- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #134307 üzenetére
Szia!
A félkövér oka, hogy valamilyen módon ne vesszel el a hsz tengerben, ha valaki görget és választ keres sokkal előbb feltűnik így neki. Egyedi alkalom, helyzet.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Viktor0610 #134267 üzenetére
Ahogy nézegettem a cellmapper térképen csak ott van 5G ahol B28 is van. Sajnos a mellettem levő tornyon pont nincs...
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #96740 üzenetére
Meg a trémobilt is, vodkafont is... felnőtt emberek és elvárják mosolyogjak mert szerintük az évszázad poénját mondták
-
Indian74
senior tag
válasz
Viktor0610 #96698 üzenetére
Sziasztok!!
Lenne egy fontos kérdésem,a korlátlan net meddig is korlátlan??
Mi az amit lassíthatnak??
Usb megosztásnál pl Asztali pc Wot frissítés szabad?? -
Soulfly842
addikt
válasz
Viktor0610 #96695 üzenetére
Lassíts egy kicsit
Ugyanazt a kódot néhány mp-vel később elfogadja
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610 #59987 üzenetére
A belépési díjjal kell csak számolni. A blue mobile-nál ez lényegében a 999 Ft-os SIM kártya díja és a kezdő 600 Ft-os lebeszélhetőség különbsége.
(#59986) betyarr
Igen, a korábbi egyenleg minden esetben elveszik, érdemes kicentizni a végén. Vagy előfizetésről hordozni. -
werszomjas
addikt
válasz
Viktor0610 #59361 üzenetére
Nálam az elsődleges kereső oldal a PROHARDVER!
köszi
-
313313
addikt
válasz
Viktor0610 #58905 üzenetére
De gondolom, mert hozzám meg hozzák be őket...
Mostanában napi szinten Iphone 5S/6-ot akarnak beadni, van hogy napi 3-4-et....
És gyorsan hozzá is teszem, hogy T-mobilos készülékekről van szó túlnyomó többségében, Telenoros-t egyáltalán nem próbálnak, néha Vodás van még... -
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610 #58905 üzenetére
De gondolom ha nem kötsz egy előfizetést sem akkor meg kibaxnak a picsába, mert nincs teljesítmény vagyis szerződés stb.
Ördögi kör ez
Áruhitelnél is mindig volt egy kód, hogy ne adja meg a rendszer a hitelt semmi féle képpen.
Gondolom itt is van valami lehetőség a kezetekben?! -
313313
addikt
válasz
Viktor0610 #58902 üzenetére
A telefon társaságok/ügyintézők is hibásak, hogy kiadják azokat a készülékeket...
Nem az utcáról beesett embereknek adják oda, hanem szervezetten működő egyéneknek/ cégeknek....
Nem hiszem el, hogy nem tűnik fel, hogy ki/kik írnak alá... -
cris78
őstag
válasz
Viktor0610 #58819 üzenetére
Majd megmondom az emberkének, hogy ő bontsa ki. Mi van ha egerek vannak benne...
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610 #58819 üzenetére
sima zacsiba teszik....
de ki tudja
-
1430
senior tag
válasz
Viktor0610 #41491 üzenetére
Telekomnál nem.
Én nem tartom feltétlen rossz megoldásnak, hogy előbb le kell mondani a meglévő csomagot, bár ami az egyik módszernek az előnye, az a másiknak a hátránya és fordítva.Richee11
30 napon belül bármikor le lehet mondani a csomagot, attól az 500 MB a 30. nap végéig még felhasználható, legfeljebb annyi hátránya van a korai kikapcsolásnak, hogy a hátralévő adatkeret nem kérdezhető le (neten vagy a 1777-en).Beca1990
Micro SIM is kitörhető lesz. A cikk kód elárulja:
1990 Ft-os Domino Surf SIM csomag >> Dom.SURF 3FFSIM csom.WS
2790 Ft-os Domino 5 SIM csomag >> Domino 5 3FFSIM
A 3FF jelöli a micro SIM-et (de akár a nagyobb, mini SIM méret is kitörhető) -
Richee11
senior tag
válasz
Viktor0610 #41491 üzenetére
Okés, akkor megvárom, had évezze ki 190ft-ért azt az 500 megát, és akkor 1 nappal a lejárat előtt megrendelem a másikat!!
-
Richee11
senior tag
válasz
Viktor0610 #41489 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítséget! Igen sajnos a magasabb ár vonatkozik rám, ezért inkább marad a netpluszS. Csek először tényleg becsapós volt ez a 990 ft 30 napos díj, és a 190 ft kedvezményes ár.
De sajnos már a rokonomnak megrendeltem. Most akkor neki 190 ft az első 30 napban? És ha utána neki is csak a NetPluszS-t akarom majd aktíválni, akkor elég cska megrendelni, vagy előtte ezt le kell mondani?
-
Richee11
senior tag
válasz
Viktor0610 #41487 üzenetére
Pont az a baj, hogy két helyen tünteti fel és 2 helyen mást ír.
-
Richee11
senior tag
válasz
Viktor0610 #41484 üzenetére
Aha, és azt hol tudom megnézni, hogy van e valami net a kártyámon?
-
Fulmi
senior tag
válasz
Viktor0610 #3114 üzenetére
igenybe vettem, de nincs kedvem fizetni ilyen hulye tagsagi dijakat, amik meg publikusak + nincs tagdij, azok semmiben sem jobbak mint a sima elofizeteses csomagok.
szoval, ha valaki tud segiteni nem publikus, de kecsegteto konstrukcios flottaban, annak tartozom valamivel.
-
CsuRi101
tag
válasz
Viktor0610 #2909 üzenetére
hm, lehet, hogy ez csak régen volt igy vagy esetleg mms, gprs van más árban..most nem találom én sem...
-
CsuRi101
tag
válasz
Viktor0610 #2907 üzenetére
2 eltérő roaming dijcsomagról van szó, lehet köztük váltani, nem a kor az oka az árkülönbségnek.... a sima dijcsomagoknál is egyes dolgok olcsóbbak, egyes dolgok drágábbak, kinek melyik a jobb, azt választja, itt
ugyanigy van..
-
Killing
addikt
válasz
Viktor0610 #2905 üzenetére
Ebből is az jött le hogy a World Class drágább. Pedig a World szó hallatán nem erre asszonciálnék.
-
Ch4os
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2890 üzenetére
- Minden hanghívást
Egyértelmű. Minden hívást, feltétel nélkül átirányít.
- Ha foglalt
Amennyiben épp' beszélsz.
- Ha lenyomod a hívást, akkor is ez van.
- Ha nem válaszol
Amennyiben nem veszed fel bizonyos időn belül -általában kb. gél perc.
- Időt is lehet állítani. Ha beállítom, hogy 30 mp múlva átirányít a 30-9876543-ra, akkor a telefont a másiknak leteszi és nekem jön az SMS, vagy csak SMS jön, de a csörgetés folytatódik? (tudom próbáljam ki)
- Ha ki van kapcsolva
Egyértelmű. Amennyiben kikapcsoltad a készüléked
- Ha nem érhető el
Amennyiben térerővel nem lefedett helyen tartózkodsz.
- Itt lehet állítani időt is, akkor az mihez kell ebben az esetben? -
Killing
addikt
válasz
Viktor0610 #2750 üzenetére
Ezek szerint nem kell modemet vennem. -
TAdam84
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2649 üzenetére
Na ezt se tudtam
Bar elegge elkanyarodtunk az eredeti tematol
-
TAdam84
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2646 üzenetére
Ja hogy ugy. Mivel az elofizetesem hozzavetolegesen 6 eve megvan, nem hinnem hogy ez barmifele gondot generalna
Egyebkent hogyan tudjak letiltani?
-
TAdam84
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2644 üzenetére
Tehat akkor nem csak az elofizetesre irtam ala a ket evet? Mert akkor most van egy telefonom amit gyakorlatilag megvettem teljes aron, es korlatozva van? Vagy hogy van ez?
-
xbenyax
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2350 üzenetére
Megfelelő hely? Használt telefonos? Hát én lennék annyira balfasz hogy elvesztem a telefonom(Ezt a Samsung-ot muterom találta a LILD-ös bevásárló kocsiba) szarnám le és nem tiltogatnám...
-
BlackBird98
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2069 üzenetére
A samsung L700-nál legalábbis nálam #102# a lekérés ingyenes változata.Viktor0610 neked DOMINO kártyás mobilod van?
-
válasz
Viktor0610 #2069 üzenetére
Jah...a Dominós sim-eknél ingyenes, én meg fizet(het)nék, ha nem lenne myt-m....
Tel Elek:
Miért nem engedi? Kell hozzá az 5 jegyű titkos kód is... -
megyeri
tag
válasz
Viktor0610 #1925 üzenetére
Viktor! Az a 3 nap nem inkább 7 nap?
Tehát 7 nap alatt 20 GB után korlát két hétre... (márciustól)
-
temes69
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1925 üzenetére
köszi a válaszokat!
-
SASboy
tag
válasz
Viktor0610 #1842 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Ez jó hír.
-
Jadro
veterán
válasz
Viktor0610 #1824 üzenetére
Magához a netezéshez miért kell PC suite? Simán egy új kapcsolat a megfelelő beállításokkal és mehet a csatlakozás. RÉgebben legalábbis így ment nekem. Mostanában nem próbáltam, de úgyis össze akarom lőni a laptoppal a telefonom. Hátha kell egyszer hogy így netezzek.
-
Remittenda
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1810 üzenetére
Ez tuti valami T-Csoport dolog, nagy haladás: pl. átvettük a német oldal grafikáját stb. Kiráz a hideg az ilyenektől. Legyen egyszerű, átlátható.
-
okib4100
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1778 üzenetére
A betanított khm... nőnemű humanoid is ezt mondta, de amellett, h a teljes egyenleg és az összes futó szolgáltatás törlésre kerül. Na ez az amit nem kívánok elfogadni, tekintve h a mélyentisztelt M.Kir. Posta jóvoltából esélyem se volt bediktálni a megerősítő kódot.
Én igazából a panna által működtetett egyéni igénykezelési csoport tés megfelelőjére vagyok kíváncsi, mert valszeg ott van 0-nál nagyobb esély eme ügy elintézésére, már amennyiben a telefonos hölgyike infói pontosak. -
snowdog
veterán
válasz
Viktor0610 #1768 üzenetére
Szívesen! Az osztrákra meg majd visszatérünk ha hazajöttem, hátha mást is érdekel.
-
snowdog
veterán
válasz
Viktor0610 #1763 üzenetére
A pannonos softot le lehet tölteni valahonnan?
-
snowdog
veterán
válasz
Viktor0610 #1761 üzenetére
Feltelepítettem, volt benne magyar nyelvű telepítő szöveg is. Teljesen jól működik vele az itthoni hálózaton. A telepítő csomag mérete kb. a duplája az itthoninak.
-
snowdog
veterán
válasz
Viktor0610 #1761 üzenetére
Az nem lesz egyszerű, mert maga a program a stick-ről települt fel. Amit meglehet neki adni az a: Login, Password, APN
Ebből itthon az első kettőt üresen kell hagyni, amit meg be lehet írni az az APN. De ez már telepítésnél ki volt töltve (internet). Tehát az a kérdés, ezt az "internet" apn értéket át kell majd írni, vagy így is működni fog?
Letöltöttem hozzá az osztrák oldalról a programot, elsőre úgy néz ki mint a magyar, még magyar nyelvű fájl is van benne. Mindjárt feltelepítem, és megnézem mit ír bele az APN-hez. [link]
-
wisda
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1472 üzenetére
Kedves Hazigazda!
Örülök, hogy vigyázol a házra de nem értek veled egyet ugyanis nem biztos, hogy mindenki megnézi mindegyik topicot, mint én fanatikus, szerintem semmi csúnyát nem írtam és a helyet nem hiszem, hogy túlságosan foglalta volna. Ha ilyen kedvesek és inteligensek itt a moderátorok inkább nem fárazstom magam
Tiszetelettel: dee
-
válasz
Viktor0610 #1378 üzenetére
a t-mobile által adott usb stick az toshiba gyártmány.
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #1378 üzenetére
dejopofa. kis dizajnos darabka.
-
Laybee
őstag
válasz
Viktor0610 #1294 üzenetére
Köszi a gyors választ.
-
legiaap
félisten
válasz
Viktor0610 #1203 üzenetére
Engem most nem érdekel, hogy buknák-e vagy sem. Egyedül az, hogy otthagyjam a Vodát, mert vicc ez a net. Jóhogynem már simogatni nem kell a modemem, hogy doromboljon nekem.
De dominoban valami 19 980 Ft-ot ír. Ezt kéne leperkálnom havonta...
Akkor inkább már az 1 éves csomag. -
Padló K.O
tag
válasz
Viktor0610 #1188 üzenetére
Hát ilyen összegben, DOMINOBAN van
És dominonál számít az egy év....előfizu esetén ha van már arany vagy platina szint, és eltelt a hűségből 18hónap, vagy lejárt teljes egészében, akkor tud kedvezményes készülékcserét kezdeményezni
-
Padló K.O
tag
válasz
Viktor0610 #1156 üzenetére
Viszont láttam, tök sok új akció van most a T-nél...mobilinternet csomagok, extra adatmennyiséggel, új díjcsomag, olcsóbb roaming netezés...
-
Diego!
senior tag
válasz
Viktor0610 #1141 üzenetére
Oké, remélem. Csak felmerült bennem. Köszönöm a választ.
-
megyeri
tag
válasz
Viktor0610 #1134 üzenetére
Igen, már több mint fél éve így használjuk... A domino költségeit egy előfizető fizeti ki. Idézet a T-Mobile honlapjáról: "A kedvezmény havi díjai a csoportba bevont Domino kártyások esetén azt az előfizetéses ügyfelet terhelik, aki a Domino hívószámot a csoportba bevonta.
".Ahogy a Pannon oldalán olvastam, van más eltérés is a két szolgáltató között. Ott minden előfizetést (ami ahhoz az ügyfélhez tartozik) be kell vonni, míg itt ha akarjuk, csak 1 előfizetői számot teszek be az ügyfélkörből, illetve nem kell figyelni az ügyfélazonosságra: "Számlás előfizetés esetén: a szolgáltatást az ugyanazon ügyfélszámhoz tartozó előfizetésekre lehet igénybe venni, azok esetében viszont kötelező mindegyikre aktiválni."
qdak: Én inkább a D900i-t javaslom, ha két éves hűséget vállalsz, az árban nincs olyan nagy különbség, külsőre szinte ugyanaz. A belső tudásbeli különbségeket most talán nem tartod olyan nagynak, de érdemes "előre" gondolkodni, mert feltételezem nem fél évig akarod használni...
-
qdak
addikt
válasz
Viktor0610 #1134 üzenetére
, megyeri holnap kiderül, akor megyek be majd leirom mi volt
ha átálok előfizura akor telot is veszek, mert a régi nem jol muzsikáll
remélem engednek venni mert anno 2 éve kb a 1 másik telo szolgáltatonál 80000 akartak letetetni velem, mikor elöfizus telot akartam vennimod: még lenne kérdésem: az én 30 as kártyám amit szeretnék elöfizusnak azon van $$$ azzal mi lesz ?
és köszi elöre is
-
kavicssli
addikt
válasz
Viktor0610 #1126 üzenetére
nagyon szépen köszönöm! Akkor az lesz a legtisztább ha bemegyek a boltba és megkérdezem!
-
stichus
tag
válasz
Viktor0610 #1120 üzenetére
minden talált tárgyat a jegyzőnél kell leadni, kivéve a közforgalmú helyeken (busz, bolt, kocsma...) talált tárgyakat, mert azokat az üzemeltetőnél
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #1112 üzenetére
Szomszéd T-Mobilost megkérdeztem.Nem adhatnak ki információt.
Pedig egy talált készülékröl van szó.Szeretném a tulajdonosának vissza adni.Kártya már inaktiv benne.
Ha tiltásra kerül a kártya törlödnek a telefonszámokMert egy darab sincs benne,így nem sok esélyem van megtalálni a tulajt.
Egy Nokia 6120c van szó.Szerk: És még a Live! menüre mondják azt,hogy csúnya
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #1092 üzenetére
Magatol.istenbizony.
Azert ranezett az illetekes forumtars,es rendben van valoban minden! Ezuton is nagy koszonet erte neki!
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #1090 üzenetére
valoxszinuleg az elozo,a boltba a csajok mar sokszor segitettek,gyorsan,pontosan es szivesen.Ma reggel megtortent a valtas,csak az uj,dominos sim el,tudok hivast inditani,fogadni,egyenleget nezni es feltolteni is.
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #1088 üzenetére
Szia Viktor!
Sztem egy telefont erdemes megejteni. Amugy maga a GSM elofizu mar a majus 5i heten lejart,csak a Net 50 jart le 11en.Ezert is kaptam meg a "bianko" Domino SIM-et, hogy 11en regi sim ki,uj be es onnantol csak az uj el.Ezzel szemben a regi,westeles sim el,ECO dijcsomaggal.Ezert nem ertem,hogy most mi ujsag..
-
Laprasi991
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1078 üzenetére
Megnyugodtam
Köszi
-
ddddd4
tag
válasz
Viktor0610 #1011 üzenetére
Egyszer se tudtam eléri. Késöbb amikor nem volt túlterhelve a hálózat, akkor azt monta hogy az adott irányba nem kezdeményezhetek hívást.
-
ATish0
tag
válasz
Viktor0610 #974 üzenetére
Köszi a gyors válaszokat, most már értem.
Akkor igazából nem a válasz. Két előfizetés nem kell, kártyásan meg jóval drágább egy telefon.
-
ATish0
tag
válasz
Viktor0610 #972 üzenetére
Vegyünk mondjuk egy Motorola V8-at amiért leteszek 40k-t, tehát nincs részletfizetés ilyesmi. Két éves hűségnyilatkozatot kötök. Kapok egy tel számot az előfizetéshez. Ha jól értem a hűségnyilatkozat erre szól. Ehhez a telefonszámhoz nem vehetek két évig új telót. Akkor nem értem az első részét...Hogy válthatok telefont?
-
paramedic
aktív tag
válasz
Viktor0610 #950 üzenetére
Köszi, de számlás előfizetésre nem jó, csak Dominóra.
Azt persze elfelejtettem előző hozzászólásomban jelezni, hogy számlás. -
AMD ehog
aktív tag
válasz
Viktor0610 #91 üzenetére
Van ilyen Vodafonnál is, 6120c-n működik
-
lorcsi
veterán
válasz
Viktor0610 #945 üzenetére
ok-ok, akkor a szolgáltatónál kell remdelnem, köszi
-
nike_
addikt
válasz
Viktor0610 #923 üzenetére
Ezért kérdeztem hogy biztos-e lehet hogy a T-mob más díjcsomagban is hibázott.
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #899 üzenetére
talán a számlafizető és/vagy számlázási cím lehet más,másé..
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #868 üzenetére
Igen,közben ki lettem okosítva. Sajnos ez még mindíg elég sok,legalábbis.Még szerencse,hogy 1db esetben kellett csak elmagyaráznom ~1percbe a 3 nap alatt,hogy külföldön vagyok,te Homér...
-
_seth_
veterán
válasz
Viktor0610 #703 üzenetére
Lehet akkor valóban 2800 forint, de miért nem lehet kiírni egyszerűen?
-
_seth_
veterán
válasz
Viktor0610 #700 üzenetére
Értem, a trémobil oldalán böngészve nem de google segítségével találtam ilyesmit: [link], öcsém valóban megveheti
Ellenben az 1800 forint az a lebeszélhetőség azt viszont, hogy mennyibe kerül kompletten nem találtam meg.
-
lesaux
veterán
válasz
Viktor0610 #692 üzenetére
De, addig én is eljutottam, ameddig _seth_ (köszi a képet!
), csak nem tudtam, mikortól kerül pénzbe, nem mertem tovább kattintgatni.
-
_seth_
veterán
válasz
Viktor0610 #692 üzenetére
Ez ingyen van: [link]
-
attisx
addikt
válasz
Viktor0610 #655 üzenetére
Közben befejeződött az ügy vizsgálata:
A +3GB-tal megnövelt keret a 2GB-ra belőtt automata számára értelmezhetetlen, ezért közöl ilyen adatokat. Legkésőbb, ha a keretem 2GB alá csökken visszaáll a rendszer helyes működés, de dolgoznak rajta, hogy kiküszöböljék ezt a kellemetlenséget...
Ezúton is köszönöm 1430 közben járását
-
attisx
addikt
válasz
Viktor0610 #646 üzenetére
Nem, mivel tegnap este 0MB volt, ma pedig már 1024MB-ból számol vissza felé. Holott min. 2GB-ról kellett volna indulnia (idáig legalábbis így volt)
-
evR
aktív tag
válasz
Viktor0610 #606 üzenetére
Igen, ezeket én is értettem!
A bibi pont ott van, hogy még van hűségszerződés (1év a 2ből)... pff..
Akkor ezesetben az lesz a megoldás, hogy kártya marad otthon, legkevesebbet kóstáló havidíjra átvált, hozzátartozó fizet.. Vagy valami ilyesmi.
Gondolom más megoldás nem nagyon lesz erre..
Ehhh! Nem véletlenül becézik ezt rabságnak... -
tl-x
addikt
válasz
Viktor0610 #588 üzenetére
A vonalas számot nem veszik fel a másik számokon meg csak automata beszél!
-
Teo70
tag
válasz
Viktor0610 #560 üzenetére
küldtem egy emailt magamnak és levett 10 forintot vagy mennyit a kártyámról.....
gépről vissza hogyan tudok mikor küldő félnek felhasználónév@t-email.hu-t jelez....alaphelyzetben a ''telefon'' email címét a készülékben állíthatom be? -
Teo70
tag
válasz
Viktor0610 #145 üzenetére
Hi all!
Ezek szerint ( Domino) ingyen lehet emailt küldeni vagy hogyvan
mert szeretném tudni h mennyibe kerül egy email telefonról de akkor ezek szerint ingyenes ( 30 nap)....??
üdv, Teo -
Bagira01
veterán
válasz
Viktor0610 #545 üzenetére
Még kéne szerezni hozzá amivel működik.Ez nagyon király szélessávú kártyás net. Veszek egy kártyát töltök rá pénzt és megrendelem a szolgáltatást, levonják a díjat és mehet a net. Van most ez a fél évig féláron akció gondolom erre nem vonatkozik mivel nem előfizetéses. Kb ennyi nem?
-
tl-x
addikt
válasz
Viktor0610 #488 üzenetére
Ezt én se értem!
-
1430
senior tag
válasz
Viktor0610 #486 üzenetére
Itt most másról van szó, mert itt - ha minden igaz - hűségnyilatkozat is van.
[Szerkesztve] -
1430
senior tag
válasz
Viktor0610 #434 üzenetére
Viktor, hol a MOD gomb?
Nekem csak OK van...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Quentin Ruby
senior tag
válasz
Viktor0610 #423 üzenetére
mikor mondta nekem a csajszi a petőfi sándor utcai t-mobil egységben alig kaptam levegőt...
igazán nem értem hogyha már nem lehet megtartani a régi kártyát akkor legalább a számot lehetne vinni de nem...tiszta vicc... -
Quentin Ruby
senior tag
válasz
Viktor0610 #421 üzenetére
na a történet az, hogy nekem volt egy dominom.
na most azt márciusban átvittem előfizuba,és úgy gondoltam hogy most kötök rá egy hűséget,de nem hagyták.
Gyakorlatilag úgy tudtam elhozni a telót, hogy vettem egy új előfizut és a régit felmondtam.
érdekes megoldás 21. század elején...
állítólag nem megoldható hogy a régi számot terheljék be....
na ezen a részen nálam megált az értelem.... -
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #402 üzenetére
Köszönöm!!!!
-
FuckeR19
senior tag
válasz
Viktor0610 #377 üzenetére
Olvastam a garanciás lapon h kérhetek én cserét is akrák de csak akkor ha ez nem okoz a tmobilnak nagy ''kárt''. Viszont azt nem nagyon értem, h vettem telót szeptemberbe 2éves előfizzel 25ért. Ha én telefon cserét kérnék akkor az aktuális árlista szerint választhatok telót ugyancsak 2 éves előfizetés áráért
Így lenne a korrekt, természetesen telók foJamatosan veszítenek az árukból...
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #329 üzenetére
Sztem inkább a T mobilnál keverhettek el vmit, de azt nagyon
-
Rob66
csendes tag
válasz
Viktor0610 #91 üzenetére
Hy
Még a 3310 is -
bebar
aktív tag
válasz
Viktor0610 #321 üzenetére
Már évek óta Viktor, évek óta..
-
busman
veterán
válasz
Viktor0610 #314 üzenetére
Fél órába tellett mire kiderítettem,hogy alapból a kártya utolsó 3 számjegye a jelszó.
Ma már más ügfélszolgálatossal beszéltem eléggé flegma nő volt,és nem is tudott,vagy nem akart segíteni..
A t oldalt meg nagyon bonyolultnak tartom... -
zfarkas
senior tag
válasz
Viktor0610 #304 üzenetére
Készülékcsere. Emiatt gondoltam, hogy kellene.
Bementem, megkérdeztem, a 2 éves hűségszerződés lejárta után tudok telót váltani. -
lesaux
veterán
válasz
Viktor0610 #277 üzenetére
Köszi a választ. És azt jól értem, hogy a 100 db 32 forintos perc után jönnek a 37 forintos percek? Mert ez cefet olcsó lenne.
Egyszerű csomagváltással elintézheted, a 1430-on, az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton keresztül -[link]
Á, nálunk semmi nem egyszerű. Valamelyik topicba le is írtam a kalandot, amikor az ügyfélszolgálattal beszélgettem. A kódomat nem tudtam, végül megállapította a hölgy a túloldalt, hogy céges előfizetésem van, legközelebb a 1400-t hívjam. Ami ugye azért érdekes, mert kb. egy hete láttam a számlát, és nem cégnévre jött. -
Fütyesz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #271 üzenetére
Én is így vagyok vele. De a percdíjak is elég eltántorítóak. Pannon is adhatta volna mielőtt leveszik a listáról 40k-éert még sztem úgy is sokan vették volna tekintve hogy jobbak a percdíjak és nem gányolt a menü.
-
Fütyesz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #269 üzenetére
Az egy elég ocsmány dolog. A jó kis készülék menüjét szétherbálni ilyen magentaszínű förmedvénnyel.
-
lesaux
veterán
válasz
Viktor0610 #264 üzenetére
Biztos, hogy soha életemben nem fogok se videotelefonálni, se wapolni. Átrakom GSM-re, köszi.
-
lesaux
veterán
válasz
Viktor0610 #262 üzenetére
köszi
A hálózati mód UMTS legyen, GSM vagy kettős? -
kerjani
aktív tag
válasz
Viktor0610 #253 üzenetére
Köszi!
Azt viszon innen sem tudtam meg, hogy megmarad-e az Aranykártya kedvezmény. -
kerjani
aktív tag
válasz
Viktor0610 #249 üzenetére
lehetséges, hogy a Nokia 6233 69k-ba kerül? (Nekem az eladó ezt mondta)
Hol van itt az aranykártya kedvezmény? -
n@p@lm
őstag
válasz
Viktor0610 #245 üzenetére
szegénynek akkor tényleg gáz...
-
divot
veterán
válasz
Viktor0610 #223 üzenetére
Ahogy néztem, nekem a net50 elég lesz, de csak olyan márciustól lesz rá szükségem. Addig csak ismerekdem a műfajjal.
-
duncan21
csendes tag
válasz
Viktor0610 #209 üzenetére
értem. hát akkor meglőve. valszeg új előfizu nyitás lesz. kösz a gyors segítséget.
-
duncan21
csendes tag
válasz
Viktor0610 #207 üzenetére
Értem. És mi a helyzet azzal, hogy 4.x viszem vissza javításra, és esetleg készülékcserét kérek. Ez esetben ugyan ezt az a szart adják újba, vagy van lehetőség váltani ráfizetéssel? Vagy addig javítják a régit amíg lehet?
amúgy lehet, hogy az lesz, hogy veszek még egy előfizetést, mert a családban még van 2 dominós, az egyiket áttérítem
[Szerkesztve] -
Sultan
tag
válasz
Viktor0610 #199 üzenetére
Töröltem az összes beállítást, majd a pdf alapján újra beállítottam. De így se működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby rádiós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Energiaital topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest