- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Az hol kéne látnom hogy az 80 percből mennyi van még?
Se az appba se az oldalon nem látszik. -
válasz
MaxxDamage #104034 üzenetére
Nekem működne, legalábbis miután kiválasztottam, hogy Telekommal akarok fizetni nem jelent meg a "Nem elérhető" felirat. Ha mutattok olyan appot, ami érdekelhet, akkor végig csinálhatok egy vásárlást
Előtte az oldalsávban a "Fizetési módok"-nál ráböktem a Telekom használatára, ekkor kiírt valami "verification" dolgot, de gyorsan eltűnt és aktív lett.
Domino Fix, idén márciusban lesz két éve, hogy átváltottam előfizetésről, 1000+ Ft van rajta. -
Márton
nagyúr
üdv,
a Domino Fix Extra csomag 1GB-ja 30 napig él a 80perc pedig egy évig?
köszi -
dokee78
félisten
Valahonnan jött 10 GB extra net!
Ez mi lehet?
Előfizetésem meghosszabbítása+készülék vásárlás miatt? -
-
törölt tag
Hali.
Nem tudok vásárolni Play áruházon vagy appon belül se havi számla, se MCOM egyenleg terhére.
Nem tudjátok ez miért lehet?
Havi 20 k a keretem. Előfizeteses vagyok.
Próbáltam appon belüli vásárlást és simán, áruházon belül egy appot megvenni. Az eredmény ugyan az.
Belepve mobilvasarlas online felületre ott van a 20 k keret, mcomra, havi számlára állítva sem működik. Nincs tiltva a szolgáltatás. Link -
dptrsk
Topikgazda
válasz
balint82 #104029 üzenetére
Mobil S/M/L/XL/XXL/Korlátlan csomag csak Mobil S/M/L/XL/XXL/Korlátlan csomagnak lehet főkártyája.
Mobil S/M/L/XL/XXL/Korlátlan csomagoknál minden esetben az ügyfél legdrágább csomagja a fő és a többi a társ/partnerkártya. Vagyis az a Mobil+Net csomag lesz a fő amelyik összesített havidíja a legtöbb.
Az ATK csomagot is átválthatod tudtommal új Mobil portfólióra, a költségsáv betartásával.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
balint82 #104026 üzenetére
Mobil s/M/stb csomag nem lehet főkártya ATK csomaghoz.
Ha nincs főkártya az ATK havidíja a nem ATK csomag havidíjára emelkedik. (ha nincs másik főkártya)
Dominora váltáskor, ha nincs másik főkártya megemelkedik az ATK csomag havidíja a normál csomag havidíjára.
Domino esetén megmarad a számod, SIM cserével jár csak üzletben lehetséges. -
balint82
senior tag
Sziasztok, 2 nap múlva lejár a hűségem, az alábbi kérdéseimre tudnátok válaszolni? (Még régi next s csomag ATK val, úgy, hogy én vagyok a főkártya) :
- mobil s + net1gb-re váltás esetén (készülék nélkül) 1 év hűséggel, ha megtetszik majd a későbbiekben egy telefonon a t-nél, akkor simán tudok rendelni hozzá ugyanehhez a díjcsomaghoz hűséghosszabbítással vagy sem?
- ugyanennél az opciónál ugyanúgy én maradnék a főkártya annak ellenére, hogy nekem kisebb a csomagom?
- netalán dominora váltás esetén mi történik a a társkártyás előfizuval? Domino esetén megmaradna a számom?
- Dominora váltást csak boltban tudok eszközölni?Előre is köszönöm a segítséget
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
dptrsk #104020 üzenetére
Sajnos nem. Pont ez a bajom....
" ...Szolgáltatásunk lehetővé teszi a havi díjas és Domino előfizetőinknek, hogy előre feltöltött egyenlegük terhére tartalmat vásárolhassanak a Google Play áruházból. Ehhez nem kell mást tenned, mint megadni a szükséges adataidat, és elfogadni a vásárlási feltételeket. A szolgáltatás iOS operációs rendszerrel működő készülékekkel nem érhető el...."
Hol kell megadni "ezeket" az adatokat és hol kell elfogadni?
- Hitel- vagy bankkártya hozzáadása, illetve
- Ajándékutalvány beváltása a két lehetséges opció.Ha a Fizetési módok menüpontban az előbbi kettő alatt a További fizetésbeállításokra koppintok, akkor meg csak és kizárólag a bankkártya adataimat kérné...
-
namenlos
tag
Hónap végi törlesztőrészlet-beszedéseket megint nem akarják levonni?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat, ha a Telekom weboldalan “szállítás alatt” státusz olvasható, de a GLS oldalán még azt írja, nincs a GLS-nél, de már benne van a rendszerükben, akkor holnapra mennyi esélye van, hogy kihozzák? Egyáltalán real time frissül a GLS oldala?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, és hirtelen nem találom rá a megoldást. Dominós vagyok, egy dual-SIM-es készülék elsődleges kártyájaként beállítva, és most először szeretnék a Domino univerzális egyenlegem terhére vásárolni a Google Play store-ban.
A Telekom Mobilfizetés app működik, már vásároltam is vele autópálya-matricát a nyáron az egyenlegem terhére.
A Play-ben viszont a fizetési beállításoknál csak bankkártyát enged(ne) beállítani, azt meg nem szeretném.
Mit nézek el, hol bénázok? Anno a Telenoros egyenlegemről simán tudtam vásárolni mindenfélét a Microsoft Store-ból, még Windows Phone készülékkel.szerk: nem vagyok poweruser, ha lépésről lépésre lehetne...
-
Nikaré
őstag
Srácok köszi a javaslatot, de ezt megtettem korábban.
Olyan hülyeségek fordulnak elő, ami eddig nem volt.
Éves regisztrálás után az egyik számot/kártyát kidobta a rendszer, nincs a fiókban.
Hívom üfsz. nem tudják miért van ez. Oké, adjam hozzá újból, aha nincs nálam az a kártya.
Jó, ez is megoldva idővel, de kellemetlen így.
Mint írtam a kedvezményes percek nem láthatóak, (ezért asztali gép kell)
A Most lejárati ideje nem látszik az új appban (asztali gép ismét) vagy naptárba bejegyezgetni külön külön.Ja, van másik megoldás. Felraktam a régi appot, ezen minden jó! Érdekes.
Csakhogy egyszer ezt is lezárják szerintem, aztán ki tudja, hogy ez az új addigra jó lesz vagy sem?Köszi
&
kakuk.tamas
btudos -
btudos
nagyúr
-
Nikaré
őstag
Az új mobil appot is megírhatták volna jobban. Vagy a régit hagyták volna működni rendesen.
Most az új app, ha belépek, másik számon (nem a saját telefonban lévő kártyáét) szeretnék valamit pl.
adat egyenleget vagy a Most -ot hosszabbítani, nagyszülőknek ááá, nem lehet mert sms -t küld arra a számra a beléptetéshez! Amúgy meg elég bonyolult lett, aztán meg a Domino Kedvezményes beszéd egyenleget nem is mutatja, a háttér kép meg olyan mintha koszos lenne a kijelző -
Domino Most jan. 31-ig él?
-
mayday00
őstag
,,nem online" amúgy 3.000ft a legkisebb feltölthető összeg?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest