- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
luke.
aktív tag
Webshopba lehet csak előfizetést rendelni mobil nélkül PPP átvételel? Csak azért, mert ott több lehetőség van a telefonszámok válogatására. Jól tudom, hogy csak előfizetésnél nincsen hűség?
[ Szerkesztve ]
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
luke.
aktív tag
Imádom a rózsaszínt!!! 2 hetet várok rá, hogy fölhívjanak a webshop rendelés óta. A 45 ezres mobilra (egybe nem részletre) kérnek +20 ezeret, mert nem bíznak bennem plusz az előfizetésre 10 ezer előleg... tehát a 45 ezerből rögtön lett 75 ezer! Mondom a csajnak nem gond kiperkálom csak várja meg az 5.-ét, hogy a válasz megérkezzen az ügyfélszolgálattól a függetlenítéses dologban és akkor ha megfelelő a dolog mehet a biznisz. Azt mondja oké, erre kapom az emailt, hogy rendelés törölve.
No komment, hogy én várok 2 hetet (14.-én rendeltem) ők meg pár napot nem tudnak 75 ezerért.(#24996) lugosi Sőt SMS kézbesítés jelentő is van: *a#
[ Szerkesztve ]
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
luke.
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #24811 üzenetére
Nem kaptam föl magyarból mindig szar voltam, ez az igazság! Bár az utóbbi 5 évben javulgatok...
-
luke.
aktív tag
-
luke.
aktív tag
válasz raziel01 #24801 üzenetére
Ha elolvasod az apróbetűs részt akkor ott van, hogy a garantál fel- és letöltési sebesség 0 kb/s.
-
luke.
aktív tag
válasz tollhegy #24797 üzenetére
Próbálj meg egy harmadik cserét, ha annak is ilyen a minősége akkor az összeg levásárlásába inkább belemennek, mint a visszafizetésbe. Az meg egyértelmű, hogy ilyen összegeknél kifogástalan minőséget kell, hogy kapjál.
-
luke.
aktív tag
Sok esetben az új azt jelenti, hogy felújított javított, itt is történnek ilyenek gyártói utasításra. Egy IMEI vagy S/N, P/N csere meg pikpak megvan.
[ Szerkesztve ]
-
luke.
aktív tag
El vagy tájolva! Nincsen olyan, hogy T-Mobile, Telenor, Vodafone, AT&T, Virgin... szervíz. Mind egy helyre megy, globális szervízekbe amikkel szerződést kötöttek. Ezek a szervízek meg a gyártótól kapják az utasításokat, minőségi, szerelési és mindenféle kritériumokat.
Itt nálunk HTC, RIM, Huawei (ZTE is lesz lehet) javítás van jelenleg Európa összes országából jönnek telefonok. Minden az adott gyártó előírásai szerint történik, nincs semmi kamikaze akció.+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
luke.
aktív tag
válasz tollhegy #24786 üzenetére
Mivel már a gyártból úgy kapják meg a tulajok sok esetben, hogy kopott oldalt ezért lehet inkább radír, mint telefon.
(#24787) .bruszli. A probléma mindíg a driver szokott lenni, de ha szerencséd van és találsz akkor működik. Több tabletet néztem és az a tapasztalatom amit írtam.
(#24785) kali Szervízben dolgozom tudom mit jelent a csak cserélünk nincs javítás dolog, meg a többi.
[ Szerkesztve ]
-
luke.
aktív tag
válasz .bruszli. #24782 üzenetére
Tapasztalatom az, hogy a tabletek úgy vannak megalkotva direkt, hogy NE legyen kompatibilis. Ha mobilnetet akarsz tableten akkor direkt 3G verziót kelljen vegyél.
(#24771) tollhegy A T által adott cserekészülék át lett véve, a helyszínen kellett volna jelezni a problémákat. Ha beadod garanciába akkor a szervíz a kopást természetes ehasználódásnak veszi (több tesztben volt, hogy használatnál kopik) a gombot meg cserélik rajta vagy javítják, de lehet az is használatból eredő lötyögés.
[ Szerkesztve ]
-
luke.
aktív tag
válasz szilard28 #24716 üzenetére
Nem nem ők tiltják, ők akkor tiltanák ha Blue-s függetlenitett mobillal nem tudnál fölmenni T-re... Tőlük csak arra voltam kíváncsi gerincesek-e, mert nem létezik nem tudják mi miért van.
-
luke.
aktív tag
Blue mobil válasza arra, hogy miért nem lehet a volt T-Mobile függő, hivatalosan függetlenített készüléket használni a Blue Mobile-nál. És, hogy tudnak e valamiféle IMEI lock-ról vagy adatbázisról amiből ki kellene szedni az IMEIt hivatalos függetlenítés után, hogy működjön.
Amúgy meglepő 1 nap alatt válaszoltak. A T-Mobile válaszára még várok.+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
luke.
aktív tag
Ha megjön a válasz a függetlenítés ügyben, a Blue Mobilos dologról, akkor igérem közzé teszem itt, hogy mindenki lássa.
-
luke.
aktív tag
válasz pepe091 #24650 üzenetére
Kivárom, addig nincs biznisz... De lehet utána sem, az a válaszoktól függ. Az email azért kell, mert amit szóba mondanak azt le lehet tagadni.
-
luke.
aktív tag
Engem ma hívtak, 6 napja rendeltem. Viszont ma reggel írtam, kérdeztem az ügyfélszolgálattól függetlenítés témában arra még nem jött válasz. Azok után amit itt olvastam megvárom a válaszukat és utána eldöntöm tartom e a rendelésemet. De a részleges függetlenítés miatt nem valószínű, hogy marad a rendelés, mert hosszútávon ez van tervben...
-
luke.
aktív tag
válasz sifarr #24617 üzenetére
Nos ez felvet némely problémát. A héten kedden rendeltem egy SGS Advance-t (5 napja arra nem méltatnak, hogy felhívjanak), későbbi terveim között van a hivatalos függetlenítése. Ha a hivatalos úton sem lesz független akkor az eléggé aggályos ha az ember kifizeti az árát. Így lesz pár kérdésem ha netán fölhívnak az egyeztetés ügyében.
[ Szerkesztve ]
-
luke.
aktív tag
válasz sifarr #24607 üzenetére
Én nem találtam olyat ÁSZF-ben, hogy a sim lock feloldás azt jelentené, hogy nem müködik minden szolgáltatónál a készülék.
-
luke.
aktív tag
Komolyan függetlenítés után a független mobilba nem működik bármilyen SIM kártya? Ez mi?
-
luke.
aktív tag
Az a dátum minden nap tolódik egy nappal. Szerintem kedden rájuk boritom az asztalt, itt vannak 5 percre tőlem! Arra nem méltatják az embert, hogy telefonáljanak mi is van...
-
luke.
aktív tag
-
luke.
aktív tag
válasz #40993792 #24566 üzenetére
3 napon belül bármikor visszaviheted, de lehet ez csak cserére vonatkozik ha rossz.
(#24568) lugosi Emelkednie kellett.
[ Szerkesztve ]
-
luke.
aktív tag
Én már 5 napja várok arra, hogy fölhívjanak... A rendelésemet visszaigazolták 23.-ai délutáni szállítással, ezt teljesíteniük KELL ebben az esetben. Az érdekesség az, hogy a nyomon követésnél sokat tolódott ez a dátum...
[ Szerkesztve ]
-
luke.
aktív tag
ANDROID??? A garanciád az alaplap cseréjével újrakezdődött. Ha nem akaplapot cserélnek akkor az adott cserélt alkatrész garanciája kezdődik előről.
Én még mindíg azt tanácsolom, hogy keresd meg a fogyasztóvédelmet hátha tudnak megoldást mondani. Esetleg a mobil üzletbe írhatnál a panaszkönyvbe, ezt a fogyasztóvédelem minden esetben kivizsgálja.+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
luke.
aktív tag
válasz BroCreSt #24501 üzenetére
SGS Advance fekete, nekem az S3 túl kerek formájú.
Röhelyes, hogy ott akarok hagyni náluk 40 ezret + 10 ezer a bizalmi előleg, és arra nem méltatják az embert, hogy felhívják. Ezek után előjön a félsz, hogy nehogy valami majd nem stimmeljen a kütyűvel (sérült, pixelhiba...) és egy újabb tortúra legyen.
Amúgy az SGS Advance baromi jó árban van most.[ Szerkesztve ]
-
luke.
aktív tag
3 napja rendeltem webshopból, az email megjött a rendelés beérkezéséről, de még mindig "jóváhagyás alatt" státuszban van. A bla bla
"Munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt a 3630xxxxxxx telefonszámon (munkanapokon 8 és 16 óra között) adategyeztetés céljából. Kérjük, várja munkatársunk jelentkezését, mert ameddig nem sikerül elérni Önt, kollégáink nem tudják megkezdeni rendelése feldolgozását."szöveg ellenére nem hívott föl a 3 nap alatt senki, hogy egyeztessen.Mindenkinek ilyen sokáig tart? Lehet nem is fognak hívni csak kiszállítják az emailbe szereplő, általam választott időpontban?
(#24498) ANDROID??? Esetleg fogyasztóvédelemmel konzultáció, hogy mik a lehetőségeid. Ingyenes, lehet segít.
[ Szerkesztve ]
-
luke.
aktív tag
válasz polonic #24441 üzenetére
Lenne egy kérdésem. Ha webshopba rendelek kihozza a futár vagy átveszem valahol... probléma van a készülékkel (törött, karcos lcd, bármi) akkor ezt tudom intézni egy t-mobile üzletben?
-
luke.
aktív tag
Akkor elvileg az eredeti tulaj kérésére az átírás lehetséges (készülék+előfizetés), de hivatalos függetlenítés csak a hűségidő leteltével.
-
luke.
aktív tag
válasz raziel01 #24162 üzenetére
Ott az adás-vételi szerződés akkor nem tehetik meg, hogy nem állnak szóba... ez esetben át kell írniuk. Lehet bonyolúltabb a dolog mint elsőnek gondoltam. A hűségidő az előfizetéshez, készülékhez, vagy személyhez kapcsolódik?
-
luke.
aktív tag
Ha mondjuk veszek egy olyan készüléket ami sejthető (t-mobilos 2 év gari, új), hogy tartozik egy előfizetéshez amit a korábbi gazdája használ. És ezt beviszem, hogy függetlenítsék ki akkor megcsinálják, vagy az előfizetés alapján nyilvántartásban van a készülék, hogy ezt csak 2 év múlva csinálhatják meg?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest