- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
A mai generáció meg Fortniteozik, meg a többi hasonlót tolja. Most ezekre van igény, ebből jön a pénz.
Halott a Quakelive, és behalt a Quake Champions is, akárcsak az új Unreal Tournament, ami béteként ment pár évet, végül kb egy éve lelőtte az Epic (már a béta verziót sem lehet letölteni a store-ból, pedig jó volt) De maga az EPIC se költött rá egy forintot sem. Azt hitték majd az új üzleti modell fenntartja. (Hogy a modderek csinálnak az Epic helyett mapokat és tartalmakat, (Mint az unreal engine esetén) és azt pénzért lehet megvenni amiből kap a mod készítő, és az Epic is...) Mondjuk a játék reklámja is nulla volt. -
Daelion
őstag
válasz
Eversmann #19 üzenetére
Egy UT/Quake 3 remake engem is tudna érdekelni ha másra nem is de botok ellen el tudnék vele lenni.
Bár az tény, hogy fene tudja mennyire lenne igény azokra. Ideig meddig biztos felkapnák a streamerek mint ahogy manapság szokás aztán meg max marad 1 kemény mag aki játszik vele.#20 Mr X
Ezt akartam írni én is de mondom még megköveznek.
Pedig ebben a részben még a nehézségi fokozatokon belül is módosítható pár dolog tehát mindenkinek meg kéne találni azt ahogy jó szal semmi sincs erőltetve. 'En egyenlőre alap ultra violence fokozaton viszem de ha valami már idegesíteni fog akkor kicsit módosítani fogom mert nem akarom én már játékokkal idegesíteni magam..' -
Eversmann
aktív tag
Őszintén, nem tudom mennyire lenne rá igény. Most megnéztem 2016-os Doom és Eternal multikat, már nem talál játékosokat.
Mondjuk inkább látnék szívesebben Unreal Tournament/Quake 3 újrázásokat (ha nem mennének a singleplayer játékok rovására), mint egy újabb Concorde klón
-
Daelion
őstag
válasz
FlashBird #14 üzenetére
Hát kinek mire van igénye de én pl egy csak multis DOOM-ot még bottal sem piszkálnék még ingyen sem.
A maga idejében nagyon sok UT 2003-4 ment nálam is neten meg haverokkal is de manapság már semmi igényem meg idegzetem sincs már ilyenre szal marad a single player lövölde. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Neurotoxin #16 üzenetére
A 3-nak Quake Live néven van tupír változata mai gépekre, régivel valószínüleg bütykölni kell a szerver indítással.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
FlashBird #14 üzenetére
Utoljára a Quake 3 Arena (és természetesen az Unreal Tournament) ment nagyot (vö: LAN partyk), de az n+1.-ik tucat battleroyalok
korában nincs már rá érdeklődés. Előbbit megvettük Steamen pár éve Karácsonykor egy ezresért, de online nem tudtunk saját multiplayert indítani a haverokkal…
-
tray86
tag
Egyetértek, de sztem a felmerések alapján - amiket gondolom csinálnak - classic arena multi shooterre, powerupokkal, gyors játékmenettel nincs igény...
Eleve 1v1 felálláshoz sincs opció, szólóban lehet tarkovozni, vagy vmelyik battle royale-t jatszani (es ezek is 1 vs sok, 1v1 helyett).
Userek tömegei folyamatosan rage-elnek, mert idióta, láma társakkal kell játszaniuk LOL-ban, CS2-ben stb-ben.
10-15 perc meccs, 1v1, aztán had szóljon, ha nem cheatel senki, akkor csak magadat hibáztathatod, ha elrontod
-
FlashBird
tag
Szerintem sokan örülnének hogyha a Doom / Quake fast fps örökséget végre átemelnék egy igazi aaa / nextgen címre multiplayer formába... Az a baj amikor nézem a videókat arra gondolok hogy ez mennyire elképesztő jó lehetne multiban... Quake Champions volt a legutóbbi az meg már szépen kifutott minden előnyével és hibájával együtt...
-
Neurotoxin
őstag
Minden szavaddal egyetértek, ezt hangoztatom már egy ideje én is. Egy fasza Heretic-et nagyon adnék.
@Janeszgol: +1. Érzésre valóban túl lett tolva, de 38 évesen úgy érzem, hogy kezdek ehhez már én is öreg lenni.
@tray86: Az Eternalba belekezdtem, de néhány óra után le is tettem. Ez a tankszerű megközelítés nekem jobban bejön, de munka után egyszerűen nem vagyok képes kellőképpen felpörögni hozzá.
-
janeszgol
félisten
En orulok, ha tetszik a rajongoknak a jatek, de nekem ez a hent mar sok. Anno jatszottam a Serius Sammal, ha az is egy okorseg volt mar. Ez meg arra emlekeztet.
-
Sazsi
kezdő
Reméltem, hogy az id Software lesz az utolsó, akiben csalódnom kell majd. A teszt alapján (már amit olvastam belőle) megkönnyebbülés, hogy a csapat nem tért le annyira az előző részek tematikájával, mint a harmadik résznél, valamint, hogy azért a történetet se próbálták a játékmenettel ellensúlyozni (nem mertem belőle nézni semmi videót, véleményt, mert minden képkozka spoiler). Ja, egyébként VÉR, HALÁL, BELEZÉS, ÁÁÁÁÁÁÁÁ PJU, PJU METÁL ÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
-
Daelion
őstag
Nekem tetszik eddig bár nekem eddig egyik reboot résszel sem volt komolyabb bajom.
Sztori meg olyan amilyen, DOOM-ot nem az miatt játszok amúgy se.'El szoktam olvasni de egy hent játéktól ennél többet nem is várok'
-
GodGamer5
addikt
Megnéztem a Foundry 1,5 órás tech riportját, meg az eddigi anyagokat és kb a játék feléig jutottam eddig, de a véleményem továbbra is az, hogy ez csak egy sokadik bőr a 2016-os Doom-ról. Az akció ideig óráig leköt, a látvány is egész jó, de azért az elég vicces, hogy csuma maxon rt-vel stb tele van a játék screenspace reflection-el,még egy méteren belül is. A pt-nek híre sincs, pedig azzal promózták, ráadásul az új geforce-okhoz adják.
A textúrák mosottak. A sztori egy vicc és még unalmas is. Gyakorlatilag egy Painkiller jellegű Doom dlc. -
wjbhbdux
veterán
Tulajdonképpen egyesítették 2 sorozatot, mert egymás mellett nehezen férnek meg ilyen fejlesztési időkkel. Az Eternal is tiszta Quake volt már az ugrabugra arénákkal meg kényszeres fegyverváltogatással.
Gondolom azért választották inkább a Doom nevet, mert ez inkább single player központú a köztudatban. -
D.Va
őstag
Jó ez a játék, csak a játék címét tévesztették el... Ez egy QUAKE. Medieval / Cyber hentelés az Quake. Környezet, (Hatalmas gótikus Kastélyok, romok), pörgős hentelős játékmenettel, ez totálisan Quake 1 (illetve Q3A is...) bárki bármit mondjon. Ez minden csak nem DOOM.
Ettől még a játék nagyon élvezetesnek néz ki. -
Rendes iparosmunka, de nem tud már úgy felcsigázni mint az Eternal. Szerintem ez a trilógia leggyengébb része.
-
amigazoli
csendes tag
Xbox Series S-en a látvány ugyancsak halovány. A játék ettől függetlenül szerintem lehetne jó, de nem tudott megfogni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged