Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új, horkolásblokkoló funkcióval szerelt fülhallgató érkezik az Ankertől
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagytalpu
csendes tag
Beregisztráltam.
Aztán elakadtam ott hogy max. egy szöveges visszajelzés küldésére van lehetőség a Galéria appban.
Most kezdjek el nyünyögni egy olyan funkció hiánya miatt ami két hónap múlva fizetős lenne?
Csak az bosszant kicsit hogy mindenhol erről beszélnek, ezt mutogatják miközben ez nincs a telefonban alapból. -
Fall-N
veterán
Külön köszönet, hogy kitértél rá, hogy milyen BT kodekeket támogat a telefon. Én is jóhiszeműen azt hittem, hogy a Motorola telefonom (G32) tudja kezelni az LDAC-t, mivel az Android Oreo 8.0 óta támogatja alapból. (spoiler: Közben kiderült, hogy nem, csak a drágább szériák.) Így vettem egy Redmi Buds Pro-t.
Utána jött az arconcsapás, hogy csak SBC-n csatlakozott és milyen szar a hang. Van egy Jabra Elite 3-am, így megszoktam az aptX minőségét. Köztes megoldásként, akartam egy FiiO BT11 Type-C-s BT adaptert, aminek a segítségével ment volna az LDAC. Csak közben megszűnt a gyártása. Két hazai webshop sem tudta beszerezni, gondoltam majd Alin lesz valamelyik Storeban. Hát ott is két refund lett a vége. Végül meguntam és vettem egy Realme C75-öt a Motorola meg ment eladásra (amúgy is szűkös kezdett lenni a RAM mérete). Csak itt szokott jönni a probléma, hogy sokszor a gyártó nem közli, hogy az adott telefon melyik hangkodeket tudja. Szerencsére a normálisabb gyártók ezt nem titkolják és alapból támogatott az LDAC. Ilyen a Realme és az összes BKK csoport tagjai, Xiaomi/Redmi/POCO és a Samsung. Bele sem merek gondolni, hogy az LHDC-t mi támogatja.
-
nagytalpu
csendes tag
Természetesen Honor 400. Médiamarkt.
Az egyik képet kiollóztam égy videóból amin bemutatják a cucc használatát, a másik kép a telóm képernyőfotója.
Kicsit más.
Ami az én telefonomban van az tud kis csicsergő rajzfilm-madarakat és bongyor felhőket rárakni a képre, áttűnéseket csinálni, stb. -
DS39
nagyúr
Motorola Edge 50 Neo olcsóbban jobb választásnak tűnik.
(Kivéve annak, akit ez az AI bohóckodás érdekel) -
nagytalpu
csendes tag
Gondoltam kipróbálom ezt a sokat emlegetett képből videót funkciót
Ebben a telefonban nincs ilyen. -
nagytalpu
csendes tag
A fényerő kérdéshez:
Csináltam rövid tesztet.
Pixel 8a vs. Honor 400
Mind a két telefon vadonatúj.
Mind a két telefonon kikapcsoltam az automata fényerőállítást, feltoltam maximumra a csúszkát.
Teszt helyszíne: szoba, szokásos nappali megvilágítás.
Youtube: https://youtu.be/jQWd_aPgpb8?si=cZsbWwo5I2KjI9So
A Honor sokkal határozottabban, nagyobb fényerővel jelenítette meg a világosabb részeket, élénkebbek voltak a színek.
Most hogy ez jó vagy sem az ízlésfüggő.
A Pixel jobban melegedett.Tudom, a Pixel az automata fényerővel sokkal világosabb tud lenni napsütésben mint kézi beállítással, de sokra megyek vele ha hamar visszavesz.
(Mivel a Pixel korábban volt meg, szomorúan tapasztaltam hogy valami rémületesen borzasztó a Netflix HDR filmjeinek a lejátszása. Sötét, élvezhetetlen. Azt hittem - és ebben a hitemben Reddit posztok is megerősítettek - hogy ez a Pixel szoftverének a baja, de most a Honoron is ugyanezt látom. Úgy tűnik ez Android bug.)
-
-
nagytalpu
csendes tag
Igazad van.
Két percig valóban nagyobb a fényereje a 8a-nak.
Aztán nqgyon durván elkezdi visszavenni.
Kivittem mind a két telefont a napra, öt perc múlva a honor olvashatóbb volt. Az is számít hogy a Pixel alapból melegebb színekkel dolgozik, szóval a fekete betűk kevésbé ütnek el a fehér háttértől napsütésben. -
nagytalpu
csendes tag
Egy órája kaptam meg, eddig barátságos.
Csak arra nem tudok rájönni hogy kell kikapcsolni. -
GalaxyS9
tag
Végre kezd visszatérni álruhában a Huawei. Nálam egy 200 tesz szolgálatot, zseniális telefon.
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok,
A tegnap előtt vettem telefont és e kozott illetve a Galaxy s23 között vacilaltam. Végül elmentem a Média Markt-ba kipróbálni a Honor 400at. Én egyedül a fogási ergonómiaban találtam kifogást, magyarán nekem nem állt kézbe, nagyon széles volt, és a nagyon szögletes élek csak robtottak ezen az élmenyen. Végül miatt az S23 lett. U.i nen szeretem a nagy telefonokat
Üdv
-
Bzs77
tag
Megint egy picit kissebb telefon. Remélem visszatérnek az "olcsóbb" kezesebb telók.
-
Hallosz
senior tag
Napfényben alig látható kijelző, gyenge fotózási képesség, nem időtálló - vérszegény - SOC és még csak nem is alkalmi vétel.
Ez pontosan kinek is ajánlott? -
Merovingi201
csendes tag
Nem vagyok Honor pàrti , de megfontoladó lesz.
Nekem a kamera annyira nem létszükséglet , a hardveres teljesìtmény nekem épp ideàlis lenne.
De tegyük hozzà , hogy a kamera nem az erőssége..... -
Wallasz
csendes tag
"Viszont ha nem egy nagy monitoron nézzük a fotókat, hanem a telefon kijelzőjén, ez nem fog feltűnni." Erre a célra mondjuk egy fele ennyibe kerülő telefon is tökéletesen megfelel.
-
saca23
aktív tag
Csak nekem olyan , mintha bizonyos pontokon ez a telo vissza lépés az elődjéhez( 200) képest. Abban volt tele fotó kamera és üveg volt a hátlap pl.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
-
kbyte1024
veterán
Hát azon képen kinti napfényben,fullra állítva nagyon gyenge!
-
Fuxosbömis
tag
Ajánlott?? Nagy jóindulattal is max egy tetszett plecsnit érdemelt volna.
Pl. Az éjszakai képek borzalmasak.
-
Farkas82
tag
Lehetne egy olyan álltalános kérésem a tesztelőkhöz,(nem csak ennél a tesztnél) hogy nem lehetne-e betenni a teszképek közé egy fotót egy aprónbetűs A4-es dokumentumról? Lehet másoknak is szempont, hogy mennyire lehet a telefonokkal dokumentumokat fényképezni, és sajnos az a tapasztalatom, hogy sok csúcsmodel is elvérzik ebben a témában, közelről a főkamerával nagyon erős field curvature jelenséget produkálnak.
-
tototos
addikt
Úgy néz ki jó választás volt tegnap megvenni a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenMediaVault
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest