- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
Herczi #52343 üzenetére
Elvileg nem, gyakorlatilag én úgy emlékszem, hogy odaadják másnak is.
Írj egy meghatalmazást, szerintem probléma nem lesz.
De a futárszolgáltatás szerintem +1 próbálkozást is tartalmaz, azt meg megbeszéled mikorra.Más:
Aki mostanában rendelt.
Milyen állapotai vannak a rendelésnek, ha előfizetés megújítással, házhoz szállítva vásároltam?
Nekem péntek óta szállításra vár a rendelésem és holnapra ígérik. Amúgy a kiszállítás időpontja mennyire megbízható? -
tomy86
addikt
válasz
Herczi #44265 üzenetére
Nem az első eset, hogy a weboldalukon teljesen mást írnak, mint ami az ászf-ben van.
Az ÁSZF szerint (47. oldal): "SIM kártya cseréje/pótlása (pl. rongálódás, micro SIM csere, lopás miatti pótlás) 4500Ft/alkalom/db"
A tapasztalat az, hogy ha náluk vetted a telefont, amibe a nano sim kell vagy ha meghibásodott a kártya, akkor biztos az ingyenes csere. Minden egyéb esetben az ügyintéző hangulatán múlik a dolog. Amit a weboldalukon írnak (bármilyen témában), mindig kezeld fenntartásokkal! -
válasz
Herczi #41854 üzenetére
990 ft/hó, illetve az aktiválás hónapja, és az azt követő teljes hónap alatt csak 190 ft, utána 990 ft/hó.
esetlegesen megfontolandó, hogy 1290 ft ellenében 1 gigabyte adott, ami már a maximum lte sebességet is engedi.
jelenleg adott még a net&roll 1gb lte bővítő is, ami 1000 ft, de az hamarosan kivezetésre kerül, utána már nem aktivál(tat)ható, csak azok használhatják a későbbiekben, akik időben megrendelték - ez az opció papíron csak az alapcsomagban adott sebességet engedi lte hálón is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest