Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
mester0077
üzenetére
Ezt olvasd el! A biztosítást nem csalásra találták ki. Egyben biztos lehetsz, a biztosító okosabb, mint te.
-
válasz
mester0077
üzenetére
tényleg komolyan kérdezed ezek, így nyilvánosan?

arról nem is beszéve, hogy több t-s illetékes is jelen van...
legközelebb vigyázol rá jobban, nem pedig jogsértés útján kellene helyrehozni azt, amit elcsesztél!
az ilyen dolgok miatt nem csoda, ha azt az esetet is hatszor vizsgálja a szolgáltató, ahol tényleg jogos lenne a csere, illetve emiatt szigorítottak már a szabályozáson, meg drágultak a díjak! -
törölt tag
válasz
mester0077
üzenetére
Valamennyit biztos kell fizetned +ba
-
mester0077
csendes tag
válasz
mester0077
üzenetére
Megha Átmegyek teszem fel egy autóval rajta akkor semmi illetéket nemkell fizetnem hogy a telefont kicseréljék?
-
mester0077
csendes tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Értem ésha beáztatom megadja magát a készülék?
-
Soulfly842
addikt
Ezek csak esztétikai hibák és nem akadályozzák a készülék rendeltetésszerű használatát...

-
MurdR
veterán
válasz
mester0077
üzenetére
Egy mostani tapasztalat: havernak SGSPlus leesett, kipattant a sarka, van biztosítása, de semmit nem akarnak vele csinálni.
Azért az a havi 500huf nem azt jelenti ha legatyásítod a telefont akkor kicserélik, hanem egy kibővített garancia. Szerintem előbb foglalkoznának vele, ha átmész rajta egy autóval
-
mester0077
csendes tag
Nekem egy Alcatel OT-995 van nagyon ramatyul nézki az az igazság hogy nem vigyáztam rá és azt akarom hogy a T-mobilnál kicseréljék egy új készülékre ami karcmentes hogy ez lehetséges ez vagy mit csináljak ez a telefon előfizetéses havi 500ft biztosítást fizetek rá...Válaszokat előre is köszönöm..
-
-
MurdR
veterán
Igen. Ha beviszi szolgáltatóhoz, akkor elküldik szervízbe, és majd valamikor bekerül a szervízhez is, akik lehet hogy nem is foglalkoznak vele. Mondjuk nem tudom hogy a sonynak van e kimondott szervize ahol helyben meg tudják e mondani, hogy lesz e belőle valami.. fel kéne hívni őket.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap vettem észre sony xperia J készülékemen ,hogy a telefonak a kijelzője amire van ragasztva szélen a fekete festék vagy ragasztó nem tudom mi a bal oldalon kijelző szélén nincsen csak a fém rész látszik. 2 hónapos készülék.
Kép róla [link] piros vonallal jelöltem amire gondolok.
Garanciába ezt cseréli vajon a T-mobile?
-
Drughi
addikt
Üdv,
Olyan kérdésem lenne, hogy fekete listán voltam, egy hátralék miatt, ami törlesztve lett azóta és most szeretnék váltani szolgáltatót, vissza a T-re (telenorról)
Felhívtam a T-s ügyfélszolgálatot, ahol mondták, hogy látják, hogy a törlesztés megvolt, mikor kérdeztem, hogy tudok e vásárolni előfizetést és így akciós készüléket azt mondták lehetséges, de 40.000Ft "kauciót" kell letennem az asztalra, melyből később vonják le majd az előfizetés díját.Ez valóban így működik?
Tehát, ha kinézek a honlapjukon egy telefont részletre (max havi 4000ft) és mellé egy előfizetést (szintén max havi 4000) akkor ugyanúgy megvehetem azt mint bárki más, csak plusszban kell még letennem a 40 rugót?
vagy van még más buktató is?
MÁS: Faterom szintén T-s, de jelenleg ő még hűség alatt van, viszont ajánlottak neki valami társkártyát.
Azzal lehetséges telefont vásárolni ilyen kedvezményekkel? -
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Van egy htc one V készülékem melyet tavaly szeptemberbe vásároltam a T-mobile-ba. Mostanában előjött egy olyan problémája, hogy a kijelző magától lépked, sms írás közben önkényesen írogat olyan karaktereket amire én rá se nyomtam, szóval úgy néz ki a telefon mintha az érintő kijelző beragadna bizonyos helyeken és magától érzékelne.... ezt a problémát általában egy képernyő lezár és felold meg szokta oldani rövid időre....
Már kétszer visszavittem a telefont szervizbe, mivel garanciás, mind a kétszer elmondtam mi a panaszom és eddig zsinórba 5 hétig nem tudtam használni a telefont mert folyamatosan a szervizbe volt és először szoftvert frissítettek, majd ROM-ot frissítettek. Persze ezek sem oldották meg a problémát, azon már nem is idegesítettem magam, hogy cseretelefont egyszer sem tudtak adni, hiába mondtam, hogy máshogy pedig nem tudnék telefonálni...... Most visszakaptam de hétfőn megint viszem vissza a telefont hogy most már igazán meg kéne csinálniuk, mert ez nem állapot!!

A hibáról itt egy video:
[link]Az egyik kérdésem az lenne, hogy hivatkozhatok-e a videóra, mint hiba bizonyításra, mert nem mindig jön elő magától ez a hiba, szóval amilyen pechem van tuti, hogy a szervizes ember előtt fog jól működni a telefonom.....
A másik kérdésem az lenne, hogy ha ilyen hosszú ideig képtelen vagyok használni az előfizetésemet, akkor van-e valami lehetőségem egyéb kárpótlásra, vagy örüljek, hogy egyáltalán valaha is meg fogják csinálni a telefont?
-
1430
senior tag
válasz
malisonX
üzenetére
A hívószámon van egy olyan szolgáltatási elem, mely biztosítja a díjcsomag kiváltását a Like-ból. Ha bemutatod a diákot, akkor gyakorlatilag ezt a szolgáltatást újraaktiválják, így újraindul a 2 év. Telefonálj be (de ne szombaton), és ellenőrzik, hogy milyen dátum látható ennél a szolgáltatásnál.
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Lájk előfizetésem kb. 1 hét múlva lejár, múlt hét pénteken ezért be is mentem egy T-Mobile boltba felmutatni a diákomat, hogy használhassam újabb 2 évre. Az ügyintéző hölgynek gőze nem volt, hogy hogy kell meghosszabbítani az előfizetésemet, így a kollegáját hívta segítségül, aki azt állította hogy sikeresen megújította újabb 2 évre. Semmilyen papíromat nem kérték el, még a diákomat sem. Ma jött egy SMS a központból, hogy menjek be felmutatni a diákot. Ezt automatikusan kiküldik azoknak is, akik közben már hosszabbítottak? Vagy elképzelhető, hogy közös erővel sem sikerült elintézniük az ügyet? Esetleg utána tudna valaki nézni, ha mondok egy telefonszámot? Nagyon köszönöm! -
törölt tag
Üdvözletem! Ha besétálok egy használtan vásárolt, T-Mobilos készülékkel valamelyik T-Pontba és az előéletéről kérdezek, annyit meg tudnak mondani, hogy tehermentes-e, vagy körberöhögnek miatta?
-
Soulfly842
addikt
A régi hoppában(2011 aug előtt kötött akciós hoppá díjcsomag) is volt limit csak ott ugyanúgy 5000 perc volt, mint vezetékes irányba, ill. a hívások 60. percéig volt ingyenes utánna új hívást kellett indítani (a régi palettában volt korlátlan).
Az újban 200 perc van, de itt már nincs hatvan perces limit. Azoknak, akik hűségidő nélkül meghagyják a régi hoppát maradhat a díjcsomag, de a hűségidő kedvezményt nem kapják meg egy szolg. esetén 4600 Huf körüli díjat jelent ez, de három esetén kb. 400 Ft-tal olcsóbb.dAnky,
Ha T-Pontos leszel dobj egy privátot nyugodtan, hátha tudok valami okosat válaszolni.
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy érdemes-e 3G-t használni ha nem is nagyon netezek a telefonon. Van valami minőségbeli különbség 3g és 2g között hivasok közbe?
-
peugeotmate
addikt
válasz
Regiee
üzenetére
Szia,
nagyban függ attól, hogy hova viszed vissza. Sokan ajánlják a Westend-ben található üzletet. Elvileg ott szokott raktáron lenni refurbished iPhone4, így 10 perc alatt máris kaphatsz "új" készüléket a hibás helyett, de változóak a tapasztalatok. Függ a raktárkészletüktől meg attól, hogy a helyszínen produkálható-e a hiba. Továbbá bármelyik nagyobb T-Pont jó választás lehet. Cserekészülék az jár, de azért jóval gyengébb telefont fogsz kapni. -
dAnky
aktív tag
Sziasztok! Dolgozik valaki a T-nél értékesítő ként? Szeretnék 1 kis információt kérni hogyan működnek a dolgok illetve hogy az 5 hetes képzésen ami Pesten történik mit oktatnak?
Privátban is jó lesz

Nagyon fontos lenne köszönöm!
-
1430
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Idézek a leírásunkból:

"Azon Magyar Telekom kedvezmények, amelyek T-Mobile-os irányba adnak kedvezményt, blue mobile irányba is érvényesek. Például Hoppá díjcsomagban ingyenes blue mobile előfizető hívása, és a T-Percek kedvezmény is érvényesül blue mobile irányba."Slyer
Én még azt is hozzátenném az előttem szólókhoz, hogy iPhone-t helyszínen legfeljebb refurbished (felújított) példányra cserélnek. -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy iphone 4-em ami még garanciális és a bekapcsológombja elromlott. Van tapasztalata valakinek hogy mennyi idő alatt csinálják meg? Illetve cseretelefont adnak addig?
Köszönöm! -
válasz
8nemesis8
üzenetére
jól tudod, arannyal vettem korábban a 18 hónap leteltével előrehozottan készüléket többször is, a telefon típusa válogatja az árat, samsung galaxy s2 esetén 6 e ft-al volt drágább, mint a teljes hűség leteltével, viszont az iphone 4s semmivel sem került többe a 18 hónapos vásárlással, mint a hűség leteltével.
valóban változott 21 hónapra, most a webshop is csak a 21 hónap leteltével kínálta fel a lehetőséget, a korábbi 18 hónap ellenében. -
pethYeti
addikt
2011 október elején vásároltam készüléket két év hűségidővel. Új készüléket vehetek a meglévő előfizetés meghosszabbításával így 1,5 év után vagy mindenképpen ki kell várnom a maradék félévet?
-
sarkanyolo2
őstag
Hát jó!

-
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
nem a szakértőségen múlik, elég elolvasni a vonatkozó (törvényi...stb) szabályozást.
-
St3ven
addikt
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Jól írta kali fórumtárs, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szerint:
7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
-
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
vagy nem...
kell hozzá hiba, és nem elég csak mondani, reprodukálni kell, illetve ami még fontos; meghibásodás kell, hogy a rendeltetésszerű használatot akadályozza, tehát egy szépséghiba kevés!Slyer; próbáld meg, nincs veszíteni valód.
szervizes üzletbe vidd, és teszteljék le. -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
A mai napon vettem egy 16gb-os i5-öt, és nem teljesen vagyok vele megelégedve. A wifi jelet a router mellett egész jól veszi, de 1-2 falon keresztül nem is látja a jelet. A családban lévő másik i5 2-es, 3-as vételt jelez, de még a full alap zte blade is 2-es erősséget jelez. Telefonálás közben eddig 2x szakadt meg, ugyanolyan körülmények között használva mint a másik i5-öt...
Van értelme visszavinnem holnap új készülékben reménykedve, vagy felejtsem el a cserét? Elég sürgős lenne a csere mert hamarosan utazok külföldre... Elvileg 3 napon belül cserélniük KELL nem?
köszönöm előre is!
-
1430
senior tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Az "automatikusan" inkább úgy értendő, hogy kérés nélkül (de emberi közbenjárással) aktiválják az előfizetést, és 1 hét körül szokott lenni, bár a ma este kezdődő rendszerátállás miatt ezen a héten lehet már nem fogják megtenni.
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung Omnia 7 telefon. T-s vagyok és 3G-t használok. Viszont ma folyamatosan hivtak süket volt a telefon, én se hallottam az illetőt, meg ő se engem. Viszont hivott később édesanyám és akkor meg jó volt, haverom megint hívott süket volt 2x is.
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
ROM-ot cseréltem a telefonon, és amikor rányomok, hogy scann network azt írja, hogy hibás, és h késöbb próbáljam. APN-t próbáltam beírni,
De ettől függetlenül, kellene, hogy tudjak telefonálni nem? -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Ha webshopon vásároltam egy új előfizetést, mely aktiválás után használható, akkor aktiválásra mennyi időm van?
Még most jár le az előző előfizum, így párhuzamosan lenne 2 feleslegesen. Kicsit még várnék vele, de nem tudom, hogy meddig lehet.
Személyesen is megkérdeztem, de hülyeségeket mondtak, szerintük 2-3 nap múlva törlésre kerül.
Papírban meg annyit olvastam csak, hogy automatikusan aktiválódik ha visszaérkezik hozzájuk a dokumentum. 5 napja vettem az előfizetést. -
St3ven
addikt
Köszönöm, akkor megnyugodtam.

@pepe91:
Nem tudom, annak idején a kedvezmény miatt regisztráltam a távszámlára, kellett egy pár befizetést csinálni, hogy meg is kapjam a jóváírást, aztán ottragadtam. -
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Távszámlán 12-én (pénteken este) fizettem be kártyával a 16-i határidejű számlámat.
A My T-Mobile-ba belépve azonban a "Befizetésre váró számlák" között még mindig ez a számla fogad, az összege pedig ott virít a "Még fizetendő összeg" alatt.Eközben a netbankomon azt látom, hogy jó szokás szerint egy rakás kártyás vásárlás, köztük ez is, még nem került lekönyvelésre.
Most akkor ezek szerint a T nem is kapta meg a befizetett összeget?
Csak mert még soha nem volt késedelmes fizetésem, nem kellene egy ilyen hülyeség - egy becsúszó hétvége - miatt elszúrnom az ügyfélbesorolásomat.

-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha a 30-asra gondolsz, akkor igen.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére

-
Speeedfire
félisten
A GoNet S csomag megszűnt?

-
BroCreSt
aktív tag
Dolgoztam a G4S-nél, hát ami ott folyt, na az egyedülálló volt, bár azt a voda cseszte el, mert nem volt elég körültekintő, kinek is adta oda azt a telefont.
(Tavaly szeptemberig, meghatalmazási szerződéssel is át lehetett venni a telefont.)Egyébként a voda a futárnak mellékel egy csomag átadási ellenőrző listát, ezen pl. az is szerepel, ha a csomagot nem az veszi át, aki az előfizetői szerződésen is szerepel,
akkor minden jogi, és anyagi kár a futárt, és cégét terheli.Aztán minden adatot, ami a személyiben szerepel, szintén meg kell(ene) néznie a futárnak, hogy stimmel-e.
-
létezik, hogy valaki listaáron rendel telefont a t-től? adott árazás mellett?

elméletben persze lehetséges...
igaz, számomra akkor is gáz lenne, ha például előre kifizettem egy telefont, és nem nekem adják át, hanem illetéktelennek, és nem is kapom meg, vagy csak kifogásolható módon/állapotban.
részlet nélkül is keletkezik szerződés, ha például a hűség kerül meghosszabbításra.
az a "baj", hogy a szolgáltatónál összemosták a kettőt, akkor is csak egy átvételit kell aláírni, ha részletre vásárol az ember telefont új előfizetéssel, vagy egy meglévő meghosszabbításával, csak olyankor szerepel egy ilyen szövegrész az átvételin;
kijelentem, hogy az átvett dokumentumok (szerződések, nyilatkozatok, számlák) tartalmát megismertem és elfogadom, tudomásul veszem, hogy ezen bizonylat aláírása az átvett és tételesen felsorolt dokumentumok példányonkénti és egyesével történő aláírását helyettesíti, azzal minden tekintetben egyenértékű. -
Soulfly842
addikt
Az igaz, hogy elérhető az LTE opció bármelyik Mozaik díjcsomagoz, de ha megnézed az áprilisi változások irányvonalát, illetve a tényt, hogy már a mozaik S-en is az LTE alap net aktív, akkor elvárható lenne... Ergó, itt még egyelőre nem a kiegészítő opció, hanem a díjcsomagok paramétereinek függvénye ez és a gyakorlatban ez annyit jelenthet, hogy tényleg az ÁSZF változásokban megjelölt határidő lehet a domináns.
Olyan lépcsőfok ez, amerre még más szolgáltató nem mert fellépni, amerre még nem mertek elindulni a fejlesztések irányvonalát illetően - márpedig ha a gyakorlatban működik ez ilyen komoly népsűrűség mellett és elindul az országos 'terítés', akkor komoly lépéselőnyre tehet szert a Telekom -szerintem elég rövid idő alatt. Egy komoly népességhányadot érintő LTE lefedettség, mindenképp jó ómen lehetne.
-
nem lehet visszaélni?
0 ft-os kezdőre rendel valaki egy drága telefont, és az iratok bemutatása nélkül átadja bárkinek a futár?
mi a helyzet, ha nem az érintett veszi át, hanem illetéktelen személy, akitől esetleg nem kapja meg az előfizető a telefont? (csak azért kérdezem, mert lenne erre egy szélsőséges, de megtörtént eset...)
a futár (is) erősen megütheti a bokáját! -
Mate
nagyúr
válasz
Daffni2
üzenetére
Pontosan úgy van ahogy mondod. Egy telefont ha rendel az ember, bárki átveheti. Nagyon nem lehet visszaélni vele. De egy előfizetéssel, vagy egy sima feltöltőkártyás simmel már igen. Éppen ezért kell már jó pár éve személyi egy sima feltöltőkártya vásárlásához.
Tehát a lényeg, hogy nem a telefonhoz kell személyi, hanem a kártyához.
-
Daffni2
addikt
Nem szabad elfelejteni, hogy itt nem csak egy csomagot kell átvenni, hanem szerződést kell kötni!
Még keményebb feltételek lesznek nemsokára a sok visszaélés, sumákolás miatt, magánszemély minden szerződésköteles ügyben kizárólag közjegyző által hitelesített meghatalmazást adhat.
Megszűnik az eddig elfogadott magánokiratba foglalt meghatalmazás 2 tanúval aláíratva. -
GeoJoe
senior tag
válasz
bwin.party
üzenetére
és mit mondanál a hírközlési hatóságnak? hogy nem kaptál meg valamit amiért nem is fizettél? bónusz. ha 0 percet kaptál volna akkor se lenne helye reklamációnak. az más kérdés, hogy ennek ellenére szerintem szívesen utánajárnak és pótolnák ha normálisan áll hozzá az ember
-
válasz
bwin.party
üzenetére
a probléma - részint - adott lehet, csak stílusod hagy némi kívánnivalót maga után...

-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
kérdés: a like 300 elérhető gimiseknek is? amikor anno én csináltam, akkor azt mondták, hogy igen, de most néztem a honlapon, és csak felsőoktatás van írva. öcsém ősszel megy gimibe, és meglepnénk valami jó kis telefonnal, amihez passzolna a like 300, de így most elbizonytalanodtam.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Azért írok most ide, hogy a saját problémám megoszthassam Veletek.
Április 9.-én 15.000.-Ft értékű univerzális egyenleg-feltöltést hajtottam végre Szerencsejáték automatán keresztül. Majd az összegből hagytam 3.500.-Ftot, mert a többit univerzális vásárlás keretében elköltöttem. Mivel még áprilisban regisztráltam a T-Mobile új bónuszkedvezményére, így megérkezett a feltöltés után, hogy a bónusz perc kedvezményt megkaptam, mivel a beszélgetést választottam. Elkezdtem beszélgetni, kb. 25-30 percet beszéltem le a bónuszból. Másnap ismét univerzálisan töltöttem fel egyenlegem, melyből a fennmaradó összegből 12.500.-Ftot költöttem el univerzális vásárlásként. ITT a bökkenő.
2013-ban a telekommunizmus napjaiban élünk és a T-elekommunista weboldalon semmilyen információt nem találtam a bónusz feltételeiről, arról leginkább, hogy az újabb feltöltéskor mi történik. Mint kiderült, hogy a feltöltés után járó bónusz csak egyszer vehető igénybe, az előző feltöltéskor fennálló percek automatikusan elvesznek, így azok nem görgethetőek az újabb periódusba. Fontos, hogy amikor ezt a lehetőséget választja valaki, akkor ezeket tudja, mert a weboldal nyomorék és csicska módon nézi le a szolgáltató nem előfizetéses ügyfeleit. Mai tapasztalataim azt mutatják, hogy Pannonhalmán kb. 2 hete szar a térerő, a hívások nem épülnek fel normálisan, 20 másodperc eltelte után visszhangzik minden, eltorzul a hang és megszakad. Ja, de van HSPA is, ugye ezt említeni sem kell, hogy az eddigi 2G után már nem nézi le Ügyfeleit a Telekom. A véleményem, hogy megrugdosnék pár embert, aki miatt nem került ki a pontos részlet, aki akar bejelentheti a Hírközlési hatóságnál az esetem, privátban mindent elmondok, hanghívásaim rögzítésre kerültek.
Hozzáteszem, amikor felhívom a 1430-at mindig a szerencsétlen ügyintézőkön csattan az ostor és nem tudnak mit tenni, de őket rakja ki a szolgáltató, akiket lehet buzerálni. Szóval volna min változtatni, elsősorban nem a 4G-t pakolni, meg az Ügyfeleket átb***ni, hanem minőséget adni, ha már ilyen drága percdíjakkal húznak le minket!!!
A bónusz igénybevétele előtt mindenki hívja a 1430-at és rendesen kérdezzétek meg az Ügyintézőt, még akkor is ha sokszor direkt kitérő vagy nem pontos információkat állítva akarja lerakni a hívást.
Sok sikert minden Telekommunizmusban szenvedő Társamnak!
-
Akkor a legegyszerűbb, hogy aznap amikor tudod hogy hozzák, reggel felhívod a GLS-t, nem a T-mobile-t mert innentől ők semmit sem tudnak (mondjuk előtte sem tudnak sokat...), bediktálod a rendelés azonosítót, és kérd, hogy adják meg a futár számát, felhívod és kész. Akár még a melóhelyre is elviszi (ha ugyanabban a városban van, és nem sok plusz km-re..), ahol át tudod venni, pl ebédszünetben vagy akármikor..

Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali játékos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Assetto Corsa Rally
- OpenMediaVault
- Gumi és felni topik
- Home server / házi szerver építése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dptrsk