Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz fery02 #51231 üzenetére
próbáld a telefonon; *111# és hívás, aztán navigálj el a mobilinternetes szekcióba.
Varszegig; a díjcsomagokban foglalt 500 megabyte vagy 2 gigabyte adatkeret után az adatforgalmi díj 8 ft/megabyte, az azért elég durva...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz fery02 #56332 üzenetére
attól még igaz lehet, nem feltétele a 4g/lte szolgáltatásnak a 3g megléte, október 18-tól nagyon sok helyen lett az országban 4g/lte, ahol korábban nem volt 3g és azóta sincs.
a telefonnak kell tudnia a 4g/lte elérést, továbbá a sim kártyának - nem tudom, hogy milyen/melyik az, ami nem tudja, de nem elképzelhetetlen, miszerint cserére lesz szükség -, megfelelő netes hozzáférési pont (apn) is szükséges hozzá - elvileg rászabták már a wnw-t is, de nem kizárt, hogy van még olyan eltérő, ami nem megfelelő, eleinte csak az internet.telekom volt jó, még a wnw sem.[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz fery02 #64554 üzenetére
az ára lehet 2490 és 1590 ft is, az annak függvénye, hogy milyen díjcsomaghoz aktiválod, ezzel kapcsolatban találsz leírást az összefoglalóban, a gyik első szekciójában.
zoli62; nincs ilyen, amennyiben ezt tapasztalod, úgy eltérő típusú telefonról van szó, mert nem mindegyik vihető el bármilyen olcsó díjcsomaggal részletre, leginkább az iphone ilyen, de az régi és új előfizetőknek egyaránt, annyi különbséggel, hogy a régiektől nem szokás mobil előleget kérni, szemben az újakkal.
[ Szerkesztve ]
-
-
St3ven
addikt
válasz fery02 #79931 üzenetére
Akkor a blue net plusz kell neked, 1GB 1190 Ft-ért.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Black_Raven
veterán
válasz fery02 #79931 üzenetére
Először is válts vissza NetPlusz M-re(ha elfogyott az L 1gb) és kapsz 4szer 500mb-t két hónapig.Ha lejárt a két hónap válts NetPlusz S-re és kapsz 4szer 200mb két hónapig.Utána mehetsz a bluehoz ha akarsz.
Ateszpapa nem tudom mi a szigoritás 2011 óta dominós vagyok.[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
EmberXY
addikt
válasz fery02 #111945 üzenetére
Nekem se jött SMS, de az appban bekapcsolva látszik. A 327 Ft-os egyenlegemet se nyúlták még le.
Bár az is igaz, hogy vasárnap bekapcsoltam egy 3 napos korlátlant, még az sem járt le, úgyhogy csak holnap derül ki mennyire korlátlan és ingyenes az akciós net.Up the Irons!
-
ubyegon2
nagyúr
válasz fery02 #112139 üzenetére
Köszi a megerősítést, mintha olvastam volna itt ezt, csak nem érint, így nem maradt meg benne. Mókolni kell a Redmi 4X-szel, azt tudom, de nulla esetben tudnám kihasználni ezt az okosságot, a Mi 9 SE-n talán már be lehetne kapcsolni.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
válasz fery02 #141183 üzenetére
Hello
Ahogy tuti ne csináld (én ezzel szívtam meg).
eSIM-et át akartam rakni másik telefonba, mivel régit eladtam. Régi telón eSIM profilt töröltem, azonban a QR kódot nem tudtam használni az új telóval már.
Új QR kód kéréshez SMS-t küldene az applikáció a számomra, ami ugye így nem volt érvényes.
Így csak üzletben, személyesen csinálták meg (2 perc nettó).
-
félisten
válasz fery02 #141186 üzenetére
A régi simet ki is dobhatod, arra már nem kapsz semmit, az teljesen deaktivált.
És ez a lényeg, hogy kérj új QR kódot az appban még amikor megvan a régi a telefonban mert arra megy egy megerősítő SM.
Telón nem beta van neked? iPhone nálam is de kijelzi szépen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Gigabyte rtx 3090 gaming oc 24gb gddr6x
- TP-LINK TL-SG2210P 8 portos gigabites smart switch 2db SFP csatlakozóval
- Intel Core i7 14700K /// Teljesen Új // Számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen