenetére
Most is!
A mobilelőleg bekérés meg szerintem ügyintéző függő.
Tőlem nem kértek S3-ra, pedig akkor nem volt még előfizum, de a személyi másolatát sem kellett elküldeni
e-mailben, faxon, vagy postán nekik.A haverom is akart egy S3-ast, tőle 60e. kértek, elutasította, mert akkor nem állt rendelkezésre ennyi összeg neki, ez volt január végén.
Múlt hét szerdán újra megrendelte, mert most ki tudta volna fizetni a 60e. előleget.
Pénteken hívták is, ugyanaz a játszma, személyi + lakcímkártya bekérés, hitelképesség,
és most láss csodát, semmi előleg, meg is lepődött.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
.bruszli.
senior tag
válasz Intel fan11 #25780 üzenetére
Nem,2 'akciós' közt legalább 3 hó szünet kell.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Ceges elofizum melle kotottem egy Go!Net L csomagot amiben 500MB adatforgalom van ami ugy nez ki kicsit kevesnek bizonyult.
A T honlapjan a mobiltelefonhoz ajanlott csomagoknal ez a legnagyobb.A Tablagep es Notebook melle ajanlott csomagok kozott van a Net&Roll XS csomag 2GB forgalommal.
Ez azt jelenti, hogy ilyet nem is tudok mobiltelefonhoz rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Haonta:
Törlesztőrészlet, ha részletre veszed. Akkor ugye a tarifacsomag havidíja.Vásárláskor:
Kezdőrészlet.
Aztán, ha kérnek a hitelképességi vizsgálaton mobilelőleget, akkor plusz még azt.Megjegyzés: A mobilelőleg teljesen feforgalmazható. Tehát, ka ezt kérik, akkor amíg el nem fogy, addig ebből az összegből kerül a tarifacsomag díja levonásra. Így gyakorlatilag nem kell a tarifacsomag havidíját fizetni addig.
-
Intel fan11
őstag
Go NET S net díjcsomagom van! Ami első 2 hónapra 90 FT utána 600. Ha én 2 hónap után lemondom utána újra lekötöm akk megint az első 2 hónap 90 ft lesz?
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
Comes
tag
válasz polonic #25777 üzenetére
Most kicsit összezavarodtam.. :$ Akkor, ha szeretnék előfizetéssel telefont venni , milyen fizetési kötelezettségek terhelnek ? Így màr vilàgosabb lesz minden szàmomra..
-
Comes
tag
válasz polonic #25774 üzenetére
Nincs. Most leszek először előfizus. Ha esetleg kernek akkor az par honapig kivaltja a készülék törlesztőjét , azaz addig csak a dijcsomagot kell fizetnem ?
-
Phreetsie
tag
"Felhívjuk figyelmét, hogy a szerződéskötés feltételeként a készülék árán túl mobilelőleg befizetése szükséges. Az előleg minimum értéke 10000 Ft. Kiemelt ügyfeleinknél eltekinthetünk a mobilelőleg befizetésétől. Amennyiben szükséges a mobilelőleg befizetése, annak pontos összegéről a telefonos adategyeztetés során tájékoztatjuk Önt. A mobilelőleg 100%-ban leforgalmazható."
elvileg csak aranykartyasok es platinasoktol nem kernek.. en ketszer vettem elofizut es nem voltam sem arany, sem platina. mindketszer kertek tolem 40ezer eloleget. mondjuk en mindenbe peches vagyok, szoval nem csodalkoztam. pedig sehol sincs hitelem + egyik szolgaltatonal sem voltam elofizus sohase /t-home-nal sincs multam/. mondjuk en mozaik xs dijcsomagot kertem es az kisebb es megis annyit kertek.. mindegy, legalabb sok ideig nem kell havidijat fizetni /persze, ez csak az en tapasztalatom/
[ Szerkesztve ]
Lumia 710 BLACK | vodafone HU
-
.bruszli.
senior tag
válasz bubi92 #25770 üzenetére
Itteni tapasztalatok alapján írtam.
15 éve vagyok W->T-s...szóval ha valami csoda folytán náluk vennék készüléket és írnék alá hűséget,szerintem akkor nem kérnének előleget.(#25772) Comes . . A mobilelőleg egyszeri,ha kérnek egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Comes
tag
Tehàt összefoglalva : telefon törlesztési dij + dijcsomag (mozaik s) + esetlegesen mobileloleg ? kb. Ezeket kell fizetnem havonta ? Nagyon ujonc vagyok e téren..
-
Comes
tag
Sziasztok!
Nemsokára szeretnék új előfizetőként mobilt vásárolni, a kiválasztott telefon a Sony Xperia T.
A következő lenne a kérdésem, a lentebb említett opciókkal (Telefon törlesztés 10 hónap x 10.971 Ft + Mozaik S díjcsomag 5400 Ft-os havidíjjal) kell-e mobilelőleget fizetnem az egyszeri belépési díjon , valamint a 10.971 Ft-on felül, avagy sem? Mivel nem látok a 2 összegen kívül semmi erre utalót.
Egy összegben
T-Pontokban és partnereinknél:121 900 Ft
Webshop teljes ár: 109 710 FtKamatmentes részletre (THM: 0%)
Teljes ár: 109710 Ft
Kezdőrészlet: 10 971 Ft
Törlesztések: 9 X 10 971 FtVálaszotokat előre is köszönöm.
-
Sanyi.mTs
addikt
Egy kis megerősítés kellene, h jól tudom-e a következőket.
adatok:
N: német mobilszám, és Németo.-ban tartózkodik
M: magyar mobilszám (tmobile), és Mo.-n tartózkodik.N hívja M-et és beszélgetnek. Ilyenkor csak N fizet, míg M a fogadott hívásért nem, ugye?
-
guppy_83
tag
Sziasztok,
Akinek ideje engedi, legyen szíves pár hasznos tanáccsal ellátni, mert én már kezdem nem érteni Mo. egyik hanem a legnagyobb mobilszolgáltatójának hozzá állást.
Ez a hétvégén elküldött írásos panaszlevelem, amire izgatottan várom a választ.https://docs.google.com/document/d/1XJTT7R3yQlKnKkWpC4GogcPhT1nrcbG_ahwqLfrVSxs/edit?usp=sharing
Előre is köszönöm a tanácsokat, hozzászólásokat!
További szép napot!
...olyan még sohasem volt hogy semmi sincs...
-
BroCreSt
aktív tag
Mi változik minden hónapban az ÁSZF-ben?
Mert a T, meg a Blue minden hónapban küldi az SMS-t, hogy 1.-től módosul az ÁFSZ.
Hihetetlen..
Ennyire ne unatkozzanak..Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy holnap tervezem befizetni a számlámat. Megoldható ez T-Pontban úgy is hogy Távszámlám van és nem csekken kapom? Ergó banki átutalás. Nem lenne kedvem még ezzel szórakozni, hogy feltegyem a pénzt és onnan utaljak hanem akkor egyből készpénzben fizetnék.
Előre is köszönöm a segítséget!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Van egy Vode előfizetésem aminek már lejárt a hűségideje és holnap megyek a T-hez, a számom is átviszem.
Miket vigyek magammal az okmányokon kívül, illetve a T-nél elintézik nekem a számátvitelt is vagy a Vodához is be kell mennem?
Remélem reggelig kapok választ itt.
Köszi.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
MODERÁTOR
válasz turbobusa #25756 üzenetére
De nem az a lényeg, hogy megtalálja-e valaki és ő használja, hanem az, hogy sima elvesztéssel, szerintem hiába mész be, mert nem tudod bizonyítani, hogy elvesztetted, ellenben a lopással ,amit a rendőrség úgymond igazol neked...
Közben Kali gyorsabb volt..
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz turbobusa #25756 üzenetére
az a baj, hogy elvesztés esetén nem lehet rendőrségi feljelentést tenni, a szolgáltató pedig feljelentési jegyzőkönyvet kér!
sőt, körözést sem adnak ki a készülékre, ha elvesztés történt!
bűncselekmény (rablás, lopás...stb) esetén van mód a letiltásra, először rendőrségi jegyzőkönyv, majd azzal irány a szolgáltató, elég gyorsan intézik!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Most akarok venni majd egy új mobilt, Samsung s Apple közt nézelődtem, bár most nem ez számít lényegesnek. Ha teszem azt elhagyom a mobilt akkor mennyibe kerül az a szolgáltatás, hogy adjanak egy zsír új készüléket ugyanabból a típusból? Havi díja érdekelne, illetve, hogy az új mobil esetén mennyit kellene fizetni..?
-
polonic
félisten
Videki 2g lefedettsegrol mi a tapasztalat ugy altalanossagban?
Most utazom eppen es Godollo kornyeken azert voltak jicskan vakfoltok.
-
kp78
addikt
válasz Vadmeggy #25748 üzenetére
Nem mindegy, hogy milyen csomagról van szó, van ahol 1-31-ig, de vannak mobilnetes csomagok, ahol nem.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Vadmeggy
aktív tag
Sziasztok!
A tmobile hónap első napjától a következő hónap első napjáig számolja az adatforgalmat?
Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.
-
-
legenda
válasz dedike #25741 üzenetére
én egy szóval sem mondtam, hogy teljesen rendben vannak a függetlenítési árak, de ugye a szolgáltató nem feltétlenül a készülékek eladásából él, hanem inkább a szolgáltatások értékesítéséből, amin pedig kevés a nyereség, vagy másnak tesz/tenne vele szívességet, azzal ugye kevésbé szeretnek foglalkozni - és ez nem csak adott szolgáltatóra igaz...
raziel01; 1997 áprilisa óta nyomom ezzel a szolgáltatóval - illetve jogelődeivel -, több mint 20 mobilteelfont vettem már tűlük, mondhatni mindig a drágább kategóriából, és sosem okozott problémát függőn eladni, bár volt néhány olyan is, amit függetlenül adott a szolgáltató.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tomy86
addikt
válasz dedike #25741 üzenetére
+ 1 szavazat
Nem tudom, hogy ez a lista mennyire fedi a valóságot, de ha igen, akkor magasan a T kéri a legtöbbet a sim lock feloldásért. -
addikt
Meg ne haragudj, de ezek a "függetlenítési" árak már a hatalmas pofátlanság kategóriájába tartoznak!
A normális az lenne, hogy a lejárt hűségidejű készülékek függetlenítését ingyen, vagy mondjuk ezer forint ügyintézési díjért elvégeznék, ha már egyszer így, vagy úgy, de kifizetted az árát a készüléknek! Persze tisztában vagyok vele, hogy nem jótékonysági intézményt játszanak, de ezek a függetlenítési árak a lehúzás és a sz@rrágás kategóriájába tartoznak. Érdek vagy nem.
Szerintem.
Persze tarthatnánk róla szavazást, ki hogyan gondolja....
Jó szerencsét!
-
hermanyi
addikt
elöfizus
De amit írtál kicsit vicces összeg Akkor inkább megy a kukába nem ér annyit a telefonAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
Urak egy egyszerű kérdés van egy T függő SE mini pro telefonom ami T függő . A kérdés ,hogy nem tudjátok e ,hogy a T mennyiért függetleníti ki?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
legenda
kap a t-mobile egy pirosat; tegnap délelőtt rendeltem webshop útján egy xperia z telefont, hétfő délutánra - következő munkanap - igazolták vissza a ppp átvételt, erre jön hajnalban (04:38) az sms és e-mail, hogy megérkezett az átvételi helyre, így át is vettem délelőtt.
olvastam régebben 1430 tollából (billentyűzetéből), hogy gyors a dolog ha budapesti ppp, ráadásul 0-24 üzemidős omv esett útba, ezért oda kértem, de ilyen hajnali kiszállításra nem gondoltam volna, pláne szombaton!
ja, és délután már jött is az sms, hogy a 120 díjmentes perc hálózaton belüli kedvezmény is aktiválva lett![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
prannk
őstag
Amikor új telot veszek és kapok 120 díjmentes perecet. Azt meddig tudom elhasználni? Meddig szól? Az adott hónapra?
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok! At szeretnek iretni egy elofizetest mas nevere. De van rajta 1husegido illetve 1 ev tarifahuseg. Milyen feltetelei vannak es mennyibe kerul? Koszonom a segitseget!
-
St3ven
addikt
Aki bekapcsolni se tudja a számítógépet. Viccet félretéve, azért sokan. Pl. nekem T irányba havi 30 sms ingyenes. Nem fogok kikelni az ágyból, hogy sms-t írjak. Meg így megvan a komplett társalgás a telefonomon.
Konkrétan arra kellene, hogy értesítést kapjak a beérkező emailekről. Feladó, tárgy. Nekem ennyi elég lenne.
De most komolyan, még a horvátoknál is van.
-
St3ven
addikt
Mi a T-Mobile mail-to-sms gateway címe?
Egyáltalán van a magyar T-nek ilyen? Mert az osztrák, német, amcsi T-Mobile-é megvan csak a magyarét nem találom sehol.
-
szilard28
aktív tag
válasz Fitzgerald #25715 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/voip_telefonalasrol_beszelgessunk/friss.html
3,5 ft-os percdíj bárhova a freevoipdeal-lel.
-
motoflug
őstag
válasz szabogabor10 #25712 üzenetére
Koszonom,mukodott
-
addikt
válasz csemberlen #25716 üzenetére
És a Domino díjcsomag percdíjai hasonlítanak a hánydékhoz....
Jó szerencsét!
-
csemberlen
őstag
válasz Fitzgerald #25715 üzenetére
Perc alapon megy a hivás, te sokszor beszélsz röviden, vagy 1p10mp-et.
Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
Fitzgerald
veterán
Hali!
Azt mondja mar meg nekem valaki legyszives, hogy hogy a rakba jon ki 93.75 forintra az atlag percdijam Dominoval? Nem tudom pontosan melyik csomagom van most, az ami alapbol be van allitva amikor megveszed a kartyat. 24 perc kimenom volt. Ennek kb. 60%-a halozaton belul, olyan 35% vezetekes halozatba, a maradek kb. 5% Telenor. 3000-et toltottem a kartyara, es 760 forint maradt rajta. Es igen, Androidot hasznalok, de a mobile data ki van kapcsolva. Mokasak ezek a percdijak...amikor Angliabol hazahoztam anno a Vodafone-os kartyamat, azzal kedvezmenyesebben tudtam beszelgetni itthon (!), mint a hazai szolgaltatok szolgaltatasaival. Rohej.
Melyik Domino csomagot tudnatok ajanlani, amivel halozaton belul tudok a legkedvezmenyesebben beszelni, foleg delutan, illetve este?
Koszi!
-
Wa2x_
veterán
-
veterán
-
motoflug
őstag
Vettem egy új független készüléket(Xperia U).A mobilnethez milyen beállításokat kell megejteni,hogy működjön?
-
addikt
Örömmel (?) tapasztaltam, hogy nem tudnék semmilyen módon készüléket rendelni a Webshopból egy lejárt hűségidős, nem aranykártyás, Fun díjcsomagú előfizetés mellé....
Jó szerencsét!
-
veterán
válasz polonic #25707 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. Nem a túlterheltség miatt nem nőtt a sebesség, hanem mert egyszerűen nagyon kevés a HSPA+ cella. Szekszárdon is csak a déli városrész néhány pontján mértem ~9-11/2,5-3 megát. Budapesten is hasonlóan rossz a helyzet.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
qfm
őstag
Sziasztok,
vettem 2 hónap híján 2 éve egy like előfizetéses kártyát, telefon nélkül. Most gondolkozok rajta, hogy vennék egy telefont erre az előfizetésre. A probléma viszont, hogy már nincs diákim. Ha webshopból rendelem meg, 2 év hosszabbítással, akkor is kérik a diákit? Hogy ellenőrzik le abban az esetben? Vagy mi történne ebben az esetben?
Köszönöm
-
polonic
félisten
-
kp78
addikt
válasz polonic #25696 üzenetére
A stick amúgy tudná egyáltalán a 7,2-nél nagyobb sebességet?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csocsó - minden, ami az üveg alatt van
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Analóg fényképezés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással