Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Van lehetőség a számlazárás napjának megváltoztatására? Vodafone-nál minden további nélkül weben meg tudtam most oldani, de a T-nél semmi ilyen lehetőséget sem látok.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Ha valaki egy Webshopos rendeléstől el áll 8 munkanapon belül , mennyi idő alatt írják jóvá ? Ez ebben az esetben előfizetés hosszabbítás lett volna. Mert 8 napon belül le lett adva a készülék.
-
Jah! Hogy ilyen jellegű problémák at kell(ett) volna keresni!

Szerintem ahhoz, hogy ezt egy "átlagos" olvasó csípőből észrevegye, igencsak oda kell figyelnie, vagy nagyon-nagyon értenie kell a készülékekhez...

Persze mindez a tényen nem változtat, egy ilyen kiadványt illene hozzáértőnek megnéznie/összeállítania, s nem a takarítónőnek (nem akartam előítéletes lenni) odaadni, hogy csinálja már meg...
-
Gedeon31
addikt
.
-
válasz
dedike
üzenetére
és peugeotmate; csak néhány elírás az összehasonlító táblázatban;
- az iphone 5 és 4s processzora (órajel) felcserélve
- az iphone 5 és 4s kijelzőjének a felbontása felcseréve
- az iphone 4s 32 gb verzió kihagyva, pedig nem csak 8, 16 és 64 gb verzió van
- a sony xperia z esetén a beszélgetési idő max. (perc) 11
- a sony xperia e esetén a beszélgetési idő max. (perc) 6.3
- a sony xperia tipo kijelzőjének a felbontása 320x48abba már nem is nagyon megyek bele, hogy a samsung galaxy young (gt-s6310) és a samsung galaxy
fame (gt-s6810) esetén milyen az a singe-core processzor, de ilyen elírások is vannak.
valahol kiemelik a full hd video rögzítést, máshol meg nem, pedig sok olyan telefon tudja, ahol nem írják, de igaz ez a mobil tv...stb szolgáltatásra is, így pedig nem sok értelme van az összehasonlításnak...nem írtam le minden hibát...
-
Lavar
aktív tag
válasz
St3ven
üzenetére
Hali, bocsi az értetlenkedésért, de ez engem is érdekelne.
A honlapon ezt találom a hívószámkijelzésről:"Havi díj
A T-Mobile ikon 200, T-Mobile ikon 400, T-Mobile ikon 600, Mozaik XS, Mozaik S, Mozaik M, Mozaik L, Mozaik XL, Mozaik XXL, MédiaMánia S, MédiaMánia M, MédiaMánia L, MédiaMánia XL, EcoMix, Mix, Partner 3, Partner 4, Domino díjcsomagokban díjmentes.203 Ft/hó"
Előfizus, mozaikos vagyok, akkor ez most ingyenes, vagy 203 ft/hó?
Egyébként előtte dominos voltam és ott alapból kijelezte a számot, nevet.
-
W1
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Hát igen, de ha a lakcím, név egyezik, és a személyes adatait tudom, (pontos születési idő, anya leánykori neve, stb) de majd hétfőn megpróbálom, maximum bukok pár percet.
+amúgy ha az azonosító le van kopva a kártyán, olyankor mi van?
-
Soulfly842
addikt
Az egy dolog, ha egy kártyacserénél egy olyan ügyintézőt fogsz ki, aki nem különösebben kérdez, hanem cserél is díjmentesen micro Sim-re, de vannak olyan dolgok, melyeknél több mint szigorúan kell kezelni a kötelező eljárásokat... Kártyacsere, számlainformáció, hívásrészletező, stb...
A kártyacserénél - optimális esetben - nem fognak kérdezni feleslegesen, de anélkül, hogy a te neveden lenne és a személyit villantanád semmit sem fognak tenni és ez nem a jópofiság/rosszpofiság függvénye.
Képzeld el, hogy mondjuk egy rosszakaród bemegy, kicserélteti a kártyádat, a számoddal visszaél, te hogy reagálnál erre?
Vannak dolgok, amik komoly következményekkel járnak az ügyintéző/értékesítő szempontjából, ha nem a megfelelő személynek hajtják végre... ez is olyan! Itt nem lesz olyan érved, amit eltudnának fogadni, maximum, ha
- közjegyző által hitelesített
- ügyvéd által készített és ellenjegyzett meghatalmazással battyogsz be, akkor vígan és mosolyogva segítenek édesapád jelenléte nélkül is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
St3ven
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Azt csak áprilisi tréfa gyanánt tolta be ide zoli62.

-
válasz
illes.bence
üzenetére
Ha dominóban vette azt jelenti feltöltőkártyás csomagban vásárolta, ami azt jelenti, hogy a telefon t-mobile függő, és nem részletre vette
-
válasz
illes.bence
üzenetére
Nem. Mivel dominós készülékről van szó, így 25.000 Ft ellenében a szolgáltató függetleníti Neked.
-
illes.bence
tag
Értem, és ez mit jelent? Örökké maradhatok a Trémobilnál?

-
illes.bence
tag
Nagy zsivány cég ez a T. Telenor, még talán a voda, is normálisabb ajánlatokkal tud felrukkolni. Ez tényleg Trémobil...Elvileg, akitől veszek, egy telefont az azt mondja, hogy T- függő a telefon, tőle most ezt nem tudom megkérdezni, ez mit is jelent? Domino-ra vásárolta a telefonját...
-
-
Wa2x_
veterán
válasz
illes.bence
üzenetére
Igen.

-
club1
veterán
válasz
illes.bence
üzenetére
Limitbővítő opciók
LimitbővítésKali megoldása szerintem is a legolcsóbb. Ha ez alá akarsz menni, az már nem az előfizetés kategória...
-
válasz
illes.bence
üzenetére
szia,
ez kilóg az árazásos intervallumodból, de én így oldottam meg; mozaik xs + net&roll 1 gb lte (van sima, nem lte bővítés is), így 3200 ft + 1000 ft, és van 1.2 gigabyte adatforgalom.
az olcsó(bb) előfizetéshez 1 gigabyte mobilinternet 2490 ft, és az csak a mobilinternet, ahhoz minimum eco xs kellene, ami 1950 ft + 200 ft a hívószám kijelzése (mert ez az előfizetés nem tartalmazza). -
MurdR
veterán
válasz
illes.bence
üzenetére
Sajnos elég gyenge netet adnak a Tnél. Nekem 8000es csomagom van, és 750 megátkapok ha jól emlékszem. A legegyszerűbb ha kiválasztod a legolcsóbb díjcsomagot, és nézel mellé egy netcsomagot.
-
illes.bence
tag
Sziasztok. Nézelődtem a T havidíjas ajánlatai között. De enyhén szólva elvesztem. Tudnátok nekem ajánlani valami olyan csomagot okostelefonra, ami szigorúan 1500-3000ft között van, Nagy adatforgalom a legfontosabb. És lehessen bővíteni az adatforgalmat, (keveset telefonálok) úgyhogy az nem igazán fontos, hogy olyan sokat tudjak telefonálni.
Előre is köszönöm!
-
W1
senior tag
Amúgx fentebb beszéltünk kártyacseréről. Dominós vagyok, még apám nevére lett véve a kártya, lakcímünk ugyan az, nevünk is, szóval az adatai adottak számomra, akkor ő nem kell az ügyintézéshez, nem?
-
gerii
addikt
Sziasztok!
Ha veszek egy T függő készüléket, akkor az működhet Németországban is a helyi T-nél német SIM-mel? -
Bailey
senior tag
Múlt héten megrendeltem a gonet xl-t ami ugye most az első két hónapban akciós. Most viszont azt írja a My T-mobile hogy megújul, és időszaki díj 2490ft. A fejlesztés előtt kiírta hogy akciós a díj, most már nem. Remélem ez még valami elírás és legközelebb is csak az akciós díjat fogja még levonni.
-
Flyme
senior tag
Ismét elérhető a My T-Mobile

-
tomy86
addikt
SIM csere kapcsán felesleges találgatni, ugyanis tényleg szerencse kérdése. Nekem tavaly nem akarták ingyen cserélni a szintén Westeles, sérülésmentes kártyát (még csak nem is micro SIM-et akartam helyette). Hazamentem, közben valahogy meghibásodott a kártya és ezután már ingyen volt a csere.
Bár ott, ahova másodszor vittem, kérdés nélkül cserélték, amikor látták, hogy nem mai darab. Még meg is kérdezték, hogy micro SIM kell-e. Szóval tényleg ügyintéző kérdése. -
LallerHUN
tag
-
St3ven
addikt
válasz
FLD1987
üzenetére
Itt megint pontosítani kell; nincs olyan jogszabály, amely szerint a harmadik szervizelés után cserélni kellene. Csak akkor, ha a forgalmazó úgy ítéli meg, hogy a további - várhatóan sorozatos szervizelés - a cserével szemben aránytalan többletköltséget jelentene neki.
Ahol sántít a dolog az az, hogy hogyan adták ki a szervizelt telefont, mi szerepelt a munkalapon. Mert ha az, hogy a hibát javították, akkor nem beszélhetünk arról, hogy nem tudták volna orvosolni. De ha még az átvétel előtt ott helyben tapasztalod az állítólag javított hibát, át sem szabad venni a telefont.
A te esetedben igazából már az első sikertelen szervizelés után cserélni kellett volna, hiszen az említett zúgás - valószínűleg valóban - akadályozza a rendeltetésszerű használatot. Más kérdés, hogy szerintem abban bíztak, hogy könnyen feladod, és nem kell majd nekik cserélni.
-
W1
senior tag
A Mac-be is én spóroltam össze az ár 1/3-át, a többit kaptam, másfél éve, azóta nem igazán kapok konkrétan pénzt, és szeretnék venni a nyáron két 800as vagy 1000-es Pioneer lejátszót, amire egy éve spórolok abból, hogy rossz telefonokat veszek, és külföldről rendelek alkatrészt, majd eladom.. Remélem most már minden világos..
Bár nem értem, hogyha valakinek van x értékű dolga, akkor annak a század részét akár már nem spórolhatja meg, ha tudja? Ha tudok 20 forintot is spórolok, amit szépen egy egyszer nyitható perselybe gyűjtök, és amikor megtellik, az alkalmanként jelentéktelennek tűnő összegből egy jelképesebb összeg lesz.. Sok kicsi sokra megy..

-
válasz
LallerHUN
üzenetére
Elvileg, ha ugyanaz a hiba ami miatt leadtad szervizelésre a telefonod, akkor kapsz újat.
3X kell leadnod ugyanazzal a hibával és a 4. alkalomnál, ha fennáll továbbra is, kötelesek új telefont adni.
Az én esetemben a Nokia 5500 mobiltelefonnál hívás közben (ha én hívtam vkit, és amikor engem hívtak) zúgott a telefon. 3X elküldtem szervizeltetni és ragaszkodtam hozzá, hogy ugyanaz a szöveg kerüljön a lapra és az Electro World munkatársának meg is mutattam a problémámat (hogy így tudja, hogy nem hazudok). 3. szerviz után megmondtam nekik, hogy cseréljék ki. Mivel nem volt már náluk Nokia 5500 mobiltelefon, vettem egy Nokia E51 mobiltelefont és még a különbözetet ki is fizették. -
W1
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Adja isten, hogy valami jófej hölgyeményt fogok ki..

-
W1
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
És akkor egy megcsonkítótt kártyára milyen kifogást tudok mondani? Kisöcsém (akiről én nem tudok
) nekiállt ollóval, de mivel amúgyis egy régi Westeles kártyáról beszélünk, kicserélhetné nekem ingyen.

-
Soulfly842
addikt
-
W1
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Hát dominósként aztán borítékolhatja..
Be kell vinnem a régi kártyát? -
Soulfly842
addikt
1, 2FF-ről vágtad 3FF-re, s nem fordítva.
2, Ha csak mondod, hogy iPhone miatt szeretnéd micro simre cserélni. Alap esetben ez egy díjmentes csere a minőségi készülékcsere okán, de ha kibukik, hogy rongálás áldozata lett akkor a 4500 Ft borítékolható... mármint nem te fogod borítékolni, hanem a Telekom a következő havi számládon
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Új kártya igénylésnél (dominós) be kell vinni a régi kártyát? 3FF-ről (már 10 éves múlt, még Westeles) vágtam 2FF-re, de nem érzékeli az iPhone, maga a sim tartó is kitakarja az elektronika egy részét, és kéne bele másik kártya. Illetve ez mennyibe fog nekem kerülni? -
LallerHUN
tag
Sziasztok! Ha 2. szervizelés után is fenn áll a hiba, akkor lehet kérni cserét(mármint egész telefon)? Nem képesek megérteni hogy nem szoftveres a hiba, hanem a touch panel......
-
mester0077
csendes tag
válasz
mester0077
üzenetére
És azért kérdeztem hogy hogy menne tönkre mertén kifizetem akár a javítást is deígy nem cserélik ki csakha teljesen tönkre megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A Like csomag meg csak egyetemistáknak van?

10éves múlt a kártya, elég sok telefont látott + ugye microsd-vé lett vágva.
) 
dptrsk