Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vikthor
üzenetére
Ami jó, mert talán utána pár hónappal jön egy kevésbé díszes, de lényegesen olcsóbb Arrow is, amin már nem limites a lemez.
Egyébként nem tudom nézted, hogy két napja kijött a Shout féle Bullet in the Head. Ez már "csak" 35 eur és nem 55 (mint a Killer és a Hard Boiled amit így is elkapkodtak). Szintén ritkaság, nekem még egy régi magyar DVDm van belőle.
-
2 új SHOUT megjelenés várható és meg az alábbi 2 február 17-én, illetve nagy gyerekkori kedvencem:

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vikthor
üzenetére
Az szép

Egy ponton 2000es évek második felében volt kb 3-400, de egy nagyobb költözés után (főleg egy "kedves" rokonomnak hála) leredukálódott, a maradék egy része pedig össze lett mergelve anyám gyűjteményével ami valahol 500 film körül lehet.
Utóbbi években streaming óta kb már csak azt veszem amiről tudom, hogy általában nem elérhető, vagy várhatóan nem lesz elérhető.
Blu-ray és 4K kb 180 film van, (jellemzően régebbi) DVDvel együtt valahol 300. Ez nem sok, de mennyiség felől átmentem minőségre, az épp aktuális blockbustert pl nem fogom megvenni mert felesleges.
DVDk jórésze vagy régi gyűjtői kiadás, vagy filmritkaság.
---
Ja, akkor Shout ilyen. Köszi.
Idén most jön még egy csomag amiben lesz két Shout kiadás is, aztán nézegettem a polcot, hogy akkor most végig is kéne nézni őket, mert túl sok van zacskóban
. -
Most látom, hogy nemrég megléptem a 2000+ egyedi film címet. Hát helyem már gyakorlatilag nincsen, jelenleg a nappaliban van megoldva, de következő egy fiók lesz ahogy látom. Valamit ki kell találnom az extra helyre. Ti hogy álltok?
-
Illetve egy évnyitós ünneplős pakk ami vegyesen Amazon/eBay érkezett, hogy jól induljon a 2026.
Ebben van pár érdekesség, talán az U-571 ami már korábban megjelent 4k UHD formátumon de csak HDR-t kapott, ez a kiadás viszont már Dolby Vision-t tartalmaz, nagyjából akkora az ugrás mint az Avatarok esetében, ahol az utóbbi 4k UHD kiadás már javított képet és DV HDR formátumot tartalmaz.
Jim Carrey Mask című filmje meg temérdek extrával érkezett Arrow Video jóvoltából, tini korom nagy kedvence volt a film, szépen elfér a polcon az Ace Ventura 4k mellett

-
Sziasztok!
Gondoltam megosztom a tapasztalataimat a Malko márkájú steelbook védő plexi tokokkal, hátha valakinek jól jön, aki minőségi megoldást keres a gyűjteménye megóvására.
Nemrég rendeltem belőlük egy nagyobb csomagot, és az első dolog, ami rögtön feltűnt:
mindegyik tok külön extra védőfóliában van, így szállításnál nem karcolják össze egymást. Ha egyszerre több darabot vesz az ember, ez rengeteget számít — a tokok makulátlan állapotban érkeznek.Használat közben is nagyon beváltak. A plexi könnyedén nyitható és visszacsukható, nem kell vele szenvedni, mint néhány merevebb vagy rosszul illeszkedő tokkal. A steelbook szépen becsúszik, stabilan tart, és ha bármikor ki akarom venni fotózáshoz vagy cserélgetéshez, semmi macera.
Ami viszont szerintem a legnagyobb előnye, hogy a tok gerince teljesen látható, a film címe így tökéletesen olvasható.
A hagyományos, sima fóliás védőtokoknál mindig ott van az oldalán az összeforrasztás, ami pont a spine-nál fut, és zavaró, eltakarja a címet. A Malko plexi tok viszont teljesen tiszta oldalakkal dolgozik, így a polcon sokkal szebben mutatnak a steelbookok.
Összességében nagyon pozitív a benyomásom: masszív, igényes, jól használható és végre tényleg „polcbarát” tok, ami nem rontja el a spine-okat. Ha valaki gondolkodik rajta, én bátran ajánlom!

-
Tarr Béla 🙏

-
proci985
MODERÁTOR
Shout kiadásokat vett már valaki?
Hard Boiled és Better Tomorrow érdekelne elsősorban.
-
Egy pár évzárós klasszikus érkezett meg, idén már nem veszek több filmet megígérem!!!

Ma a Last Rites lesz műsoron, aztán meglátjuk.
-
Jézuska hozott 2 filmet azért...
Mindkettőre kíváncsi vagyok.
-
Filmekben gazdag békés ünnepeket

-
Boldog karácsonyt és filmekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! 

-
proci985
MODERÁTOR
És még egy 2025re.
Stoker (DVD, 20th Century Fox)
Yakuza Apocalypse (BR, Manga)
I Saw the Devil (BR, Elevation)
Cure / Kyua (4K, Eureka!)
How To Talk To Girls At Parties (BR, Optimum)
Them / Ils (BR, Metrodome)
Frontier(s) (BR, Second Sight)
És akkor némi kontextus.
Stoker Park Chan-Wook utolsó filmje ami még nincs a polcomon a JSAtól kezdődően. BR kiadást nem találtam Európában.
Yakuza Apocalypse: Takeshi Miike féle abszurd japán rettenet, de kifejezetten szórakoztató.
Felső sorban jobbra két ázsiai kulthorror: I Saw the Devil Kim Jee-Woon (Tale of Two Sisters) műve, egyben az egyik olyan koreai film amibe folyamatosan belefutok és még nem láttam. Cure / Kyua (Kiyoshi Kurosawa) szintén kultikus j-horror, ami végre kapott egy 4K releaset.
Alsó sor:
How to Talk to Girls at Parties: Gainman novella elvileg elég bizarr megfilmesítése, elvileg.Végül középen és jobbra az Ils (Them) és a Frontiére(s): Lassan a francia (extrém) újhullámból láttam amit érdekes, ezek lassan 20 éve voltak a listámon.
-
Sziasztok, rendelhetőek ITT a Fanservice oldalán!

-

-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Úgy látom Xpressen újra elérhető a Sötét lovag 4K UHD Steel, bár kokain árban mérik
Valaki kereste múltkor itt (bár lehet inkább Facebook csoport volt ... ) [link]
A többi rész viszont egész jó áron van.Szerk.: Vásárlás előtt azért megejtenék egy telefont feléjük. Nekem is forgalmazói készletet jelzett, de valójában egy darab sem volt raktáron.
-
Taki46
tag
Én meg benéztem ezeket. Ma jöttek meg. Úgy emlékeztem,hogy steelbook 🤣
Öregszem rendesen...
-
Karácsonyi 10% akció a FutureMovieShop jóvoltából:
-
gg72
veterán
Még néhány karácsonyi érkező:
-
Létezik a mozi és rendezői változat BD kiadásban, majd jött a remastered mozi és rendezői verzió BD (és persze UHD külföldön). Tippre neked a remastered BD van amit el akarsz adni. Ha magyar kiadás 30-40 ezerért is elmehet, mivel nem kapható, csak pl.: ez a román kiadás magánszemélytől.
-
Taki46
tag
-
Igazából jön egy ilyen email, rákattintasz és befizeted. Elméletileg ha nem fizeted be akkor is küldik, csak kicsivel drágább a kezelési költség. HA nagy ellenőrzés van, akkor kérhetik be a számlát stb-t, de ha rendben kitölti a bolt az adatokat, akkor kevésbé esélyes a dolog. Azért ellenőrizd a nyomkövetési számot és a linket mielőtt kattintasz az online fizetés gombra

Nem mindenkinek jön be a 4k gyűrűk ura, elvesztette az jellegzetes színárnyalatát a kép, itt vannak az összehasonlító videók. 1 rész, 2. rész, 3. rész -
Taki46
tag
Ezeket így nagyjából sejtettem. Igazán arra voltam kíváncsi,hogy a vám miatt kell e nekem külön még rohangálni valahová? Mivel ilyen vámos cuccokat még nem rendeltem ,így nem is voltam tisztában a lefolyásával sem 🙂
Neked is köszönöm szépen a segítséget
Más: tegnap kaptam kézhez a ezt [link]
Hát nem is tudom... valahogy a kép jobban tetszett az eredeti 1080p transzferel 🙂 nekem olyan színtelen a 4k
Igaz azon csak 7.1 DTS - HD Angol van, ezen meg Atmos. Mondjuk az én hibám. Miért is gondoltam,hogy ez más lesz mint az ebből készült 1080p rendezői változat?🤣 Mert hát az is ott van a polcon a régi mellett 😁 -
Én is vettem ilyen 50%-os akciónál tőlük filmeket és úgy tekintek rá, hogy minden extra költséggel (posta+vám) együttvéve is jó áron jön ki, persze ehhez érdemes 8-10 címet venni egyszerre.
-
Jaj bocs, akartam rá válaszolni, most meg is teszem, csak egész nap festettem a lakást meg rohangáltunk a városban...

Szóval ha a Nova-tól rendelsz, lesz vám mert dél kóreából érkezik a csomag, erről majd a Magyar Posta fog emailben értesíteni, hogy mennyi vámmal terheli meg a csomagodat és aszerint kell fizetned az oldalukon kártyával, utána meg szépen kiengedik neked kézbesítésre.
-
Taki46
tag
Na mi az, olyan furcsát kérdeztem a vámmal kapcsolatban,hogy senki sem akar rá reagálni?
Vagy csak akkor vagyok méltó ha két naponta fényképen mutogatom miket rendeltem...?😁 -
FilMega újdonságok:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

Szép címek és van ami 8K-ban.
Boldog karácsonyt és filmekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!