Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Itt pl. a megfelelő szűrőkkel meg tudod nézni: similarweb
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Szolgáltatónál nincs analitika?
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Erre való pl. a Google adsense. Bele kell tenni az oldal kódjába, aztán méri s látogatottságot.
Persze nyilván ez visszafelé nem működik, csak azután kezd mérni, hogy beraktad a kódot. -
VikMorroHun
őstag
Hogyan lehet megnézni, hogy egy weboldalt magyarországi IP címekről hányan látogattak mondjuk az elmúlt hónapban?
-
King Unique
titán
válasz
kerlac
üzenetére
• Windows 10 Fogyasztói Kiterjesztett Biztonsági Frissítések (ESU)
• Windows 10 Consumer Extended Security Updates (ESU) programIgényelhető a Windows 10-hez otthoni felhasználóknak + 1 éves kiterjesztett támogatás (ESU) akár teljesen ingyen is, tehát még frissíthető 2026 októberig.
Sőt, némi trükközéssel nem hivatalosan akár még tovább is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másik lehetőség a Windows 11-re váltás, ami megoldható akár a rendszerkövetelményeknek NEM megfelelő PC-ken is, lásd a téma topikjának hozzászólását.
-
Cs1csó
titán
válasz
kerlac
üzenetére
A kitolt frissítési támogatást beaktiválhatod. (ha nem aktiválod be akkor 2025 októberében jött az utolsó frissítés a Windows 10-re ha aktiválod akkor egy évvel kitolódva 2026 októberéig támogatott)
Nagyon egyszerű (ha helyi fiókkal volt használva) akkor a frissítések résznél kell "kérni" arra kattintani akkor feljön egy ablak, hogy bejelentkezel MS fiókkal vagy létrehozol egyet és ha megvagy akkor belépsz és kész. -
Grave_444
nagyúr
válasz
kerlac
üzenetére
Szerintem hagyhatod nyugodtan. Ha újratelepítenéd vagy be lehet aktiválni, szerintem nem, megoldható a Win10 IoT LTSC 2032-ig támogatott.
Ha nem bankolnak vagy használnak ilyen privát jellegű dolgokat nem piszkálnám.
Anno Win7-et is bőven a támogatás után még cégek is futtattak. -
kerlac
őstag
Sziasztok!
Láma kérdés: van két régi gépem, 10+ éves gamer ASUS ROG laptop és egy gamer PC konfig 2016-ból. Nyugdíjaztam őket már rég, de anyumnál, ill egyéb helyen netezésre. word, filmnézés, tökéletesek.
Viszont mindekettőn win10 fut csak. Ez ugye már nem frissül, rendben van így vagy kell vele vmit tenni? -
Sziasztok!
Az Instagram nem akar működni böngészőben.

Mobilról kiléptettem magam, ezt követően bejelentkeztem, sikeresen le is futott a belépés, majd frissült az oldal és ennyi. Két böngészőben is megpróbáltam, illetve az egyiken külön privát lapon is, minden alkalommal ugyanezt kapom. Üres oldal egy Instagram logóval a közepén.MacOS Safari és Chrome
Valami ötlet esetleg?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Lehet hogy buta a kérdésem, csak nincs ilyenről ismeretem. Tudnátok mondani olyan weboldalt, applikációt ahol határidős feladatokat tudnék beírni és a megadott dátumon a megadott E-mail címekre vagy telefonszámokra E-mailt, SMS-t, push üzenetet küldene a megadott időben!? -
sanzi89
addikt
-
sanzi89
addikt
Másnak működik a https://www.oktatas.hu/?
-
tototos
addikt
sziasztok!
Egy nagyon érdekes hibával találkoztam amire nem tudok jelenleg megoldást. Ismerősöm gépén(Windows 10) az eddig működő felhasználóval való belépés után egy teljesen szürke képet lát. Se start menü se semmi. Más felhasználóval minden működik. Létrehoztam egy új felhasználót ahova átmásoltam a firefox profilt, hogy legalább dolgozni tudjon. Valahogy át tudom mozgatni a teljes régi felhasználó beállításokat? Vagy hogyan tudnám a régi felhasználót újra használni?
Köszönöm
-
Marci112233
addikt
válasz
wolfman
üzenetére
Nem ismerem ezeket az eszközöket, mert nálam a médialejátszó az okos TV vagy PC.
De elsőnek szétszedném, és megnézném van-e benne valahol egy kis elem, ami PC-k esetén CR2032-es CMOS elem. Ha van akkor az okozhatja hogy elfelejti az időt, de lehet ez hat ki a többi hibára is ha tényleg van benne. -
wolfman
veterán
Sziasztok! Ez a topik pörög a legjobban, gondoltam ide tenném fel a kérdésemet, de hát ha van jobb helye, én nem találtam.
Szóval van egy Egreat A10 asztali médialejátszóm, használtan vettem. Az a kehe, hogy nem lehet kikapcsolni, mert a kikapcsolási folyamat közben mintha kiakadna, így a benne működő HDD se áll le, de mivel megakad, így ugye már vissza, bekapcsolni sem lehet. Hátul a főkapcsolójával már le lehet állítani, de ekkor meg bekapcsolás után a pontos időt is elfelejti és a WiFi-hez is kis idő mire újra kapcsolódik. Próbáltam a firmware-t is frissíteni benne, de az meg hibával leáll. Valaki tudna ebben segíteni?
-
Marci112233
addikt
válasz
gameboy
üzenetére
Ahogy fent volt, tedd vissza. Az hogy egymás elől szívja a levegőt csak rontani fog.
Viszont akkor magas verziójú memóriád van, mert nekem elfért alatt mivel eleve alacsony profilú de hűtőbordás van a képen is, de mostani gépembe is ilyen memória van, ugyan AIO hűtő mellett mehetne nagyobb is, sőt előtte CM212 EVO V2-es már oldalra tolt, tehát ahogy a képeimen van elfér bármilyen RAM.
Tehát mindenképp elszívó helyzetbe rakd az új ventit a CPU hűtőre.Egyébként a 212 V2-esről kép:

Itt pedig már új ház és AIO hűtővel a jelenlegi felállásban.:
-
gameboy
csendes tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Szia! Köszönöm a választ, és külön köszönöm, hogy képeket is raktál fel, ugyanis ehhez kapcsolódóan is lenne egy kérdésem ha nem probléma. Tehát a helyzet az, hogy a jelenlegi (törött) ventilátor nekem nem így van felrakva a CPU hűtőbordájára hanem a bal oldalon van, mert nekem mind a 4 memória foglalatban van memóriamodul és annak idején kb. 11 éve a számtech boltban mikor rakták össze a gépet mondta is a szerelő hogy direkt azért rakta a bal oldalra a CPU hűtő ventilátorát mert nem férne el a jobb oldalon a memóriamodulok miatt. Viszont nekem úgy van felrakva a bal oldalra ez a ventilátor, hogy lényegében ELSZÍVJA a hőt a hűtőbordáról ugyanis NEM a MATRICÁS (feliratos) fele van felfogatva a hűtőbordára hanem a másik oldala. Nálad a képen úgy van, hogy elölről szívja a ventilátor a levegőt és átnyomja a hűtőbordán, majd ez a melegebb levegő távozik kifelé a gépház hátulján amibe besegít a hátsó házhűtő ventilátorod ami a képen látható (nálam is ugyan így van egy házhűtő ventilátor). Az lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy mi lenne akkor ha az új 120-as ventilátort amit a törött helyett fogok felszerelni, ugyan úgy a bal oldalra raknám fel viszont fordított helyzetbe tehát hogy a MATRICÁS fele lenne felfogatva? Ez esetben ha jól gondolom az lenne, hogy a másik irányba lenne nyomva a meleg levegő a gépház elejébe.Szerinted így is felrakhatom a ventilátort vagy rakjam föl úgy ahogy eddig volt? Nyilván így a melegebb levegő nem tud egyből a gépház hátulján távozni hiszen visszafelé szív a CPU ventilátor a gépház eleje felé. A hátsó házhűtő ventilátor pedig kifelé szív.Magyarul a 2 ventilátor egymás elől szívja el a levegőt.Szerinted problémát okozhat ez vagy működhet így is a dolog?
-
Xarina
aktív tag
Sziasztok! Egy pdf fájlban kellene megváltoztatni néhány sort. Tud valaki egy egyszerű pdf szerkesztőt, ami ingyenes?
-
gameboy
csendes tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Köszönöm! A mosatni ventilátor egy ilyen fekete műanyag keretre van felcsavarozva és úgy van feltéve a CPU hűtőbordájára. Ezt a mostani törött ventilátort csak lecsavarozom arról a fekete műanyag keretről és fölcsavarozom az újat és mehet vissza a hűtőbordára?
-
válasz
Top cat
üzenetére
A kábel volt a ludas.
Érdekes mert megpróbáltam a másik végével is és az is mozgott azzal is szakadt a net egyből.
Most egy ezer éves kábelt vettem elő és tökéletes nem mozog semennyit.
Ő a mozgó:
ROLINE UTP CAT7 Összekötő Szürke 5m 21.15.0855-50
Ez kábel hibája lehet?
Videó róla.
[link]
Amúgy mennyire van értelme drágább kábelt venni hétköznapi szinten?
Most direkt rámértem azonos teljesítményt hoz az ezer éves kábel mint a csili vili pár hónapos drágább. -
Marci112233
addikt
válasz
gameboy
üzenetére
Veszel rá egy másik PWM-es 120-as ventit. Nekem egy Noctua NF-F 120-as volt rajta.
-
gameboy
csendes tag
Sziasztok! Az alábbi témában kérnék egy kis segítséget. Van itthon egy régi asztali PC-m amit letöltésekre használok. Tegnap délután amikor bekapcsoltam a gépet hangos morgó hangot hallottam indítás után, majd egyből le is állítottam a PC-t.Rögtön utána a következő bekapcsolásnál nem hallottam ezt a hangot, gond nélkül ment a gép, de én sejtettem, hogy valami gond van hiszen a 10 év alatt nem hallottam ehhez hasonló zajt ebből a gépből. Este el is határoztam hogy ma reggel kitakarítom a gépet és átnézem hogy látszik-e valami szemmel látható hiba.Én egyből valamelyik ventilátorra gyanakodtam, és igazam is lett.A gépben lévő CPU egy régi Intel Core i5 4590-es LGA 1150-es proci és egy Cooler Master Hyper 212 EVO CPU hűtő van rajt.Lámpával való keresgélés után észrevettem a hibát.A CPU hűtő ventilátorán az a kis hengeres műanyag rész amiből a lapátok indulnak ki az keresztbe el van törve az egyik lapát tövénél kb 1mm-es nyílás van rajt.Tehát szerintetek meddig lehet így használni a gépet?Jelenleg is megy gond nélkül.Illetve hogyan lehetne ezt úgy megoldani hogy a lehető legkevesebbet kelljen rákölteni a hiba megoldására?Igazából egy új ventilátor kéne csak, de nem találok olyat mint a mostani hanem csak komplett hűtővel együtt.Lehet erre a CPU hűtő bordára tenni valami másik ventilátort?Előre is köszi.
-
Top cat
addikt
válasz
Orlin
üzenetére
Lehet, hogy le van törve, meg van repedve a kábeleiden ez a felső rögzítő pöcök és nem tart rendesen.
-
Cs1csó
titán
válasz
Orlin
üzenetére
Ne mozgasd. Ha öledben, ágyban stb. akkor wifizz.
Amúgy a klábel végén van egy kis pöcök ami "széttart" tehát amikor bedugod egy csatlakozóba akkor a kihúzáshoz össze kell nyomni.
A kábel végével is lehet gond de mivel másikkal is próbáltad ezért lehet a laptopnál nem szorul eléggé, kikophatott esetleg.Amúgy azon gondolkodom, hogy inkább a fali csatlakozók ilyen "szorulósak, az eszköhöknél lehet nem ennyire "erős" az aljzat, pont azért,, hogy ha beleakad a lábad a kábelbe ne a rá kötött eszközt rántsa le a földre.
-
Sziasztok!
Van egy ilyen átalakítóm.
Ezen csatlakozik a routerhez a laptop.
Most vettem észre ha a laptopot odébb húzom picit és enyhén megfeszül akkor ahol a LAN kábel belemegy picit kiugrik a csatlakozóból ami pont arra elég hogy elmenjen a net.
Ez mennyire normális hogy nem áll benne stabilan?
Próbáltam másik kábellel szintén ezt csinálja.
Annyira nem értek ezekhez köszönöm a segítséget! -
Csupingo
veterán
válasz
kutga
üzenetére
Esetleg motor vezérlés hiba, vagy valamilyen mechanikus hiba. Rövid távon szerintem elhalálozik. Mondjuk nekem volt olyan hdd-m, ami nem szeretett külső házban. Mindig leállt egy kattanással, gépben jó volt. Ha tudod, próbáld ki ház nélkül is, de valószínűleg az utolsókat rúgja.
-
Top cat
addikt
válasz
kutga
üzenetére
Nem túl jó hangokat ereget. Mintha nem lenne stabil a tápellátása.
Vedd ki a tokból és rakd fel a gépre. Nézz rá a HD Sentinelel is.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
A videón hallható hiba minek a jele a hdd esetén? Egy régi (kb 15 éves) WD RED 2,5 collos, 5400-as, 1 terás hdd van a külső házban, már csak mentésre használtam néha.
-
Teljesen jól működik a dolog köszi nektek a segítséget!
Ahogy írtátok, az 5G használatát kb. ellehetetleníti a hosszabbítás, de 2.4-en jól működik, a hosszabbítással (és az antenna jobb elhelyezésével nyilván).
Jobb lett a térerő és a sebesség is, és ami a legfontosabb, hogy nem csatlakozik le az AP-ről folyton. Stabil 40/40-et tud így, ami asszonynak teljesen elég bármire, amire használja. -
-
válasz
Top cat
üzenetére
Igen-igen, 5 méter teljesen jó lesz a hosszabbításhoz - asszony új gépe elég hülye helyen van az asztala alatt és nagyon fontos esztétikai szempontok miatt nem mindegy, hogy hol van elhelyezve a külső antenna. És persze ahol szerinte - esztétikai szempontok alapján - megfelelő az elhelyezés, ott gyenge a térerő.
Szóval hosszabbítunk. -
Top cat
addikt
válasz
Jorus
üzenetére
Neked RP-SMA hosszabbító kábel kell, apa / anya csatlakozóval.
Például egy ilyen. Ez 5 méteres.
-
Tim82
félisten
válasz
Grave_444
üzenetére
Vezetékkel együtt sajnos én nem tudok. Esetleg a WLAN topikban kérdezz rá.
-
Egy ilyen antennához lehet valahol vásárolni kábelt a gyári hosszabbítására? Archer TXE75E
-
King Unique
titán
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Mármint Windows 10/11-ett futtató PC, amihez USB-n van csatlakoztatva a telefon?
Ha igen, akkor ennek simám, PnP (Plug and Play) működnie kellene. Akkor nem szokott, ha pl. a Windowsból a normál helyett N kiadás lett telepítve (példa). Másik reális ok, hogy az okostelefonnál nincs engedélyezve az MTP csatlakozás, a fájlátvitel. -
Grave_444
nagyúr
Egy kis segítséget, ötletet kérnék.

Adott egy ASRock B650M-HDV/M.2 alaplap, amibe kénytelen leszek wifi modult venni.
AX210/211 a javasolt gondolom. Tudna valaki pontos típust ajánlani, amihez tartozik a hátlapra antenna kivezetés is, lehetőleg antennával együtt? A hátlapon meg van hagyva neki a hely és bővíthető a lap.
"- 1 x M.2 Socket (Key E), supports type 2230 WiFi/BT PCIe WiFi module"Tehát egyszerűsítve M.2 foglalatos Wifi modult keresek vezetékkel (plusz antennával).
-
Marci112233
addikt
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Old fel a kijelzőt húzd le a felső sávot ahová az értesítés megjelenik, és úgy kösd össze géppel és akkor jeleznie kell és arra rábökve válaszd a fájlok átvitele tételt. És eközben ne zárd le a kijelzőt mert akkor nem fog menni. Bár lezárt telefont összekötve már a géppel, ha feloldod a telefont, akkor ugyanúgy lehúzva a felső sávot ott kell legyen az értesítés és folyamat ugyanúgy az tehát kiválaszt és átvált fájlok átvitelére.
-
BiP
nagyúr
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Asszony telójáról akarom leszedni a képeket gépre. Galaxy A13. Ha az én xiaomi telómat rárakom, már rá is kérdez mit szeretnék, és tudom másolni amit akarok. Ennél csak tölt semmi más nem történik. Netes videó alapján megnyitottam a fejlesztői lehetőségeket és ott alapbeállíátsnak megadtam a file átvitelt, de akkor is csak tölt.
Mi lehet a baj?
Köszi -
Doky586
félisten
válasz
anonymus89
üzenetére
Nem jó ötlet win7-en intézni az adóbevallásod..
-
King Unique
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
Akkor azoknál lehet valami korlátozás, minimum követelmény ami nem teljesül.
-
anonymus89
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Kormanyzati, ugyfelkapu.gov.hu sem
Ping az jo -
King Unique
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
A Firefox 115-ös ESR verziója a leírás szerint 2026 februárig támogatja a Windows 7--et,
Ha a treacert és a ping se megy rendesen, akkor az megint problémás.
Egyébként csak az az egy weboldal nem töltődik be, vagy a többi se?Másik böngészővel próba, vagy eleve Windows 10/11-re váltás, meg ha "Vas van alatta nincs is ezzel gond", sőt ez esetben már rég meg kellett volna ezt lépni.
-
anonymus89
addikt
Köszönöm Mindenkinek!
Egyelőre maradunk a win10-nel, szinte csak backupként szolgàl ez a win7-es gép.
Vas van alatta nincs is ezzel gond csak ahogy írta Foky586 is üres az oldal. -
Enigma1945
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
probald a firefoxot, az meg mukodik win7-en, epp a napokban raktam fel phenom 2 gepre a win7-et, meg a youtube fhd-ban is hasitott rajta 6gb rammal
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Szia.
persze, normális géppel. Sajnos ma már a csere lesz a megoldás. -
Doky586
félisten
válasz
anonymus89
üzenetére
Tudomásul kell venned hogy a win7 már nem biztonságos a kormányzati oldalakhoz..
Én is próbáltam egy 20 éves win7-es gépen FF-en: nincs hiba, csak az oldal üres. Tls1.2 és tanusítványok rendben. Nem az a gond.
-
anonymus89
addikt
válasz
Borisz76
üzenetére
Bocsi szóval firefox 115.31.0 ös verzió talán amit win7-en le enged letölteni.
Chrome-mal sem megy csak egy üres lap jön be.King Unique: firefox v115.
kikapcsolt reklámblokkolóval, vpn nélkül avg kikapcsolva.
Na most van egy másik pc a másik szobában win10-el powerline adapterrel nem tudom ez számít-e de azon betölt bármelyik böngészőben.
illetve minden android készüléken is megy csak ezen az egy win7-esen nemvan még egy ilyenem
-
King Unique
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
Bővebben?
Pontosan milyen böngészővel (név és verziószám) próbálva és abban mi a hibaüzenet (404 / egyéb?), bekapcsolt / kikapcsolt reklámblokkolóval, VPN / VPN nélkül, 3rd party antivírus szoftver telepítve van-e és nem-e az blokkolja, szolgáltató nem-e blokkolja mint nemrég egy másik esetnél?
Mert az vélhetően csak vicc akart lenni, hogy ilyen kevés információból bárki is kitalálja hogy mi a probléma.
Amúgy meg már rég váltani kellett volna Windows 10-re vagy Windows 11-re, azokon még Chrome, Firefox és társai internetböngészők legújabb verziói is támogatottak, ellenben a Windows 7-nél már nem, vagy max. csak az alternatív változatok (pl. Supermium).
-
Borisz76
nagyúr
válasz
anonymus89
üzenetére
Melyik böngészőt használja ?
Mondjuk egy 1000 éve nem támogatott oprendszerrel felmászni a netre nem egy életbiztosítás.
Javasold neki, hogy minimum egy Win10-t vagy inkább egy Win11-t tegyen fel.... [Win11 fórum.]
Megoldható a felhekkelés nem támogatott gépre is. -
anonymus89
addikt
Sziasztok, havernak van egy régi win7-es gépe és sajnos nem jön be rajta a magyarorszag.hu
Valahogy ki lehet backelni, hogy bejöjjön? -
wolfman
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Jah, csak a defender karanténja nem igazán tetszik nekem, Avasté átláthatóbb. Bár a sok szarakodása most ezt felülírja nálam.
-
Csupingo
veterán
válasz
TigerCat
üzenetére
Irfanview-ben lehet ilyen csoportos keretezést használni, de ha jól tudom, az natívan nem fut mac-en, csak max. valami emulátorból. Gondolom kb. minden képszerkesztőnek van ilyen border funkciója. Vannak ilyen weboldalak is.
Rákeresve: image editor border, vagy picture (photo) editor border -re biztos találsz több lehetőséget. -
Sziasztok!
Kb. 4.000 képet kellene átméreteznem, de úgy, hogy a jelenlegi képek kb. 20-20 pixellel legyenek nagyobbak az eredeti méretüknél. Mintha egy fehér keretet kapnának.

Kb. ez az elképzelés, tehát nincs fix méret, hanem a forrás fájl dimenziói határozzák meg, hogy mekkora legyen az elkészült kép.
Pl.: eredeti fájl 1200x900 - új fájl 1280x980
A háttér ami odakerül fehér színű legyen, jpg formátum.
Semmi más nem változna.Mac-et használok, Photoshop nincs, nem nagyon találtam megoldást. Mit javasolnátok? Vagy hogy keressek rá?
Köszi!
-
King Unique
titán
válasz
wolfman
üzenetére
A Windows 10/11-ben eleve ott van a beépített Windows biztonság (Defender) antivírus szoftver és ezért nem feltétlen szükséges külső védelmi programot telepíteni.
Amúgy meg van vírusirtó topic is, az ezen téma fő topikja.
-
wolfman
veterán
Mi most a legajánlottabb vírusírtó? Elegem lett az Avast kurva sok reklámjából, meg hogy minden talált problémára egy újabb és újabb komponens megvásárlása után van csak lehetőség benne.

Olyan érdekel, amiben van tűzfal is.
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Azt nem tudom, hogy az szokott e változni. És terhelésnél x16 lesz, vagy akkor is ugrál? Másik verzió is így jelzi, vagy másik program? Olyanról már hallottam, hogy akinél x8-at jelzett x16 helyett, ott segített egy kártya ki-be tétel, vagy ddu utáni driver csere, stb.
Volt már példa téves kijelzésre. -
Enigma1945
őstag
válasz
Csupingo
üzenetére
Az a pcie sebesseg. Energiatakarekos modban 1.1-re valt.
Ez eddig oke. De aminek nem szabad valtoznia, hogy milyen savszelessegen megy. Ugye normal esetben x16. Egy rtx 4060 -nak x8 a max. Ennyit tud a kartya. De ez indulasonkent valtozik, x2 x4 x8 x16 stb. Es ez nem jo, de nem tudom mi az oka. -
Csupingo
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ez a lényege az energiatakarékos funkcióknak. Háttérben futó terhelés, vagy akár böngészés is okozhatja a váltásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)