Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
Hirdetés
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz surgyi #133634 üzenetére
Erre is eltudod költeni (szoftverekre telekom egyenlegből)
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/kapcsolodo-szolgaltatasok/mobilvasarlas/xupe
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #134307 üzenetére
Szia!
A félkövér oka, hogy valamilyen módon ne vesszel el a hsz tengerben, ha valaki görget és választ keres sokkal előbb feltűnik így neki. Egyedi alkalom, helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
üdv!
olyan kérdésem lenne, hogy a Domino csomagban korlátlanul lehet-e hívni EU-s irányba itthonról? Mert kicsit nem egyértelműek a dolgok.
Mármint belföldi áron* 27Ft-ért?
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
bolic
őstag
Most tudtam meg a Telekom Ahogyakarod témáról, hogy augusztus 31.-ig 5G térerő próba lesz, addig marad 5G, ha akarod különben vissza 4G kapcsolat.
Sajnos megtapasztaltam az 5G nagyon erős hátrányát, hajlamosan nagyon lemeríti az akkut. Nekem mindegy, így is a 4G hasonló net sebességgel küzd mint az 5G.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Oliverda
félisten
válasz #01110937 #134314 üzenetére
Tudom, hogy nagyon nehezen érted meg, de vannak bizonyos szabályok, amiket be kell(ene) tartani. Pl. ilyen, hogy nem írunk mondatokat csupa nagy betűvel vagy kiemelve, ha a kedvünk épp úgy tartja. (Internetes etikett első oldal.)
Nyiss saját blogot, ott sokkal kevesebb szabályt kell követni.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
aktív tag
válasz bolic #134315 üzenetére
Igen, ez egy promóciós jellegű hozzáférés-engedélyezés a szolgáltató részéről.
Igen arra is, hogy ez még nem az az 5G szolgáltatás, mint amilyen majd később lesz/lehet.
A fogyasztás növekedését okozhatja a gyenge hálózati jel vagy az, hogy a teszt miatt többet használod a telefont. -
flash-
veterán
válasz FLD1987 #134272 üzenetére
"3 SIM kártya van az előfizetésnél:
- 1 db Fő SIM kártya
- 2 db MultiSIM kártya
Ha elkezdenek téged hívni a mobiltelefonszámodon, akkor a Fő SIM mellett a MultiSIM-ek is fognak hívást jelezni.Nekem 2 db mobiltelefonban és 1 db laptopban vannak a SIM kártyák."
köszinöm!
hát nekem egy olyan elég lenne (ha van ilyen opció jobb áron), ahol összesen adnak két kártyát amin tudok a telefonban mobilnetezni (vagyis egyiket én másikat feleségem használná) és úgy lenne kb 20-50 giga vagy esetleg korlátlan.
ilyen van a telekomnál? -
legenda
válasz bolic #134315 üzenetére
Nekem az iPhone (13 Pro Max) akkumulátora nem merül jobban 5G-n, mint 4G-n.
Mozgok jobb és gyengébb térerőt biztosító helyeken is.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
mihaczitomi
junior tag
Én az utóbbi idők tapasztalatai alapján kiábrándultam a Telekomból ,mint Szolgáltatóból ..... 2 SIM kártyám van ,alig várom ,hogy leteljen A hűségidő ( + telefonrészlet )
[ Szerkesztve ]
06 30 962 8221
-
tag
válasz flash- #134318 üzenetére
Lehet kérni 0 perc beszéd és 50 GB adat csomagot.
- Mobil XS ára: 680 HUF (0 perc beszédet tartalmaz)
- Net 50 GB ára: 8.110 HUF
Összesen: 680 + 8.110 = 8.790 HUF
MultiSIM ára: 990 HUF vagy 2.990 HUF
Az ár attól függ, hogy 1 Mbit/sec vagy sebességkorlát nélküliséggel kell a MultiSIM.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
Cs1csó
félisten
válasz mihaczitomi #134324 üzenetére
Oké, de akkor mi az alternatíva?
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
600 MB 60 perc -
bolic
őstag
Facebook Telekom hirdetésen sokan panaszkodtak a gyenge 5G net sebességre, van amelyik 1mbitet sem éri el! Aksi lemerültségére is sokan panaszkodtak. Tényleg hiszek neki!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
4Grider
nagyúr
válasz bolic #134332 üzenetére
Egy 5G képes telefont semennyi ideig nem tart áttenni 4G/3G/2G üzemmódra, ha problémás adott helyen az 5G. Egy csak 4G képes telefont viszont nehéz áttenni 5G-re, ha problémás lenne a 4G...
És nem mindenütt van N28-as hálózat. Csomó helyen találkozni N1-es és N78-al is. A Balatonon pl. csak ez a menekülési esélyed a nyáron túltterhelt 4G hálózat felől. -
Masato
tag
700 MHz-es "lúzer" 5G Tiszakécskén. Elvileg 3 db bázis van a településen, mikrohullámú összeköttetéssel. Ennek így nem sok értelme van, hogy 1. nincs optikai uplink 2. 10 MHz sávszélességű 5G. Már valaki említette, hogy egyszeri user örülhet, mint majom a farkának, hogy a státuszsorban ott díszeleg az ötgé, másra így nagyon nem jó...
-
Cs1csó
félisten
-
kchris78
veterán
válasz Masato #134334 üzenetére
ebben az az ugrás hogy az elmúlt időszakig vsz csak 4G volt N28/B28 nélkül. Valaminek a duplázása viszont azért elég jó fejlesztés.. Bármilyen faja lenne ott 1Gbitet mutató sor, nem biztos hogy valamikor is lesz N78-as 5G Tiszakécskén. 1800/2100 inkább azzal is lehet száz Mbiteket hozni.. De gyors orvoslásra jó a túlterhelt 4G mellé berakni a 700-as frekit.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz szabonagyur #134339 üzenetére
Mert a marketing gépezet ezt sejtette. Ez olyan parasztvakítás most mint akinek 4K tévéje van annak 8K tévét ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
-
Masato
tag
-
4Grider
nagyúr
-
Hétvégén megyek Ausztriába.
Mit kell tennem, hogy ott is legyen mobilnetem? (Dominos vagyok - Maraton nettel)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
prozodus
őstag
válasz MaxxDamage #134347 üzenetére
Kapcsold be a roamingot, ha meg nincsen!
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
Masato
tag
válasz szabonagyur #134345 üzenetére
Megkerestem a címet, ahol voltam. A Telekom oldala szerint 2G/1G elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- ASUS notebook topic
- Elden Ring
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen