Új hozzászólás Aktív témák
-
Augusztusban érkezik a steelbook változata is a Neverending Story című filmnek. 3 lemezes egy 4k egy BD ami a moziverziót tartalmazza előbbi Dolby Vision-ben, és egy harmadik rendezői változat sima BD formátumon.
-
Rumcsaka
tag
válasz
Hegyirabló #2346 üzenetére
A sima mozis (rövidebb) változat színezése ha jól emlékszem akkor pont olyan mint a DVD változaté...SZÉP!
De ez a rövidebb változat...és nem a felújított... -
makkmarce
őstag
válasz
Hegyirabló #2344 üzenetére
nekem is megvan mindkettő, esetleg neten keress rá, melyik tetszik jobban
vannak ilyen összehasonlító videók.
-
makkmarce
őstag
válasz
Hegyirabló #2342 üzenetére
A digitálisan felújított a nem zöld. A hibás az túlzás, csak mások lettek a színek. A digitálisan felújítottban pár helyen már "túl" tiszta, kicsit rombolja az atmoszférát(nem annyira ködös sejtelmes az elf erdő pl), a régiben meg tényleg néha elcsúszott a szaki, de csak akkor látszik zöldnek a régi, ha egymás mellé teszed a kettőt. (ahogy pl a mátrix filmben a mátrixban játszódó jelenetek is zöldesre vannak színezve, a valós világ meg kékesre, de ez rendezői döntés, nem az, hogy vakok lennének azok akik csinálták
).
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Gondoltam megnézném ezt a Gyűrűk Urát, de nem tudom melyiket nyissam ki. Az egyik hibás, zöld árnyalatú a kép, de nem tudom, hogy melyik az. Tudja valaki?
Köszönöm!
-
Bár nekem ez a 2 cím bőven elég és jó a sima bluray verzióban, de ezek érkeznek nemsokára mint évfordulós kiadványok 4k UHD formátumon:
-
Ez a cím érdekes lehet még, igen jó színészpáros viszi a történetet, majd augusztusban lehet bezsákolni.
-
chubii
senior tag
válasz
Vikthor #2336 üzenetére
+ hdtomi: Köszönöm a linkeket, ezekből már tudok mazsolázni
Az Amazonos szimpatikus.
Vikthor: A másik "autós" borító is tetszett az új Batmannél, de az nem volt az MM-nél akciósan.hdtomi: GLS automatába kértem. Méretes dobozba pakolták a 4 filmet és belül szép nagy párnákkal bélelték ki, viszont azon belül szabadon mozogtak a filmek. Szerencsére úgy vettem észre nem sérült egyik sem.
-
hdtomi
senior tag
MM-től én is rendeltem akcióban, bolti átvétellel. Te postán kérted, szépen be volt csomagolva? Én csak műanyagtokost és csomagolás nélkül kaptam kézhez sérülten.
Egy időben innen rendeltem tokokat: Filmarena aztán egy német oldalról, de lehet az már megszűnt, nem is jut eszembe a neve.
Mostanában pedig az angol Steelbook Central oldalról rendelek, nagyon sok fajta van és igen minőségi, mindegyik be van fóliázva, nem homályos, karcos műanyagot kapsz. -
Sima fóliásat használok amit a hátulján le lehet ragasztani, de nem az igazi mert a gerincnél ott a fólia "forrasztása" függőlegesen és nehézkesebbé teszi a leolvasást.
Erre fogom cserélni majd az összeset, 1 csomagban 48 ilyen összecsukható "téglatest" védőtok van, de kisebb kiszerelésben is létezik.
-
chubii
senior tag
Köszi!
Nagy kedvenc nálam is a Nolan trilógia. Sajnos meg is látszik a tokon a használat jele, évente min. egyszer átpörgetem a három filmet. Ti véditek valamivel extrában a steelbook/FAC/egyéb spéci kiadásokat egyébként? Régen néztem ilyen átlátszó tokokat, de drágák voltak. Rá kellene keresnem megint mondjuk alin.A felső filmek MediaMarktból jöttek, nem tudtam ellenállni a -15-ös akciónak. A második Batman xpressről jön majd, máshol már nem nagyon találtam meg.
Az alsó Batman pedig talán Rocky-ról jött, régóta megvan. -
chubii
senior tag
Megérkezett a Batman csomag egyik fele (plusz egy extra)
A sötét lovag külön jön, elég lassan tudják beszerezni.
Azt még nem döntöttem el, hogy a meglévő trilógia mellé vagy helyett lesz, így már kicsit feleslegesnek érzem a régebbi kiadást...
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #2317 üzenetére
Sziasztok, gratulálok a 4 évhez!
Tegnap érkezett egyenesen Dél-Koreából A szer - The Substance Kimchidvd holografikus fullslip, steelbook kiadása.
Egy képet készítettem róla, így most becsatolok egy külföldi VIDEÓt.
Minden felirat dombornyomott a "színváltós" tokon, nagyon durva élőben, kép nem is adná vissza. A steelbook mellett kis könyvet és kártyákat is tartalmaz a kiadvány. Hamarosan jön a magyar BD-n, így nem probléma, hogy a lemezeken nincs szinkron. -
Én is abba az irányba mentem el, mert sok esetben a túlzott DNR használata tényleg mobilkamera minőséghez kanyarodik vissza és ez hangsúlyozom nem a Bluray szabvány miatt van, hanem a masteringnél. Pl ott van a Disney Nature legjobb kiadványa a Monkey Kingdom című film, amit meg mindenkinek főleg családosoknak ajánlom megnézésre. Na ebben olyan tűéles minden mintha 4k UHD lenne, meg nem mondod, hogy nem az. Na így kell ezt, lehet sima Bluray formátumon is rendes képminőséget produkálni. Vagy a David Attenborough filmek mint a Life. Hibátlanok. Viszont sok film nem jut el 4k UHD-ig. Túlzott DNR használata a képminőség rovására egyik legjobb példája a The Untouchables, első Bluray kiadványt összehasonlítva a 4k UHD verziójával... nos ég és föld, az arcok mimikái és apró részletei tökéletesen kivehetőek és nincsenek "elmosva". Vagy a Predator első része.
-
viera
őstag
válasz
Vikthor #2320 üzenetére
Én is így vagyok vele, már négy felé vannak pakolva a filmek. Mozi szobát én is szeretnék előbb-utóbb ahol végre rendszerezni tudom és egy helyen tartani.
Nekem idénre nincs sok amit szeretnék.
Már csak a 4K lemezeket gyűjtöm.- Mission Impossible - The Final Reckoning
- F1 - The Movie
- Avatar 3 (de ez csak jövő év eleje) -
Érdekes dolog ez a gyűjtői láz, szenvedély vagy elkötelezettség, hívjuk bárminek is. Én már a nappalimat pl. kinőttem teljesen, az új rendeléseket már csak valami mögé tudom elhelyezni, mondjuk így is tudom melyik film hol van. Persze ez nem fog gondot jelenteni mikor elköltözünk a lakásból és lesz rendes dedikált moziszoba, ott minden filmnek meg lesz a helye, egybe lehet látni majd mindent. Szóval ennek ellenére is ég bennem/bennünk a láz, hogy éljünk a szenvedélyünknek. Ti is hasonló cipőben jártok ami a gyűjtést illeti gondolom?
Nekem az idei kívánságlistám:
Oddity
To Be or Not to Be
Days of Heaven 4k (US)
Top Secret! 4K (UK)
Short Circuit 1 & 2 (UK)
Appaloosa (UK)
What Lies Beneath 4K (US)
Breakdown 4K (UK)
Dirty Harry 4K
The Outlaw Josey Wales 4K
Pale Rider 4K
Things to do in Denver When you Are Dead 4K
Lee
The Long Kiss Goodnight Limited Edition 4K
Ray
Flight Risk
Marlowe
Catch Me If You CanNektek?
-
2 napja vagyunk 4 évesek!
Minden kedves filmgyűjtő fórumtársamnak sok sok kiadványt kívánok fizikai formátumon!
-
belinho
senior tag
A Magic Box megszerezte a magyar jogokat a Disney és 20th Fox filmek újrakiadására.
A Media Mark-t nál már fel is tűnt néhány régóta nem kapható magyar borítós Blu-ray (pl Alien széria), sőt a Rockynál is, de biztosan lesz még több is. De állítólag tárgyalnak a Paramountal is az az újrakiadások és új filmekkel kapcsolatban is. A régi borítók nem nagyon elérhetőek ebből van még egy kis kalamajka, de legalább megindult valami. -
hdtomi
senior tag
Sziasztok! Több magyar borítós filmet is kiad a cseh Magic Box, amelyeket a Filmgame oldalon jó áron, olcsó postával biztosan meg lehet venni. Már volt több kiadás, de számíthatunk még címekre. Ráadásul a Magic Box monitorozza is a dolgokat, első sorban a Facebookon, így hátha olyan filmek is jönnek, amikre sokan vágynak.
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok, már előrendelhető a tavalyi év egyik legkiemelkedőbb horrorfilmje, az ,,Amikor a gonosz leselkedik” Blu-rayen!
Tervezett megjelenés: 2025.06.26.
ITT tudod megrendelni a filmet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vikthor #2308 üzenetére
igaz, speak.
skandinav eredeti dan. en egyetlen nemet kiadast talaltam belole [link] , es ahogy nezem megiscsak van rajta angol felirat. 32 euro, viszont cserebe 4K+BR.
mondjuk feluton vagyok vele par honapja, mert iszonyatosan nyomaszto egy film.
nemet kiadasokat mostanaban nem nagyon vagom mondjuk, Indizierung 20 eve problemas volt (gyakorlatilag mindent szanaszetvagtak), szoval nemet kiadasokban nem bizok. ami lehet mar blu-rayeknel javult.
-
Most kicsit többet vártam a kelleténél, de ez a pakk érkezett ma, amit pénteken adtam le rendelést.
-
chubii
senior tag
válasz
Vikthor #2303 üzenetére
Trainspotting 2 jut eszembe csak. [link] Többször gondolkoztam ennek a verziónak a megvásárlásán, de végül mindig visszahátráltam. Bezzeg a mostani MM -15%-os akciónál nem volt ekkora az önuralom
Behúztam az elérhető UHD Batman filmeket, mivel rájöttem már le tudom játszani azokat is a PS5 miatt
A régi gyűjtői BD trilógiát pedig így lehet elengedem.
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok! Titán steelbook a német Amazonról. 8000 Ft volt csupán, aki szeretné még megvásárolhatja. A blu-ray mellett a filmzenei CD-t is tartalmazza. A CD-t utólag tették bele, így nálam el is mozdult a helyéről. Nincs magyar vonatkozás, de a Media Marktban a mostani akcióval 2500 forintért beszerezhető a magyar kiadás.
-
https://www.facebook.com/share/p/18wbkowtZ8/
Jó ezt látni, örülök hogy még mindig van rá kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Dyson Airstrait nedves-száraz hajvasaló (Prussian Blue/Copper)
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest